Dorian ni pravi Nakamoto, Flexcoin se je izklopil po kramljanju in CEO Meta je našel mrtvega | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dorian ni pravi Nakamoto, Flexcoin se je izklopil po kramljanju in CEO Meta je našel mrtvega

Dorian ni pravi Nakamoto, Flexcoin se je izklopil po kramljanju in CEO Meta je našel mrtvega

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca tedenski okrogli up.

Mt. Gox ustvarja stečaja podporo linije

izumrlega izmenjava Bitcoin Mt. Gox ima novo telefonsko linijo ustvarili ponuditi podporo strankam, ki propada platforme, ki je vložila predlog za stečaj zaščito prejšnji teden prizadela. Sedaj izključena spletno izmenjavo je bila tudi posodobljena in prikazuje podatke o stečaja vložitve.

Glede na spletni strani, "klicni center je bil ustanovljen, da se odzove na vsa vprašanja". Telefonska številka, ki jo Mt. Prizaneseno Gox je +81 3-4588-3921 in se lahko uporablja od ponedeljka do petka, od 10. Do 5 pm (Japonska čas).

Celoten članek

Star Trek konvencija izpostaviti Bitcoin alternative

Novi Star Trek konvencija, ki prihajajo v Springfield (ZDA) maja trdi, da je "največja konvencija za vedno sprejema digitalno valuto za vozovnice, trgovskega blaga in prodajalec demonstracije", v skladu z News-Leader.

Kljub temu, da Bitcoin je trenutno najbolj priljubljena digitalna valuta, da ima nevernikov tudi med tistimi več kot pripravljeni, da sprejemajo koncept digitalne valute. To je razlog, zakaj se bo konvencija poudarja uporabne alternative Bitcoin.

Warren Buffett bashes Bitcoin: to je "ne valuta"

legendarni Warren Buffett ima kaj za povedati o Bitcoin, toda njegove besede so daleč od pozitivnih. Po ameriški podjetnik in finančnega tajkuna, svetovno najbolj znana digitalni kovanec "ni valuta".

Buffett ne verjame Bitcoin izpolnjuje merila tradicionalnih valut, vključno čemer hranilec vrednosti.

Celoten članek

Drugi Bitcoin ATM v Austinu se nahaja v trgovini pištolo

Trgovina Central Texas Gun dela predstavila svojo lastno zelo Bitcoin ATM v tem tednu, v fundraiser za Capital Area Banki hrane. Lastniki podjetij pravijo, da želijo biti na sprednji nastajajoči trend, poroča KXAN.

Hack izklopi Flexcoin in vodi v izgubo 896 BTC

Obstaja pa še ena izmenjava Bitcoin v težave, ko temelji na Japonskem Mt. Na Gox: kanadski cryptocurrency "banka" Flexcoin je pred kratkim utrpel napad, ki je privedla do izklopa plaform. Glede na izjave, ki jih je družba objavila, je bilo 896 BTC ukraden iz vročega denarnice borze.

"Kot Flexcoin nima virov, sredstev, ali kako drugače, da pridejo nazaj od te izgube, smo se zapirajo svoja vrata takoj", izmenjava napovedal.

Celoten članek

ZeroBlock kupuje RTBTC in povečuje načrt Blockchain, da bi pritegnili investitorje

Bitcoin mobilno aplikacijo ZeroBlock, ki jih Blockchain.info pridobil ob koncu lanskega leta, je zdaj kupila RTBTC, v realnem času Bitcoin trgovalne platforme in ponudnik tržnih podatkov.

Glavni cilj je pomagati ZeroBlock pritegnili več institucionalne vlagatelje z izboljšanjem platformo, saj bo ZeroBlock novica krma zdaj vgrajen v novi trgovalni platformi. Funkcija bo zagotovila trgovci imajo v realnem času dostop do vseh novic, ki so vplivala na trg v samo enem mestu.

Celoten članek

Na voljo je nova lamassu stroj v Shoreditch Stara mestna

je že Bitcoin avtomatih, ki deluje v Londonu: trendy cafe bar in razstavni prostor Shoreditch Stara je nov dom naprave lamassu, ki se je vrgel v živo ta teden.

Stroj le omogoča uporabnikom, da nakup Bitcoin uporabo fiat valuto in zaračuna pristojbino v višini osem odstotkov na transakcijo. Vsak kupec lahko kupi največ 1.000 £ vredno cryptocurrency na mesec.

Celoten članek

KNC in Chicago Sun-Times sproži vnaprej financira Bitcoin denarnico

Rudarstvo strojne kavo KnCMiner je začela svoj prvi Bitcoin denarnico, z zanimivim zvijal, po Coindesk. Kot del začetka, bodo prvi 96.000 prenosov odda z nekaj dolarjev, da preživijo. KNC Bitcoin Denarnica Aplikacija je na voljo na Google Play Store in je brezplačna.

Pub temelji Dublin Baggot Inn sprejema Bitcoin

Baggot Inn, pub sedežem v Dublinu, bi lahko bil prvi posel na Irskem, ki sprejema Bitcoin. Ali pa vsaj drugi, saj Pub v Healy v Ballycastle očitno prodal dve pinte za cryptocurrency pred mesecem dni in se pogovarjali o tem na Twitterju.

Ustanovitev pred kratkim prodala svojo prvo pijačo uporabniku cryptocurrency. Transakcija je zgodilo ta teden, ko stranka uporablja digitalni denar za plačilo, ki ustreza € 4,40 (BTC 0,0093) za Guinness pint.

Celoten članek

Overstock.com presega $ 1 milijon v Bitcoin transakcije v dveh mesecih

Overstock.com, ki se je začel sprejemati Bitcoin v začetku januarja, ki ga v sodelovanju z Coinbase je registrirana 4.300 kupcem, ki plačujejo za več kot 1 milijona dolarjev vrednosti blaga z Bitcoin. Prodajalec ocenjuje skoraj 60 odstotkov tistih, ki so nove stranke do Overstock.com.

"Nismo pričakovali, da se tako hitro zadeti ta mejnik", navaja overstock.com predsednik in izvršni direktor Patrick M. Byrne, ki jih TechCrunch citirano. "Bitcoin kupci so dobre stranke, in smo veseli, da jim zagotavljajo te storitve".

CEO izmenjavo prve Meta našli mrtvega v Singapurju

Jesen Radtke, ZDA rojeni CEO prve Meta, so našli mrtvega po navidezni samomor v svojem Singapur doma. Direktor izmenjave digitalnih valut je bil star 28 let in skrbi za družbo od leta 2012.

"Prva Meta ekipa je pretresen in užaloščen zaradi tragične izgube našega prijatelja in CEO jesenski Radtke. Naše najgloblje sožalje iti ven s svojo družino, prijatelji in ljubljene. Jesen je bila navdih za vse nas in ona bo boleče zamudil ", izmenjava napovedal.

Celoten članek

Nova izmenjava mehiški Bitcoin Bitso kmalu začenja

Nov Bitcoin izmenjava se pripravlja za začetek v Mehiki, očitno kot prvi izmenjavi digitalne valute v državi. Poimenoval Bitso, bo platforma omogočajo trgovcem za nakup Bitcoin uporabo mehiški peso in obratno, so sporočili NewsBTC.

Mt. Gox objavlja "celovite prepovedi red"

Na voljo je nova posodobitev na Mt. Gox primer. Izmenjava temelji na Japonskem, ki je pred kratkim vložila predlog za stečaj, je prejela obsežno prepovedi odredbo Okrožnega sodišča v Tokiju v tem tednu in objavljene informacije na spletu.

"Ne sme prisilno izvršitev ali začasno pritrditev ali razpolaganje sprejemajo z rehabilitacijo upnika na podlagi rehabilitacije dolga glede na lastnosti sanacijo dolžnika v obdobju, dokler se sprejeta odločitev v zvezi z vlogo za začetek civilne rehabilitacija ", pravi sodišče, glede na primer družbe.

Celoten članek

Poljski nogometni klub sprejeti Bitcoin za vstopnice in trgovskega blaga

V da bi povečala svojo priljubljenost in potrdi, da cryptocurrency v procesu, je poljski nogometni klub GKS Katowice objavila načrte za omogočajo plačila Bitcoin za vstopnice in z njim povezanih kluba blaga, poroča Coindesk. Navijači kluba lahko zdaj donacije svoje najljubše strani v digitalni valuti, GKS Katowice je dejal v izjavi.

Dorian Nakamoto zanika Newsweek zgodbo: "Jaz nimam nič opraviti s Bitcoin"

Dorian Satoshi Nakamoto je 64-letni moški je pred kratkim napovedal, kot ustvarjalca Bitcoin, ki ga je revija Newsweek, pravi članek novinarja Leah McGrath Goodman napisal je popolna laž. Moški je dejal: "Tukaj sem, da počistite svoje ime. Nimam nič s Bitcoin, sem samo inženir ".

Zgodba o "pravi identiteti" Nakamoto je bila objavljena ta teden v Newsweek novi fizični izdaji. 4500-beseda članek celo na naslovnici revije in je bila že velja za enega od največjih lopatice 21. Stoletja. Vendar izgleda, da Dorian Nakamoto, rojen Satoshi, ni Bitcoin oče.

Celoten članek

Kongresnik poziva k prepovedi ameriški dolar v odzivu, naj prosijo za prepoved Bitcoin

Kongresnik Jared Polis je pozvala državne blagajne za prepoved fizične dolarjev v odgovoru na tožbeni razlog senatorja Manchin za prepoved Bitcoin. "Izmenjava dolarskih bankovcev, vključno z visoko apoenov račune, je trenutno neurejeno in je omogočil uporabnikom, da sodelujejo pri nezakoniti dejavnosti, obenem pa visoko predmet ponarejanja, kraje in izgube", Polis je zapisal v izjavi. Da se prepričate, Kongresnik je biti predrzen, po katerem TechCrunch.

Haag bo imel celo ulico z Bitcoin prijaznih barih in restavracijah

O ducat lokalnih barih in restavracijah, ki se nahajajo v kulinarike Avenue, v središču Haaga, bo začel sprejemati Bitcoin v tem mesecu. To pomeni, da bodo imeli obiskovalci tretje največje mesto na Nizozemskem, je priložnost, da se plačilo za njihovo hrano in pijačo z svetovno najbolj znanih cryptocurrency.

Projekt, ki se imenuje Bitcoin Boulevard, ima tudi svojo spletno stran. Za podjetja, ki so se odločile, da se pridružijo pobudi bodo lahko prejemali plačila Bitcoin prek običajnega sistema, ki ga sestavljajo QR kod in uporabljajo pametne telefone.

Celoten članek

Najbolj priljubljeni Bitcoin aplikacije hitro teči na Tor anonimnosti omrežju

Bitcoin in Tor sta postala morda dva najbolj pogosto uporabljena programska orodja za ohranjanje anonimnosti na spletu. Zdaj so si na tem, da se sešijejo skupaj-poteza, ki bi lahko bil velik spektru omrežja Bitcoin bistveno stealthier, Forbes poročali ta teden.

Bitcoin jedro razvijalec Mike Hearn pravi, da je prihajajoči različica bitcoinj, programska oprema, ki za mnoge izmed najbolj priljubljenih Bitcoin aplikacije, kot Multibitno, panj, in Android Denarnica, bo pot vsi priključki na omrežje Bitcoin več anonimnosti omrežje Tor je. Ko uporabniki teh aplikacij nakup ali prodajo Bitcoins, bodo njihove transakcije poslane prek sistema tor v treh šifriranih hmelja preko računalnikov po vsem svetu, preden pridejo do drugega Bitcoin vozlišča.

Sorodne novice


Post ICO

Gliph predstavlja uporabniška imena in uporabniške profile

Post ICO

Zgodba o CoinJelly

Post ICO

Bangladeš spet Bitcoin, Roger Ver proti hekerji in še več

Post ICO

Bitcoin ni varen - Lie, ki so mu ga povedali banke in vlade (Evo zakaj)

Post ICO

BTC.com prodaja za $ 1M, Rusija proti Bitcoin in hacker hijacks rudarske moči

Post ICO

Ljubitelji Aussie Bitcoin si prizadevajo ustvariti avstralsko fundacijo Bitcoin in osveščati v državi

Post ICO

Poiščite najnovejše top Bitcoinove izmenjave in Forex Bitcoin trgovanje na ForexMinute.com

Post ICO

Bitcoin presega oznako 300 dolarjev, Grexit je vse bolj verjeten

Post ICO

Digitalne inovacije v Aziji: bitkainova čudovita prihodnost

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

Novo upanje nekaterih Američanov ima znano ime: Bitcoin

Post ICO

Bitkoinske izmenjave