Končni BitLicense sprosti, Coinbase prekine storitve v Wyomingu in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Končni BitLicense sprosti, Coinbase prekine storitve v Wyomingu in še več

Končni BitLicense sprosti, Coinbase prekine storitve v Wyomingu in še več

Dobrodošli na 99Bitcoins "zadnji teden krogu se vse najpomembnejše novice tedna.

Izsiljevalska avtor opravičuje za "pragovi" virusov in za javnost ključev, ni nadomestila v očeh

Domnevna ustvarjalec novega seva izsiljevalska znan kot Locker je opravičil za začetek napada. Uporabnik interneta trdi, da je heker odgovoren za "praga" malware objavila tipke za dešifriranje, ki naj bi omogočali okuženih uporabnikom, da si opomore svoje digitalne datoteke.

Vendar pa je verjetno manj upanja za žrtve, ki so že plačali Bitcoin odkupnino, kot heker ni navedel nobenih nadomestil.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

BitFury sprostiti žarnice, ki izkopavajo Bitcoin v letu 2015

Po razodetju prejšnji teden, da je BitFury razvil prototip žarnico, ki lahko rudarstvo Bitcoin, je družba napovedala, da namerava sprejeti ukrepe, da bi naprave na trg v letu 2015.

Čeprav veliko o tržni strategiji ostaja v zgodnjih fazah, novice sledi vse več poročil, ki jih industrija podjetja poskušajo najti primerov uporabe za Bitcoin v skladu s širšim trend k povezovanju vsakdanjih naprav z internetom.

Vir: Coindesk.com

Sledenje Bitcoin ureditev države, ki

New York Oddelek za finančne storitve bo verjetno javnost prvo-of-njen-vrste digitalno valuto specifične državne regulacije na BitLicense, v nekaj dneh. Ti bom kmalu pridružila še vedno večje število držav, ki so začeli postopek bodisi spremembo obstoječih zakonov licenciranja prenosa denarja ali pisanjem lastne tehnologije za posamezne zakone.

Kovanec Center je bilo delo z zakonodajalci v teh državah, kot jih opravljajo na počasno, a neizprosni procesu priprave zakonodaje in zakonodajnega sprejemanja predpisov.

Vir: CoinCenter.org

TAR prva latinskoameriška letalska Mehike sprejeti Bitcoin

Na osnovi Mehika letalske družbe TAR Aerolineas je postala prva v Latinski Ameriki, da sprejemajo plačila Bitcoin. Letalo sprejema plačila v digitalni valuti po partnerstvu med Openpay- temelji Mexico ponudnik plačilnih storitev - in plačilo procesor BitPay.

V izjavi, Jose Calzadias, komercialni direktor v TAR, je dejal, da bo podjetje, ki služi 12 destinacij po vsej Mehiki, nadaljevala z ocenjevanjem možnosti plačila, ki dajejo "resnično dodano vrednost" za stranke.

Vir: Coindesk.com

Končna različica BitLicense s finančnimi organi New York sprosti

New York glavnega finančne storitve Benjamin Lawsky, ki bodo zapušča mesto ob koncu junija, izdal končno različico BitLicense, nabor pravil, ki bodo urejali podjetij, povezanih z cryptocurrency v državi New York.

Lawsky predstavil BitLicense v govoru na BITS nastajajočih plačila forum, v Washingtonu.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Sia začenja Bitcoin oblak skladiščenja z lastnim blockchain

Kot Bitcoin tehnologija razvija in raste mimo "prvimi" fazi, več in več podjetij, ki vstopajo v prostor, ki si želijo zagotoviti trg z inovacijami, ki temelji na blockchain tehnologiji Bitcoin je.

Danes obstaja veliko podjetij, ki so v večni predhodno sprožiti, tako kot opevana odprto bazarja, ki se zdi, da so bili na robu sproščanja, odkar je bil Bitcoin samo Belo knjigo. Industrija oblak shranjevanje v Bitcoin skupnosti je še vedno odprta vrata za podjetnike in Sia je stopil naprej, da zapolni to tržno nišo.

Vir: CryptoCoinsNews.com

Ogledalo odpira 8,8 milijonov $ za Bitcoin pametne pogodbe trgovanje

Ogledalo je zagotovila $ 8.8m v seriji A financiranja, da se preusmeril kot pametni pogodba trgovalne platforme temelji na blockchain Bitcoin je.

S Ripple Labs investitor Route 66 Ventures stekel v krog tudi Battery Ventures, povezovati prestolnice, RRE Ventures in Tim Draper. Kot del dogovora bo Route 66 venture partner Pascal Bouvier pridruži odbor ogledalo direktorjev.

Vir: Coindesk.com

Coinbase prekine Bitcoin storitve v Wyomingu zaradi bančne regulacije

San Francisco, ki temelji na Bitcoin družbe Coinbase je napovedalo odložitev svojih storitev v državi Wyoming (Združene države Amerike), zaradi bančne regulativne politike, ki bi lahko "postanejo stalne dejavnosti nepraktično."

"Coinbase je za nedoločen čas odlaga njeno poslovanje v Wyomingu," je družba objavila na svoji spletni strani, kar potrjuje podjetje nima drugih načrtov v tem trenutku.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Prevelike bo izdala zasebno vez powered by Bitcoin tech

Overstock.com se pripravlja, da imajo lastno vez $ 25 milijonov z uporabo blockchain, porazdeljene spletno knjigo, ki podpira Bitcoin digitalno valuto.

V začetku tega tedna se je spletni trgovec kroži dokument med hedge skladi, skupin zasebnega kapitala, in drugi potencialni Wall Street investitorji kar kaže, da je bil ponujajo takšno vez. Podjetje CEO Patrick Byrne, krožna pravi, "je prepričan, da cryptotechnology lahko storite na kapitalskem trgu, kar je internet, opravljeno za potrošnike" -a glede na vrsto tehnologije, ki poganja Bitcoin.

Vir: Wired.com

KnCMiner razvije naslednje generacije 16nm Bitcoin ASIC

Švedski rudarsko strojno podjetje KnCMiner bila oblikovana nova Bitcoin ASIC se pravi, bo "igra changer" za industrijo.

Najprej je napovedal novembra lani je 16nm Solar je šestkrat hitrejši od prejšnje oblikovanje 28nm družbe. Za razliko od običajnih "ravnih" čipov, njegove sestavine zloženi tridimenzionalno za povečanje učinkovitosti in hitrosti obdelave.

Vir: Coindesk.com

Sistem je mogoče 500.000 $ Bitcoin oblak rudarstvo Ponzi nepokrite

Pred približno devetimi meseci, Bitcoin fundacija glavni znanstvenik Gavin Andresen je precej zanimiv komentar na Reddit, v katerem je trdil, "mislim, da je veliko [oblak rudarske družbe] se bo izkazalo, da je Ponzi sheme."

Bilo je nekaj oblakov rudarske prevare odkrili v zadnjem letu ali dveh, in se zdi, da bi lahko še eno razvozlati v bližnji prihodnosti. Anonimni vir je zagotovila informacije Bitcoin Magazine v zvezi z možnostjo prevara, ki vključuje Bitcoin Cloud Services (BCS), ki je trenutno eden največjih ponudnikov v oblaku rudarjenja na trgu.

Vir: BitcoinMagazine.com

New York moški oropali na puškomet za Bitcoin

Street kriminalci so dobili tech-zdrava pamet. Moški so oropali na puškomet 27. Maja v New Yorku, vendar je ropar ni iskal redno denar. Namesto tega se je končal z $ 1100 vredno Bitcoin.

Rop se je zgodilo sredi belega dne, ob 11.30, v Crown Heights (Brooklyn), poroča CNBC.com. Žrtev, 28-letni moški, je prejela odgovor na njegovo Craigslist.com oglas ponuja BTC za prodajo in je čakal na kupca v vogalu.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Max Keiser je Bitcoin Capital privlači $ 1m za cryptocurrency naložbe

Bitcoin kapitala, VC sklad iz finančne novinar Max Keiser, je razbil $ 1 milijon crowdfunding pečat BnkToTheFuture.

S šest dni še vedno ostane, da gredo, je Bitcoin Capital že pritegnila več kot 550 podpornikom tako malo vlagajo kot 1.000 $, ki se ponujajo 50% kapitala v sklad.

Vir: TechCityNews.com

NYSE predsednik: Millennials zaupajo Bitcoin več kot fiat

Intercontinental Exchange (ICE), predsednik uprave in New York Stock Exchange (NYSE) predsednik Jeffrey Sprecher je prišel ven v podporo Bitcoin in blockchain, izražanju svoje prepričanje, da so tehnologije del večje spremembe v tem, kako je zaupanje, ki se določi v družbi.

V govoru CNBC'sBob Pisano na "Power kosilo", Sprecher odprla o naložbah NYSE pri Bitcoin storitev ponudnika nedavnem $ 75 milijonov krogu Coinbase je serija C financiranja, ki je eden od največjih, tako z industrijsko podjetje sedaj zaprta.

Vir: Coindesk.com

Zebpay je Sandeep govori o svoji najnovejši funkciji in indijski Bitcoin ekosistemu

Bili smo zajema veliko o indijski Bitcoin ekosistemu za nekaj časa, in v nedavni objavi smo obravnavali različne funkcije, ki jih uglednih indijski Bitcoin novoustanovljena podjetja ponujajo v poskusu, da bi dobili več ljudi, da sprejmejo in uporabljajo Bitcoin v svoj dan -to-dan transakcije.

Zebpay je ena taka indijski Bitcoin podjetje, ki je dala proces prenosa Bitcoin tako enostavno, kot pošiljanje neposrednih sporočil na WhatsApp ali WeChat. Zebpay je pred kratkim začela prodajati denarne bone za e-commerce straneh, ki jih lahko kupite s pomočjo Bitcoin. Na ta način je podjetje omogoča svojim strankam, da posredno uporabo Bitcoin za nakupovanje na izbranih indijskih spletnih trgovin.

Vir: NewsBTC.com

Dve Bitcoin ustanavljanjem zmago mobilni izziv Citibank spodbuja

V Bitcoin ustanavljanjem GetGems in Milijarda sta dva izmed zmagovalcev letošnje Citi Mobile Challenge, pobude Citibank spodbuja, da pomaga pri razvoju inovacij na področju FINTECH.

GetGems, ki temelji Blockchain socialne mreže aplikacija ustvarjena v Izraelu, je menil, da je "Najbolj vizionar Social Media Solution". Drugi cryptocurrency zagon oddana v izziv je bil poljski Bitcoin denarnico milijard, ki je dobil nagrado za "najbolj inovativno Blockchain rešitev".

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Taringa! socialna mreža vidi 40% skok v ustvarjanje vsebin po integraciji Bitcoin

Taringa !, Argentine največje socialno omrežje, je razvidno povprečno povečanje za 40% v ustvarjanje vsebin, saj vključevanje Bitcoin prejšnji mesec.

21. Aprila Taringa! sprožila pobudo, imenovano Taringa! Creadores, ki omogoča uporabnikom po vsem svetu za prejemanje plačil za prihodke oglasov in spodbud v Bitcoin. V dneh od njenega začetka, Taringa! prejela na tisoče prijav iz obstoječe uporabnike.

Vir: CoinTelegraph.com

Bitcoin je umrlo skoraj 100-krat

Glede na mainstream medijih, je Bitcoin umrl... Veliko, veliko krat. Zato Jordan Tuwiner začel Bitcoin osmrtnice - za pripravo številnih osmrtnice, ki so jih napisali o nastajajoči cryptocurrency Bitcoin.

On je opazil prevlado člankov, ki trdijo, Bitcoin bo kmalu šel. "Želel sem, da zbiranje člankov in narediti spomenik, ki prikazuje odpornost Bitcoin je. Vedel sem, da na mestu bi bilo smešno, ampak kaže tudi moč Bitcoin je v daljšem časovnem obdobju, "je povedal Tuwiner Cryptocoins News.

Vir: CryptoCoinsNews.com

Voditelji v Bitcoin oddajanje: "Pandorino skrinjico je odprt in ni poti nazaj"

Od buzz okoli Bitcoin je prišel edinstveno novinarstvo in multimedije. Tekom začetkov cryptocurrencies ", veliko podcasti, radijske oddaje in YouTube predstave so se pojavili ob približno istem času, kar poslušalcem in gledalcem informacije o Bitcoin in mnogih drugih predmetov na nov način. Vsaka predstava je dodal svojo barvo in nove glasove za decentralizirane skupnosti.

CoinTelegraph želeli zagotoviti notranji vpogled v nekatere od najbolj priljubljenih oddaj in podcastov, povezanih z šifrirnih industrije. Vprašali smo gostitelji, da nam povedo, kako so prišli do ustvarijo svoje predstave, kako se je začelo govoriti o Bitcoin, katere vrste teme, ki jih pokriva, in tisto, kar je bilo nekaj njihovih najbolj znamenitih gostov in trenutke.

Vir: CoinTelegraph.com

Sorodne novice


Post ICO

Top 4 Bitcoin prevare iz preteklega leta

Post ICO

IRS izjavlja Bitcoin kot lastnost v ZDA, medtem ko DED študija namestitev 400 bankomatov v Dubaju

Post ICO

Bitcoin državljanska vojna diha: kdo, kaj, zakaj, kdaj in kako

Post ICO

Standardni Bit je nova Bitcoinova revija za finančno skupnost

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Post ICO

Prva bitcoinska varnost začne s trgovanjem na trgu Stockholm

Post ICO

Bitcoinvention Asia canceled -BitPay sponzorira severnoameriško kripto konferenco

Post ICO

Bitcoin News Povzetek v 60 sekundah 15. januar 2018

Post ICO

Banke, pripravi se! Blokada bo kmalu zaspala vaš svet

Post ICO

Projekte Bitcoin Isle, novi kriptografski zakoni in Western Union namigujejo na sprejetje BTC

Post ICO

Oblikovalec bankomatov Lamassu: ta projekt bo spremenil proces pridobivanja bitkoinov

Post ICO

Vodilni Visa izvršni direktor izpostavlja bitcoin potencial na konferenci