Gyft podpisuje Walmart, IRS meni, da je nepremičnina Bitcoin in Vietnam pozdravlja svojo prvo izmenjavo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Gyft podpisuje Walmart, IRS meni, da je nepremičnina Bitcoin in Vietnam pozdravlja svojo prvo izmenjavo

Gyft podpisuje Walmart, IRS meni, da je nepremičnina Bitcoin in Vietnam pozdravlja svojo prvo izmenjavo

Tukaj je Bitcoin preizkuševalca tedenski krog gor!

BTC-e omogoča uporabnikom, da umakne Bitcoin sredstev s karticami MasterCard in Visa

novost BTC-E je lahko biti igra changer. Izmenjava Bitcoin je sedaj omogoča svojim uporabnikom, da pošljejo sredstva skoraj vseh debetnih in kreditnih kartic Visa in MasterCard. Obstaja nekaj izjem, vendar to pomeni, kartice izdane skoraj v kateri koli državi in ​​povezani s precej koli valuti.

Vsak zahtevek traja dva do štiri delovne dni, da je treba izpolniti, in prihaja s pristojbino za pet odstotkov.

Celoten članek

Novi poljski Bitcoin izmenjava Bitmarket.pl je začela

Z digitalne valute postaja vse bolj priljubljen, je nova izmenjava Bitcoin imenuje Bitmarket.pl začela ta mesec v državi. Družba je dejal, je namen izmenjava privabiti trgovce z visoko stopnjo varnosti in hitrega prometa transakcij, po Coindesk.

Izmenjava Cryptocurrency Vircurex ustavi vse dvige, da se prepreči insolventnost

Bitcoin izmenjava temelji Peking Vircurex je ustavila vse "BTC, LTC, FTC in TRC" umiki v poskusu reševanja resne finančne težave, ki jih dveh napadih, ki so se zgodile v letu 2013 povzročili.

Da bi se izognili plačilni nesposobnosti - in pot "izbran", ki ga je v stečaju Mt. Gox - platforma se je tudi odločila, da zamrzne vse obstoječe uporabniki računih.

Celoten članek

Slovenija gostila debitantski Bitcoin konferenco

Irska je, da bo prvo kdaj Bitcoin finančni konferenci v juliju, ko bodo promotorji digitalne valute razpravljali o tem, kako bi lahko spremenili svet, poroča Irish Examiner.

Ustanovitelj konference Bitfin, Fergal Murray, je dejal, da bo konferenca namenjeni reševanju glavnih vprašanj, ki jih pojavom digitalne valute pojavljajo.

BitPay je najnovejši Gold član fundacije Bitcoin

je Fundacija Bitcoin je pred kratkim pozdravil novo zlato člana: govorimo o znanem plačilo procesor BitPay, ustanovljeno leta 2011, ki ga Anthony Gallippi in Stephen par.

Družba - šteje največji svetovni ponudnik plačilnih storitev, specializirana za e-poslovanje, B2B in rešitvami za Bitcoin - trenutno deluje s 26.000 trgovci po vsem svetu. Ta skupina vključuje znanih blagovnih znamk, kot so TigerDirect in NBA strokovno ekipo Sacramento Kings.

Celoten članek

Google jenkiji dve Bitcoin rudarskih Android aplikacij iz Trgovine Play

Raziskovalci so ugotovili dva priljubljenih aplikacij v trgovini Google Play, ki prikrito mine več cryptocurrencies za svoje oblikovalce, potencialno naprave na-ogrevanje in skrajšanja življenjsko dobo, glede na ZDNet.

To ni tako presenetljivo, da slišim nove škodljive programske opreme za Android v teh dneh, še posebej, ko gre za ne-Googlove aplikacije trgovinah, vendar se zdi, nekaj pa je zdaj tihotapili na Googlovega Trgovini Play.

Avstralski odvetniška družba sprejme BitPOS da sprejemajo plačila Bitcoin

spreten odvetnikov se je spremenil v eno izmed prvih odvetniških pisarn v Avstraliji, da sprejemajo Bitcoin kot možnost plačila. Podjetje, ustanovni partner v trgovske storitve ponudnika BitPOS Bitcoin, s sedežem v Sydneyju in je specializirano za zagotavljanje celostne in poslovne nasvete za proizvodnjo, IT, mediji in storitveni sektor.

Odločitev je spodbudila pravni direktor podjetja. Mark Toohey meni, da cryptocurrency "bo kmalu diplomiral iz" zgodnje sprejetje "fazo in postal pogosto uporabljena oblika varnega spletnega plačevanja".

Celoten članek

Nova aktivnega trgovanja Bitcoin sklad išče vlagatelje UK

Nov Bitcoin investicijski sklad, ki bo aktivno trgovanje trge Bitcoin, bo kmalu začela v Londonu. Po Coindesk, bo Bitcoin Superfund uporabljajo kombinacijo algoritemskega in prehrano trgovanje doseči višjo stopnjo donosa kot navadno strategijo "kupi-in-drži", njegovi ustanovitelji trdijo.

Gyft ekipe gor z drobno velikan Walmart

"Mi smo tako tako tako tako navdušena, da razglasi, da je Walmart končno na gyft! Uživajte Gyfters! ". To so bile besede, ki jih Gyft odločili, da napove svojo najnovejšo komercialnega partnerja: velikana na drobno Walmart.

Bitcoiners v Združenih državah lahko zdaj kupijo darilne kartice med $ 25 in $ 500 s cryptocurrency in preživite svoj digitalni denar za špecerijo, plin, elektronike, naprav in več različnih izdelkov.

Celoten članek

Sodišče je odredbo o zamrznitvi Bitcoin denarnice Hashfast se podeljuje

Sodišče v Fort Worth, Texas, je odobrila začasno prepoved približevanja, da zamrzne Bitcoin denarnice za ASIC rudarsko strojno opremo proizvajalca HashFast Technologies LLC in HashFast LLC, ko stranka je trdila, da ni podal strojne opreme na čas ali pogajanja nadomestilo, Coindesk tem poročali teden.

TRO je bilo del širšega tožbo, vloženo zoper HashFast 27. Marca s šifro podjetja, ki trdijo, da naročiti in plačati HashFast za več predmetov Bitcoin rudarske opreme v začetku oktobra lani. Pritožba pravi HashFast ni izpolnil obljubljeni datum dobave pozneje v tem mesecu, zaradi česar Cypher Podjetja preklicati svoja naročila.

IRS izjavlja Bitcoin kot premoženje v ZDA

The Internal Revenue Service (IRS) v Združenih državah Amerike je izjavila Bitcoin se zdaj šteje kot oblika premoženja, vsaj glede na točko organa z namenom, pokazala v nedavni izjavi.

Čeprav IRS priznava, da "se virtualna valuta lahko uporabi za plačilo blaga ali storitev ali sredstva za investicije", podjetje ne vidi digitalni kovanec kot obliko valute.

Celoten članek

Bitcoin dobi še eno spodbudo kot krog interneta pa 17 milijonov $

Krog Internet Finančno je dvignila 17 milijonov $ v krogu serije B sredstev in pravkar začela omejeno izdajo svojih prvih izdelkov. Družba je namerno nejasen o tem, kaj so to izdelki, zmanjšuje razkriti malo več, da se ukvarja z enakimi plaščem in varnostnih bodalo ukrepov kot novo generacijo vrstniki. Novica je bila objavljena s TechCrunch.

V svojih prizadevanjih za vzpostavitev družbe, kot je novo ime v varnem financ Bitcoin, ki temelji Boston družba spominja še nedavno financira zagon Bitcoin trezorja, Xapo.

Seattle poslovnež kupuje Kuno Goda je umetnine "200 Bitcoins"

edinstven umetniško delo navdihuje Bitcoin in nemškega umetnika Kuno Goda v letu 2013 ustvaril je pred kratkim kupil tech podjetnika iz Seattla. Skladba z naslovom "200 Bitcoins" in že v primerjavi z Andyja Warhola "200 One Dollar Bills", je bila prodana za okoli 125.000 $.

Goda prodajajo umetnine za Bitcoin, vendar točen znesek digitalnega denarja, vključenih v posel še ni bila razkrita. Edini podatki, je pokazala v sporočilu za javnost, objavljenem ta teden, je, da je bila cena v času transakcije blizu 125.000 $.

Celoten članek

Mt. Gox uporablja denar strank za operacije in potratnosti

Mt. Gox naj bi porabili denar iz depozitov svojih strank na poslovne odhodke, vključno z potratnosti že kar dve leti, preden je šel v stečaj, po novih zahtevkov zaposlenih, ki jih Coindesk kotirajo.

Majhna skupina anonimnih sedanjega in nekdanjega Mt. Zaposleni GOX trdijo, da so se obrnili CEO Mark Karpeles o svojih pomislekov v začetku leta 2012, vendar njihove zahteve, da si ogledate finančni evidence družbe so rebuffed.

Prvi vietnamski izmenjava Bitcoin bi začela v aprilu z izraelsko podporo

Na voljo je novo partnerstvo v razvoju v svetu Bitcoin, ki namerava odpreti prvo spletno Bitcoin trgovanje tla Vietnama. Z izraelskim izmenjave Bitcoin Bit2C skupinsko delo s platformo Bitcoin Vietnamu, bi VBTC je realnost pred koncem aprila.

Ustvarjalci projekta nameravajo iti naprej tudi potem, ko država banke grobo opozorilo države proti cryptocurrency. Pogodba je že podpisana med obema partnerjema.

Celoten članek

Sorodne novice


Post ICO

Rodolfo Andragnes: LaBITconf bo edinstvena priložnost za domačine, da se srečajo z velikimi fanti v Bitcoinu

Post ICO

Gyft, ki ga je prevzel FirstData

Post ICO

British Bankers Association se poskuša boriti proti Bitcoinovi rasti v Združenem kraljestvu

Post ICO

Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja

Post ICO

Internetna arhiva sprejema donacije Bitcoina po požiranju z opremo v višini 600.000 dolarjev

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

Ali bi lahko leto 2014 prineslo rast, ki jo pričakuje Litecoin?

Post ICO

Presežek razkrije platformo za trgovanje z delniškimi delnicami

Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

Podatki kažejo, da je malware Bitcoin verjetno propadel

Post ICO

Prva regulirana borza bitkoinov v ZDA? Bitcoin News Update