Mt. Gox potone, Bitcoiners reagirajo proti Appleu in Standard Bank prevzame kriptocurrency | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Mt. Gox potone, Bitcoiners reagirajo proti Appleu in Standard Bank prevzame kriptocurrency

Mt. Gox potone, Bitcoiners reagirajo proti Appleu in Standard Bank prevzame kriptocurrency

Mt. Gox je zagotovo vprašanje v tednu. Težave, ki vplivajo na izmenjavo privedla do prekinitve umikov Bitcoin in do odkritja množičnega DDoS napad, ki je bil, ki vpliva na večino izmenjav zaradi funkcijo, imenovano transakcije deformacije. Vendar pa je vse bolj mirno zdaj, razen za Mt. Gox, kot boste lahko prebrali na koncu te tedenske zaokroži navzgor.

Kot ponavadi, Bitcoin Examiner vam prinaša povzetek najpomembnejših novic v zadnjih sedmih dneh.

Rusija prepovedala Bitcoin in vse druge cryptocurrencies

Po prvih znakov rupture, Rusija odločila, da dokončno prekinil vse povezave s svetom cryptocurrency. Uporaba Bitcoin in vseh drugih altcoins je prepovedana v državi, v skladu z novo odločanje, ki ga je urad za nacionalno državnega tožilstva sprosti.

Urad je pred kratkim srečal s centralno banko, Zvezne varnostne službe in Ministrstva za notranje zadeve v zvezi s statusom digitalnega denarja v Rusiji. Organi ugotovila, da vse povezane z cryptocurrencies dejavnosti nosijo tveganje kršitve lastninske pravice državljanov in jih zato ni mogoče uporabiti v Rusiji.

Celoten članek

Bitcoin podjetje ponuja zalogo, izražena v Bitcoin

Zagonski Bitcoin kinetika, ki ustvarja strojno opremo, ki lahko omogoči avtomati sprejeti Bitcoin, ponuja 10 milijard navadnih delnic na spletni strani Cryptostocks, kjer Bitcoin kinetika bo "naveden". Ta IPO se opisuje kot sta platformi crowdfunding in prostor za "nakup delnic... In zaslužil dividende", v skladu s QZ.com.

Bitcoin ATM bo nameščen v Sao Paulu

Campus Party je še posebno v letu 2014. Tech dogodek, ki je brazilsko mesto São Paulo nevihta vsako leto se imel Bitcoin bankomata tokrat. Lamassu stroj izvedli okoli 140 transakcij v času štiridnevnega dogodka, izmenjavo več kot R4,000, enakovredno do $ 1700.

Mercado Bitcoin, izmenjava, ki uvaža stroj, je zdaj izbira idealno mesto za namestitev Bitcoin bankomat v Sao Paulu. Ta proces mora biti sklenjena v aprilu, ko je naprava nastavljena za začetek delovanja za širšo javnost.

Celoten članek

BitcoinWallet.com domena prodan za 250.000 $

Domensko ime BitcoinWallet.com so potekala kupil Austin, Texas, podjetnik Alex Charfen za 250.000 $. Niko Younts, medijski svetovalec, Bitcoin investitor in prejšnji lastnik domene, je izbruhnila novica prek Twitterja 5. Februarja, so sporočili iz Coindesk.

Britanski osumljeni obtožen kraje 201 BTC iz Wisconsin človeka

Wisconsinu človek padla žrtev spletne prevare opravi preko foruma Bitcointalk.org in izgubil 201.7 BTC. Jamie Russel izgubil vse njegove digitalne prihranke, ekvivalent za nekaj več kot 145.000 $ po tekočem tečaju, ko poskušajo zamenjati svoje Bitcoins za fizične žetonov.

Obrnil se je britanski človek na Bitcointalk.org in urejeni tako, da mu pošlje digitalni denar v zameno za 190 fizičnih kovancev z istim naloženega vrednosti. Vendar pa je malo pa je vedel, da je očitno bil v pogovoru z prevara umetnika vse skupaj.

Celoten članek

Money2020 "Bitcoin World 'prinaša Bitcoin in finance voditelji skupaj

Money2020, letni vrh finančna inovacija potekala v Las Vegasu, ki je govoril o Bitcoin letos, po Coindesk. Z naslovom "Bitcoin World at Money2020", bo cryptocurrency del dogodka imajo angel vlagateljev Roger Ver, Coinbase soustanovitelj Fred Ehrsam in Blockchain.info CEO Nicolas Cary kot zvočniki.

Bitcoiners razbiti njihove iPhone po Apple pravi, "ne", da aplikacijo Blockchain je

Apple ni nikoli zares podpira Bitcoin, ampak odstranjevanje denarnico Blockchain je iz trgovine App Store je očitno zadnji padec. Cryptocurrency skupnost se je odločila, da pokaže svoje nestrinjanje glede odločitve družbe in razbije iPhone se spreminja v končni navdušeni.

Severno-ameriški velikan odstranili aplikacijo, ki pripada največji svetovni denarnice storitve Bitcoin od svojih iOS App Stores prejšnji četrtek (6). Odločitev zapustil vse iPhone in iPad uporabnike brez avtohtonimi možnosti denarnico za uporabo teh naprav.

Celoten članek

Hekerji krajo več kot 40 BTC iz Coinbase znotraj verige Bitcoin tatvin

Niz žaga, ki ciljno Coinbase, svetovno najbolj financira-Bitcoin denarnico, je privedlo do izgube več kot 40 BTC, ki je prizadel različne uporabnike storitev.

Problem je po mnenju raziskovalcev iz varnostnega podjetja FireEye, je ključ API Coinbase je. "Uporablja se naj aplikacije drugih ponudnikov dostopa Coinbase računov, bo desno tipko API pustil nobenih Program premikanje Bitcoins v in izven dane računov. Ko je ključ ogrožen, lahko napadalci celo dostop povezana bančne račune za nakup več Bitcoins. Uporabniki so svetovati, naj ne dovolijo API ključ, če jim ni treba it ", se glasi članek The Verge objavljen.

Celoten članek

Portugalska zajema Bitcoin

Portugalska morda ena izmed redkih evropskih držav, kjer je Bitcoin res ni spremenila v trendu. Pravzaprav, večina ljudi sploh ne ve, kaj cryptocurrency je in ni nobenih poročil o vseh trgovcev, ki sprejemajo BTC. Kljub temu pa bo država kmalu spremljali prihod svojega prvega Bitcoin ATM.

Vendar pa bi lahko "prihod" je močna beseda. Lamassu stroj ne bo treba potovati veliko kilometrov, saj so naprave, ki se proizvaja v severnem delu države, kjer bo nameščen bankomat. Ameriško podjetje, odgovorno za stroj se odločili za izdelavo bankomat na Portugalskem od začetka postopka. Tudi njegov oblikovalec, ki je govoril, da 99Bitcoins nekaj časa nazaj, je portugalščina.

Celoten članek

Bitcoin zmaga najboljši tehnološki dosežek

Na svetu najbolj znan cryptocurrency, ki ga je skrivnostni Satoshi Nakamoto ustvaril, je bil pred kratkim šteje Best Technology Achievment na 2013 Crunchies, nagrade TechCrunch je. Na spletni strani poročal dobre novice tukaj.

HighKart.com je Indija prva spletna trgovina na drobno izključno sprejeti Bitcoin

HighKart.com morda ena od najnovejših e-poslovanja platforme v Indiji, vendar je zagotovo eden izmed najbolj inovativnih. Trgovec na drobno je zdaj prvo elektronsko poslovanje v državi, da sprejme Bitcoin kot edino plačilno možnost za njihove izdelke.

Podjetje je bilo ustanovljeno decembra 2013, ki ga sedanji predsednik uprave, Amit Kumar, in načrtuje, da bo vse spletne nakupe lažje in varnejše z uporabo digitalnega denarja. "Z Bitcoin so številne prednosti, povezane mnoge, vključno z zelo nizka ali ne obstaja provizijo", Kumar je pred kratkim dejal.

Celoten članek

50.000 Canberra vozači lahko zdaj plačati za svoje avtobusne vozovnice z BTC

Svetovno najbolj znana cryptocurrency je zdaj možnost plačila za avstralski dnevnih migrantov, ki živijo v Canberri. Ti se lahko zahvalimo, da Zakaria Bouguettaya in Andrew Clapham, razvijalci aplikacije MyBus 2.0, ki so se odločili za vključitev Bitcoin v okviru svoje vloge nagrajene.

Program je bil sprejet 50.000 uporabnikov in deluje v omrežju ACT notranjem Omnibus (ukrepi) v avstralski prestolnici. Sedaj, zahvaljujoč MyBus "zadnje posodobitve, lahko ti uporabniki nabrali MyWay kartice uporabljajo Bitcoin, poleg kreditnih kartic.

Celoten članek

Več kot 3.000 Bitcoin prijazni trgovci so že registrirana na CoinMap

Zdaj je več kot 3.000 opeke in malte trgovci razširila po vsem svetu, ki sprejemajo cryptocurrency, po CoinMap. Spletna map omogoča trgovci na drobno, da se registrirajo, ko so začeli sprejemati BTC in število članov se je eksponentno narašča. Po vrhuncu cen registrirano v novembru leta 2013, CoinMap šel od skoraj 1.000 do 2.004 trgovcev.

In zdaj platforma je še en velik korak, trenutno uvrstitev 3,003 fizične trgovcev na drobno. To pomeni, da se je število podjetij, registriranih na CoinMap povečale za približno 50 odstotkov v manj kot dveh mesecih.

Celoten članek

Avstralski pisateljev podeljuje 12 BTC v Bitcoin natečaj za najboljši esej

Zmagovalci prvega Bitcoin eseja tekmovanja v Avstraliji so bili objavljeni ta teden, s 12 BTC nagrade podeljujejo za tri pisateljev. Tekmovanje pisanje, s sedežem v Sydney izmenjavo BitTrade Avstraliji sponzorira, postavljeno vprašanje: "Digital valute in prihodnost: Bo Bitcoin spremenili svet?".

Tekmovanje je začela novembra lani avstralskih in novozelandskih državljanov z namenom vožnje Bitcoin in zavedanja digitalni valuti, poroča Coindesk.

Central Bank of Cyprus proti Bitcoin: nobena odobritev za cryptocurrency

kljub vsem začetnim Bitcoin buzz v državi je, Ciper ni pripravljena v celoti sprejeti Bitcoin navsezadnje. Evropske narod je centralna banka objavila izjavo, če meni, da so digitalni kovanci, ki niso zakonito plačilno sredstvo in ne odobrava nobenih aktivnosti, povezane z cryptocurrency.

Central Bank of Cyprus ne upošteva Bitcoin nezakonito, kar je dobra novica, vendar "ne odobri vsako dejavnost, ki je v njeni pristojnosti, razen če lahko zagotovi zakonitost te dejavnosti. Dejavnosti brez potrebnih licenc, so v nasprotju z zakonodajo ", po izjavi, objavljeni prejšnji teden.

Celoten članek

Coinbase pomaga Bitcoiners nakupu storitev s cryptocurrency na Fiverr

Priljubljena svobodni microtasking platforma Fiverr je najnovejši dodatek k svetu Bitcoin. Spletna stran se je povezal z Coinbase, da bi sprejela cryptocurrency kot možnost plačila za kupce.

Fiverr je trenutno največji svetovni trg, kjer se lahko ljudje, ki potrebujejo različnih storitev in zunanjih strokovnjakov, povezovanje in izmenjavo manjših storitev za plačilo, ki se vedno začne pri 5 $. Začenši s tem tednu, lahko vse te storitve je mogoče kupiti z BTC. Po Coinbase, poleg zmanjšanja provizijo, "Fiverr je tudi sama odpira novim, prvič stranke, ki so aktivno nakupih z Bitcoin".

Celoten članek

Coinbase zavrne obdelavo plačil Bitcoin za marihuano ambulanti

Ko severno-ameriške banke je dejal, da ne bi delovala s sveže pravnih marihuane ambulant v Washingtonu in Koloradu zaradi morebitnih zveznih kršitev, Bitcoin se je predstavila kot najboljšo rešitev za te trgovce.

To je bilo ravno načrt, ki ga Sean Green, lastnik treh pot trgovin v Washingtonu pripravila. Vendar pa je izjalovilo. Green, ki je ustanovitelj medicinske ponudnika marihuana Pacific Northwest Medical, želel začeti sprejemati cryptocurrency na njegovo novo odprti trgovini, Kouchlock Productions, v Spokane. Potem ne bi mogli obdelati kreditne kartice, se je odločil, da sprejme BTC, vendar je njegov posel je bil obrnjen navzdol, ko se približuje procesor plačila Coinbase.

Celoten članek

Prevelike, da začne nov sistem nagrajevanja za Bitcoin kupce

Spletni trgovec Overstock.com gre za začetek posebne nagrade program, ki bo dala Bitcoin kupcem en odstotek nazaj v obliki Klub O dolarjev, družbe nagrade v hiši točke, ki se lahko kasneje uporabijo za druge nakupe.

Ko smo že, da CoinDesk, prevelike CEO Patrick Byrne dejal shema se pričakuje, da bo prvi nastop v približno štirih tednih, čeprav ni zavezati k dokončni časovni premici.

Dell že sprejema Bitcoin prijaznih karte Gyft

0 zasebni osnovi Texas elektronike so multinacionalna Dell, ki je znana po vsem svetu za razvoj in prodajo računalnikov in sorodnih proizvodov in storitev, je zdaj bolj Bitcoin prijazne zahvaljujoč sodelovanju z Gyft.

To pomeni, da lahko svojim strankam zdaj kupijo kartico Gyft z Bitcoin in jo odkupil za "računalniki, HDTV, fotoaparati, tiskalniki, monitorji, tiskalniki, tabličnih, prenosnih in bolj" na Dell.com.

Celoten članek

Novi trojanski konj in variante, ki deluje na operacijskem sistemu Mac OS X pomoči ukrasti Bitcoins

Več Mac uporabniki so pred kratkim poročali o težavah z novim trojanski konj z imenom "OSX / CoinThief.A", da vohuni za spletne brskalnike za krajo Bitcoins povzročajo. Malware lahko okužijo računalnike, ki jih skriva v notranjosti prenesete Bitcoin aplikacijo imenovano StealthBit, ki naj omogoča uporabnikom, da pošiljanje in prejemanje anonimne kripto-plačila.

Kos zlonamerne programske opreme, je odkril spletne strani SecureMac. Njihova članku je pojasnjeno, da je aplikacija "prikrito spremlja ves spletnega brskanja prometa, da bi ukradel poverilnice za prijavo za Bitcoin denarnice".

Celoten članek

Standard Bank brcne izklop pilotni projekt Bitcoin

1 Južnoafričan Standardna banka, velik multinacionalka in največja banka v Afriki, se izvaja notranji Bitcoin trgovanje platformo sojenja, ki temelji na tehnologiji, ki Switchless razvil.

Novica je bila razpoka na konferenci FinovateEurope, ki je bil pred kratkim v Londonu. Po slikah, objavljenih na Twitterju in informacije, objavljene na blog strani konference, te platforme, ki omogoča vlagateljem in trgovcem za nakup, prodajo, trgovino in preživite BTC je bila predstavljena med dogodkom s strani soustanoviteljev Switchless.

Celoten članek

Nova cryptocurrency Scotcoin načrtuje, da bo postala mainstream na Škotskem

Po trendu Islandije, kjer bo vsak državljan kmalu v lasti nekaj Auroracoin začela, bi Škotska je naslednja država, ki ima svojo digitalno kovanec. Scotcoin je ime te posebne cryptocurrency, katere cilj je, da "vzeti nazaj moč za škotski ljudi".

Um v ozadju tega projekta je Derek N., škotski cryptocurrency navdušenec iz Edinburgha, ki je "bil zanima v prostoru, digitalni valuti za kar nekaj let."

Celoten članek

Večina izmenjave spet BTC umikov, medtem ko Mt. Gox traja protest

2 Medtem ko je večina Bitcoin izmenjav zdi pripravljena preseči težave, ki vplivajo na dvige Bitcoin, ki so bile odkrite v začetku tega tedna, na osnovi Japonskem Mt. Gox naprej pada v več kot samo eno polje. Bitstamp, na primer, je izdal izjavo, v petek (14) napoveduje, da se bo nadaljevala dvige Bitcoin v naslednjih urah.

Kljub temu se zdi, da ni svetlobe na koncu tunela za Mt. Gox. Predsednik uprave družbe, Mark Karpeles, napovedal izmenjava bo izvajala popravke, vendar ni rok za nadaljevanje dvigov. V tem času, je protest dogaja zunaj Mt. Sedež GOX je v Tokiu.

Celoten članek

Sorodne novice


Post ICO

Aplikacije za Bitcoin

Post ICO

Erik Voorhees izgubil 550 BTC zaradi Mt. Goxov propad: pripravi se, ker bo grd teden

Post ICO

Prva regulirana borza bitkoinov v ZDA? Bitcoin News Update

Post ICO

Nova varnejša strojna denarnica Bitcoin iz Trezorja se prične dobavljati oktobra

Post ICO

Tržnica kmetov in Bitcoin: Kaj kuhate v kripto-kuhinji?

Post ICO

Roger Ver sproži pobudo Bitcoin Bounty Hunter za boj proti hekerjem

Post ICO

Bitcoin v Buenos Airesu - argentinska kripto revolucija

Post ICO

Goldman Sachs pravi, da Millennials ne bodo uporabljali bitkoina. Ali so prav?

Post ICO

Nemški drugi Bitcoin Boulevard se je rodil v Hannovru

Post ICO

Cryptocurrency spremeni v Afriko, BtcTrip prodaja letalske vstopnice za Bitcoin in virtualna valuta prispe v Iran

Post ICO

Drži se svojega Bitcoina! Kaspersky sproži brezplačno dešifriranje orodje, ki odpre ransomware

Post ICO

Učna točka Bitcoin: Kako lahko omrežna finančna struktura spremeni svet