Butterfly Labs ponovno odpre, Georgia Tech je zdaj prijazen do Bitcoin in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Butterfly Labs ponovno odpre, Georgia Tech je zdaj prijazen do Bitcoin in še več

Butterfly Labs ponovno odpre, Georgia Tech je zdaj prijazen do Bitcoin in še več

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji teden krogu navzgor z najpomembnejšo novico o preteklem tednu!

Krog je iz beta in obljublja, da bo plačila Bitcoin lažje

za "Bitcoin banka" krog je napovedal konec svoje beta fazi, kar pomeni, da storitve, ki jih podjetje digitalni valuti, ki omogoča preprosto izmenjavo, trgovina ponuja, pošiljanje in prejemanje Bitcoin so zdaj na voljo vsem.

Krog želi biti znan kot legitimno Bitcoin skladišča, ki omogoča svojim strankam, da takoj poslati denar drugih ljudi v kateri koli točki na svetu brez zaračunavanja pristojbin transakcije. Trud, da je resnično "legitimno" je izpostavil dejstvo, da je družba že v skladu s pravili za preprečevanje pranja denarja ZDA: platforma je zahteva prava imena vlagateljev ", na primer.

Celoten članek

Coinbase širi evropske službe za pet več trgih

Coinbase je razširil svojo evropsko prisotnost na dodatnih petih držav po uvedbi njenih storitev v regiji zgodaj prejšnji mesec. Akcija omogoča potrošnikom, na Danskem, Irskem, Poljskem, Švedskem in v Švici, da kupujejo in prodajajo do 500 € v Bitcoin skozi Coinbase.

Ponudnik Bitcoin storitev s sedežem v ZDA na začetku razvalja storitve, Italiji, Španiji, Franciji, Belgiji, na Nizozemskem, v Avstriji, na Cipru, Finskem, v Grčiji, Latviji, na Malti, Portugalskem in Slovaškem.

Vir: Coindesk

Butterfly Labs poskuša ponovno odpreti podjetje pod pravnim nadzorom

Butterfly Labs je dejansko dovoljeno nadaljevati nekatere svoje dejavnosti, v skladu s sklepom izdala ta teden, ki ga je zvezni sodnik.

ZDA sodnik Brian C. Wimes dovoljeno na osnovi Kansas proizvajalec Bitcoin rudarske opreme, da ponovno odpre za omejene operacije, poroča ABC News. Vendar pa so sredstva družbe še vedno zamrznjena in Butterfly Labs je še vedno pod nadzorom zvezne sprejemnik naslednjo tožbo napolnjena s Zvezno komisijo za trgovino.

Celoten članek

KnCMiner začenja Bitcoin denarnico za Apple naprave

Ponudnik KnCMiner cryptocurrency programske opreme je ustvaril novo Bitcoin denarnico za iPhone uporabnike. KNC Denarnica poenostavlja prenosa sil Bitcoins ker valuta se pojavi v seznamu stikov potrošnika, če njihovi vrstniki uporabo tega izdelka. Proizvod, ki temelji na Švedskem družbe določa tudi porabnik z enim klikom šifrirano varnostno kopijo Bitcoins za iCloud, Dropbox in Google Drive.

Poleg tega lahko Bitcoin denarnico preverjanje stanja in nastopa v živo menjalne tečaje za 20 skupnih fiat valute. KNC Denarnica je bila doslej na voljo le na napravah Android.

Vir: PaymentsSource

Združenje Bitcoin je Francija v Bitcoin Fundacije najnovejše poglavje afilliate

Po Bangladeš in Romunijo, Francijo postala naslednja država, ki je institucija, pripoznan kot poglavja neke Bitcoin Fundacije afilliate. Združenje Bitcoin Francija, Philippe Rodriguez vodi, je zdaj uradno član projekta fundacije.

"Francija je država, v kateri svoboda na prvem mestu kot zgornjo vrednost, zaradi česar je država plodna tla za inovativne storitve in podjetja, ki uporabljajo protokol Bitcoin", je dejal Jon Matonis, izvršni direktor fundacije Bitcoin. Poleg pridružitvenega Bitcoin Franciji, državi - natančneje prestolnica Pariz - je tudi dom za ambasado Bitcoin in zagona cryptocurrency inkubator je znan kot La Maison du Bitcoin.

Celoten članek

Bill Gates predaja z vsem srcem pohvale na Bitcoin

V intervjuju za Bloomberg TV Erik Schatzker, Microsoft ustanovitelj je trdil, da je Bitcoin "bolje kot valuta". V zadnjem času Bill Gates spregovoril o Bitcoin, je preprosto imenuje "tehnološki tour-de-force". Po govoru na SIBOS 2014, letna SWIFT bančni konferenci, ki je potekala v Bostonu letos, Gates je čas za pohvalo Bitcoin nadalje.

Bill Gates komentiral znižani ceni mednarodnih denarnih nakazil, ki uporabljajo Bitcoin, ki navaja, da "je Bitcoin zanimivo, ker kaže, kako poceni je lahko". V sedanji obliki, nakazilo storitve, kot so Western Union stane uporabnikom do 30% pristojbin. Co-ustanovitelj tehnologija velikan Microsoft Corporation ima veliko zanimanje za mednarodni plačilni promet zaradi dela svoje ustanovitve, ki je pred kratkim podaril 50 milijonov $ v svetovnem boju proti ebole.

Vir: ValueWalk

Portugalska dobi svojo prvo Bitcoin bankomat

Zagonski Bitcoin ja se začenja prvi Bitcoin Bankomat v Lizboni na Portugalskem, v avli kino Saldanha Residence. To naredi Portugalskem najnovejše evropske države imeti nameščen Bitcoin bankomat.

Portugalska prestolnica Lizbona je znan po svoji raznolikosti arhitekture, tramvaji in bogato zgodovino. Ni zelo veliko mest v zahodni Evropi, da lahko trdijo, da so dobila ime po Julij Cezar sam. Lizbona, ali Lisboa domačinom, določa zahtevo po priznanju, da je in tudi status najstarejšega mesta v zahodni Evropi. To je starejša od London, Pariz in da, tudi v večnem mestu Rim. To je pomembno središče trgovine in turizma, z več kot 1,7 milijona ljudi, ki obiščejo Lizbono v enem zadnjem letu.

Vir: CryptoCoinsNews

Georgia Tech stadion in kreditni sistem BuzzCard zdaj Bitcoin prijazen

s sedežem v države Velika univerze Georgia Tech se zdaj sprejema Bitcoin kot možnost plačila na Bobby Dodd stadiona in drugih lokacijah na kampusu. Institucija združil z BitPay da se je zgodilo, in zdi zelo ponosen na svoje stave na cryptocurrency.

Bitcoin bo veljavna oblika plačila na stadionu koncesijske prodajnem prostoru - kjer lahko oboževalci The Yellow Jackets "nakupa prigrizke in pijačo z digitalnim denarjem - in v trgovini Barnes & Noble v Tech trgu. Ampak, bolj pomembno, da bo tudi del študentov kreditnega sistema BuzzCard. S to kartico, ki je sedaj Bitcoin prijazen, lahko študentje kupijo hrano in blago na skoraj vseh lokacijah na univerzi Georgia Tech.

Celoten članek

Tim Draper pravi banke "zelo ogrožena", ki ga Bitcoin

Tim Draper je dobro znano ime v Silicijevi dolini. Partner pri VC podjetje Draper Fisher Jurvetson in vidno Backer internetnih novih podjetij, kot so Skype in Hotmail, Draper je pomagalo pokazati, kako močna je internet lahko za ameriško gospodarstvo. Danes, Draper je prav tako navdušen nad Bitcoin, in njegova Izvaljen kompleks se nahaja v centru San Mateo v Kaliforniji, se lahko šteje za pomembno središče ameriškega Bitcoin inovacij.

Še vedno, kljub obljube tehnologije, so nekateri Bitcoin ustanavljanjem izrazil ogorčenje v težkem bančnega razmer na katero se soočajo. Draper je dejal, da razume, zakaj banke se obnašajo na ta način. "To ni v njihovem najboljšem interesu," je dejal. "Banke, da tone denarja na kreditnih karticah, o elektronskih prenosih. So zelo ogrožena. Torej, da ne želijo, da banka Bitcoin. So nekako poskuša držite linijo ".

Vir: Coindesk

Bitcoin zaposlitveni sejem zadetkov Los Angeles, "najbolj Bitcoin prijazno mesto" Združene države "

Los Angeles je že pripravljena gostiti prvo Bitcoin zaposlitveni sejem južne Kalifornije. Prireditev je potekala v Santa Monici je Cross Campus to soboto, spodbujanje številne povezane z cryptocurrency zaposlitvene možnosti.

Iskalci zaposlitve bodo mogli povezati z več znanih podjetij, kot so BitWage, FreshPay, Gem, ExpressCoin in Blockchain.info, med drugim. Poštene šteje s podporo glavnih akterjev v Bitcoin ekosistemu. Na primer, Tony Gallippi, BitPay je ustanovitelj in sedanji izvršni predsednik, ohranja stavijo na obliko, da bi našli nove talente.

Celoten članek

BTC Cena Drop: Intervju z nekdanjim direktorjem ZDA Mint

Tam je bilo veliko špekulacij v Bitcoin skupnosti o cenah potopu Bitcoin in kaj njenih vzrokov. Obstajajo ljudje pravijo, da je trgovska marža krivec, medtem ko so dajanje krivde na rudarskega težavah ali velike družbe sprejemajo Bitcoin in nato takoj pretvori za fiat valute.

Ker ima Bitcoin enake lastnosti, kot sta denar in blago, CoinTelegraph odločila poiskati strokovnjaka na temo denarja, Edmund Moy, nekdanji direktor ZDA Mint. Moy je bil zadolžen za kovnici za več let v času Busheve administracije in trenutno osti trdnjava Gold Group.

Vir: CoinTelegraph

Sorodne novice


Post ICO

Tedenski povzetek novic Bitcoin, november 2013

Post ICO

Erik Voorhees izgubil 550 BTC zaradi Mt. Goxov propad: pripravi se, ker bo grd teden

Post ICO

Velika švedska banka sponzorira celotno stran anti-Bitcoin oglas, objavljen v dnevnem časopisu

Post ICO

Hashfast datoteke za poglavje 11

Post ICO

CoinSummit San Francisco napoveduje program za strokovnjake, povezane z Bitcoinom

Post ICO

Chicago sodnik zamrzne sredstva, ki pripadajo Mt. Gox American affiliate

Post ICO

15 spletnih mest za vsa vaša vprašanja o kriptografiji

Post ICO

Cryptsy leži po vseh državnih zakonih

Post ICO

Coin Fire +: GAW Miners ulovi SEC, FTC, IRS, DHS Pozor

Post ICO

Kraken in Fidor Bank: nova zveza izboljšuje storitve trgovanja z Bitcoin v Evropski uniji

Post ICO

Kanada kljub mnenju vlade meni, da je država z večino bankomatov z Bitcoinom

Post ICO

National Australia Bank izklopi svoja vrata vsem strankam, povezanim z Bitcoinom