CeX začne trgovati z Bitcoinom, potencialno prevara Moolah in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

CeX začne trgovati z Bitcoinom, potencialno prevara Moolah in še več

CeX začne trgovati z Bitcoinom, potencialno prevara Moolah in še več

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji teden krogu navzgor z najbolj pomembnih novic preteklega tedna.

Bitstamp stranke, ki ne preverijo identiteto grozi vse svoje BTC

BitStamp stranke z nepreverjenih računov morajo do 13. Novembra, da se dokončno preverjanje ID ali pa se soočiti končni "kazen": izgubili vse svoje Bitcoins. Vse cryptocurrency shranjeni v račune brez ustreznega preverjanja identitete bodo zasegli, ki jih vlada ZDA, in dodatne kazni lahko uporablja.

Izmenjava s sedežem v Sloveniji - eden največjih na svetu, ki se ukvarjajo z ameriških dolarjev - objavila novo opozorilo na 16. November, spomni "vse nepreverjene imetniki računov z ravnotežjem se preverja v 28 dneh od te objave".

Celoten članek

Bitcoin plačil podjetje Bitnet postavlja milijonov $ 14 krog financiranja

Niti eno leto star, San Francisco Bitcoin obdelavo plačil platforma Bitnet objavila 20. Oktobra, da je zaprta vrsto krogu financiranja vredno ZDA 14 milijonov $.

Krog financiranja je vodil Highland Capital Partners, globalni tveganega kapitala družbe, katere naložbe vključujejo Malwarebytes in zagon modni Najem vzletno-pristajalne steze. Obstoječi vlagatelji sodelovali tudi v krogu financiranja, od katerih je ena japonska drobno velikan Rakuten, katere matična družba letos kupil Viber za ZDA 900 milijonov $.

Vir: CoinTelegraph

MIT znanstveniki razvili algoritem, ki lahko napovedujejo ceno Bitcoin

S tako veliko algoritmov tam, ena od redkih možnosti še vedno pogrešanih je algoritem sposoben napovedati ceno Bitcoin. In to je ravno posledica dela, ki ga je duo raziskovalcev podpisan na Massachusetts Institute of Technology (MIT), računalništva in Umetna inteligenca laboratorijev in laboratorijev za informiranje in odločitvenih sistemov.

Glavni raziskovalec Devavrat Shah in kratkim diplomiral Kang Zhang ima ekipo za razvoj strojno učenje algoritem, ki lahko napovedujejo ceno svetovno najbolj znanih cryptocurrency. "Ampak to deluje?", Vas bo morda vprašal. No, so Shah in Zhang mogli uporabljati algoritem za skoraj dvojno njihovo Bitcoin naložbo v obdobju 50 dni.

Celoten članek

SnapCard želi povečati Bitcoin sprejetje s POS sistemom giveway

Bitcoin plačila ponudnik rešitev SnapCard namerava dati 500 trgovci na območju San Francisca sposobnost sprejemanja digitalnega valuto v okviru promocijskega dogodka enomesečnem.

Družba je napovedala kampanjo svoje "#IntegrateSF" ta teden, ki bo dala zastonj na osnovi tabličnega v trenutku prodaje (POS) sistemi za sodelujočih trgovcev, ki začeti sprejemati plačila Bitcoin novembra letos. Cilj #IntegrateSF, po snapCard, je pa območje San Francisco Bay v valuti vozlišče digitalno na svetu.

Vir: Coindesk

Evropa kotira Bitcoin ETF v delih

Cameron in Tyler Winkelvoss še vedno prizadeva, da bi se Winkelvoss Bitcoin Trust na trgu. Zdaj, Bitcoin izmenjavo UK temelji njegov eying začetek lastnega Bitcoin ETF, ki bo trgovanje v Evropi.

Coinfloor, A Bitcoin posrednik s sedežem v Londonu, je vložil načrte za uvedbo Bitcoin ETF, ki bi trgovino kot zaloge na izmenjavi Coinfloor je. Sklicujoč se na Financial Times, Coindesk poroča, da bi Coinfloor je Bitcoin ETF shranjevanje Bitcoins o "fizičnih tipk", ki bodo omogočile dostop vlagateljev do digitalni valuti brez nevarnosti neposrednega lastništva.

Vir: ETFTrends

Več kot 30 CEX trgovin v Veliki Britaniji so danes trgovanje v Bitcoin

Eden izmed najbolj prepoznavnih blagovnih znamk Združenega kraljestva, drugi ročno prodajalec elektronike CEX, se zdaj sprejema Bitcoin kot možnost plačila od kupcev in tudi z uporabo cryptocurrency za nakup rabljene igre in pripomočke, od prodajalcev. Dobra novica je ta teden napovedal, ki jih je družba v presenetljivo blog post.

Več kot 30 CEX trgovin v Veliki Britaniji - vse centralno lasti in upravlja trgovin blagovne znamke v državi - so zdaj Bitcoin prijazen. S tem se CEX v prvo blagovno znamko z veliko prisotnostjo high street uradno in široko podporo cryptocurrency v Združenem kraljestvu.

Celoten članek

CoinCorner zdaj sprejema plačilne in kreditne kartice za nakupe Bitcoin

Britanski Bitcoin izmenjava CoinCorner sedaj omogoča strankam, da nakup Bitcoin in nekaj altcoins z debetnimi in kreditnimi karticami.

Funkcija je šel v živo v tem tednu, ki CoinCorner eno redkih mest v Britanskem otočju sprejeti neposredna plačila s karticami za cryptocurrency. Bittylicious, podobno izmenjavo, ki je začel kartična plačila nazaj v maju. Tradicionalne metode za bančna nakazila, so še vedno na voljo za uporabnike, ki ne želijo, da se zanesejo na karticah za deponiranje sredstev pri CoinCorner.

Vir: Coindesk

Je moolah zadnje Bitcoin prevara?

Ko je Bitcoin ekosistem še vedno poskuša ugotoviti celotno moolah situacijo, so $ 1,4 milijona Bitcoins prej, ki jih v zameno še vedno manjkajo. Alex Green, ustanovitelj in direktor družbe, je bil manjka tudi od 19. Oktobra in je verjel, da je v posesti ukradenega denarja.

V zadnjem času kdo slišal od Green je bil, ko je bil nov članek objavljen na blogu moolah je, v nedeljo (19.). V tem položaju, britanski podjetnik priznal njegovo prejšnje ime je Ryan Kennedy. "Ne bom komentiral večino očitkov me obkrožajo, razen reči, da nekateri najnovejšimi narave so dobili precej smešno, in zanikam velika večina njih. Moje ime je pravno spremenilo od Ryan Kennedy Alex Green, v poskusu, da začne svoje življenje znova in imajo nekaj miru, "je zapisal.

Celoten članek

Bitcoin posojilo platforma BitLendingClub prejme € 200K naložbe semena

Bitcoin množice posojila platforma BitLendingClub je najavila semensko naložbo 200.000 € ($ 253.336) iz Evropske VC LAUNCHub sklada. Podjetje s sedežem v Bolgariji pravi krog financiranje bo pomagalo podjetje razširiti in pustite, da se ustanovi nov sedež v San Franciscu.

BitLendingClub je soustanovitelj in direktor Kiril Gantchev povedal CoinDesk: "Financiranje je zelo pomemben mejnik za BitLendingClub. To nam je omogočilo, da bi preverili našo idejo in povečati naša prizadevanja pri razvoju naše platforme ".

Vir: Coindesk

Lamassu združuje AML in skladnosti platformo IdentityMind v svojih bankomatih

Proizvajalec Bitcoin ATM lamassu Bitcoin Ventures partnerji gor z IdentityMind Globala ponuditi celostno preprečevanje pranja denarja in platformo za skladnost v Bitcoin bankomatov.

Družbe, je ta teden napovedal, da je solastnik do opravljanja mednarodnih operaterjev lamassu Bitcoin bankomatih z vgrajenimi funkcijami skladnosti, ki vključujejo vgrajene spoznaj svojo stranko (KYC), spremljanjem transakcij, sankcije screening, avtomatizirano SAR prijave in storitev za boj proti goljufijam.

Vir: CoinTelegraph 

Mnenja o cryptocurrency od 6 Bitcoin prijaznih političnih kandidatov

Bitcoin je dosegla svojo pot v političnem svetu v različnih državah po svetu. To ni ravno novica, vemo.

Toda, ali ste dovolj pozornosti na to, kar je nova Bitcoin prijazne politični kandidati so bili govorijo o svetovno najbolj znanih digitalni kovanca? Tukaj je seznam!

Celoten članek

To poljski bolnišnici omogoča, da bolniki poravnati račune s Bitcoin

Zasebna bolnišnica v Varšavi na Poljskem, ki ga vodi skupina Medicover, bo kmalu spustil bolniki plačujejo račune v Bitcoin. Bitcoin ATM naj bi se začela ob objektu v bližnji prihodnosti naj bi ta proces še lažje.

Medtem ko številne klinike in zdravniki po vsem svetu so bili sprejema Bitcoins za manjše zdravljenja in posvetovanj, medicinski objekt je prvi, ki sprejemajo plačila za široko paleto zdravstvenih storitev, vključno s težko operacijo, veriga je dejal. Medicover pravi, da svojega paradnega vtičnico v prestolnici Poljske obravnava več kot 8000 mednarodnih bolnikov iz več kot 20 držav po vsem svetu.

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post ICO

Poker Stars zaključuje bitkoin integracijo

Post ICO

Jamie Dimon proti Marc Andreessen in še več: Bitcoinovi prvi nasprotniki in navijači v letu 2014

Post ICO

NFC tehnologija lahko uporabnikom omogoča, da pametne telefone plačajo z Bitcoinom

Post ICO

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja

Post ICO

Ali še nimate lastnikov bitkoinov? Vrezan si

Post ICO

SoftTouch POS integrira obdelavo plačil Bitcoin

Post ICO

Komentarji BitLicense postanejo javni in to morajo reči Western Western Union, Amazon in Walmart

Post ICO

Tržnica kmetov in Bitcoin: Kaj kuhate v kripto-kuhinji?

Post ICO

Bitcoin Worldwide pravni status in posvojitev

Post ICO

Mt. Gox ustanovitelj zahteval, da se vrne v ZDA, kitajske Bitcoin izmenjave v težavah in več tedensko posodobitev novic

Post ICO

Coinbase ima nove Bitcoinove omejitve, Microsoft pa omogoča aplikaciji Kraken, da vključuje trgovsko funkcijo

Post ICO

Odjemalci BitStamp, ki ne morejo preveriti identitete, ki bi lahko izgubili vse svoje BTC