Mt. Gox datoteke za zaščito pred stečajem, Španija dobi 100 bankomatov in Ciper zanika Bitcoin je nezakonit | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Mt. Gox datoteke za zaščito pred stečajem, Španija dobi 100 bankomatov in Ciper zanika Bitcoin je nezakonit

Mt. Gox datoteke za zaščito pred stečajem, Španija dobi 100 bankomatov in Ciper zanika Bitcoin je nezakonit

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji tedenski okrogli up!

18% Britancev pravi, da bi uporabil Bitcoin v prihodnosti

Raziskava, ki Populus proizvaja za jasnost komunikacije ugotovila, da so 57 odstotkov britanskih spletnih nakupih zavedajo obstoja Bitcoin je in 18 odstotkov bi bili pripravljeni uporabljati v prihodnosti.

Nedavna raziskava anketiranih 2.065 spletnih nakupih v Združenem kraljestvu in je pokazala, da je zavedanje o cryptocurrency višja pri moških kot pri ženskah, s 69 odstotkov proti 45 odstotkov.

Celoten članek

Študenti Penn State začetek Bitcoin klub z velikimi ambicijami

Penn State University Bitcoin Klub je šest ambicioznih mladih študentov pred kratkim ustvarili z močno pozitivno vizijo za prihodnost Bitcoin. Po Coindesk, klub je bil soustanovitelj Patrick cines in Ryan McCabe, tako za vlagatelje v Bitcoin in Litecoin, ki se je sestal Reddit.

Harvard je močan "Odyssey grozdov" nezakonito uporablja za moje Dogecoin

Identiteta osumljenca, ki je z uporabo močnih računalniških virov Harvard, da mine Dogecoin še ni znan, vendar pa on ali ona je definitivno v težavah z univerzo. Cryptocurrency rudar je trajno prepovedali uporabo raziskave računalniških zmogljivosti institucije.

Kaznovana Dogecoin ventilator uporabljal Harvard je "Odyssey grozd", ki združuje moč 14.000 obdelave jeder, da mine-meme pogon digitalni kovanec. Je bil odkrit on ali ona v nobenem trenutku, ampak verjetno končal hoje z veliko količino Dogecoins. Nekaj ​​ur z uporabo močno računalniško gručo bi imela za posledico precejšnjo količino cryptocurrency.

Celoten članek

Avstralska vlada sledi vsak AUD pretvorbo v Bitcoin

Avstralski poročila o transakcijah in avstralska vladna agencija odgovorna za boj proti pranju denarja in financiranju terorizma analitski center (Austrac), lahko spremljate vsako transakcijo pretvorbe iz Bitcoin v ali iz avstralskih dolarjev, ZDNet poročali ta teden.

"Avstralija je zelo srečen med svojimi mednarodnimi partnerji, s tem, da smo ena redkih držav, ki trenutno zbira vse mednarodne prenose sredstev, v ali iz Avstralije," je dejal John Schmidt, predsednik uprave Austrac.

BtcChina znižuje takse trgovalne provizije za 0,1%

kitajskih izmenjavo BtcChina napovedala, da je znižanje svoje trgovinske provizij od 0,3% do 0,1%. Ukrep je aktiven od ponedeljka zadnji (24). Ta nova pristojbina v višini 0,1% ", se bo uporabljala v vseh poslov, ki se izvajajo po tem času, ne glede na to, kdaj je naročilo".

Poleg tega je družba tudi napovedala dodatne ukrepe za podporo trgu, oblikovalce, ki dajejo mejne naročila, ki dodajo do likvidnosti trga. "Oni bodo izvzete iz komisije za trgovanje, in bodo dodatno dobili 0,1% trga kavo popust", izmenjava dodaja.

Celoten članek

BitGive fundacija začela pobudnik akcije, za projekt vode

Fundacija BitGive napovedala svoj najnovejši projekt za zbiranje sredstev kampanje za projekt Voda, poroča Bitcoin Magazine. Kako neverjetno, da lahko pošljete BTC, da pomagajo zagotoviti svežo vodo tistim, ki resnično potrebujejo!

Španija dobi skoraj 100 Bitcoin bankomatov v naslednjih treh mesecih

Španski Bitcoiners lahko zahvalimo svojo vlado, kot je pomanjkanje nacionalne ureditve glede cryptocurrencies je veliko lažje za podjetja kot PayMaQ in Bbank za proizvodnjo in namestiti njihove zelo lastnih Bitcoin bankomatov je. Ti dve podjetji sta namerava širiti 100 strojev po vsej državi v naslednjih treh mesecih.

Bitcoin bankomati, ki delujejo v Španiji - prvi že nameščen v Barceloni vključena - ureja isti zakoni kot avtomatih, kar pomeni, podjetja ne potrebujejo posebno dovoljenje ali dovoljenje za njihovo namestitev.

Celoten članek

Larry Summers optimistični glede Bitcoin sredi velikih tatvin

"Mislim, da Bitcoin ima potencial, da se zelo, zelo pomemben razvoj", je pred kratkim dejal Larry Summers. Nekdanji sekretar za finance je imel optimističnemu pogledu, ko gre za Bitcoin, poroča The Wire.

Erik Voorhees izgubi 550 BTC zaradi Mt. GOX propad

Erik Voorhees, ustanovitelj platforme Bitcoin iger na srečo SatoshiDice in slavni osebnosti v Bitcoin ekosistemu, napisal pismo vsem drugim Mt. Na GOX stranke, ki so izgubili upanje, ta teden, potem ko je bila spletna stran zaprli.

Voorhees, ki so izgubili 550 BTC je imel shranjeno na borzi temelji na Japonskem in je definitivno izgubila vse upanje, da bi dobili svoje digitalne kovance nazaj, objavila dolgo izjavo na Reddit.

Celoten članek

Playboy Plus je zdaj sprejema Bitcoin

Playboy, ikonično medijska družba, ki izdaja revijo Playboy, je zdaj sprejemati plačila Bitcoin za svoje odrasle zabavnih vsebin z najmanj enim od svojih spletnih lastnosti. Po Coindesk, možnost plačila je trenutno v živo na spletni strani Playboy Plus in je na voljo tistim, ki kupujejo za en mesec, šestmesečnih in življenjska doba članstvo s sedežem Georgia trgovec procesor BitPay.

Ciprska centralna banka pravi: "Bitcoin ni nezakonito"

Bitcoin še vedno sodi v "sivo območje" v mnogih državah, ko gre za ureditev in Ciper ni izjema. Vendar pa je in še vedno po zadnjih znaki neodobravanja, anonimni vir iz ciprske centralne banke je napovedal, da "Bitcoin ni nezakonito" v državi.

Po istih virih, digitalna valuta ni ", predmet nadzora ali uredba", tako da ne morejo veljati ista pravila.

Nekaj ​​je zagotovo spremenilo od zadnje izjave banke, izdana 7. Februarja, ko je institucija javno dejal, da Bitcoin ni štelo zakonito plačilno sredstvo. To je pomenilo, centralna banka ne bi mogla "kateri koli dejavnost iz njegovega mandata, če je zagotovljena skladnost z zakonodajo".

Celoten članek

Skoraj 150 rase Bitcoin-krajo zlonamerno programsko opremo v divjini

Nova študija s strani varnostnih raziskovalcev kaže, kako hitro domače obrti v Bitcoin krajo se razvija: skoraj 150 vrst zlonamerne programske opreme so aktivno krajo Bitcoins, od katerih je več kot sto je bilo ustvarjeno v samo v zadnjem letu, Forbes poročali ta teden.

Na konferenci RSA v San Franciscu, so raziskovalci iz Dell varnosti delitev SecureWorks izdal novo knjigo preštevanje glasov tistih sevov, cryptocurrency usmerjena škodljive programske opreme, ki temelji na okužbami svojih lastnih strank in druge protivirusne podatkovne vire.

Manchin zahteva prepoved Bitcoin; Paul vpraša za "brez vmešavanja"

Ameriški senator Joe Manchin je pred kratkim dejal cryptocurrency bi bilo treba prepovedati za dobro. Na pismo, naslovljeno na finančno ministrstvo, Federal Reserve in več finančnih regulativnih agencij je demokrat javno priznal, da je meni Bitcoin "moteče", da gospodarstvo v državi, poudarja potencial cryptocurrency, ko kriminalci uporabljajo.

Vendar pa je imel Manchin besede malo učinka doslej v cryptocurrency skupnosti. Na trgu je opomogla in deliti pozitivne znake za vse Bitcoiners po vsem svetu. In potem imamo tudi Ron Paul, katerega besede ponavadi pomiritev kolektivnega duha. V tem primeru, ko gre za digitalni denar, senator in nekdanji republikanski kongresnik iz Teksasa, so vsekakor na nasprotnih straneh tabele.

Celoten članek

Ukrajina protestnike obrnejo na Bitcoin za lajšanje denarni krizi

"Prah je še, da se usede na nedavnih, pogosto nasilnih protestih v Ukrajini, ki se je začela novembra lani in videl ubitih najmanj 82 ljudi in več sto ranjenih, mnogi resno. Predsednik Viktor Janukovič je bil odstranjen s položaja in je šel v skrivanje", Coindesk nedavno poročali.

Ta teden videl novo akcijo zbiranja sredstev neposredno prek Bitcoin. Fotografije so se začeli pojavljati na spletu s protestniki drži QR kode znakov, kot del usklajenega prizadevanja za zbiranje donacij od kjerkoli na svetu, v vsakem znesku, v trenutku.

Japonska želi mednarodno sodelovanje za razvoj regulativnega okvira za Bitcoin

Mt. Gox polom povzroča spremembo v načinu, japonske oblasti glej Bitcoin. Minister finance vice Jiro Aichi dejal razvoj vseh predpisov, naslovljeno na svetovno najbolj znanih cryptocurrency mora vključevati mednarodno sodelovanje.

Cilj je, da bi se izognili vrzeli. Medtem ko je komentiral na Mt. Gox primeru, Aichi je trdil, japonsko ministrstvo za finance bi se odzvali na težave, "če je to potrebno", vendar bi najprej morali raziskati, kaj se je dogajalo.

Celoten članek

Bitcoin izmenjava Mt. GOX datoteke za stečaj

Po več vročičen tednih in številnih težav, Mt. Gox se je odločila, da vloži zahtevo za stečaj na Japonskem z dolg v višini 63.600.000 $. Novica je bila objavljena ta petek (28) na tiskovni konferenci v Tokiu.

Izmenjava krivijo razpleta o ukrepih, ki jih izvajajo hekerji, ki napadli Mt. Pokvarjen sistem GOX je v daljšem časovnem obdobju, ki je privedla do izgube ogromno količino BTC vredno okoli pol milijarde dolarjev. Vrednost Bitcoin je bila 140 $ v torek (25.), ko Bitcoincharts.com ustavil registracije ceno borze.

Celoten članek

Bitcoin Foundation odgovarja na pismo Manchin je

Fundacija Bitcoin se odločil napisati pismo, naslovljeno na ameriškega senatorja Joe Manchin, ki je pred kratkim Bitcoin je treba prepovedati v državi.

Sporna izjava je sestavni del drugega dopisa, ta ga je senator poslala v državno blagajno, Federal Reserve in več finančnih regulativnih agencij in fermentiranih številne reakcije iz različnih Bitcoin podpornikov, kot je nekdanji kongresnik Ron Paul.

Črka - Patrick Murck, član fundacije generalnega svetovalca podpisana - je bila objavljena na blogu organizacije in pred kratkim odprtino. "Strinjamo se s člani kongresa in ameriških zveznih agencij, ki so pričali, da bi morale ZDA pospešujejo koristi Bitcoin pa zmanjševanje tveganj," je fundacija terjatve.

Celoten članek

Coinbase prehaja 1 milijon potrošnikov denarnice

Coinbase napovedal nov mejnik v tem tednu, po naslednjem spletu: več kot milijon potrošnikov denarnice, v primerjavi s samo 13.000 v začetku leta 2013. Družba je prav tako pokazala, da se zdaj vidi več kot 25.000 trgovcev uporablja svojo platformo, da bi pritegnili nove stranke in več kot 4.000 Bitcoin aplikacije, ustvarjena s pomočjo svoje API.

Vprašanja Vietnam opozorilo pred Bitcoin; uporablja Mt. Primer GOX je

0 Država Bank of Vietnam pravkar izdal novo opozorilo pred cryptocurrency in odločila zmanjšati vse možne povezave med Bitcoin in kreditnih institucij v državi so. Ta podjetja so prepovedano ponuditi vse povezane z Bitcoin storitev od zdaj naprej.

Bitcoin in druge cryptocurrencies niso razvrščene kot zakonito plačilno sredstvo ali ni sredstva za plačila v Vietnamu in kreditnih institucij ni dovoljeno uporabljati digitalne valute za zagotavljanje storitev za stranke. Uradno opozorilo se nanaša na nedavni propad Mt. Gox in našteva tudi druge poskuse taksist, ki so že prizadete izmenjave kot Bitstamp.

Celoten članek

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin Startup želi pomagati muslimanom pri odplačevanju posojil

Post ICO

Primecoin: kriptokurrency, ki lahko izkorišča rudarstvo

Post ICO

Posameznim Bitcoin rudarjem se ni treba registrirati pri FinCEN

Post ICO

Nakup avtomobila s svojim Bitcoins: trg vozil Beepi sprejema kripto valutnost

Post ICO

Skupina British Individual Pubs zdaj sprejema Bitcoin

Post ICO

Blockchain je dosegel rekordno financiranje, Filipini študija E-Peso in še več

Post ICO

Bitcoin je oproščen DDV v Evropi, izdana različica 0.11.0 in več

Post ICO

Hacker ukrade Bitkoine iz 4.000 denarnic, ki jih je gostila borza Bitcash.cz

Post ICO

Kraken sprejema zahtevke za izgubljeni BTC iz Mt. Goxovi upniki

Post ICO

CeX začne trgovati z Bitcoinom, potencialno prevara Moolah in še več

Post ICO

Ameriško sodišče ustavi Mt. Gox iz dražbe domene Bitcoin

Post ICO

BTC.com prodaja za $ 1M, Rusija proti Bitcoin in hacker hijacks rudarske moči