Coinbase je dosegel rekordno vrednost 75 milijonov evrov, Ingenico pozdravlja Bitcoin in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Coinbase je dosegel rekordno vrednost 75 milijonov evrov, Ingenico pozdravlja Bitcoin in še več

Coinbase je dosegel rekordno vrednost 75 milijonov evrov, Ingenico pozdravlja Bitcoin in še več

Dobrodošli na naši tedenski krog z najbolj pomembna novica minulega tedna vam prinaša Bitcoin preizkuševalca.

British Bankers Association skuša boriti rast Bitcoin v Veliki Britaniji

To ne preseneča, da so banke niso posebej veseli Bitcoin je priljubljenostjo. Najnovejši primer prihaja iz Velike Britanije, kjer je British Association Bankers (BBA) izdal predložitev proti Bitcoin.

V dokumentu, poslanem državno blagajno v državi in ​​k finančnemu ministru, skupina vodilnih britanskih bank pravi Bitcoin bi olajšali delo teroristov in njihovih poskusov, da bi se nabirajo obveščevalne službe v Veliki Britaniji. Glede na BBA, anonimnega narave cryptocurrency je in peer-to-peer struktura ustvarja edinstvene priložnosti za storilce kaznivih dejanj, ki živijo v državi in ​​zunaj nje.

Celoten članek

Bill Gates: Bitcoin sama ne bo rešila svetovne plačila izzivi

Microsoft soustanovitelj Bill Gates je dejal, digitalne valute bi lahko vplivala na svetovne nakazil, ki pa je predlagal, da je Bitcoin ni najboljša uporaba tehnologije.

Gates, gledano z Backchannel pred objavo letnega pisma Bill in Melinda Gates Foundation je spregovoril o številnih temah, vključno z vlogo mobilne tehnologije pri razvoju gospodarstva in umetne inteligence.

Vir: Coindesk

Večje finančne institucije in osebnosti vlagati $ 75m v Coinbase

Coinbase je dvignila dodatnih 75 milijonov $ v financiranju serije C, ki vzpostavlja novo splošno rekord financiranja. Ampak to ni najbolj impresivno podrobnosti o tej zgodbi, saj je platforma Bitcoin uspelo pritegniti zanimanje velikih institucij in osebnosti iz poslovnega sveta.

Krog financiranja - največja do sedaj, ki vključuje cryptocurrency podjetje - je vodil DFJ rast, z udeležbo obstoječih vlagateljev kot Andreessen Horowitz, Union Square Ventures in Ribbit Capital, blog poročil Coinbase je. "To prinaša naš celotni kapital poveča na 106 milijonov $", platforma napovedal.

Celoten članek

Bitcoin plačilo procesor EgoPay trpi razstrelil svoje ego; potrjuje taksist

Očitno je EgoPay imel grdo udarec svoje... Ega. Po zamrznitvi sredstev in da bo svoje poslovanje, da začasno ustavi prejšnji teden, je družba potrdila, da je bil žrtev ogromen kramp, in na koncu, obstaja sum na podlagi notranjih informacij. Nazaj v decembru, s sedežem v Litvi izmenjava GOLDUX.com postavil trditev, da je družba bila dejansko žrtev taksist, ampak EgoPay zavrnil podporo tak zahtevek. Do zdaj.

Družba je preverila kramp v nedavnem blog post, kasneje pa je šel na nadaljnjo razpravo dogodek z besedami: "lažne vrednote so na voljo na platformi trgovci, ko ni bila dejanska vrednost prenese v EgoPay. Ta heker je nato pretvoriti to ponaredek vrednost v trajnih valute vse v enourni oknu. Ti trgovci so verjeli, da je bila ta vrednost v svojem EgoPay računu, vendar na žalost ni bilo. "

Vir: NewsBTC

SEC je menda preiskuje zagonske Bitcoin GND rudarjev

GND Rudarji so kripto-podjetje in njegov predsednik uprave Josh Garza se menda ga je preiskovala Komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC), glede na spletni puščanja.

Informacije so bile najprej razkril mestu CoinFire, ki trdi, da je dobil "več kot 1.000 strani preiskovalne datoteke iz potrjenega uslužbenec komisije, ki ima tudi Senzacija osnutek morebitnega ukrepanja za reševanje sporov izvršitev proti družbi". Po mestu, dokumenti SEC - ki ga CoinFire niso bile objavljene - trdijo, da je podjetje trenutno krši točko 17 (a) zakona o vrednostnih papirjih iz leta 1933, določbe za boj proti goljufijam.

Celoten članek

Nova multi-sig izmenjava Bitcoin Multisigna ponuja zagon promo

Nova izmenjava Bitcoin imenuje MultiSigna, je bila zgrajena v celoti uporablja tehnologijo multi-podpis, upam, da pooblasti svoje uporabnike, da kupujejo in prodajajo cryptocurrency ne da bi morali zaupati tretji osebi, da imajo svoje kovance.

Izmenjave so bili odgovorni za nekatere izmed najhujših Bitcoin novice v preteklem letu, in da bi bilo enostavno, da trdijo, da so še vedno najšibkejši člen v celotnem ekosistemu storitev Bitcoin. Nekaj ​​večjih spletnih strani, ki omogočajo, da ljudje kupujejo in prodajajo BTC in drugih kovancev so bili tarča hekerjev in tatovi. Ali njeni hekerji ciljanje Bitstamp ali zloglasni Mt. Gox Bitcoin kraje, je več tisoč ljudi izgubi kovance po njih zaupal enemu od teh spletnih strani.

Vir: NewsBTC

Največji evropski plačila procesor Ingenico sprejme Bitcoin

To je zdaj lažje za stranke INGENICO, da sprejme Bitcoin. Družba, največji evropski point-of-prodaje (POS) ponudnike rešitev, je sprejela BTC in zdaj omogoča evropskim opeke in malte trgovci sprejeti na svetu najbolj znani cryptocurrency.

Skupina Ingenico integrirano aplikacijo z Paymium razvil na lastno suite zahtevek za plačilo, ki se imenuje Telium Tetra Marketplace. Programska oprema je bila razvita izključno za POS terminale INGENICO in sedaj omogoča trgovci na drobno, da sprejme Bitcoin in takoj pretvoriti v digitalno kovancem evrov.

Celoten članek

Colorado človek sooča 5 let zapora za nakup in prodajo BTC brez dovoljenja

Bitcoin trgovec Burton Wagner se sooča pet let v zaporu, potem ko je bil aretiran v Koloradu za delovanje brez dovoljenja denarja oddajnik poslovanja. V zbirki, na Okrožnem sodišču v Združenih državah Amerike, Zvezna vlada trdi, da je Wagner "je zavestno vodenje, nadzor, upravljanje, nadzor, neposredno ali lastnik v celoti ali delno brez dovoljenja denarja oddajnik poslovanje", in da je poleg tega "ne obratuje brez ustreznega denar prenos dovoljenja v državi, kjer je taka operacija kaznuje kot prekršek ali zločin v skladu z državno zakonodajo. "

Nadaljnje navedbe trdijo, da je "ni v skladu z denar za pošiljanje poslovnih predpisov iz oddelka 5330 iz naslova 31 United States Code" in je bil vpleten "v prometu in prenos sredstev, ki so bile znane tožene stranke, da so bili pridobljeni s kazensko kaznivo dejanje in so namenjeni uporabi za promocijo in podporo nezakonite dejavnosti. "

Vir: Silicon Angle

Sorodne novice


Post ICO

Stanford profesor trdi, da je izumil varnejši in hitrejši novi Bitcoin

Post ICO

MeXBT, ki temelji na Mehiki, kupi Singapursko borzo kovancev

Post ICO

Aktivisti želijo ustvariti nov model Bitcoin, ki lahko zagotovi anonimnost in se izogne predpisom

Post ICO

Kenneth Metral iz Coingiga: kupci imajo več zaupanja in porabijo več bitkoinov

Post ICO

Razumevanje micropayments in Bitcoinova vloga

Post ICO

Otroci in bitkoin: prihodnost je tu

Post ICO

Nekdanji direktor Mt. Gox Mark Karpeles je aretiran v Tokiu

Post ICO

Bitcoin je napaden, Mt. Gox prekine plačila in bitcoin fundacije se lovijo

Post ICO

Bitcoin za potovanje: tekma v nebesih

Post ICO

Google napoveduje, da je bil Bitcoin peti najbolj iskan izraz leta 2014

Post ICO

Las Vegas dobi svoj prvi Bitcoin bankomat

Post ICO

Napovedi v bitki za leto 2018: strokovni pregled