Nova temna spletna prevara, Združeno kraljestvo za urejanje Bitcoin in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Nova temna spletna prevara, Združeno kraljestvo za urejanje Bitcoin in še več

Nova temna spletna prevara, Združeno kraljestvo za urejanje Bitcoin in še več

Dobrodošli na 99Bitcoins "zadnji teden krogu navzgor z najbolj pomembnih novic preteklega tedna.

Rakuten sprejeti Bitcoin po vsem svetu s pomočjo Bitnet je

Japonski velikan Rakuten se je odločila, da bo večina svoje naložbe na plačilni procesor Bitnet. E-poslovanje in internet družba je napovedala, da bo sprejel Bitcoin vseh svojih globalnih trgi, začenši z ZDA.

Po integracijo s platformo Bitnet na sedežem v ZDA Rakuten.com, bo možnost kripto plačilo na voljo v nemškem Rakuten.de in Rakuten.at, v Avstriji. Po informacijah, ki jih Rakuten je pokazala, da ni znakov, da bo možnost plačila razvaljamo na Japonskem - država, v kateri ima podjetje sedež in kjer so svoje storitve bolj izrazit - kadarkoli prej.

Celoten članek o 99Bitcoins

BitVC preneha Litecoin terminske pogodbe ponujajo, da se osredotoči na Bitcoin

Futures trgovalna platforma BitVC je napovedala, da ne bo več nudijo terminske Litecoin s svojim uporabnikom, saj preusmerja svojo pozornost na Bitcoin. Platforma, hčerinsko kitajski izmenjavo Huobi, je dejal, da je bila sprejeta odločitev, "zaradi pomanjkanja povpraševanja uporabnikov", in "vse večje soglasje, da se bo svet imel samo eno cryptocurrency vrednost".

BitVC napoved prišel preko Reddit pošti, ki je povedala: ". Menimo, da je v najboljšem interesu naših uporabnikov in industrijo, da se osredotoči 100% naše pozornosti in energije na Bitcoin"

Vir: Coindesk

Intel pridruži blockchain tehnologije dirko

Intel se je pridružil IBM v blockchain tehnologije dirke. Medtem ko je IBM lahko iskali v uporabi blockchain ustvariti lastno digitalno valuto plačilnega sistema, chipmaker Intel je menda iskali za izgradnjo posebno skupino okoli blockchain videti, kje bi lahko izkoristimo moč za tehnologijo Bitcoin je. Intel je objavil reklamo za kriptografsko položaj raziskovalcev za delo na strani glavne knjige v tech.

Blockchain je distribucija knjiga, ki beleži Bitcoin transakcije preko mreže izmenjave, ki poteka programsko opremo Bitcoin. Blockchain omogoča, da denar se prenese z blockchain tehnologijo, ki reže skozi srednji človek (kot banka), ko bo prenesena sredstva - sekanje od časa in denarja, ki ga stane poslati, da se denar iz enega omrežja v drugega.

Vir: Pymnts.com

Dark spletne nezakoniti tržnica izginili z $ 12M v Bitcoin

Dva administratorji, pristojnih za spletne nezakonito bazarju Evolution Marketplace so izginili z več kot 12 milijonov $ v Bitcoin. Izvajalci - znan kot Verto in Kimble - so bili manjka, saj v torek (17.) noč.

Novice ni presenetljivo, da se nekaj Bitcoiners in uporabniki platforme. Reddit uporabnik NSWGreat, ki trdi, da je del osebja nezakoniti Marketplace je dvignila rdečo zastavo pred operaterjev izginotja. Uporabnik objavila post na DarkNetMarkets subreddit z naslovom "Razvoj Izhod prevara".

Celoten članek o 99Bitcoins

Bitreserve orodje omogoča gledanje Bitcoin transakcije v realnem času

Bitreserve je začela Changemoney.org, vizualizacija orodje v realnem času, da pokaže svoje uporabnike, kako je potekala, uporabljati in prenašati na svoji platformi denarja. Mikro-uporabnikom omogoča filtriranje rezultatov po valutah in parcele podatke o 3D interaktivnem svetu, ki ponuja zadaj-the-scenes vpogled v dejavnosti. Na novinarski času, na mestu je pokazala, da je platforma za shranjevanje potekala $ 1.259.153 v Bitcoin v svojih denarnicah.

Ko že govorimo o začetku, Halsey Minor, ustanovitelj in izvršni direktor, je dejal, da je novo orodje v skladu, kar je verjel, da bo načeli digitalne valute - vključenost, poštenosti in preglednosti.

Vir: Coindesk

Zakaj strokovnjaki in podjetja podpirajo odločitev Združenega kraljestva za urejanje Bitcoin

Po objavi britanskega ministrstva za finance, da ima država načrt za ureditev digitalno valuto, so se različne organizacije, povezane z cryptocurrency je njihovo mnenje javnosti. In splošna reakcija je zelo pozitivna.

Britanska državna blagajna je izdal novo poročilo, ki vključuje novo vrsto zakonodajnih pobud. Dokument je bil predstavljen skupaj s kanclerjem letnega proračuna tradicionalnem govoru državno blagajno je v sredo (18.).

Celoten članek o 99Bitcoins

Bitfury imenuje nekdanjega uradnika Justice Department

Bitcoin proizvajalca rudarske opreme, Bitfury - začenja dal nekdanjih uradnikov ZDA na plačilni listi. Jason Weinstein, nekdanji namestnik pomočnika generalnega državnega tožilca na Ministrstvu za pravosodje ZDA, se je pridružil Strateški svetovalni odbor za Bitfury.

Weinstein odstopil leta 2012 od ministrstva za pravosodje, po kongresno preiskavo o botched operacijo "Fast-in-Furious" vlade proti preprodajalcem orožja v Mehiko - v kateri je bila v ZDA Border Patrol zastopnik ustreljenih in ubitih. Mr.Weinstein bo svetoval Bitfury o strateških odnosov z regulatorji in organi pregona v ZDA. Jason Weinstein je trenutno partner v Steptoe & Johnson VŽU, in bo svetovanje Bitfury na strani. Predpisi glede digitalne valute se še vedno razpravlja po ZDA, in Bitfury upa, da pridobijo taktično prednost z imenovanjem g Weinstein.

Vir: BTCfeed

ChangeTip integrira z igro streaming storitev Twitch.tv

Bitcoin prekucne storitev je ChangeTip povezano z video streaming platforme Twitch.tv. Integracija deluje s pomočjo bot a ChangeTip konico, ki Twitch.tv strašila lahko dovolijo, da se pridružijo svoje chat kanalov. Ko se aktivira, lahko uporabniki začnejo prispevati nasvete Bitcoin.

Twitch začel sprejemati neposredna plačila Bitcoin za svoje Turbo naročniško storitev lani avgusta, in kasneje napovedala dodajanje plačil Dogecoin v oktobru.

Vir: Coindesk

Credit Suisse je prepričan Bitcoin ima prihodnost "v kombinaciji s tradicionalnim finančnega sistema"

The banka Credit Suisse je pridružil val finančne institucije, ki preiskujejo prednosti Bitcoin. Kot Banka lahko Anglije in Goldman Sachs, je glavni sedež v Švici holdinga, ki deluje v Credit Suisse banke in druge finančne storitve, je objavil članek z naslovom "Bitcoins - denar brez fizični obliki".

In tako kot njeni kolegi razširila po vsem svetu, članek, ki ga Credit Suisse izdal sklepa, da imajo Bitcoin lahko pozitiven vpliv na tradicionalni finančnega sistema, ki bi moral povezati cryptocurrency.

Celoten članek o 99Bitcoins

OKCoin razširiti na potrošniških in trgovskih izdelkov

Kitajski izmenjave se obtoženi podžiga špekulativne narave Bitcoin ne da bi dejansko sodelujejo pri ustvarjanju novih, uporabnih aplikacij, ki bi razširil sprejetje valute. Po Jack Liu, vodja International na OKCoin, da se bo spremenilo.

"Glede na naš položaj kot največji Bitcoin podjetje na Kitajskem, ni samo odgovornost za rast širšega ekosistema primerov Bitcoin uporabe, denarnice in plačila, ampak tudi odlična priložnost na tem področju," Liu je pojasnil v sporočilu toBitcoin Magazine.

Vir: Bitcoin Magazine

Bitcoin lahko uspevajo v Indiji, zahvaljujoč Bitcoin Indiji zavezništva

Bolj in bolj povezane z Bitcoin storitve so popping up po vsem svetu, da bi dosegli moč digitalne valute za ljudi, ki bi imeli koristi od tega največ. Mainstream sprejetje Bitcoin je še daleč, vendar s priljubljenimi mobilnimi denarnice Bitcoin, je, da je prihodnost bliža vsak dan. Le nekaj dni nazaj, Zebpay potekala zagon dogodek, ki se imenuje "The Future of Money".

To bo kot ne presenečenje, da ljudje, ki živijo v zahodnem svetu, ni prava ciljna publika za temeljne vrednote Bitcoin je. Večina nas že [preprost] dostop do sredstev, bančnih računov in kreditnih kartic, medtem ko je velik del sveta, ki še vedno nimajo bančnega računa. Prav ti ljudje, ki bodo največ koristi od tega, kar lahko Bitcoin naredil za njih.

Vir: BTCfeed

Bitcoin je glavni konkurent, pravi novo poročilo, ki ga MasterCard sprosti

MasterCard je imenovan Bitcoin kot glavni konkurent v svojem letnem poročilu SEC (Komisija ZDA za vrednostne papirje in borzo). Ameriška multinacionalka finančne storitve družba omenja digitalni denar tri timesacross dokumenta, vedno navaja svojo "konkurenta" zakon.

Dokument se začne s sklicevanjem na Bitcoin in drugih altcoins kot del skupine MasterCard tekmovalcev. Skupina vključuje tudi fiat valuto, kontrole in drugih izdajateljev kreditnih kartic, med drugimi storitvami in tehnologijami.

Celoten članek o 99Bitcoins

Spoznajte Boost VC je najmlajši Bitcoin podjetnik

Na stara 17 let, Louison Dumont je najmlajši podjetnik je treba sprejeti v Boost VC, inkubatorja v Kaliforniji, ki je doslej negovati pet serij večinoma Bitcoin ustanavljanjem podjetij, ampak je ne primanjkuje izkušenj.

Potem ko se je začela rudarstvo Bitcoin v starosti 13 let, Dumont se ponaša z večjo zrelost, kot mnogi v še vedno nastajajoči industriji (vaš dopisnik vključen), peppering njegov pogovor z znaki svojega veteranskega statusa in aluzij do napora trgovanja (večina njegovih zgodnjih Bitcoins je bilo žal prodajajo v $ 20- $ 30 območju).

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post ICO

BitInstant se izklopi, ko se posodobi

Post ICO

Člani seznama članov programa OkCupid zdaj lahko plačajo pristojbine z Bitcoins

Post ICO

Peking že ima bar, ki sprejema Bitcoin

Post ICO

CoinJar ima novo Bitcoinovo aplikacijo za naprave Apple

Post ICO

Coin.mx manipulira z Reddit proti Reddit pravila

Post ICO

Bitcoin v San Diegu: več malih podjetij se še naprej pridružuje kripto-revoluciji

Post ICO

Koinsetter razširi storitve po prevzemu kanadskega Bitcoinove izmenjave CAVIRTEX

Post ICO

Anketa o Bitcoinu kaže, da so 26% Bitcoiners vplivale na prevare ali hacks

Post ICO

Cena Bitcoin se v štirih dneh zmanjša za 37,5%

Post ICO

Novo poročilo kaže Mt. Gox je že več let zapustil Bitcoin pred propadom leta 2014

Post ICO

Google napoveduje, da je bil Bitcoin peti najbolj iskan izraz leta 2014

Post ICO

Poker Stars zaključuje bitkoin integracijo