Italija gosti zaslišanja, Mt. Gox dobi stečajno zaščito in Bitcoin dobi glavno sponzorstvo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Italija gosti zaslišanja, Mt. Gox dobi stečajno zaščito in Bitcoin dobi glavno sponzorstvo

Italija gosti zaslišanja, Mt. Gox dobi stečajno zaščito in Bitcoin dobi glavno sponzorstvo

Spomnite se, kaj se je zgodilo ta teden v Bitcoin ekosistemu s pomočjo Bitcoin preizkuševalca zadnji teden zaokroži navzgor.

Italijanski parlament gosti posebne Bitcoin obravnav

Italijanski parlament je napovedala, da se trenutno gosti predstavitve razpravljati vpliv Bitcoin v gospodarstvu države. Zaslišanja začela v Rimu, v zadnjem tednu, od 11. Junija, in vključujejo več pričevanja oblikovalcev prava, strokovnjaki cryptocurrency, gospodarstvenikov in tudi od pripadnikov italijanske oblasti.

Čeprav se Italija ni prva država, ki ima tovrstno srečanje - naj vas spomnim, da so nekatere ameriške države, kot so New York to storiti, preden -, se postopek ni videti kot normalen del procesa sprejemanja še. Vendar pa je treba več držav gostiti podobne predstavitve v bližnji prihodnosti.

Celoten članek

Strojna oprema Battlefield finalist CubeSensors postavlja rundo semena $ 700.000 v Bitcoin

CubeSensors, slovenski strojne zagona, da je izdelava mini okoljske senzorje za domove, je pravkar prejel rundo semena $ 700.000 v cryptocurrency od ustanoviteljev Bitcoin izmenjavo Bitstamp.

Poleg sredstev, je podjetje, ki prodaja tudi svoje Kocke za BTC poleg fiat valute, ki je zabavno najprej za slovensko regijo. Kocke so trenutno razprodane, a oni s pomočjo naložb za financiranje naslednji krog proizvodnje. V Bitstamp ustanovitelji, Nejc Kodri? in Damijan Merlak, ustanovil svoje podjetje v Sloveniji, vendar je podjetje zdaj s sedežem v Veliki Britaniji.

Vir: TechCrunch

Mt. Gox dobi ZDA stečaj zaščite po zaslugi ameriškega sodišča

propadli Bitcoin izmenjava Mt. Gox, nekoč vodilni cryptocurrency trgovalna platforma na svetu, je prejel odobritev ameriškega sodišča, da sproži v Poglavje 15 stečajnega postopka v Združenih državah Amerike.

Družba je poskušal rešiti s svojimi ameriškimi strankami, medtem ko išče kupca dovolj pogumen, da bo poskusila rešiti izmenjavo. Platforma je letos zaprt po objavi, da je izgubila okoli 850.000 BTC zaradi kramp.

Celoten članek

Coinbase podpira neuradno Bitcoin denarnico aplikacijo za Apple iOS

Coinbase uporabniki spet imeli Bitcoin denarnico ki je na voljo v Apple App Store, naslednje sprostitev računalniškega velikana pravil preko vključitve digitalnih valut na platformi.

Presenetljivo je, čeprav, aplikacija je ne Coinbase razvit, vendar pa je delo Andrew Vilcsak - na Airbnb razvijalec in Bitcoin navdušenec.

Vir: Coindesk

Zlonamerne Bitcoin širi preko Facebook rudarstvo

Če ste na Facebooku, pozor. Nov Trojan preži okoli socialne mreže in zdaj so uporabniki so opozorili na zlonamerno virus, ki lahko odteče svojo računalniško moč, da bi rudnik za decentralizirano virtualno valuto peer-to-peer Bitcoin.

Opozorilo je izdal varnostno trgovcev na drobno BitDefender, ki je potrdil, da je trojanski širi preko zasebnih sporočil na Facebooku od posameznika Facebook prijatelji. Datoteka domnevno sestavljajo kode Java in nato nadaljuje, da prenesete DLL datoteke iz računa Dropbox in nato poveže ukaz-in-nadzorni strežnik. Prav tako prenese sekundarnega DLL iz zakodirani lokacijo in namesti Bitcoin rudar za začetek rudarske prizadevanja. To je bil prvi opazil ta teden in je bila opažena v Belgiji, v Indiji, na Portugalskem, v Romuniji in Srbiji.

Vir: Coinbuzz

NCAA college nogomet tekmovanje se zdaj imenuje Bitcoin St. Petersburg Bowl

hčerinske družbe ESPN dogodki povezal z vodilnim plačilni procesor BitPay, pristanek velik sponzorstva za Bitcoin. Partnerstvo je odgovoren za oblikovanje novega naslova za letni kolegij nogomet Post tekme igral v Sankt Peterburgu: v Bitcoin St. Petersburg Bowl.

Tekmovanje športnih novo ime v igri letošnji, je predvidena za 26. December. Pokroviteljstvo je zagotovljena najmanj tri leta, odkar BitPay podpisal pogodbo veljavno do leta 2016.

Celoten članek

3% prevelike Bitcoin dobiček, ki se uporabljajo za širjenje Bitcoin sprejetje

Prevelike CEO Patrick Byrne podal nagovoru na sobotni Bitcoin v konferenci Beltway. Veliko je govoril o preteklosti, ampak je govoril tudi o prihodnosti Bitcoin je. Natančneje, Byrne objavila časovni razpored za mednarodna plačila prevelike Bitcoin in razkrila načrt za darovanje "treh odstotkov vse prodaje prevelike Bitcoin" organizacijam, ki si prizadevajo za spodbujanje cryptocurrency po vsem svetu.

V začetku tega leta, prevelike slavno postala prva večja družba sprejeti plačila Bitcoin. Byrne je bilo previdno optimistična pričakovanja za plačila prevelike Bitcoin, vendar potrošniki ga je šokirala daleč presega njegove Bitcoin plačilnih napovedi.

Vir: CryptoCoinNews

Švicarski regulatorji omogočajo SBEX za začetek omrežje Bitcoin ATM v državi

Švica bo kmalu imela svoje lastne Bitcoin ATM omrežja zahvaljujoč podjetju SBEX, ki je pred kratkim prejel odobritev švicarskih regulatorjev za namestitev naprave v državi.

Odobritev je postal javni kmalu po objavi poročila, ki napoveduje, da je organ zapreti drug operator imenuje Bitcoin Suisse AG le nekaj tednov nazaj.

Celoten članek

Jared Polis: bom zaščititi Bitcoin v ameriškem kongresu

Ameriški kongresnik Jared Polis letos povečala v ospredje med ljubitelje digitalne valute, ko je izdal satirično odziva na klice iz zakonodajalci želijo prepovedati Bitcoin, poteza, ki je široko priznano s tistimi v skupnosti naveličani nepoučenih politik iz Washingtona.

V pismu marca, v katerem je trdil, da bi bilo treba v ameriških dolarjih, ne Bitcoin, prepovedano, prav tako služil za trezorju Polis v položaj "Mislil vodja" in "neuradni predstavnik" za valutno industrijo digitalnega. Zdaj, v novem pogovoru z CoinDesk, Polis kaže, da je plašč, ki ga je z veseljem sprejeli tako zdaj, in če je bil izvoljen za drugega dvoletnega mandata novembra letos.

Ko smo že, da CoinDesk, Polis je predlagal, da jo bo uporabil svoja pooblastila v kongresu za boj proti vse poskuse vlade, da sprejeti politike, ki omejujejo rast Bitcoin in njenega cvetočega zagona skupnosti.

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post ICO

Silk Road se je vrnil s svojo različico 2.0, vendar organi gledajo

Post ICO

Dva politikov, ki se borita v Maine, zdaj sprejemata donacije Bitcoin

Post ICO

Zastaranje Charlieja Shrema, velika podjetja menijo, da BTC in Washington napoveduje, da je Bitcoin denar

Post ICO

Bitcoin v Grčiji, nove informacije o bitstamp heistu in več

Post ICO

Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom

Post ICO

Bolgarska agencija za državne prihodke napoveduje davek na Bitcoin

Post ICO

Vlaganje v Bitcoin: ali je digitalna valuta lahko mehurček, da bi pop?

Post ICO

Zapomni si Remeber Bitcoin hacks iz novembra

Post ICO

NFC tehnologija lahko uporabnikom omogoča, da pametne telefone plačajo z Bitcoinom

Post ICO

Nekateri najboljši Bitkoin učenja, ki jih ponujajo dvojčka Winklevoss

Post ICO

Bitcoin News Povzetek v 60 sekundah 15. januar 2018

Post ICO

Bitcoin presega 300 dolarjev, alydian datoteke za bankrot in BTC Kitajska ureja ekosistem