Francoski davki Bitcoin, D. Nakamoto sprejema donacije in kriptokurrency gre v vesolje | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Francoski davki Bitcoin, D. Nakamoto sprejema donacije in kriptokurrency gre v vesolje

Francoski davki Bitcoin, D. Nakamoto sprejema donacije in kriptokurrency gre v vesolje

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji Weekly zaokrožiti z največjim novice iz preteklega tedna.

Francoski Bitcoiners nameravate ustvariti La Maison du Bitcoin

Na voljo je nova, povezanih z Bitcoin projekt naj bi se razvila v Franciji, ki se ustvarja buzz v cryptocurrency ekosistemu. Prvi evropski Bitcoin center fizično morda realnost kmalu.

La Maison du Bitcoin, ki pomeni "The House of Bitcoin", naj bi odprli v središču Pariza, na 13. Maj. Središče - 220 kvadratnih metrov prostora opremljen s poslovno pospeševalnika, rudarstvo strukturo in Bitcoin ATM - želi spodbuditi kripto-gibanje v Franciji. Prav tako namerava gostiti lokalne Bitcoin meetups.

Celoten članek

Bitcoin izmenjava Mt. Gox za začetek likvidacije postopek

Ni Bitcoin izmenjava Mt. Gox, ki spektakularno kolaps glasno ugled digitalnega valute, je treba likvidirati po japonsko sodišče v četrtek odredilo začetek stečajnega postopka, je dejal odvetnik imenovan za izvedbo postopka.

Svetovna skupnost virtualna valuta je pretresla opaž Mt. Gox, ki je zamrznila dvige v začetku februarja zaradi tega, kar je povedal družba je bila napaka v programski opremi, ki podpira Bitcoin, ki je omogočila hekerji jih Ukrasti.

Vir: Gospodarska Times

Andreas Antonopoulos "prinaša" na tisoče Bitcoin donacij za Dorian Nakamoto

Dorian Nakamoto, človek Newsweek nezakonito poimenoval kot ustvarjalca Bitcoin, zabeležili sporočilo zahvalil cryptocurrency skupnosti za njihove velikodušne donacije. Pobuda, ki je zdaj znana kot Dorian Fundraiser je bil organiziran Andreas M. Antonopoulos Blockchain.info je glavni varnostni uradnik.

Antonopoulos objavila sporočilo na YouTubu. Čeprav ne govori v videu, je izjavil, je na njem ", tako da ljudje vedo, da izpolni svoje obveznosti v skladu s pravili fundraiser, točno tako, kot je obljubil."

Celoten članek

Bitcoin igra predstava daje proč skoraj 20 BTC od začetka

Nazaj v marcu, live streaming podjetje Streamin "Garaža napovedal prvi na svetu Bitcoin-le igre kažejo," Take My Bitcoins ". Od takrat se je serija šla na proizvodnjo štiri epizode z med 18 in 19 BTC podariti udeležencev doslej.

"Take My Bitcoins" sponzorirajo ButterflyLabs in uporablja Bitcoins ki nastanejo kažejo na in-house rudarski ploščad za nagrade. ButterflyLabs prispeva tudi k vsakemu kažejo na nagradnega denarnica, ki dosegajo povprečno 4 BTC na razstavi.

Vir: Coindesk

Jeff Garzik želi zaščititi Bitcoin in svojo mrežo... V vesolju

To je majhen korak za projekt BitSat, a velik korak za Bitcoin. Jeff Garzik je Dunvegan Prostor Systems in družbe Deep Space Industries Inc. Pravkar podpisala predpogodbo zasnove za razvoj, povezan z Bitcoin orbitalno sistem. Prvo plačilo za vesoljski izvajalca je bil vložen v digitalni denarja preko plačilnega procesorja BitPay je.

Projekt, podprt izključno z donacijami, namerava zgraditi majhne satelite sposobne delovati v nizko zemeljsko orbito, da bo oddaja najnovejše Bitcoin blokov.

Celoten članek

Bitcoin cena pade $ 40 naslednja poročila o novih PBOC opozoril

Ljudska banka Kitajske (PBOC) je še enkrat v zasebni opozoril bankam in plačila podjetja, da omeji dostop strank do izmenjave Bitcoin, poročila kažejo. Novica je verjetno, da so vplivali na mednarodno Bitcoin ceno, ki je v samo nekaj urah padla za okoli 40 $ v ta petek (25).

Vir: Coindesk

Francija bo obdavčila Bitcoin zaslužek, vendar se pravila ne veljajo za vse

Francija morda ne bi bili pripravljeni priznati Bitcoin kot obliko valute, ampak država je očitno pripravljen za obdavčitev prihodkov ustvari s cryptocurrency transakcij. Informacije so bile pred kratkim razkrila, s francoskega ministrstva za gospodarstvo in finance.

Vendar pa je v skladu z zakonodajo države, pravila niso črno-bele. Davek bo veljal le za posameznike, ki so sposobni obrniti stalen pretok Bitcoin trgovanje v redne plače. "Za zdaj ni deklarativno obveznost, kar zadeva Bitcoin", ministrstvo tiskovni predstavnik je povedal časopis Le Monde.

Celoten članek

Bitcoin Foundation rok volitev podaljšan zaradi glasujejo "kolcanje"

Fundacija Bitcoin je podaljšal rok za glasovanje v teku posebne volitve za zapolnitev dveh industrije sedežev, ki jih Mt. Levo prazna Gox CEO Mark Karpeles in nekdanji BitInstant direktor Charlie Shrem.

Čeprav je bilo glasovanje sprva skril, da konča ob polnoči EST na 28. Aprila, je bil rok podaljšan do srede, 30. Aprila.

Vir: Coindesk

Prvi svetovni Bitcoin zaposlitveni sejem zadetkov Kalifornija v maju

Plug and Play Tech Center v Sunnyvale v Kaliforniji (ZDA), bo kmalu gostila prvo Bitcoin zaposlitvenem sejmu. Dogodek se bo predvidoma 3. Maja in se pričakuje, da bi pritegnili več sto udeležencev.

Organizacija zaposlitvenega sejma, ki se obdelujejo s Coinality, platforma, kjer lahko delodajalci in iskalci zaposlitve povezavo za zaposlitvenih možnosti, ki plačujejo v cryptocurrency, s podporo Andreas M. Antonopoulos.

Celoten članek

Prva svetovna konferenca Bitcoin na Kitajskem, ki bo potekala v mesecu maju

Čeprav se vse negativne novice prihajajo iz Kitajske, kot so regulatorji v državi pekel ukrivljen za preprečevanje inovativno digitalno valuto, je država bo priča prvo svetovno konferenco Bitcoin v maju. Po mnenju organizatorjev je dogodek, ki ga proizvaja bitfund.pe in UbM Kitajskem.

Globalni Bitcoin Summit 2014 (GBS) bo potekal v Pekingu od 10. Maja do 11., in pričakuje, da bi pritegnili svetilke v svetovnem gospodarstvu. Ki bo potekala na strateško nahaja mesto China National Convention Center, je pričakovati, da bi pritegnili pozornost ne le posameznikov in družb, vendar so vladne agencije, kot tudi.

Vir: Forex Minute

Sorodne novice


Post ICO

ItBit odvzame bančno licenco, postane najprej regulirana izmenjava Bitcoin v ZDA

Post ICO

Ali so GAW rudarji o partnerstvih?

Post ICO

Kalifornijski finančni organi pravijo, da samo opozarjajo na Bitcoinovo fundacijo

Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji

Post ICO

Centralna banka Cipra proti Bitcoinu: brez odobritve za kriptokovno delovanje

Post ICO

BitStamp je v poslovanju z varnejšim sistemom po množični kršitvi denarnice

Post ICO

Bitkoinska izmenjava Kraken prečka kanadsko mejo

Post ICO

10 čudnih stvari, ki jih lahko kupite z Bitcoins

Post ICO

Bitcoin Job Fair

Post ICO

Bitcoin praznik pizza za otroško bolnišnico Bernard & Millie Duker

Post ICO

Cryptocurrency Dark Market Evolution izgine