Zastaranje Charlieja Shrema, velika podjetja menijo, da BTC in Washington napoveduje, da je Bitcoin denar | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zastaranje Charlieja Shrema, velika podjetja menijo, da BTC in Washington napoveduje, da je Bitcoin denar

Zastaranje Charlieja Shrema, velika podjetja menijo, da BTC in Washington napoveduje, da je Bitcoin denar

Možnost ogleda novih velikih podjetij postajajo Bitcoin prijazen je bil eden od velikih tem v tednu. Vendar pa niso bili tudi ti super novica ali pozitivne zaslišanja potekala v New Yorku lahko opozori pred aretacijo Charlieja Shrem je. Primer ujela vse presenetilo.

Še vedno je bilo tudi dobre novice, ki prihajajo iz Washingtona, vendar je najlažji način, da se spomni vsega, kar se je zgodilo v tem tednu je preveriti Bitcoin preizkuševalca tedenski okroglo postavo.

Airbnb je morda bližje sprejetju Bitcoin

Najpomembnejša storitev najem domov Airbnb se lahko razmišlja Bitcoin kot možnost plačila. Vsaj družbe soustanovitelj in izvršni direktor, Brian Chesky, sklenil zaprositi mnenje njegovih spremljevalcev na Twitterju o tej možnosti.

Odgovor je bil na splošno pozitiven, z več deset ljudi, ki prosijo podjetje za ta korak naprej in postala ena izmed prvih platform svoje vrste, da sprejme cryptocurrency.

Trenutno stran je odgovorna za več kot 10.000 dnevnih rezervacije in vodilna v svetu v tem poslovnem sektorju, tako da vidim Airbnb sprejeti Bitcoin bi bilo nič takega.

Celoten članek

Viri pravijo, eBay in PayPal nameravate sprejeti Bitcoin

Ebay je mogoče le še nekaj svetlobe skozi regulativnega tunela, da začnete sprejemati Bitcoin kot plačilo na eBay in PayPal. Podjetje je še, da bi odločitev, hkrati pa mu bo tako eBay ZDA in eBay UK naredimo korak naprej, ki ga omogoča svojim strankam, da kupujejo in prodajajo Bitcoins prvič v tajnih oddelku Oglasi platforme.

Tiskovni predstavnik eBay je dejal, da "imajo alternativne valute, kot Bitcoin potencial, da postane moteče tehnologije, vendar so vsi še vedno v zgodnjih fazah razvoja. Mi smo pozorno spremlja to področje in se veselim, da vidim, kako se razvija ".

Celoten članek

Sberbank CEO podpira Bitcoin in poziva Rusijo, da prenehate boj

Predsednik uprave največje banke vzhodne Evrope in največji posojilodajalec, OAO Sberbank, je javno pohvalil Bitcoin hkrati pa poziva vlado v državi ustaviti ruske zakonodajalci z omejevanjem uporabe cryptocurrencies.

Regulatorji narod so predstavili predlog zakona vključuje Bitcoin da namerava omejiti anonimne transakcije za boj proti terorizmu. Varnostni odbor v ruskem spodnjega doma parlamenta, ki je znana kot dume, odobrila osnutek zakona o januarja 15. Vendar Herman Gref ne strinja z ukrepom. Namesto tega je meni Bitcoin "zelo zanimivo globalni eksperiment, ki odpravlja paradigmo izdaje valute".

Celoten članek

Večina Bitcoiners verjamejo eno BTC bo vredno 10.000 $ v letu 2014

Mnoga podjetja in posamezniki so bančništvo na Bitcoin je dolgoročno perspektivo, v upanju, da bo vrednost valute še naprej narašča. Po nedavni CoinDesk anketi, 56 odstotkov Bitcoiners mislim, da bo cena ene BTC dosegla $ 10.000 v letu 2014.

Prvi nasprotniki in podporniki v letu 2014 Bitcoin je

Nekateri napad Bitcoin, drugi pravijo 2014 bo leto cryptocurrency. Svetovno najbolj znana digitalni kovanec se lahko šteje za preboj in rešitev, ki jih je veliko, je pa vsekakor ni množica pleaser.

Jamie Dimon je najnovejši glas govoriti proti Bitcoin. Direktor JP Morgan je dejal cryptocurrency "je grozno hranilec vrednosti". Poleg tega, "da bi se ponovili znova in znova," je dodal. Vendar pa je najhujše od vsega, po mnenju Dimon je, je, da je Bitcoin "nima ugleda vlade".

Celoten članek

Koenig ponuja all-you-potreba po seznanitvi usposabljanj v Bitcoins

Usposabljanje IT trdne Koenig rešitve napovedal začetek njegovega usposabljanja na Bitcoin. Zasnovan kot štiridnevni program, bo seveda treba na voljo od vseh centrov Koenig v Indiji.

"Najnovejša bes na svetovnem spletu, Bitcoin je novi finančni jezik netizens, ki raje plačujejo preko spleta za blago in storitve", Rohit Aggarwal, Koenig rešitve izvršni direktor in ustanovitelj, je povedal prvi post Business.

Washington meni digitalne valute so "denar"

Stanje Washington, v Združenih državah Amerike, je izjavila, da so digitalne valute vključena v opredelitev "denarja", v okviru Enotnega zakona za državo, Money Services (UMSA).

Nova definicija je na voljo na Oddelku za finančne institucije "(DFI), spletna stran, kjer je organ države lahko zagotavlja informacije denarja oddajnikov in valute izmenjevalcev.

Virtualni stran se glasi, da "je virtualna valuta, znan tudi kot digitalni valuti ali cryptocurrency menjalno sredstvo ni dovoljeno, ali jih je sprejela vlada. Obstaja se uporabljajo prek interneta veliko različnih digitalnih valute, najbolj znana pa Bitcoin. V Washington, je digitalna valuta vključena v opredelitev "denar" v zakonu o enotnem Money Services ".

Celoten članek

Nova spletna stran vam omogoča trgovanje Starbucks darilne kartice za Bitcoin

Nova spletna storitev, imenovano kartico za medalje omogoča uporabnikom, da prodajajo svoje neuporabljene Starbucks darilne kartice v zameno za Bitcoin. Ustanovljeno Matt Luongo, ki je 25-letni razvijalec programske opreme in soustanovitelj iskanje raziskave motorja Scholrly, storitev je zelo preprost za uporabo, glede na Digital Trends.

Dve politiki iz Maine Sprejemamo Bitcoin donacije

Stanje Maine doživlja prve Bitcoin prijazne politične kampanje po zaslugi dveh politikov, republikanec in neodvisna konzervativna, ki je pred kratkim odločila, da sprejme cryptocurrency donacije.

Kandidati so libertarno republikanski Eric Brakey, država senat kandidat iz New Gloucester, in Blaine Richardson, neodvisna Belfast konzervativno tek za drugo kongresu okraj Maine je.

Celoten članek

North American Bitcoin konferenca v Miami Beachu pritegne na tisoče

Bitcoin konferenca severnoameriški prinesel mednarodno množico več tisoč na Miami Beach, poroča Miami Herald. Zbiranje Dvodnevni, 25. Januarja in 26. V kongresni center Miami Beach, pokaže razprave o ureditvi digitalnega valuto, nasvete za ustanavljanjem podjetij in še naprej izobraževati potencialne uporabnike o tem, kaj Bitcoin je.

"Medtem ko mnogi podporniki valute ga nazaj, ker je decentralizirano in ni vezan na finančnih subjektov, mnogi na poslovni strani priznavajo neizogibnost nadaljnje intervencije", članek dodaja.

BitInstant direktor Charlie Shrem aretiran zaradi pranja denarja sume

Charlie Shrem, znana CEO menjalnega BitInstant cryptocurrency, je bil aretiran na letališču JFK v New Yorku, v tem tednu in obtožen pranja denarja.

Dva dni po aretaciji, je Shrem izpusti po plačilu $ 1 milijon vez, vrednosti, ki jo je sodnik opredeljeno po svojem prvem nastopu na sodišču. V tem času se je osumljenec tudi napovedal, da odstopa od upravnega odbora Bitcoin Fundacije direktorjev, kjer je bil podpredsednik.

Celoten članek

Coinbase ima nove BTC meje, medtem ko Microsoft omogoča trgovanje z aplikacijo

Bitcoin platforma Coinbase se bo spremenilo svoj dnevni nakup in prodajo omejitve ter omejitve nastavitev od BTC-ja do ameriških dolarjev. Toda ni edini z novicami za cryptocurrency skupnost družba.

Na zvezi opombo, je Microsoft je pred kratkim odobrila posodobitev za Kraken aplikacijo za Windows Phone 8. Podjetje sedaj omogoča uporabnikom uporabo platforme za trgovanje, da bodo imeli svoje trgovinske zmogljivosti Bitcoin. To spremeni vlogo v prvo za vključitev take funkcije na spletni trgovini Microsoft.

Celoten članek

Skandinaviji največji tuji valuti trgovec in banka reči "ne" Bitcoin

Skandinaviska Enskilda Banken AB (SEB AB), splošno znan kot največji nordijske trgovca tujih valut, zavrača vse zahteve za ustanovitev račune, povezane z upravljanjem Bitcoin in trgovanje. Nosilec boji cryptocurrency, ki jih imajo stranke, se lahko uporabi ali povezan s kriminalnimi dejavnostmi.

Banka s sedežem na Švedskem, katerih sedež se nahaja v Stockholmu, pojasnjuje to odločitev z "velike negotovosti" v zvezi s statusom Bitcoin je.

Največja banka v Skandinaviji, Nordea Bank AB, ki je tudi opozorilo svojim strankam pred vlaganjem v digitalni denar.

Celoten članek

PwC Poročilo veliko pričakuje Bitcoin v šovbiznisu

PricewaterhouseCoopers (PwC) je objavila poročilo, v katerem trdi, da so digitalne valute, in sicer Bitcoin, že vožnja digitalnih inovacij v številnih drugih industrijskih panogah.

Poročilo z naslovom "Digital Disruptor: Kako je Bitcoin Vožnja digitalnih inovacij v Zabava, medije in komunikacije" je v začetku tega tedna objavila multinacionalnega strokovnih služb družbe in njeni zaključki so večinoma pozitivni, poroča Coindesk.

Večina tehnoloških prednosti "absolutno" želijo, da se plača v BTC-ju

Večina IT strokovnjaki in tech strokovnjaki bi radi, da se plača z Bitcoin vsak mesec, namesto fiat valute.

Rezultati so razkrili, ki jih je organizator dogodka Tech in Motion. Družba je izvedla anketo med 18.000 delavcev in dobil 847 odgovorov. Več kot polovica od njih, 51 odstotkov, so v prid cryptocurrency plač.

Celoten članek

Hong Kong gosti "največji doslej" Bitcoin izdalo

Bitcoin izmenjava hongkonškega ANXBTC izročijo HK $ 500.000 vredno Bitcoin bonov za lunarnega novega leta predvečer, v tem tednu.

"Mlade ženske v kratkih krilih razdelili 50.000 kuponov v vrednosti HK $ 10 po mestu ves dan in v večernih urah. Kuponi so tucked v rdeče ovojnice vseprisotnih v novem letu festivala, reliefna s kitajsko besedo za" sreče "v zlatu", kanal NewAsia poročila.

Kalifornijski koncesijske prodaja svojo prvo Land Rover za Bitcoin

Vse to je bil zahtevek, ki ga vidno Silicon Valley tveganega kapitala, ki je želel kupiti nov avto z uporabo cryptocurrency. Po pridobivanje strank, Land Rover Redwood City koncesijske, v Kaliforniji, odločil prodati svojo prvo vozilo za Bitcoin.

"Vzpostavljanje moramo biti pripravljeni sprejeti spremembo v tem nenehno širi virtualne skupnosti, smo se dogovorili, da naš prvi Bitcoin prodaje«, je povedal Doug Doyle, družbe generalni direktor prodaje, ne da bi razkril ceno avtomobila. Transakcija je bila predelana s BitPay, ki je pomagal ekipi, da sprejemajo idejo sprejemanje digitalnega denarja.

Celoten članek

Coinbase je soustanovitelj namiguje več velikih trgovcev na drobno bodo sprejeli Bitcoin

Prevelike in TigerDirect bili le prvi, ki so na seznamu velikih spletnih trgovcev, ki bodo sprejeli cryptocurrency. Napoved je bila narejena Fred Ehrsam, soustanovitelj je Bitcoin izmenjava in denarnico storitev Coinbase, v New Yorku.

Mesto gostila dve zaslišanji glede trenutnega stanja in morebitno ureditev digitalnega denarja in Fred Ehrsam je bil eden od govornikov. Coinbase je soustanovitelj je sodelovala v drugi obravnavi, ki je potekala to sredo (29), in opisal nedavno rast gospodarstva Bitcoin.

Špekulacije in volatilnost na stran, je zdaj prepričan, trendi na trgu, so začeli premik v smeri porabe. Ehrsam zagotavlja, da se po velikanov prevelike in TigerDirect, bo veliko drugih velikih trgovcev na drobno pridružijo Bitcoin skupnosti in začeti razmišljati cryptocurrency kot možnost plačila.

Celoten članek

Organ sile francosko Bitcoin izmenjav za registracijo

0 Vsak Bitcoin izmenjava trenutno deluje v Franciji, mora zdaj biti registrirani z lokalnimi oblastmi in prosi za dovoljenje, da bi zakonito delovanje v državi. Novica je napovedal francoski Prudential nadzornega organa (ACPR).

Institucija, ki je odgovorna za ureditev francoskih bank, je podala izjavo, ki pojasnjuje status Bitcoin in z njimi povezanih izmenjav v državi. Poleg razkrivajo številne pomisleke in odhodu opozorila za uporabnike je ACPR tudi določa, da morajo obvezno imeti vsak, ki deluje z izmenjavo v Franciji licenco.

Celoten članek

BTC Kitajska spet sprejema depozite

Kitajski Bitcoin izmenjava BTC Kitajska je zdaj depozitov strank prek svojega bančnega računa podjetja, ter ponujajo majhne nagrade za svoje stranke. Bobby Lee, predsednik uprave izmenjave, je potrjeno, da Coindeskthat stranke lahko sedaj kupijo bitcoins iz izmenjave z deponiranjem svojih sredstev neposredno na račun družbe.

New Hong Kong Bitcoin izmenjava HKCEx napoveduje naložbe $ 2M

1 s sedežem v Hong Kong HKCEx, nova Bitcoin izmenjavo storitev, ki trdi, da je na svetu najbolj varen Bitcoin trgovalna platforma, samo zavarovane naložbe v višini 2 milijonov $, podprto s strani lokalnih finančnih organizacij in zasebnih vlagateljev.

V skladu z izjavo, ki jo je podjetje sprosti, bo prvi jarek naložb se uporablja za "ustvarjanje visoke obremenitve trgovanje infrastrukture, trgovske platforme in za promocijo in popularizacijo blagovne znamke HKCEx", ki je začel v septembru 2013.

Celoten članek

Sorodne novice


Post ICO

Ryan Kennedy iz Moolaha je bil vzet

Post ICO

Netellerovo plačilno sredstvo spreminja politiko podjetja, da dodaja možnost Bitcoin

Post ICO

Pet držav, ki naj bi sprejele Bitcoin

Post ICO

Avtorji Dark Walleta objavijo video na predvečer rojstnega dne Bitcoin

Post ICO

Rodolfo Andragnes: LaBITconf bo edinstvena priložnost za domačine, da se srečajo z velikimi fanti v Bitcoinu

Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Post ICO

Poiščite najnovejše top Bitcoinove izmenjave in Forex Bitcoin trgovanje na ForexMinute.com

Post ICO

Razumevanje micropayments in Bitcoinova vloga

Post ICO

Se spomniš, ko sta bila Mitt Romney in njegova žena ucena za Bitcoins v letu 2012?

Post ICO

Procesor plačil Bitcoin Egopay zamrzne sklad sredi govoric o neutemeljenem igranju

Post ICO

Norveška in Švedska čakata na evropsko smernico za obdavčitev Bitcoina

Post ICO

Google napoveduje, da je bil Bitcoin peti najbolj iskan izraz leta 2014