Indijo in Republiko Kitajsko proti Bitcoinu, novemu centru v NYC in 100. ATM, ki ga prodaja Lamassu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Indijo in Republiko Kitajsko proti Bitcoinu, novemu centru v NYC in 100. ATM, ki ga prodaja Lamassu

Indijo in Republiko Kitajsko proti Bitcoinu, novemu centru v NYC in 100. ATM, ki ga prodaja Lamassu

Medtem ko nekatere države vedno poskušajo spodkopati Bitcoin in njegovo trgovanje, lahko drugi komaj bolj podpirati v teh časih. In potem so tu tudi podjetja in podjetja. Nekateri hvali inovacije in nekatere beži od nje.

To je težko slediti vse novice, dobre in slabe, da se dogajajo ves teden v svetu Bitcoin. Sreča za vas, tukaj je še en tedenski krog navzgor, v petek, tako kot vedno, pripravljena, da se spomni, kaj se je zgodilo v tem tednu.

Indijska centralna banka je strah operaterjev Bitcoin

več operaterji Bitcoin in podjetja v Indiji so pred kratkim prekinila svojo dejavnost, povezano z cryptocurrency po opozorilu, ki ga Reserve Bank of India začela.

Finančna institucija opozoriti uporabnike in podjetja pred nevarnostmi trgovanja in sprejema Bitcoin, kot tudi tveganj glede morebitnega pranja denarja in kibernetski varnosti. Vendar pa je centralna banka v državi je še objaviti jasen regulativni okvir, ki vključuje digitalni denar.

Celoten članek

BitHub plača razvijalci odprtokodne v Bitcoin

Zasebnost ponudnik programske opreme WhisperSystems je povezovanje Bitcoin z odprto izvorno kodo gostovanje spletne strani GitHub začeti novo storitev, Bithub. Storitev bo ponudil razvijalci družbe enostaven in pravičen način za financiranje svoje delo na svojih varnostnih sistemov odprtokodnih, poroča Coindesk.

Bi 2014 prinesla rast Litecoin je pričakoval?

Druga najbolj priljubljena in dragoceno digitalna valuta na svetu je po Bitcoin stopinjah za nekaj časa in upanje na Litecoiners po vsem svetu, je, da lahko v prihodnjem letu povečati Litecoin kot 2013 storil za Bitcoin.

Za zdaj, Litecoin uspelo preseči Bitcoin, vsaj v enem dnevu. LTC je bil najprometnejši virtualna valuta v smislu fiat valute, kot ameriških dolarjih, britanskih funtih ali evrov, med drugim.

Celoten članek

Bitcoins dokazujejo priljubljena na Slovaškem

Namestitev prvega Bitcoin ATM v slovaški prestolnici Bratislavi je bil izpolnjen z velikim zanimanjem med domačini, čeprav je možnost plačevanja z valuta je še vedno zelo omejena v državi. Stroj, ki se nahaja v središču mesta, je že izvedli več kot 200 transakcij, saj je bilo nameščenih, po Pragi Post.

Posamezni Bitcoin rudarjev ne bo treba registrirati pri FinCEN

kazniva dejanja izvrševanju Mreža Finančna (FinCEN), ki je del ameriškega ministrstva za finance, je pred kratkim izdal sklop pravil glede Bitcoin rudarstvo.

Novi del uredbe se nanaša na določeno vprašanje: ali kdo lahko mine Bitcoins za osebno uporabo, ki jih trgovanje za fiat valuto na borzi ali jih porabili neposredno, brez razvrščen kot Money Services Business in da bi morali registrirati pri FinCEN. Glede na formalno upravno odločbo sprosti v tem tednu, rudarji ne bi bilo treba registrirati pri FinCEN dokler mine zase.

Celoten članek

Globalni Post meni Bitcoin valuti 2013

"In End of the Year Award za najboljši valuti GlobalPost 2013 gre. Bitcoin 2013 je bilo leto, ki Bitcoin, virtualna valuta, s katerimi se trguje anonimno preko izmenjave peer-to-peer, nastale iz sence šifriranega e-poslovanja v globalna ospredje ", Global Post zapisal v članku, posvečenem cryptocurrency.

Kandidat Newport Beach Mestni svet sprejema Bitcoin donacije

Michael Glenn je ime kandidat za mestnega sveta Newport Beach, v Kaliforniji, ki se je odločila, da dodate posebno funkcijo na njegovi spletni strani kampanje: ta lastnost omogoča podporniki Glenn je prispevati Bitcoins, ki se nato pretvorijo na dolarjev.

Kandidat trdi, da je prvi lokalni politik sprejeti Bitcoin donacije, poleg ameriških dolarjih in pesos. On teče za Balboa polotoka 1. Okrožno svet sedež, poroča LA Times. Dirka vključuje tudi businesswoman Diane Dixon in pristanišče komisar Joe Stapleton.

Celoten članek

Arisebitcoin postavlja 40 Bitcoin panoje v San Franciscu

Arisebitcoin izbral območje San Francisco Bay, kick-off prvo Bitcoin kampanjo. Projekt z naslovom "Hello San Francisco, Hello Bitcoin", vključuje 40 panoje, razporejenih iz Južne San Jose San Pablo in povsod vmes. Po Coindesk bodo oranžne panoje izmeri 10 x 22 metrov čez in ne bo ostal neopažen.

Izpraznite Bitcoin denarnico in kupiti luksuzni dvorec v Južni Afriki

Na voljo je nov luksuzni dvorec, ki so naprodaj v zameno za Bitcoins, tokrat v Južni Afriki. To je drugi primer masivne hiše na voljo za cryptocurrency v nekaj tednih. Poleg cryptocurrency, lastniki te razkošno stanovanje, ki se nahaja v obalni vasi Blue Horizon Bay, so prav tako sprejema ameriških dolarjev in Rands.

Nakupom tega dvorec s tremi dvoposteljne sobe in mnogih drugih high-end objektov, vse v celoti opremljeno, lahko stalo 910.000 $, 9,564,941 Rands ali 1.256 BTC (glede na menjalni tečaj v času pisanja), odvisno od tega, katero valuto nameravate uporabljati.

Celoten članek

Coinbase izdal posodobitev in Merchant App

Coinbase pravkar izdal svojo najnovejšo posodobitev za Android 2.0 na Play Store v tem tednu, kot tudi platforme povsem novo trgovcu App, ki omogoča lažje za trgovce, da sprejmejo Bitcoin. Ta posodobljena različica aplikacije Coinbase odlikuje nov uporabniški vmesnik, skupaj z "izboljšano hitrost, zanesljivost in enostavnost uporabe." Aplikacija sedaj podpira enostavno osveževanje o nakupnih in prodajnih cen in sposobnost za skrivanje ravnovesje uporabnikov, pa tudi kot nova cena Bitcoin gradnik. Poleg tega, da je "lažje preklapljanje med računi".

Družba je izdal svoj Merchant App, ki vključuje platforma je dobro znano točko prodajo funkcionalnosti. Ta nova ločena aplikacija Coinbase omogoča tudi online trgovci, da svoje ponudbe na voljo brez povezave.

Celoten članek

Lamassu prodaja 100. Bitcoin ATM

Eden od vodilnih svetovnih proizvajalcev Bitcoin ATM je uspelo prodati 100 strojev v samo štirih mesecih. Lamassu trenutno praznuje mejnik in celo ustvarili spletni zemljevid za prikaz lokacije svoje naprave.

Zemljevid bo pokazal destinacije Bitcoin ATM (sedanje in prihodnje izkaznicami) in se bo še naprej posodabljajo stroji začela delovati. Družba je že dal ducat bankomatov in načrtuje, da bo zelo kmalu ladja preostanek naročil, ki jih spomladi 2014.

Celoten članek

Bitcoin platformo Coinsetter bližini dviga 1,5 milijona dodatnih $

Temelji New York Coinsetter, ki ima vgrajeno platformo za visoke hitrosti Bitcoin trgovanje, je dokapitalizacijo tveganega kapitala, Coindesk reporteda pred nekaj dnevi. Po vložitvi za vrednostne papirje in borzo (SEC), je podjetje išče za dvig skupaj 1,5 milijona $. Coinsetter CEO, Jaron Lukasiewicz, revelead v tem času, da je družba že postavljeno večino sredstev.

61% Kanadčanov pričakujejo, da bodo z digitalnim denarnico s 2019

Poročilo, ki ga podjetje s sedežem v Ontario Rogers Communications pripravljen je ugotovila, da 61 odstotkov Kanadčanov pričakujejo pretvoriti svojo trenutno fizično denarnico v digitalni enega do leta 2019.

Rogers pravi, da je večina Kanadčanov - 61 odstotkov - pričakuje, da bo prehod iz fizičnega v virtualni denarnice, ki bi vključeval plačilne in kreditne kartice in osebne identifikacijske podatke, v naslednjih šestih letih. Tehnologija, ki je bil Bitcoin skupnost razvija in uporablja skoraj od ustanovitve cryptocurrency.

Celoten članek

Jaz trak za Bitcoin

Na spletni strani dobro vedeti Elle revije poročajo zgodbo o Bitcoin stripperduring ta teden. To je super poročilo vredno branja tako moški in ženske v in iz Bitcoin skupnosti.

Trdnjava se pripravlja doslej največji Bitcoin sklad s pomočjo pantera je

dobro vedeti Fortress Investment Group se pripravlja na začetek svoje Bitcoin sklad v letu 2014. Čeprav podatki o projektu je še vedno malo, že obstajajo močne govorice, ki potrjujejo ustanovitev sklada, ki bo večja kot SecondMarket.

Projekt bo verjetno kaj opraviti z novim skladom, povezani s Bitcoin, ki ima sedež v San Francisco Pantera Capital nedavno postavljeno, ki je povezan z več Fortress vodstvo in je vložil novo naložbo svetovalec subjekt s SEC (Securities and Exchange Commission) imenuje Pantera Bitcoin Advisors, LLC.

Celoten članek

Kitajski regulatorji izdajo anti-Bitcoin izjavo, naslovljeno na Tajvan

Na podlagi smernic, ki jih je kopno je izdala, je Tajvan razkriti skupno izjavo, ki jo je Republika nadzorni komisiji Kitajske finančne in centralne banke. Dokument je daleč od tega, da pomeni potrditev, da cryptocurrency: dejansko opozarja domačine proti uporabi Bitcoin v Tajvanu.

Regulatorji temeljijo na dejstvu, da je Bitcoin še vedno zelo nestabilna, nima nobenega pravnega varstva in je pri denarnih oblasteh ni izdal. Tako je digitalni kovanec in s tem povezane dejavnosti trgovanja ostajajo zelo špekulativna.

Celoten članek

New York City je doma iz prve svetovne Bitcoin center

Prvo Bitcoin Center, kraj, kjer lahko uporabniki digitalne valute trgovini Bitcoin in izvedeli več o tem, se je rodila v tem tednu. Organizacija se nahaja na 40 Broad Street, prav v središču finančne četrti Spodnja Manhattanu.

Center je bil uradno odprt v novoletni večer, zbiranje stotine cryptocurrency navdušencev, ki so želeli gledati rojstvo, kar se sedaj imenuje Bitcoin je zelo lasten Wall Street. Institucija namerava postati izobraževalno središče namenjen promociji številnih digitalnih kovancev tam, kot tudi inkubator za inovacije v tem novem finančnem področju.

Celoten članek

Bitcoin se lahko spremenijo brez finančni svet preveč

Bitcoin tehnologija ima potencial za revolucijo način nakupa in prodaje nepremičnin, uveljavljanje pravne dokumente in celo stave, v skladu z novo poročilo iz finančnih storitev in investicijsko družbo Wedbush za vrednostne papirje, ki jih Coindesk kotirajo.

Sistem decentralizacije zaupanja, ki je temelj Bitcoin bi lahko aplikacije, ki presegajo plačil svetu, ki je najpogosteje povezano s cryptocurrency.

Mehika in Kanada imajo nove izmenjave Bitcoin

0 Čeprav je svet cryptocurrencies še vedno čaka na uradno odprtje nove mehiške izmenjavo MEXBT.com, je že mogoče, da se registrirajo, in je eden prvih uporabnikov platforme.

Storitev, ki jo Gabriel Miron ustanovil in povečala s kapitalom iz Bitcoin sklada, ne sme biti le "prva hiša strokovne izmenjave digitalnih valut za Mehiko in Latinsko Ameriko", vendar pa lahko postane tudi odlična rešitev za več mehiških priseljencev, ki želijo premakniti svoj denar okoli, ne da bi morali plačati ogromne provizije.

Toda Kanada imeli dobre novice tudi za širjenje v tem tednu. Skupina, ki nam je prinesla cryptocurrency trgovino fizično Bitcoiniacs se zdaj začenja svoje prvo izmenjavo, ki se imenuje Cointrader.

Celoten članek

Sorodne novice


Post ICO

Uvajanje mnenj

Post ICO

Reddit napoveduje, da digitalno sredstvo reddit ugotavlja

Post ICO

Nova varnejša strojna denarnica Bitcoin iz Trezorja se prične dobavljati oktobra

Post ICO

Ameriški potrošniški urad obljublja, da bo Bitcoin natančneje opazoval

Post ICO

Digitalne inovacije v Aziji: bitkainova čudovita prihodnost

Post ICO

Veliko težav za partnerstvom BitcoinATM

Post ICO

BtcChina znižuje provizije za provizijo na 0,1%

Post ICO

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Post ICO

Severna Koreja priča svojemu prvemu transakciji Bitcoin

Post ICO

Vloga bloka v prihodnosti

Post ICO

Dansko izmenjava bitkoin obljublja trgovino brez kriminala in višjo raven varnosti po vsem svetu

Post ICO

Bitcoin London 2013: evropska ljubezen do kriptocurrency, nov ATM stroj in veliko novoustanovljenih podjetij