MIT Bitcoin Project, Bloomberg pozdravlja BTC in Robocoin predstavlja nove storitve | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

MIT Bitcoin Project, Bloomberg pozdravlja BTC in Robocoin predstavlja nove storitve

MIT Bitcoin Project, Bloomberg pozdravlja BTC in Robocoin predstavlja nove storitve

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji teden krogu navzgor z najbolj pomembnih novicah v zadnjih sedmih dneh.

MIT Bitcoin projekta izroči 100 $ v BTC-ju za vse dodiplomske

inovativen projekt dveh študentov, ki so se uspeli dvigniti pol milijona dolarjev napredoval bo ponuditi 100 $ v Bitcoin vsaki dodiplomski na MIT, slavnega Massachusetts Institute of Technology.

Revolucionarni pobuda bo cilj več kot 4500 študentov, da se vzpostavi "ekosistema za digitalne valute" na univerzi, ki se nahaja v Cambridgeu. Poleg "ustvarjanje" na tisoče novih Bitcoiners, bo dejanje omogočilo profesorji in raziskovalci analizirali, kako učenci uporabljajo cryptocurrency.

Celoten članek

Prezgodaj je še, da se ugotovi uspeh Bitcoin je

Kot Bitcoin še naprej širi v svetu financ, so mnogi prišli do verjamejo, da lahko digitalne valute zelo dobro prevzel fiat valute. Vendar pa nekateri kritiki ne mislim, da se bo zgodilo, medtem ko drugi menijo še ne moremo določiti uspeh Bitcoin.

Bank of Canada ni preveč zaskrbljen zaradi gibanja Bitcoin. Top uradniki iz banke je pričal pred bančnega odbora senata, ki pravijo, da je prezgodaj, da bi ugotovili, ali bo digitalna valute večjo vlogo v prihodnosti.

Vir: CoinReport

Mehika je ljubeč Bitcoin: Fundacija Satoshi Nakamoto in novo izmenjavo

Nova izmenjava cryptocurrency in odprtje Fundacije Satoshi Nakamoto, najnovejši podružnice fundacije Bitcoin, uradno obrnil Mehiko v (še bolj) Bitcoin prijazno državo.

"Medtem ko vlade po vsem svetu se trudijo razumeti Bitcoin, Mehičani uporabljajo Bitcoin za nakup vsakdanjih potrebščin, kot so hrana, oblačila in celo zdravstveno varstvo" je Bitcoin fundacija objavila ta teden.

Celoten članek

CeBIT Australia sprejema Bitcoin

CeBIT Australia, v državi največja poslovna tehnologija dogodek, ki se zdaj sprejema Bitcoin kot plačilo z uporabo vodilni trgovec storitve ponudnika BitPOS Avstralije, med 5-7 maja na olimpijskem parku Sydney.

Gilad Greenbaum, gospodarstvo in tehnologijo strateg za CeBIT Avstraliji, pravi: "Bitcoin je inovativna tehnologija, ki omogoča hitro, varno in stroškovno učinkovito obliko spletnega plačila".

Vir: Bitcoin Magazine

Bloomberg zdaj prikazuje ceno Bitcoin 

Bloomberg LP je napovedala, da bo vključeval Bitcoin cen na svojih terminalih finančnih podatkov. Odločitev je velika novica za svetovno najbolj znanih cryptocurrency in je že sprožila zanimanje številnih ameriških trgovskih platform.

"Bitcoin lahko največja tehnološke inovacije, saj bo internet ali modna muha, katere crash tako prepadna kot njegov Meteorski vzpon. Ne glede na svoj položaj, so virtualne valute postala bolj zanimiva za vlagatelje in udeležence na finančnem trgu po vsem svetu. Zato smo veseli, da je danes, da Bloomberg je zagotavljanje Bitcoin cene za naše 320,000+ globalnih naročnikov "sporočamo, družba je dejal v izjavi sprosti ta teden.

Celoten članek

Sean je Outpost Outreach Center prizadela poplava

Sean je Outpost, znana Bitcoin dobrodelnost in pomoč brezdomcem center, je bila prizadeta z množičnim poplavi. Center Florida, ki temelji dvigne na priložnost, da bi prinesel konec revščine, vendar je to ogromen poplav je povzročilo nazadovanje v teh načrtih.

V osrčju gozda Satoshi je bila brezdomcev doseg center Jason King teči udaril z močnim dežjem, ki povzročajo Sedež Centra je, da trpi. Veliko ljudi v prostoru, je bilo razseljenih, kot so domovi ni varno živeti v. Bitcoin skupnost je odgovorila z velikodušne donacije, da bi pomagali pri organizaciji.

Vir: CoinReport

Prvi indijski trgovanje v realnem času Bitcoin platforma začenja ta teden

Čeprav je Reserve Bank of India izjavil, da ne bi urejal Bitcoin zaradi pomanjkanja znanja o svetu digitalne denarja, so novi, povezanih z cryptocurrency podjetja popping up v državi. Najnovejša eden BTCXIndia, ki trdi, da je narod prvič v realnem času Bitcoin trgovalna platforma.

Podjetje, ki ga S Capital Solutions Pvt Ltd napredoval, napovedala uradni začetek storitve se bo zgodilo v ponedeljek, 5. Maja.

Celoten članek

Saskatchewan prvi Bitcoin ATM odpre v Saskatoon

Pred enim letom, Adam O'Brien se je začela branje in raziskovanje valute Bitcoin digitalno. Zdaj, mladi podjetnik je ustanovitelj Bitcoin Solutions, podjetje s sedežem v Edmonton, ki je pred kratkim vložila Saskatchewan je prvi Bitcoin bankomat na Saskatoon.

"Res sem videl priložnost, da bi bilo razumljivo in dostopno", O'Brien je dejal. "Dostopnost Bitcoin ni bil, kjer sem želel, da je ali kaj sem iskal kot potrošnik".

Vir: CBC

Bitcoin bankomati Robocoin, da bi dobili nove funkcije banka-style to poletje

Kaj bi lahko še izboljšali dejanje nakupa Bitcoin po rojstvu številnih cryptocurrency bankomatih zdaj razširila po vsem svetu? No, predstavljaj si, če bi te naprave neposredno pošiljanje digitalnih sredstev za vsako osebo, ki uporablja preprost telefonsko številko.

To je natanko ena od novosti, ki se vključijo v znanih dvosmerni stroje, ki jih Robocoin ustvarili. Temelji Vegas Las družba, ki je odgovoren za oblikovanje ene izmed najbolj uspešnih Bitcoin bankomatov tam, načrtuje, da dodate funkcije banka slogu s svojimi napravami.

Celoten članek

Prevelike ima na 10% vseh zasluženih Bitcoins

Ker letos sprejema Bitcoin kot možnost plačila, je Overstock.com našel nov uspeh z digitalno platformo. Nove podlage strank so se pridružili prevelike skupnosti skozi bi mogli uporabiti svoje trdo zaslužene Bitcoins na prepoznavno mestu.

Predsednik uprave družbe, Patrick Byrne, je v Reddit v petek, da imajo Q & A z cryptocurrency skupnosti. Byrne v skupni rabi, da je njegova spletno stran drobno ohranja 10 odstotkov vseh Bitcoins mesto zasluži. Preostanek se izmenjujejo v gotovini preko Coinbase. Prav tako je pokazala, da je 0,1% vseh transakcij na prevelike vložen v Bitcoin, in da ima svojo lastno zalogo kovancev.

Vir: CoinReport

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

Japonska sodišča pravila Bitcoin ni vredna pravnega varstva

Post ICO

Ryan Kennedy iz Moolaha je bil vzet

Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

Bitcoin je valuta v Avstraliji, vendar ni vredna pravne zaščite na Japonskem in več

Post ICO

Najprej poglejte Gems Messenger

Post ICO

Technology Blockchain - kako izgleda prihodnost?

Post ICO

Dansko izmenjava bitkoin obljublja trgovino brez kriminala in višjo raven varnosti po vsem svetu

Post ICO

Neweggova nova Bitcoin plačilna opcija je na voljo več kot 25 milijonom registriranim uporabnikom

Post ICO

Stavite svoje digitalne kovance v novo spletno igralnico Bitoomba

Post ICO

Priljubljena storitev dostave hrane v Češki republiki je zdaj prijazna do bitko

Post ICO

Ottawa bi morala sprejeti roke pristop glede Bitcoin, pravi kanadski senat