Dorian Nakamoto tožil Newsweek, ATM Bank Bitcoin zaseženih v Avstraliji in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dorian Nakamoto tožil Newsweek, ATM Bank Bitcoin zaseženih v Avstraliji in še več

Dorian Nakamoto tožil Newsweek, ATM Bank Bitcoin zaseženih v Avstraliji in še več

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji teden krogu navzgor z najpomembnejših novic iz prejšnjega tedna.

Evropski projekt se bori proti nezakonitim trgov na spletu, kjer je BTC priljubljeno

nezakoniti trgovini na spletnih tržnic (ITOM) je ime projekta, ki ga je skupina evropskih tožilcev, ki nameravajo v boju proti nezakonitim spletnih tržnic kot zloglasni Silk Road začela. Vendar pa lahko uganiti, kaj je stvar, da imajo te temne bazarji skupnega? Ja, Bitcoin je pravi odgovor. Kar pomeni, da je projekt obravnava tudi vlogo, ki jo cryptocurrency igral pri razvoju teh platform.

Podobno kot Silk Road - ki je bil zaustavljen s strani organov Združenih držav leta 2013 -, večina teh digitalnih tržnic prodajajo droge in orožja, med drugim (predvsem prepovedanih) izdelkov. To je razlog, zakaj projekt brcnil-off nizozemskega državnega tožilstva, je Openbaar Ministrie, načrte za boj proti in morda celo pogasiti.

Celoten članek

Zakaj evropski trgovec na drobno Showroomprive odločili, da objemu Bitcoin

Showroomprive je s sedežem v Parizu spletno nakupovanje spletno stran za oblačila, kozmetiko in gospodinjskih predmetov, ki jih ponuja popuste za 30-70% off vodilnih izdelkov blagovno znamko.

Podjetje je več kot $ 500 milijonov v letnih prihodkov, da je eden od vodilnih e-poslovanje podjetja v Evropi, s podatki iz leta 2013, da ga postavite tik za LVMH Moët Hennessy, in druga največja zasebna prodajna spletna stran za Vente-privée. Te številke bi lahko povečala, je družba upa, zdaj, ko je vključena Bitcoin v svoje možnosti plačila.

Vir: Coindesk

Dorian Nakamoto je crowdfunding tožbo proti Newsweek

Dorian Nakamoto, človek Newsweek "obtožil", da so ustvarjalec Bitcoin, zdaj načrtuje, da bo tožil revijo. Se je 65.-letni moški, ki živi v Kaliforniji, ki je crowdfunding svojo tožbo proti Newsweek, ki še vedno stoji njegov članek in Leah McGrath Goodman, novinarja, ki ga pišete.

Je dorski Nakamoto Pravna obrambo sklada, ali spletna različica NewsweekLied.com, sprejema donacije preko kreditne in debetne kartice, kot tudi Bitcoin, seveda. Poleg zbiranja prispevkov za vzrok Nakamoto je, spletna stran vsebuje tudi seznam obtožb againts članku »Bitcoin je Face", natisnjene v marcu 2014.

Celoten članek

Imperial College London ponujajo kredite za projekte Bitcoin

Imperial College London in podjetnik First (EF) je investicijski program že seme, so napovedali novo partnerstvo osredotoča na zagotavljanje Bitcoin tehnologijo za študente.

V skladu s sporazumom, bodo institucije podpirajo inovacije študentov na področju cryptocurrency, vključno Bitcoin. Program bo na voljo študentom iz različnih oddelkov, vključno z matematiko, računalništva, strojništva in poslovanja. Kadar je to primerno, Študenti bodo za opravljanje povezanih z Bitcoin ideje kot kredit nosilnih elementov njihovih študijskih programov. Na primer, lahko učenci uporabljajo za izvajanje projektov Bitcoin so projekti skupin ali posameznih projektih, ki sta jih obvezne sestavine številnih tečajev stopinj.

Vir: Coindesk

Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners pridobite ekskluziven dostop do pred prodajo vstopnic

je Bitcoin zgodovino: ne le najbolj znana cryptocurrency na svetu zdaj sponzorira poseben športni dogodek - 2014 Bitcoin Petersburg Bowl -, vendar Bitcoiners zdaj prva skupina, ki imajo dostop do predprodaje vstopnic za konkurenco.

Bowl, A Post kolegij nogomet igra ujemajo obalne konference Atlantski proti ameriški Athletic konferenci, ki je predvidena za 26. December. Vstopnice je mogoče kupiti preko theevent uradni spletni strani, ki vsebuje tudi podatke za ljubitelje, ki potujejo v Sankt Peterburgu, in novice o igri in skupin, ki bodo vključene.

Celoten članek

Avstralija: Bitcoin se ni mogoče izogniti s strani bank, dela Senator držav

Sam Dastyari, avstralski dela senator, je opozoril avstralski banke, ki so nevtralni položaj za Bitcoin sprejetja je ni pametno odločitev. Senator je podal izjavo v luči poziva podjetja, da zagotovijo povratne informacije, da je senat preiskavo, kako urediti zelo hlapne digitalno valuto.

Preiskava bo ocenila ustrezno opredelitev cryptocurrencies skladu z lokalnimi davčnimi zakoni, kot tudi, kako bo Avstralija zgraditi regulativni okvir, ki usklajuje potrebe rastočega valute industrije digitalnih in širšega sektorja finančnih storitev in gospodarstva. To je po davčni urad avstralski (ATO) definirana Bitcoin kot "neopredmeteno sredstvo" v avgustu 2014, zavrnila pozive industrije je za to, da je mogoče opredeliti kot valuto.

Winklevoss dvojčka začetek novega Bitcoin aplikacijo: izpolnjujejo WinkDex

Slavni Bitcoin prijazen duo, da Winklevoss dvojčka, začeli nov povezanih z cryptocurrency aplikacijo, imenovano WinkDex. Aplikacija, ki je združljiva z operativnim sistemom iOS, spremlja cene Bitcoin v realnem času.

WinkDex aplikacija omogoča uporabniku povprečje cen, ki jih različne izmenjave Bitcoin prikazani. Po strani aplikacije na iTunes, je dejansko "najbolj točne cene Bitcoin v realnem času".

Celoten članek

Alex Green se izpostavlja kot prevarant Ryan Kennedy

Pred štirimi dnevi, Jackson Palmer in Ben Doernburg pricurljali podatki, da bi lahko bila izmenjava Bitcoin CEO Alex Green dolgoletni internetno prevarant Ryan Kennedy. Takrat je bil edini dokazi, ki temelji na povezanosti in ne dejstvo.

Po svoje obtožbe, nekdanji ljubimec izšel trdijo, da je bil Alex Green, v resnici, njen partner, kot je Ryan Kennedy. Še ena žrtev Kennedy prevare je javilo po, ki je trdil, da je imel Kennedy aretiran leta 2013 zaradi goljufije. Označene so tudi Alex Green z Ryan Kennedy so poznali. Te trditve so sledili tudi dve ušli dejanju anket, po možnosti, ki se uporabljajo kot dokaz, da je človek z imenom Ryan Gentle spremenila svoje ime Ryan Kennedy.

Ena od prič na prvi Povzetka Anketa je Elliot Szarvas, znani prijatelj Alex Green je. Govorice je izkazalo, da je bila zelena bivanje na Japonskem z Szarvas, vendar so bile nepotrjena. Le navzkrižno z delovnih mest družabnih medijev dali namige, ki dokazuje, oba so bili iz države, Szarvas potrdil, da bo v Tokiu na Japonskem.

Vir: CryptoCoinsNews

Bitcoin ATM zasegli avstralske oblasti v prsi milijonar drog

Bitcoin ATM so zasegli avstralske policije sredi primeru, povezanem z motorjem tolpe, ki bo zagotovo šel dol v kriminalni zgodovini države kot zgodovinski operacijo.

Stroj je bil prijet med racijo v kavarni Roastery Cafe, ki se nahaja v Južni Brisbane. Akcijski odpraviti preiskavo povezano z drogami, ki je trajala dve leti. To je bil le eden od 19 napadov, ki se izvajajo po vsej Brisbane, Logan, Cairns, Ipswich in Gold Coast.

Celoten članek

Bitcoin trgovec kupci soočajo z izgubo po upravljanje izgine

Priljubljen Bitcoin arbitraža storitev se je sesul, kar ima za posledico izgubo sredstev strank in prenehanju družbe, ki je imela opazno prisotnost v industriji. Novica označuje drugič v zadnjih tednih, da je prihodnost dobro znano podjetje v Bitcoin ekosistemu padel v nevarnosti, po razodetju, da bi digitalna menjalnico moolah vloži predlog za stečaj sredi finančne težave.

Vprašanja o solventnosti platforme se je začela pojavljati v juniju, ko bodo uporabniki zahtevali vodstvom Bitcoin Trader objaviti finančne revizije, čeprav ni bil izdan tako razkritje. Končno, dne 6. Oktobra, uporabniki začeli poroča, da so dvigi digitalna valuta ne deluje več.

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post ICO

Zato bi se Bitcoin moral naučiti iz litecina

Post ICO

Kompromisni časovni načrt za Coinapult

Post ICO

Povečanje plačilnega prometa BTC in še več

Post ICO

Zgodovina bitkoina

Post ICO

Bitcoin je gimmicky izgled, ki ga izkoriščajo vse vrste storitev

Post ICO

Vinny Lingham, direktor podjetja Gyft: Bitcoin ima potencial, da postane mednarodna valuta

Post ICO

Hekerji prodajajo podatke štirih milijonov AdultFriendFinder uporabnikov za 70 BTC

Post ICO

Dell sprejema Bitcoin

Post ICO

Blockchain.info doseže 500.000 denarnic

Post ICO

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja

Post ICO

Bitcoiners pomagajo ameriškim oblastem, da razumejo kriptokovnost, rezultati pa so spodbudni

Post ICO

Avstralija skriva skrivni projekt, medtem ko Zynga in Overstock zahtevata svojo ljubezen do Bitcoina