Kitajska je še vedno sumljiva, ZipZap ustvarja na tisoče novih izmenjav, Alderney pa načrtuje kinetiko fizičnih Bitkoinov | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kitajska je še vedno sumljiva, ZipZap ustvarja na tisoče novih izmenjav, Alderney pa načrtuje kinetiko fizičnih Bitkoinov

Kitajska je še vedno sumljiva, ZipZap ustvarja na tisoče novih izmenjav, Alderney pa načrtuje kinetiko fizičnih Bitkoinov

Bitcoin skupnost pozorno spremljala Kitajske nedavno razodetja o Bitcoin v zadnjih sedmih dneh. Iz sej CEO BtcChina je z regulatorji na odločitev, ki jo Ljudske banke Kitajske napovedal, veliko se je zgodilo v državi.

Čeprav ni vse novice je povsem pozitivna, Teden se je začel z zlato številko: vseh poslov, ki jih BitPay opravljenih v Bitcoin črni petek, ki je bil silovit uspeh. To je bil tudi zlati teden iz drugih razlogov: prvič, Bitcoin je vredno več kot zlato, saj si lahko ogledate tukaj.

In med novimi podjetji zdaj sprejemajo cryptocurrency, je bila posebna napoved, ki jo je majhno glasbeno založbo Monstercat. To je zdaj mogoče kupiti svojo glasbo z Bitcoin. Torej dal evidenco in se pripravite, da se spomnimo, kaj se je zgodilo v teh zadnjih dneh s pomočjo Bitcoin preizkuševalca Weekly Round Up.

Delitev China Telecom sprejema Bitcoin za telefon Samsung

Jiangsu Telecom, hčerinska družba China Telecom, ki deluje v vzhodni provinci Jiangsu, je ta teden napovedal, da lahko svojim strankam prednaročilu nov preklopni Android telefon od Samsunga uporabo Bitcoin, namesto juanov.

Čeprav so podatki o tej odločitvi še vedno nezadostni, je spletna stran Jiangsu Telecom zdaj športni simbol Bitcoin, tik pod podobo igralec Jackie Chan. To je lahko samo publiciteta, kot mnogi pravijo, vendar je pomembna na trgu, saj izraža vero, da je pomembno, javno podjetje (ali eden od njenih oddelkov, v tem primeru), postavlja v cryptocurrency.

Celoten članek

Večnamenski nio kartica dobi funkcionalnost Bitcoin

Britanski zagon imenovan Bluenio je razkrila prvi na svetu Bitcoin plačila pametne kartice, ki se bo začelo, da bo odpremljen v marcu, poroča spletna stran GigaOM.

Bluenio je že sredi kampanje Kickstarter za nio kartico, ki je bila sprva poševno kot varnostni verigi se zmanjša na izgubo pametne telefone in denarnice. Toda družba je dejal, da bi deloval tudi kot Bitcoin denarnice-poševnico plačilno-kartico, ki se lahko prenese denar "v enem pipe" z uporabo pri-Field Communication (NFC) tehnologijo.

Boston bi dobili Bitcoin bankomat v začetku leta 2014

Po Vancouvru in drugih kanadskih mest, nove Bitcoin zračnega prometa, ki ga proizvaja Robocoin lahko prihajajo v Bostonu (ZDA), v začetku leta 2014 bo naprava omogočil mestni cryptocurrency skupnost za izmenjavo fiat za Bitcoin in drugi ravno obratno.

Človek za načrt prinaša ta drug bančni avtomat za Boston je Alex Peterson, A Bitcoin posvojitelj in lokalni podjetnik, ki je zdaj videti, da postane popolnoma licenco denarja oddajnik za pravilno upravljanje stroja. Peterson je trenutno poskuša odločiti, kam postaviti naprave v območju Cambridge in Harvard Square.

Celoten članek

Kitajski novinar razkriva skrivnosti ASICMiner je rudarski obrat

Novinar Xiaogang Cao se je pred kratkim povabil na obisk ASICMiner je potopitev hlajenje rudarsko objekt, v Hong Kongu in delijo svoje izkušnje na forum Bitcointalk.org, kjer je objavljenih več slik. Struktura je od avgusta 2013, ko je ASICMiner Ustanovitelji "kupljene najboljše hladilne naprave in črpalke iz Kitajske" obstajala.

Po Cao, je rudarski obrat v industrijski coni in je "sestavljena iz številnih standardnih nosilcev jih lahko najdete v vsakem skupnem podatkovnem centru. Vsako stojalo vsebuje tri zaprti tekoči stekleno posodo rezila so vsi delujejo tiho v tekočini, medtem ko preklopniki visi nad ".

Celoten članek

CoinJar zagotavlja prvo večjo naložbo v Avstraliji

   The Bitcoin izmenjavo in denarnice storitev CoinJar samo zavarovani krog kapitalsko naložbo, vredno $ 500.000 AUD, več uglednih avstralskih tehnologije vlagateljem dodelila.

Platforma, uspelo iz Melbourna in Asher Tan in Ryan Zhou ustvaril, uporabnikom omogoča, da kupujejo in prodajajo Bitcoins, olajšuje transakcije in tudi pomaga trgovci sprejeti cryptocurrency. Ampak to naložbo obljublja, da bo povečanje CoinJar storitev in da vsak, povezanih z Bitcoin transakcije bolj preprosta.

Celoten članek

Nizozemski Rabobank blokiran Bitcoin za "etičnih razlogov"

Rabobank, nizozemski tretje največja trgovska banka, blokiran svojih strank prevoz do izmenjave Bitcoin za "etičnih razlogov", v skladu s poročili strank in bančnih dokumentov ušli na nizozemski strani z novicami.

Po Coindesk, ko je podvomil o blokih, Rabobank očitno povedal nekaj kupcev je bilo "tehnične težave" s prenosom, vendar je povedal, druge lastne notranje Etika Komisija banke je razsodilo, da zavrne Bitcoin trgovanje. Dokument je objavljen na Publeaks potrjuje Etična komisija svetuje, njene veje ne bi olajšali Bitcoin trgovanja za stranke.

Britanski otok želi biti prvi na svetu Bitcoin center

Otoček Alderney v Rokavskem prelivu, želi postati Bitcoin center in svetovni vrh destinacija za Bitcoiners.

Majhen britanski otok, s podaljšanjem treh kilometrov in samo 1900 prebivalci, je pred kratkim objavila svoj načrt, da postane prva pristojnost za mete fizičnih Bitcoins.

Alderney je v pogovoru z britanske Royal Mint od poletja o tej možnosti.

Celoten članek

BitPay procesov 6,296 Bitcoin transakcije v Bitcoin Črni petek

Bitcoin Črni petek je bil odgovoren za najvišjo evidenco cryptocurrency transakcij doslej. Trgovec platforma BitPay obdelujejo evidenco 55,288 trgovskih transakcij Bitcoin v novembru, kar pomeni povečanje za 165 odstotkov več kot oktobra.

Med (29), posebno sam dogodek prejšnji petek, procesor plačilo ravna 6,296 Bitcoin transakcije. Številke, da ta dan je najbolj zaseden datum v zgodovini cryptocurrency poslovanja tako daleč. Kot je BitPay izjavil, 29. Novembra, je bilo več kot šest odstotkov vseh transakcij v omrežju Bitcoin porabi za blago in storitve prek te platforme.

Celoten članek

Auburn študent dobi 22 BTC, ki maha Bitcoin znak na TV

Študent na Auburn University v Alabami, je postal zvezda zadnjega ESPN College GameDay, kolegij nogomet, kažejo, da je posnet po drugačni kolidž kampus vsak teden. Preprosto pomahal Bitcoin znak na TV, ki je dejal: »Zdravo mama, Pošljite [Bitcoin]" z logotipom Bitcoin in QR kode, ki predstavlja njegovo denarnico naslov. V nekaj urah, je prejel 22,33 BTC.

Ko človek pojavil na televiziji, nekatere Redditors povečala QR kodo z zaslona in opredeliti svojo denarnico. Kmalu se je slika postala virusna in dobil na sprednji strani Reddit, spodbujanju ljudi, da darujejo Bitcoins. Skupaj je študent dobil več kot 100 transakcij.

Celoten članek

Tween avtorji začetek "Bitcoin za otroke" knjižni zbirki

V Sabra sestre - 13-year-old juju Sabra, 12-year-old Gigi Sabra in 10-year-old JoJo Sabra - živi dokaz, ki bi lahko alternativne valute trajen vpliv na svet, Coindesk poročali ta teden. Sestre, ki so bili že avtorji drugih Dokumentarna literatura naslovov, ustvaril knjižne zbirke "Bitcoin za otroke", ki kmalu ne bo prodaja na prodajo na Amazon Kindle, Barnes in Noble je Nook knjige in več.

BtcChina govori z regulatorji za priznanje Bitcoin je

največja izmenjava Bitcoin na svetu želi spremeniti način oblasti ogled Bitcoin, vsaj na Kitajskem, kjer bi cryptocurrency postala pravno obliko plačila za blago in storitve. To je razlog, zakaj je BtcChina imel pogovore nizkonivojskih z regulatorji, da bi dobila priznanje digitalne valute.

Izmenjava je pred kratkim govoril s predstavniki Ljudske Bank of China, China Banking regulatorna komisija in regulativne komisije China Securities v Šanghaju. Vendar BtcChina CEO, Bobby Lee, ki je še vedno videti, da poskrbi srečanja na visoki ravni z direktorji teh agencij.

Celoten članek

ZipZap lahko obrnejo 265k trgovin v Veliki Britaniji in Rusiji na borzi

Globalna plačilo omrežje ZipZap pred kratkim napovedal v Londonu, ki je zdaj dodal, cryptocurrency s svojim poslovnim modelom. Razodetje je bila na konferenci BitcoinExpo, ki se je zgodil zadnjo soboto (30). Novi projekt ZipZap se namerava spremeniti način, kako ljudje izmenjujejo svoje fiat valuto Bitcoin in obratno.

Med konferenco, predstavnica za omrežja, je dejal, da je zaradi odločitve ZipZap, bo 25.000 trgovinah v Združenem kraljestvu in 240.000 obratov v Rusiji postala mala izmenjave cryptocurrency.

Celoten članek

Satoshi se lahko izvoljen Guardian je oseba leta 2013

časopis The Guardian pripravlja novo izdajo svoje osebnost leta volitve in tam je znano ime med kandidati: Satoshi Nakamoto, Bitcoin je ustvarjalec. Seznam ima le osem osebnosti, pisatelji časopisa je predlagana, ampak bralci še vedno lahko svoje predloge.

Skupina kandidatov je v glavnem sestavljena iz ljudi, ki iz novice med letom in so pomembni na svojem področju. V tem primeru, Satoshi Nakamoto je še vedno anonimni "oče" cryptocurrency, je bil nominiran Charles Arthur, The Guardian je urednik tehnologije.

Celoten članek

Trezor na ladjo fizične denarnice Bitcoin v januarju

Strojna oprema denarnica proizvajalec Trezor je potrdil, da bo prinesel svojo prvo serijo denarnice naslednji mesec, po uspešnem crowdfunding kampanje, ki se je začela v juniju, Coindesk poročali ta teden.

Trezor je že obljubil, da poda svoje prve naloge v oktobru, vendar se je odločil, da dodate več funkcij na napravi in ​​zapozneli izpolnjevanju datum, do januarja. Pavol Rusňák, Trezor je soustanovitelj, je sedaj pokazala, da so prednaročila zaprta.

KnCMiner prodaja $ 8 milijonov vredno rudarsko prestavi v samo 24 urah

The sedežem na Švedskem Bitcoin proizvajalca rudarske prestavno KnCMiner vzpostavila nov rekord v cryptocurrency svetu: družba prodala $ 8 milijonov vredno svojih novih Neptune naprav v 24 urah, v sredo, zadnji (27).

V prvih petih urah prodajajo novo enoto, proizvajalec je 5 milijonov $, prodaja vsako ploščad za 10.000 $. To je en milijon na uro, v primeru, da ni opazil. Kupci bodo zdaj morali počakati do drugega četrtletja 2014 prejeli rudarskih naprav.

Celoten članek

Kitajska prepoveduje bankam, ki se ukvarjajo z cryptocurrency

Ljudska banka Kitajske je izdala uradni dokument, ta četrtek (5) v zvezi s statutom cryptocurrency v državi. Regulator je sporočil, da kljub temu, da ne upošteva Bitcoin nevarnost za finančni sistem države in ne bo prepoved trgovanja, ki ga je "navadnih ljudi", je še vedno prepričan, Bitcoin nosi tveganja za finančne institucije.

Na podlagi tega je organ odločil, da prepove kakršno koli povezavo med digitalno valuto in kitajskih bank in drugih podobnih ustanovah. V dokumentu, objavljenem na Ljudski spletni strani Banke Kitajske, je možno, da se glasi, da "v tej fazi, so finančne in plačilo za obdelavo institucije ne smejo trgovati Bitcoin".

Celoten članek

Majhno ameriško mesto plačati plačo šef policije je z Bitcoin

Nevarnost Policija, v severno-ameriški državi Kentucky, se prebija meje: mesto komisija je pred kratkim odobrila nov ukrep, ki bo omogočil lokalni šef policije, Tony Vaughn, da bi dobili svojo plačo v Bitcoins.

Vodja mestnega komisije v Vicco, Claude Branson, je potrdil, da so lokalni uradniki narediti svojo domačo nalogo in narediti nekaj raziskav o Bitcoin. Hiwever, Branson je dejal, da se ne zdi, da je vse logistične ali pravna vprašanja v zvezi s spremembo.

Celoten članek

Sorodne novice


Post ICO

Vstop v Bitcoin vagon: prvi teden v Indiji se je začela prva platforma za trgovanje v realnem času

Post ICO

Načrtovana nadgradnja povzroči nastanek neveljavnih blokov

Post ICO

Pojdite v San Diego ali jedite v Las Vegasu z Bitcoins

Post ICO

Kanadski zagon Wagepoint vključuje Bitcoin v svoji spletni plačljivi programski opremi

Post ICO

Bitmain uvaja zmanjšanje DDoS-a za AntMiner S4 in S5

Post ICO

Večji trgovec s sviloprejskimi drogami je dva meseca sodeloval z oblastmi

Post ICO

Bitcoin storitev HashingSpace za odprtje podatkovnega centra v Washingtonu

Post ICO

CryptoWall: Hekerji, ki uporabljajo bitkoin, da zahtevajo odkupnine

Post ICO

Vlaganje v Bitcoin: ali je digitalna valuta lahko mehurček, da bi pop?

Post ICO

Novi patent, dodeljen Amazon, bi lahko prinesel velike spremembe v bitkoin ekosistem

Post ICO

Ali bi bitko postal naslednja uradna valuta Grčije? Verjetno ne

Post ICO

John Jones, ustvarjalec BitEnsure: uporabniki bodo prinesli dobiček na svojih kovancih, ne da bi prst prst