Coinbase kupi Blockr.io, Avstralija sprosti pravila BTC in kitajske izmenjave naredijo korak | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Coinbase kupi Blockr.io, Avstralija sprosti pravila BTC in kitajske izmenjave naredijo korak

Coinbase kupi Blockr.io, Avstralija sprosti pravila BTC in kitajske izmenjave naredijo korak

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji teden krogu navzgor z glavno novico, da iz naslovnice v zadnjem tednu.

KnCMiner prodaja Jupiter čipov neposredno javnosti

Bitcoin proizvajalec rudarske strojna KnCMiner je pred kratkim napovedala, da prodaja svoje Jupiter škrtanje čipov za javnost v sklope 200. Nova možnost nakup omogoča rudarjev zamenjati žetone namesto celotne plošče v primeru okvare ali nadgradnje, medtem ko nakup opreme po nizki ceni.

Jupiter 28 nm-SHA256 škrtanje čipi -, ki se prodajajo v pakiranjih po 200 po ceni $ 5400 in bo ladja iz zalog v 48 urah - so najprej na voljo javnosti v tem tednu.

Celoten članek

LakeBTC izmenjava začenja na osnovi brskalnika Bitcoin trgovanje aplikacijo

Kitajska, ki temelji izmenjava cryptocurrency LakeBTC je začela nova HTML5 trgovanje funkcije poimenovali LakeTrader.

LakeTrader je v-brskalnik (in s tem cross-platform) aplikacija, ki omogoča trgovcem, da si ogledate podatke naročilo knjig, zgodovino trgovine in odprta naročila, skupaj z več močnih kart orodij, ki omogočajo tako tehnične analize in enim klikom trgovanje.

Vir: Coindesk

Coinbase kupuje priljubljena blok raziskovalec storitev Blockr.io

Coinbase je ta teden napovedal, da je pridobilo ljudski blok raziskovalec storitev Blockr.io. Storitev, povezanih z cryptocurrency je opisal Coinbase kot orodje, ki "razčleni Bitcoin blockchain in predstavlja podatke za uporabnike v berljive način", medtem ko bi večina njegovega "elegantno, napredno obliko in API".

"Kot Coinbase še naprej raste, smo vedno gojijo oko za druga podjetja in posameznike, ki valovi v digitalni valuti in pomoč bi Bitcoin enostaven za uporabo", se glasi zadnji blog, ki ga podjetje objavi. Po Coinbase, Blockr.io popolnoma ustreza vsem tem zahtevam.

Celoten članek

Bitcoin fundacija za javnost papir za BTC podjetja

Fundacija Bitcoin je izdal nov dokument z naslovom "Primer na Bitcoin pristojnosti", dokument temelj brezplačno na voljo na spletu ta teden pomagati svojim članom in drugim cryptocurrency ustanavljanjem reševanje svoje zakonske obveznosti.

Poročilo je naročil Robert A. McFarlane, partner v pisarni Hanson Bridgett LLP je v San Franciscu, pokazati podjetjem korake, ki jih lahko sprejmejo, da bi se izognili se podvrže predpisom ali tožbami v državah, ki niso Bitcoin prijazen.

Vir: CoinTelegraph

Bitcoiners lahko sedaj uporabljajo LibraTax za izračun davčne obveznosti

Spoznajte LibraTax, prvi Bitcoin prijazen izračun davka orodje posebej ustvarjena za vse cryptocurrency trgovce in povezane družbe. Ali pa vsaj za tiste, ki nameravajo svojo dejavnost prijaviti Bitcoin do uradnih organov.

Za razliko od drugih podobnih orodij za delo z fiat valuto, LibraTax je storitev v oblaku, ki skenira Bitcoin blockchain, da ugotovi, koliko ste pridobili ali izgubili pri nakupu ali prodaji BTC.

Celoten članek

Cilj San Francisco odprta izmenjava, da je e-trgovina z Bitcoin

Y Combinator-backed zagon San Francisco Odpri Exchange (SFOX) je spletna trgovalna platforma, ki pomaga ljudem najti najboljše cene Bitcoin na različnih borzah. Z drugimi besedami, bi rad pomagal kupiti, prodati in vlagati v izmenjavah Bitcoin nekako všeč in kupuje investitor in prodaja zalog v e-trgovini.

Soustanovitelj Akbar Thobhani zapustil službo na Airbnb za oblikovanje te platforme. Vendar pa je kmalu ugotovil, da je s pomočjo Bitcoin še dražje kot z uporabo kreditnih kartic. To je zato, ker tam ni veliko preglednost. Zato je začel razmišljati, da če bi našel način za primerjavo cen, to bi pomagalo voziti široko sprejetje za trg Bitcoin.

Vir: TechCrunch

Davčni urad v Avstraliji (končno) javnost smernice Bitcoin

o obdavčitvi urad avstralske (ATO) je izdal nekaj precej pričakovano napotke glede povezanih Bitcoin davkov. Cryptocurrency skupnost že vedel organ je delal na nekaterih novih pravilih in čas za sprostitev dejansko naredi veliko smisla, pri čemer bodo smernice objavljene skupaj Avstraliji 2013-1014 dohodninskih napovedi.

Nov sklop predpisov postane tudi javnosti v času, ki vodijo vse večjo skupino Bitcoiners, ki se razvija v kripto-scene v Avstraliji. Avstralija ima trenutno okoli 40.000 aktivnih BTC uporabnikom, kakor tudi 190 Bitcoin prijaznih podjetij.

Celoten članek

Bitcoin Center NYC želi ustvariti start-up inkubator

New York City lastno Bitcoin Center NYC je videti, da razišče nove meje. Center, ki pogosto drži v živo trgovanje in druge cryptocurrency dogodke pred kratkim objavila načrte za "pomoč sklada, upravljanje in negovanje zagon za povezane Bitcoin novih podjetij."

Center - ki se nahaja le 100 metrov od New York Stock Exchange - pravi njihov načrt je, da delovno mesto, tehnično podporo in koordinacijo dogodka v poskusih, da bi dali izbranim ustanavljanjem nogo na konkurenco. Seveda, ne bodo vsi ustanavljanjem treba sprejeti v program.

Vir: NewsBTC

Tri glavne kitajske BTC izmenjave sporočamo popolno sprostitev rezerv dokaz rešitev

treh največjih kitajskih borzah Bitcoin - BTCChina, Huobi in OKCoin - pred kratkim odločila, da razglasi nekatere velike novice.

Podjetja bodo za javnost svojo 100% rezerve dokaz rešitve, kar pomeni večjo preglednost za uporabnike in tudi za Bitcoin ekosistemu. BTCChina je bila prva izmenjava sporočamo dobro novico na spletni strani platforme.

Celoten članek

Bi Dell se širi sprejem Bitcoin v Brazilijo?

Računalniška proizvodni velikan Dell na naslovnice ni strašno dolgo nazaj za odločitev, da sprejme Bitcoin na njihovi spletni trgovini na videz iz modre. In zdaj, se zdi, so lahko videti, da širi to sprejema v Braziliji.

Ta predpostavka vrst temelji Cvrkutati od uradnega Dell v Braziliji račun (odkril in objavil uporabnik na Reddit.com), ki je pred kratkim vprašal uporabnike o svojem interesu v digitalni valuti:

Vir: NewsBTC

Sorodne novice


Post ICO

Dogecoin se spreminja v AuxPoW

Post ICO

Technology Blockchain - kako izgleda prihodnost?

Post ICO

MyCoins Ponzi sumi, Poker Stars namiguje na sprejetje Bitcoin in še več

Post ICO

Kako ameriška poker scena ureja bitkoin revolucijo

Post ICO

Bitcoin trgovci, da bi dobili takojšnje odobritev

Post ICO

Coinbase olajša preverjenim uporabnikom z instant prenosi Bitcoin

Post ICO

Bitkoini na Silk Road bi lahko bili zaščiteni s petim predlogom spremembe

Post ICO

SID začenja pošiljanje pisem o preiskavi

Post ICO

New York izda osnutek za edinstveno in inovativno BitLicense

Post ICO

Spoznajte Bitbetex, spletno stavo, ki temelji na Bitcoinu

Post ICO

Mt. Kupci Goxa obupa, saj milijoni dolarjev v umikih BTC-a ne uspejo ali izginejo

Post ICO

Prvi Bitcoin bankomat začne delovati v torek