Izraelski prvi Bitcoin ATM, Expedia.com sprejema nove kontrole BTC in Ghash.io | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Izraelski prvi Bitcoin ATM, Expedia.com sprejema nove kontrole BTC in Ghash.io

Izraelski prvi Bitcoin ATM, Expedia.com sprejema nove kontrole BTC in Ghash.io

Dobrodošli na zadnji tedenski okrogli up vam prinaša Bitcoin preizkuševalca.

La Maison du Bitcoin gosti prvo francosko Bitcoin maraton hekanja

S toliko francoskih Bitcoiners in cryptocurrency podjetniki razmišljajo o razvoju programske opreme in storitev, povezanih s svetom digitalne denarja, ne preseneča, da je La Maison du Bitcoin odločila gostiti prvo francosko Bitcoin maraton hekanja, ki se je ta potekala vikend.

Novi center se nahaja na 35 rue du Caire, v Parizu, je lahko kraj, kjer aplikacije, ki temeljijo na Micropayment, se rodijo pametni pogodbe in aplikacije strojne opreme. "Vse ideje so dobrodošle. Samo je treba graditi na Bitcoin ekosistemu ", se glasi spletno Maison je.

Celoten članek

Bank of England namestnika guvernerja pravi Bitcoin je "zanimivo"

Bitcoin je "zanimivo" tehnologija, pravi novoimenovani Bank of England namestnik guvernerja Ben Broadbent. Ko smo že pred ožjega odbora za finance (TSC), Broadbent je dejal, da "je plačilo tehnologija zanimiva", ampak, da je ideja, da je to pravilna valuta "veliko manj jasna".

Zdaj odgovorna za monetarno politiko, Broadbent je dejal, da je bila prva lekcija je bil učil v monetarni ekonomiji, da bi moral biti denar za "hranilec vrednosti". Izrazil je zaskrbljenost, da če se lahko vrednost neke valute premakniti za 10 odstotkov v enem dnevu, potem je to verjetno ni veliko hranilec vrednosti, in da je bila podprta s brez centralne banke.

Vir: CityAM

Najprej Bitcoin ATM prispe v Izraelu zaradi BITBOX

Tel Aviv pozdravil poseben dogodek ta teden. BITBOX Podjetje se pripravlja na začetek Izraela prvi Bitcoin bankomat, a Robocoin stroj, ki bo omogočilo uporabnikom, da kupujejo in prodajajo cryptocurrency na poti.

Naprava bo nameščen v avli hotela Town-House TLV, ki se nahaja na Yavne ulici, na vogalu Rothschild Boulevard.

Celoten članek

Google pridružuje Yahoo v ponudbo Bitcoin cene

Google Finance je začela Bitcoin cena tracker, ki ponuja informacije o trgu čez nekaj večjih fiat valute, kot tudi dostop do breaking news v svetu digitalne valute.

Uporabniki lahko dostopajo do cene v BTC / USD trgih, kot tudi cene na britanski funt, jen, evro, valute renminbi, avstralski dolar in kanadski dolar trgih. Orodje omogoča tudi pregled zgodovinskih cene segajo do junija 2013.

Predstavnik iz Googla je dejal: "Dodali smo število valut na Google Finance, od islandske krone v East Caribbean dolarjem Bitcoin. Ves čas se trudimo, da zagotovi več finančnih podatkov, ljudje iščejo ".

Vir: Coindesk

Mastodon ponujajo nov album za Bitcoin, premiera "Visoka Road" video

Izkazalo se je 50 Cent ni edina, ki sprejemajo naše nove Bitcoin vladarjem. Mastodon je ta teden napovedal, da bodo sprejeli cryptocurrency za svoj novi album "še enkrat" Round the Sun ", ko bo izšla še ta mesec. Zasedba je v sodelovanju z BitPay za nastavitev, ki Mastodon prvo večjo skupino nalepke ponuditi svoj album s storitvijo.

"Navdušeni smo, da delo s kolegi Atlanta-domačini BitPay za naš novi album", bend je navedeno v izjavi. "Želimo, da bi našim oboževalci toliko možnosti za nakup naš novi album, kot je mogoče, in so veseli, da lahko Bitcoin se eden od teh odločitev ".

Vir: Radio.com

Želite, da rezervirate sobo v hotelu? Expedia je že sprejema Bitcoin

Druga velika podjetja le odločil, da sprejme Bitcoin kot možnost plačila: govorimo o Expedia, platforme potovanje, preprosto s sedežem v Washingtonu (ZDA). Začenši s tem tednu, lahko kupci Expedia je že rezerviraj bivanje in plačati za njihovo rezervacijo z cryptocurrency.

Nova možnost plačila je na voljo v fazi check-out, vendar je omejen na-hotelski rezervaciji oddelku za zdaj. Izbira Bitcoin bo vodil uporabnikom ločeni spletni strani, kjer bodo lahko dokončali transakcijo s pomočjo svoje digitalne denarnice. Končno, bodo kupci usmerjeni nazaj na glavni spletni strani Expedia za potrditev operacije.

Celoten članek

US Marshals Service na dražbo 18 milijonov $ v BTC-ju

Zvezna vlada Združenih držav namerava dražbi milijonov $ 18 vredno virtualni denar za hladne, trde gotovine še ta mesec.

Na 29.000 virtualnih Bitcoins bodo prodane na dražbi je bilo zaseženih na spletni strani Silk Road lansko jesen. Anonimna spletna stran je bila glavna prodajna točka za prepovedane droge in drugih podzemnih blaga. ZDA maršali Service objavil obvestilo o dražbi v tem tednu.

Vir: USA Today

Charlie Shrem sporočamo veliko verigo hotelov poskusno Bitcoin

TigerDirect, Overstock.com, Expedia.com. Kaj vse imajo skupnega? Oni so ogromne in sprejmejo Bitcoin. In glede na Charlie Shrem, je še ena velika družba načrtuje, da bi dobili na zabavo - vendar ne povsem v velikem obsegu.

Shrem pravi, da se bo glavna hotelska veriga z več kot 3400 lokacijah teče Bitcoin sojenja na enem mestu - New York City, če smo natančni. Ampak ne sprašuj kdo je, ker Shrem ne bodo razkriti informacije, do te nedelje (15.) v New Yorku Bitcoin sejmu (ki se ga je Hester Street Fair gosti).

Vir: NewsBTC

Rast BTC bazen Ghash.io odpira novo zaskrbljenost zaradi možnega '51% napad "

Bitcoin rudarski bazen Ghash.io je vključen v polemiko za drugič v enem letu, in iz istih razlogov: z bazenom izkoriščanjem več rudarjev in več moči v zadnjih nekaj tednih, možnost teoretično " 51% napad "je vse večja.

Prvič Bitcoin skupnost skrbelo to možnost, je bil spet v januarju, ampak nekaj opozorila razširila po spletu, je bilo dovolj, da se ustavi morebitne napad. V času, predstavniki bazenu je trdil, da niso poskušali izzvati napad. Vendar pa je situacija se ponovi z bazenom podjarmljalo 50 odstotkov razpršitev mere ta petek (13.).

Celoten članek

Kitajski združenje želi banke za ugotavljanje, odpravljanje Bitcoin dejavnost

Novo poročilo iz kitajske finančne tiskovne agencije Caixin pravi, da so organi, ki lahko pripravljajo za drugo preučitev metod financiranja izmenjava tretjih oseb.

Ta najnovejši članek poroča terjatve izjavo, s katero s plačili in klirinškim Association Kitajske (PCAC), nacionalna neprofitna organizacija, ki deluje v okviru poslovnega vodstvom in nadzorom iz Ljudske banke Kitajske (PBOC).

PCAC priporoča strožje uveljavljanje pravil financiranja izmenjavi, zlasti tiste, ki zadevajo sisteme kupon tretjih oseb večino izmenjav zaposlenih, ki je posledica zaprtja bančnih računov v maju. Tehnično so tudi te metode ni dovoljeno.

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin doseže nov mejnik: 10.000 trgovcev Zdaj sprejemajo valuto

Post ICO

Bitrefill napoveduje nov prenosni sistem s celijo

Post ICO

V Londonu poteka še en dogodek, povezan s kriptocurrency: Bitcoin Focus meetup

Post ICO

Seanova Outpost je že več kot 20.000 obrokov priskrbel brezdomcem zaradi donacij Bitcoin

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

Posebna uredniška izjava o Homero Joshua Garza

Post ICO

Gates temelji, ki gleda na Bitcoin tech za pomoč revnim

Post ICO

Grožnja in priložnost: Britanske banke že drugič protestirajo proti Bitcoinu

Post ICO

Naša 6.833 Analiza uporabnikov razkriva tipični Bitcoin Newbie

Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

Post ICO

Bitcoin v Grčiji, nove informacije o bitstamp heistu in več

Post ICO

FinCEN zahteva, da banke ne slepo prenehajo z računi banke MSB