Microsoftovi globalni načrti za BTC, bitkoinovo ceno pod 300 $ in več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Microsoftovi globalni načrti za BTC, bitkoinovo ceno pod 300 $ in več

Microsoftovi globalni načrti za BTC, bitkoinovo ceno pod 300 $ in več

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnje tedensko zaokroži navzgor. Tukaj boste izvedeli najpomembnejše novice zadnjem tednu.

Stranke Hashie.co izgubijo dobiček po "izginotju" rudarske platforme

"operacije Hashie je začasno prekinjena" je sporočilo, da lahko zdaj preberete, ko obiščete spletno stran Hashie.co. Bitcoin rudarske storitve v oblaku -, ki služi (ali služiti) več kot 40.000 strank - uradno prekinila vse operacije in izginil z uporabniškimi sredstvi v vrednosti okoli 1481 BTC.

Nekateri uporabniki platforme so domnevno izgubili žetone že kupili preko storitve, ampak tudi druge stranke so lahko premikajo svoje žetone na AMHash, drugo mesto, ki je kupil rudarske pogodbe iz Hashie.co.

Celoten članek

Winklevoss Bitcoin ETF je še en korak naprej

Počasi, a zanesljivo, Cameron Tyler Winklevoss "Bitcoin Zaupanje je dokončano na predlagani zamenjavi-cryptocurrency podprli investicijski sklad, je napovedal delnic na Nasdaq.

V sredo je Bitcoin Trust vložena pri Komisiji za vrednostne papirje prodati 20,1 milijona delnic na borzi Nasdaq, poroča Ciara Linnane forMarketWatch. Vložitev ni vključeval začetek dneva ali stroškovnega količnika, ki kaže Bitcoin Trust ni blizu, ki prihajajo na trg. V maju, regulativni vložitve razodel Winkelvoss Bitcoin Trust trguje na Nasdaq. V juliju, na obrazcu S-1 vložitve pri Komisiji za vrednostne papirje in borzo naslajal ETF, ob predpostavki, da gre za življenje, bi zamenjal pod Ticker "COIN."

Vir: ETFTrends

Microsoft načrtuje razširiti Bitcoin poskus na "globalni" ravni

Le nekaj tednov po odprtju vrata Bitcoin, predstavnik Microsoft je zdaj pokazala, da bi lahko podjetje razmišlja nove povezanih z cryptocurrency poskuse v bližnji prihodnosti.

Ne dolgo nazaj, severnoameriški velikan objavila svojo odločitev, da sprejme BTC, ampak kolikor se le na osnovi države Amerike Združene Xbox in Windows uporabniki lahko na vrh svoje račune z uporabo Bitcoin.

Celoten članek

BitMEX za začetek Bitcoin indeks 'strah'

Izvedeni finančni instrumenti izmenjujejo BitMEX bo objavila indeks na 5. Januarja, da upa, da bo postala Bitcoin svetu različica VIX- tako imenovana "strah indeks", ki se uporablja za merjenje negotovosti na širših finančnih trgih.

30-dnevna Bitcoin zgodovinsko Volatilnost indeksa, kot BitMEX se ga kliče, deluje tako, da se časovno tehtano povprečno ceno od USD / BTC stopnjo Bitfinex je. Nato izračuna nihajnost na letni Bitcoin nad tekoči 30-dnevnem obdobju z uporabo teh podatkov. Rezultat je merilo Bitcoin je realizirana volatilnost za to obdobje.

Vir: Coindesk

Japonski Bitcoin rop "Inside Job", ne sam hekerji

Finančni kolaps Mt. Gox, eden največjih borzah Bitcoin na svetu, ni bilo samo zaradi hekerji, japonska policija sumi. Japonske policije so bližje zaključku njihove preiskave v enem od velikih finančnih propade v virtualni valuti svetu lani, z virom blizu policiji, ki trdi, da "izgleda delno znotraj delo".

Kar je bilo nekoč največja svetovna izmenjava Bitcoin, Mt. Gox, lani vložila predlog za stečaj v februarju, ko opisuje, da je pol milijard dolarjev vredno virtualno valuto izginil v modro, ki naj bi vdrl.

Vir: TheDailyBeast

Bitcoin morda na koncu spletnemu piratstvu, ustanovitelj Isohunt se napoveduje

Gary Fung, ustanovitelj priljubljena torrent site Isohunt je prepričan, da bo Bitcoin odpravila spletnega piratstva tudi v prihodnje. Ali pa vsaj Otpraviti ta proces na dno seznama prednostnih spletnih metod mediji gledanja.

Z pretakanje hitro postal priljubljen način za ogled filmov in televizijskih serij onlineusing platform, kot so Amazon ali Netflix, ni čudno, da je postopek za nalaganje torrents vse manj in manj priljubljena.

Celoten članek

Cody Wilson spregovori o kampanji za odstranitev Bitcoin Foundation

Anarhistični aktivist Cody Wilson je uradno začela svojo kandidaturo za prihajajoče plošče volitvah Bitcoin Foundation, ter ponovno potrdil svojo namero, da poskusite in razpusti organizacijo od znotraj če je uspešen. Wilson se je nominiran z objavo na forumih Fundacije za 20. Decembra, se je začela tudi spletno stran za podporo svojo kampanjo.

Neomajen nasprotnik regulacije Bitcoin ali centralizacije, je Wilson tudi najbolj znan po sodelovanju ustanovitvi obrambo Distributed,-donatorjev financirala organizacija neprofitna, ki oblikuje in distribuira načrte za 3D-tiskani "osvoboditelj 'pištolo in" Ghost Gunner "CNC rezkanje stroj.

Vir: Coindesk

Manhattan skupnost svet prepoveduje Bitcoin Block Party

Mesto New York je po isti poti, kot države, s katerimi poskušajo uporabiti ureditev za potiskanje Bitcoin v pozabo. Manhattan skupnost odbor odločil, da bi se Bitcoin decentralizacija blok stranka zavrnila dovoljenj.

Blok party je bil co-podjetje med GMT Tavern, bar in restavracijo, ki se nahaja v Greenwich Village na Manhattnu, in rezano Rush Creative Labs, ki temelji na Brooklyn filmsko produkcijo podjetje, ki je specializirano za spodbujanje virtualne valute in decentraliziranih rešitev prek vizualnih medijev.

Vir: CoinTelegraph

Bitcoin ceno pod 300 $ za prvič po letu 2013; skupnost ne skrbi

Čeprav je cena Bitcoin ohranja zajela in je dosegel novo najnižjo vrednost v začetku novega leta - vrednost je zdaj pod $ 300 -, pa svetovno skupnost cryptocurrency ni videti zaskrbljeni zaradi morebitnih izgub.

Svetovno najbolj znana digitalni kovanec trenutno vrednotijo ​​pod $ 300 prvič od novembra 2013. Od takrat Bitcoin dosegla rekordno, z vrhom na $ 1,147.25 le mesec dni po tem, pred koncem leta 2013.

Celoten članek

Bitcoin pomaga argentinski ekoloških kmetov

Tukaj je zanimiv projekt, ki trenutno poteka v Argentini. Nubis Bruno, argentinska spletni razvijalec in podjetnik, je našel način, da bi lokalni ekološki kmetje prodajajo svoje izdelke z uporabo Bitcoin.

V Buenos Airesu, ekološki kmetje se borijo za prodajo svojih izdelkov. Vendar pa so nekateri kmetje našel alternativo. S pomočjo Bitcoin, so ti kmetje uspelo ustvariti spletno prisotnost, kjer lahko prodajajo svoje ekološke zelenjave neposredno kupcem brez provizije ali posrednikov že na poti.

Vir: Bitcoinist

Sorodne novice


Post ICO

Kupite svoje igre z Bitcoins na Humble Bundle

Post ICO

Bitcoin denarnice

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

Isti tip, ki je uničil iPad, pravi, da bo Bitcoin super!

Post ICO

Fizična Bitcoin denarnica z biometrično avtentikacijo? CryptoLabs lansira enega v letu 2015

Post ICO

CEX.io, da nastavi storitve kriptokovečnosti v Latinski Ameriki

Post ICO

Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post ICO

Padec Cloudminr.io: izgubljeni BTC, podatki o strankah za prodajo in govorice o goljufiji

Post ICO

Japonski maloprodajni velikan Rakuten je že prej ali slej pripravljen sprejeti Bitcoin

Post ICO

Člani seznama članov programa OkCupid zdaj lahko plačajo pristojbine z Bitcoins

Post ICO

Bitcoin Startup želi pomagati muslimanom pri odplačevanju posojil