Cryptocurrency spremeni v Afriko, BtcTrip prodaja letalske vstopnice za Bitcoin in virtualna valuta prispe v Iran | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Cryptocurrency spremeni v Afriko, BtcTrip prodaja letalske vstopnice za Bitcoin in virtualna valuta prispe v Iran

Cryptocurrency spremeni v Afriko, BtcTrip prodaja letalske vstopnice za Bitcoin in virtualna valuta prispe v Iran

Ta teden je prinesel veliko novih podjetij, ki sprejemajo Bitcoin! In tudi nova država... Pa lahko najdete nekaj te novice v naši naslednji teden zaokroži navzgor. Poleg izdelkov, ki vodijo vas obvešča med celotnim tednom, smo ustvarili tudi seznam 18 websiteswhere lahko dobite Bitcoins brezplačno in predstavljene Primecoin, prvi dokaz-of-dela valute temelji. Pozneje lahko preverite te članke, vendar za zdaj pa si oglejte, kaj se je zgodilo ta teden.

Postavite svoje Bitcoin stave na Predictious

Obstaja nov kraj, kjer lahko stavite svoje Bitcoins na vaše napovedi: Predictious. Po ljudski stav stran je imela Intrade konflikt s severno-ameriški organi v decembru, Predictious je tu, da ga nadomestiti z veliko novih vprašanj, ki čakajo na vaše napovedi... In vaše Bitcoin stav.

Več kot 14 milijonov Kenijci imajo zdaj dostop do Bitcoin denarnico

Kipochi se sprošča svojo posebno Bitcoin denarnico in novice ne bi mogel biti boljši: hvala za to storitev, ki omogoča ljudem, da pošiljanje in prejemanje virtualna valuta in se preoblikoval skozi popularKenyan storitve M-Pesa, ena tretjina prebivalcev Kenije imajo sedaj Bitcoin denarnico. Čeprav to ne pomeni, da je vsakdo uporablja Bitcoin, da je to velik korak naprej v smeri množične sprejetju digitalne kovanca v Afriki.

Povezana z M-Pesa, nova denarnica omogoča vsakemu uporabniku z ustreznim ID za zamenjavo sredstev, samo z uporabo telefonsko številko kot številko računa (strežnik Kipochi prejme Bitcoins skozi naslovu 34 znakov). Skoraj 14,5 milijona Kenijci in 5 milijonov Tanzanians že prijavili za storitev, ki zagotavlja cryptocurrency transakcije z zelo nizkih stroškov. Torej, mislim, da je čas, da se "pazi", za storitve, kot so Western Union ali MoneyGram.

Coinbase ustvarja neposrednih prenosov za preverjenih uporabnikov

Novost, ki Coinbase izvaja že kar prenosov lažje in hitreje, vendar le, če ste pripravljeni odreči malo svoje zasebnosti, da postane preverjen uporabnik. Družba je napovedala, na njihovi uradni spletni dnevnik, možnost izdelave trenutek Bitcoin nakupe do severno-ameriške uporabnike, ki oskrbujejo do zasebnih podatkov prek iste vrste vprašanj banke in kreditne kartice podjetja zahteva, da svojim strankam.

Kitajska ima novo odprto denarnico

Kitajski uporabniki Bitcoin je pred kratkim dobil nov cryptocurrency denarnico. Programska oprema brezplačen in open source, ustvarjena za iPhone in Android naprav, je bil zasnovan s ASICME, zagon s samo enim mesecem zgodovine, ki se proizvaja Bitcoin rudarske opreme na Kitajskem, ki temelji na Peking.

Tako kot katera koli druga, lahko aplikacija se uporablja za shranjevanje Bitcoins in jih preživijo na spletu ali v pravih mestih. Za zdaj, ASICME zagotavlja, da nima nobenih načrtov za uporabo programske opreme, da bi prinašala denar. Glede na njen ustanovitelj, glavni cilj družbe je vztrajati in uspevajo in programi, kot je ta lahko resnično pomaga: z več uporabniki pridejo več kupcev.

BitInstant izklopi, ko je to posodablja

BitInstant je začasno zaprli, da bi posodobila svojo spletno stran. Družba je pred kratkim začela prenovljeno različico svoje storitve, vendar se je odločil, da nove spremembe. Pred časom, BitInstant "uvedel številne novosti in spremembe" in, glede na javno izjavo, družbe, "ta proces je bil učenje" s strankami, ki zagotavljajo "veliko veliko povratnih informacij o tem, kako stvari delujejo in kako bi lahko bolje deloval ".

Instawallet začenja povrniti svoje stranke

Instawallet je uradno zaključila postopek v sporih po 91 dneh sprejemanje in analizo zahtev, ki jih stranke predložile. Ob sklicevanju na primer, je bil Bitcoin denarnico ustvarjena v aprilu 2011, ki zagotavlja hitrejšo alternativo drugim denarnice. Instawallet zahteva ne vpišeš ali drugo preverjanje: je ustvaril skrivno povezavo, ki daje pravico do vsakega uporabnika denarnico.

Ideja je bila očitno dobra, dokler je bilo zlomljeno varnost na spletne strani, ki omogočajo dostop do vsiljivcev, da bi potem videli skrivne povezave. Glede na to epizodo, je imela družba zapreti in kupci začeli vložitve zahteve, da bi dobili svoj denar nazaj.

ListentoBitcoin.com blokirana, ki jih Google Chrome

Eden od najbolj nepričakovanih epizod v tednu. Dostop do spletne strani Poslušajte Bitcoin je blokiral Google Chrome zaradi prisotnosti škodljive programske opreme. Glede na opozorila, ki se pojavi, ko poskušate vnesti stran, je transakcija vizualizator Bitcoin, kjer lahko običajno "videli in slišali nove posle, obrti in blokov, kot jih širijo", ki je trenutno okuženih z zlonamerno programsko opremo.

ListentoBitcoin.com se je začela že marca letos, ki ga Maksimilijana Laumeister, študent na Univerzi v Kaliforniji, ki je napisal javno izjavo, ki pojasnjuje situacijo. Ustvarjalca storitve odločil, da objavili javno izjavo o Reddit (pod svojim uporabniškim imenom AlpineWolf) opravičeval in pojasnjeval stanje: storitev je bilo prodanih približno mesecem dni ", da neznancem na internetu" in mora biti ena odgovorna za malware.

Tri nove pravne komisije v fundaciji Bitcoin

Fundacija Bitcoin je pred kratkim ustvaril tri različne pravne odbore za premagovanje nedavne težave, ki so bile, ki vplivajo na cryptocurrency svet in poskusite vodenje podjetja in posameznike, ki uporabljajo Bitcoin. Pravne zadeve bodo zdaj razdeljeni v tri skupine: usmerjevalni odbor za pravo in politike, ki ga Mike Hearn, odbora za obrambo pravne režiji Brian Klein in odbor regulatornega zadeve Marco Santori, ki je govoril z 99Bitcoins nedavno upravlja na čelu.

London gosti še veliko Bitcoin dogodek

Po veliki konferenci Bitcoin v Londonu, ki se je zgodil že v začetku tega meseca, bo kapital Anglija je bila na prvem mestu drugega velikega dogodka povezana z cryptocurrency. Bitcoin Focus sreÄŤanje se bo zgodilo 24. Julija, na sedežu Alpha Beta, ki se nahaja v 1A mestni cesti.

Glavna tema dogodka bo ureditev virtualnih valut. Adam Vaziri, od e-plačila svetovalno skladnost podjetja Neopay in Javier Marti, od Bitcoin globalnih naložb, bo govoril o "zakonodajnem okolju v Veliki Britaniji z vidika Bitcoin" in tudi o "The večjo sliko", oz.

BTC4Charity.com vam omogoča, da pomaga z vašo Bitcoins

"Ali dobro z Bitcoin" je preprost slogan, da je precej pojasnjuje, kako deluje platforma donacije BTC4Charity.com. Spletna stran omogoča svojim uporabnikom, da bi več organizacij, ki jih darujejo koliko hočejo in kadar hočejo. Brez pogodbe, brez obveznosti, samo želja, da pomaga drugim. Trenutno je mogoče podpreti znane institucije, kot so Greenpeace, UNICEF ali nemške nevladne organizacije SOS - Otroške vasi. Lahko bodisi darovati ali tudi svojo institucijo v platformi.

Lamassu je ATM "bo popolnoma proces pridobivanja Bitcoins"

Bitcoin Examiner govoril Claudio Castro, portugalski oblikovalec naprave Bitcoin zračnega prometa, ki se ga je start-up lamassu, o svojem novem projektu ustvarili.

Ustanovitelj podjetja Cláudio Castro Oblikovanje živi v državi, ki je skoraj ne vedo, kaj Bitcoin je, vendar pa je imelo izbranec zaradi svojega talenta in izkušenj. Po spoznavanju cryptocurrency v letu 2011 in vlaganje v Bitcoin, je zdaj upa, da Portugalska kmalu vidi potencial slavnega digitalno valuto.

Si lahko preberete celoten intervju tukaj.

Bitcoin je prispel v Iran z novo spletno stran in forum

CoinAva je ime nove platforme, ki prinaša cryptocurrency Iranu! Poleg tega poskuša širiti besedo o Bitcoin v državi, ta platforma omogoča uporabnikom, da kupujejo in prodajajo virtualna valuta, preko nasprotne stranke v Avstraliji. Od zdaj naprej lahko ljudje v Iranu kupujejo in prodajajo Bitcoins, pa tudi izveste več o cryptocurrency s pomočjo ekipe CoinAva je.

In, poleg platforme, tam je več novic: Iran ima tudi nov forum namenjen cryptocurrency imenuje perzijski Bitcoin Talk, ki ga lahko obiščete tukaj.

Bitcoin Film: cryptocurrency lahko igrata v filmu

Skupina iz New Yorka poskuša ustvariti dokumentarec "o socialno-ekonomskem vplivu, ki Bitcoin je kar po vsem svetu". Torej, so začeli zbiranje sredstev prek platforme crowdfunding Kickstarter skoraj mesec dni, da bi zbrali vsaj 100.000 $. Glede na informacije o projektu so na voljo na uradni zbiranja sredstev strani, bo končni izdelek "sestavljena iz intervjujev iz globalnih uporabnikov Bitcoin".

Argentina naredi trikrat več Bitcoin prenosov julija

Medtem ko je ves svet gleda kot splošna število prenosov Bitcoin dol, Argentina se bori to negativno plime. Delež države v svetovnem prenosov cryptocurrency skoraj potrojil med junijem in julijem, bo od 1% na skoraj 3%. In to še ni vse: na lestvici top 50 držav, povezanih s Bitcoin, narod Južne Amerike, je edini, ki se je povečala stopnje ta mesec.

Kupite letalske vozovnice s cryptocurrency na BtcTrip

Kava, oblačila, elektronike in celo umetnost... To je le nekaj primerov stvari, ki jih lahko kupite v Bitcoin doslej, vendar letalskih vozovnic ni bil eden izmed njih. Do zdaj! BtcTrip je ime spletne strani, ki že omogoča lastnikom cryptocurrency plačati za popoln oddih z digitalnimi kovancev.

Doslej BtcTrip je edina spletna stran, ki omogoča uporabnikom, da kupujejo poceni letalske vozovnice z uporabo virtualne valute. Glede na ekipo, bodo dodali nove funkcije res kmalu kot plačuje za hotele in najem avtomobilov z Bitcoin.

BXB 2: Bitcoin Exchange Berlin bodo imeli drugi krog

Po izjemno premiero, bo dogodek Bitcoin Exchange Berlin, znan tudi kot BXB, se ponovi 27. Julija, od 4:30 ure do 7. Ure. Slavni Evrope v osebno izmenjavo Bitcoin se bo zgodilo na vod Kunsthalle, daje udeležencem "priložnost za nakup in prodajo Bitcoins od osebe do osebe in v gotovini".

Drugi BXB obljublja, da vam "priti v stik z novim svetovnem denarnem sistemu na enostaven in zabaven način", navaja dogodka uradni Facebook strani.

SatoshiDice prodala za 126,315 Bitcoins

126.315 BTC! To je, koliko je novi lastnik SatoshiDice plača za slavnega spletni strani iger na srečo, ki jo je Erik Voorhees nedavno prodano. Prevedi da v ameriških dolarjih in imate neverjetno znesek 12,4 milijona $. To pomeni, da imajo imetniki delnic S-DICE na MPEX zdaj pravico do svojega dela, saj je vsaka delnica enaka sto-milijoninko družbe. Vendar Voorhees odločila za nagrajevanje imetnikov deležev.

Sorodne novice


Post ICO

Red Harbinger predstavlja Dopamin, prvo računalniško šasijo, namenjeno kriptografskim rudarjem

Post ICO

Ali je lahko Kenija nov velik prihod v bitkoin vesolje?

Post ICO

Glavna nemška trgovska družba Parfuemerie.de prodaja parfume in kozmetične izdelke za BTC

Post ICO

Delodajalec Ni na bitcoin bandwagon? Bitwage ima rešitev

Post ICO

Srbska bitkoinska skupnost sprejme opozorilo proti BTC-u in zahteva regulacijo

Post ICO

Fidor in Kraken Team Up za kriptokovno banko

Post ICO

Just How Big je 99Bitcoins kot smo začeli leta 2017 (in brezplačno Bitcoin majico)

Post ICO

Vožnja v deželo tveganega kapitala v bitkiin: ali smo tam še?

Post ICO

Kakšen stavek življenje v zaporu Ross Ulbrichta pomeni nezakonitemu spletnemu maloprodaji in Bitcoinu

Post ICO

Microsoft in MIT raziskujeta uporabo tehnologije blockchain

Post ICO

BitPOS sistem prodajnega mesta BitPOS, ki se je začel v Avstraliji, med glasovi o tajnem projektu

Post ICO

BitInstant se izklopi, ko se posodobi