FBI izklopi Silk Road 2.0, HashFast je dovoljen za prodajo na dražbi in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

FBI izklopi Silk Road 2.0, HashFast je dovoljen za prodajo na dražbi in še več

FBI izklopi Silk Road 2.0, HashFast je dovoljen za prodajo na dražbi in še več

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji tedenski okrogli up!

Praga pozdravlja kot prvi na svetu Bitcoin samo za kavarno

The Bitcoiners Češke republike ima novo posebno mesto za obisk. Govorimo o prvi na svetu Bitcoin-izključni kavarni in neprofitna organizacija Vzporedno Polis. Bar kave upravlja avantgarde umetniške skupine Ztohoven, ki je odgovoren tudi za Inštitut za Cryptoanarchy. Obe organizaciji se nahajajo v isti stavbi, na Delnická 43.

Poleg gostovanja Bitcoin sreÄŤanjih in dogodkov za hekerje in tech-zdrava pamet kupcev, Vzporedni Polis in Inštitut za Cryptoanarchy tudi načrt za spodbujanje idej prostih trgov, svobode in zasebnosti.

Celoten članek

Krog začenja Bitcoin mobilno aplikacijo za Android in iOS

V naslednjem koraku v svoji ponudbi, da postane ponudnik Bitcoin storitev za vsakdanje uporabnike, je krog začel mobilne aplikacije za Android in iOS. Aplikacija, ki je na voljo danes, omogoča uporabnikom, da plačila, pošiljanje in zahteva denar, in deponiranje in pretvorbo denarja med Bitcoin in dolarjev.

Za podjetje, glavni izvršni Jeremy Allaire, serijski podjetnik, ki je vodil Macromedia in nadziral razvoj Adobe Flash v letu 2000 in nato ponovno spremenila online video ob Brightcove javnosti, prehod na mobilno in koncentracija na plačila oseba-oseba je naslednji korak na dolgi poti do Bitcoin sprejetja. "Osredotočanje na plačila oseba-oseba je preprosta stvar sedaj," Allaire zapisal v e-pošti. "Plačilni izdelki so bili omejeni na domačo uporabo in vezani na enega bančnega sistema od tisočih po vsem svetu."

Vir: TechCrunch

Kanadski Bitcoin rudarska družba udaril z novim FCAA obtožbo

Pravne težave nadaljujejo za Dominion Bitcoin Mining Company Ltd, cryptocurrency podjetje s sedežem v Saskatchewan, Kanada. Podjetje se zdaj sooča z novimi obtožbe, ki jih je finančno in organa za varstvo potrošnikov in morebitno $ 10.000 globe zaradi domnevno išče vlagatelje, ne da bi v skladu z lokalnimi predpisi.

Dominion ni novinec, ko gre za težave z zakonom. Družba je bila hit z nalogom za prekinitev trgovine, ki je FCAA med majem izdano do septembra 2014. Vendar pa je sodba izdana zaradi kršitve Zakona o vrednostnih papirjih iz leta 1988 se je iztekel brez posledic za družbo.

Celoten članek

FTC podelila homologacijo za prodajo off Bitcoins Butterfly Labs "

Zvezna komisija za trgovino (FTC) je zagotovila pooblastilo za začetek pretvorbo Bitcoin deleže Butterfly Labs "v denarnih rezerv. Gibanje je bila odobrena s strani Okrožnega sodišča v ZDA za Western District of Missouri do 29. Oktobra in predstavlja najnovejše posodobitve v primeru, da se je začela, ko je FTC vložila tožbo proti družbi za goljufije in zavajanja septembra letos.

Takrat je Butterfly Labs zaprt do sojenja, čeprav je nadaljevala omejene poslovanje v stečajnem postopku. Oznaka pomeni, da je bil sprejemnik, imenuje sodišče nadzor poslovanja, in da bo ta posameznik zdaj lahko "vodenje in upravljanje" finance družbe.

Vir: Coindesk

BitPay začenja Bitcoin nakupa aplikacijo za plačevanje eno pipo

V zadnji poti za vložitev plačila Bitcoin do množic, BitPay začenja novo point-of-prodaje aplikacijo, Bitcoin Checkout, za plačevanje v trgovinah. Z uvedbo mobilne blagajni aplikacijo na Money20 / 20 v Las Vegasu, rešitev plačilo Bitcoin je sedaj na voljo v 40 jezikih in vključuje prevzem več zaposlenih, odlaganje in poročanje konice. Aplikacija Checkout je na voljo za naprave Android trenutno in bo kmalu razvaljamo za iOS, v skladu z izjavo BitPay.

BitPay je najbolj navdušen s funkcijo plačilnega eno pipo s NFC omogočen, ki omogoča, da kupci uporabljajo svoje mobilne telefone, da boste prejeli Bitcoin plačilnih navodil. Družba je dejal, da je lažje uporabiti kot skenirate QR kodo, in ker tako NFC in QR podporo Bitcoin plačilnih protokolov, lahko Bitcoin walet preveri zahtevek pred pošiljanjem plačilo.

Vir: TechCrunch

Organi zaprli Silk Road 2.0 in druge spletne strani

Temna spletni spet v krizo. FBI je zasegel in zapreti spletno stran Silk Road 2.0, ki je trenutno ena izmed največjih spletu nezakonitih tržnic služijo tisoče-cryptocurrency prijazno strankam prek Darknet, in tudi aretirali njegovo domnevno operaterja v San Franciscu.

Predsedstvo sumi Blake Benthall je bil človek za drugo različico Silk Road, ki je nastala, ko je bil prvotni enega ujeli tudi severnoameriških oblasti v letu 2013. Takrat je FBI je obljubil, da gledajo na razvoj Silk Road 2.0 in ustrezno ukrepajo in obljuba je očitno ohranil.

Celoten članek

Google Campus London namesti Bitcoin ATM in sprejema cryptocurrency

Bitcoin ATM je bil nameščen na Googlovem Campus London, tech velikana sedem-nadstropne vozlišče za tech podjetnikov v angleški prestolnici. To je najnovejši kažejo zanimanja za Bitcoin od Googla in je na voljo le nekaj mesecev po tem, ko družba solastnik z digitalnim ponudniku denarnica Coinbase ustvariti cen cryptocurrency tracker.

Namestitev Bitcoin ATM bo Googlov London Campus šesto mesto v Londonu, da ponudi nakup Bitcoins z gotovino ali kreditno kartico. To se nahaja v kampusu "kleti kavarni in bo omogočil zavetnik za uporabo Bitcoin plačati za hrano in pijačo.

Vir: IBT

Požar uniči veliko operacijo Bitcoin rudarske temelji na Tajskem

Velik operacija cryptocurrency rudarski nahaja v bližini Bangkoka, na Tajskem, je zadela ogromen požar, ki je uničil tri objekte in strojne verjetno tudi vredno milijone dolarjev.

Nesreča se je zgodilo približno pred tremi tedni, v sredi oktobra, vendar se je šele zdaj objavljeni po sliko uničil skladišče končal na forumu BitcoinTalk. Slika opredelila delovanje rudarske kot lastnino skupine Cowboyminers, je ekipa evropskih šifrirnih navijačih trenutno sedežem v Bangkoku, in opozori tudi skupnost na nevarnosti množičnega rudarjenja brez ustrezne opreme ali varnostnega načrta.

Celoten članek

Majhen čas heker ima zdaj 100 Bitcoin nagrado na njegovo identiteto

Najboljši način, da bi dobili Bitcoin skupnosti pridružiti svoj vzrok je, da govorijo, da jih v jeziku, ki ga najbolje poznamo: s ponudbo up hladno, trdo (figurativno rečeno) Bitcoins. Torej, ko si Bitcoin storitev Bitalo našel žrtev DDoS napad, je poiskala pomoč s ponudbo, da bi se pripravi v vsakem cryptocurrency ventilatorja: je dal 100 BTC nagrado na heker glavo.

Bitalo CEO Martin Albert Motherboard povedal napad začel zadnji konec tedna, in je trajala dva dni. Napadalec, ki je znana le kot DD4BC, po elektronski pošti tako, da bo Bitalo stran je občutljiva na DDoS in da bi on začel napad, ampak, da bi lahko družba nehaj s plačilom mu Bitcoin.

Vir: Matična

Zagon Gana začenja Bitcoin donacij vozlišče za pomoč Ebola boja

Ni mogoče prezreti Ebole krize v sosednji Sierri Leone, je na osnovi Gana nakazila storitev Beam začela donacij vozlišče za zbiranje sredstev za dobrodelne organizacije, ki se borijo za izbruh. Začela v ponedeljek, Bitcoin Proti Ebola je pobuda neprofitna, ki želi zmanjšati delež dobrodelne donacije izgubila s pristojbinami v denarnih nakazil fiat valute.

Spletna stran bo učinkovito delovala kot kanal za ljudi v drugih delih sveta, da pošljete donacije preko Bitcoin do dveh registriranih nevladnih organizacij, ki delujejo v Sierra Leone: Sierra Leone Liberty Groupand LunchBoxGift. Možno je tudi, da se nakaže denar za družino ali prijatelji, ki jih je prizadela kriza.

Vir: Coindesk

Bitcoin rudarstvo proizvajalec HashFast dražbe preostala sredstva

novica ni ravno presenetljivo, vendar je ta teden zvezni sodnik obrnil možnost v realnost. ZDA stečajni sodnik Dennis Montali odobril dražbo skoraj vsa sredstva še vedno spada v Hashfast, v Bitcoin proizvajalca rudarske opreme, ki dolguje več kot 40 milijonov $ upnikom s sedežem v ZDA, Evropi, Avstraliji in na Novi Zelandiji, v Indiji in Kanadi.

HashFast je zdaj dovoljeno prodajati na tisoče čipov, rudarskih deske in drugo opremo, še vedno v lasti družbe za poplačilo denar dolguje. Prav tako bodo ponudniki lahko kupili "terjatve in vzrokov za ukrepanje proti Simon Barber, soustanovitelj in izvršni tehnološki dolžnikov, tudi prednost, goljufivim prenosom, in kršitev fiduciarnem zahtevkov".

Celoten članek

Japonski znanstveniki osnutek predloga za boljšo Bitcoin

Skupina japonskih raziskovalcev je objavila dokument z nizom predlogov piše bi izboljšala Bitcoin, učinkovito ustvarjanje hipotetično nizko nestanovitnost digitalno valuto, imenovano "izboljšati Bitcoin" (IBC). V članku, ki ga štiri znanstveniki iz različnih japonskih univerz avtor, je objavil Inštitut za ekonomska raziskovanja v Hitotsubashi Univerze v Tokiu.

Delo raziskuje problem nestabilnosti Bitcoin je z ekonomskega vidika, da gre za novo pravilo denarne politike - učinkovito, monetarna politika brez centralni banki - za stabilizacijo vrednosti Bitcoin ali drugih cryptocurrencies.

Vir: Coindesk

Eléutera Fundacija da Bitcoin voljo Hondurans

Fundacija Eléutera je nastala v Hondurasu v letu 2013 in spodbuja ideje klasičnega liberalizma, ali "socialno in gospodarsko svobodo", kot je fundacija pojasnjuje. Oni napovedal torek, ki ste jih povezali z razvijalec programske opreme Mimetic trgih povečati Bitcoin dostopnost prebivalcem Hondurasa.

Podpis izdelek mimetično trgov "je njen programski vmesnik (API) za trgovanje v gotovini in terminskih pogodb. Vmesnik podpira tudi napoved trge. Programska oprema je kot plug'n'play rešitev, ki Eléutera videl kot ustrezno rešitev za tiste, v Hondurasu, ki želijo začeti trgovanje brez oviro, da bodo morali graditi trgovanje programske opreme sami.

Vir: CoinTelegraph

Sorodne novice


Post ICO

Casascius se je po opozorilu FinCen vrnil z drugačnim poslovnim modelom

Post ICO

Je bil Mt.Gox samo ena velika avtomatizirana prevara, bitkoin simbol za prodajo in še več

Post ICO

Egiptovski Bitcoiners zdaj lahko kupijo BTC, zahvaljujoč novemu ponudniku kuponov, ki ga je začela družba YellowPay

Post ICO

Morgan Stanley gostuje Bitcoin dogodek v New Yorku

Post ICO

Italijanski parlament gosti posebna bitkainska zaslišanja - Švedska centralna banka sprosti novo poročilo

Post ICO

Bitcoin doseže nov mejnik: 10.000 trgovcev Zdaj sprejemajo valuto

Post ICO

Spletna stran za skupno rabo glasbe sprejema prispevke Bitcoin za umetnike

Post ICO

Bitcoin v Grčiji, nove informacije o bitstamp heistu in več

Post ICO

GAW Miners Attorneys Potrjuje SEC preiskavo

Post ICO

Gentoo Blacklisting nasprotna stranka, Satoshi Dice in drugi

Post ICO

Skoraj sem se obtožil domnevni Coindesk

Post ICO

Mcgill Bitcoin Airdrop - neverjeten videoposnetek