Butterfly Labs kupi Buttcoin.org, Rakuten namiguje na Bitcoin in New York razkriva BitLicense | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Butterfly Labs kupi Buttcoin.org, Rakuten namiguje na Bitcoin in New York razkriva BitLicense

Butterfly Labs kupi Buttcoin.org, Rakuten namiguje na Bitcoin in New York razkriva BitLicense

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji teden krogu navzgor z najbolj pomembnih novicah v zadnjih sedmih dneh.

Butterfly Labs anonimno kupi Buttcoin.org odstraniti "prevara članek"

V nepričakovanem tržno potezo Bitcoin proizvajalec rudarske strojna Butterfly Labs anonimno kupil znano spletno stran Buttcoin.org. Domena je znan po svoji kritiki in zabaven pristop o resnih, povezanih z cryptocurrency zadevah, vendar se zdi, da so se spremenile z nedavnim nakupom razmere.

Največji primer je sprememba v enem od najbolj znanih zgodb Buttcoin.org je: prej spletno iskanje "metulj Labs prevara" bi se vrnili zelo posebno povezavo z Buttcoin. Ta povezava je pokazala članek z naslovom "The $ 22,484.00 Butterfly Labs Mini Rig Bitcoin rudar je ogromna, zdrobljen, nestabilni del s ***", ki je trdil, da se razkrije "resnico" o strojni opremi Butterfly Labs, ki temeljijo na poročilih uporabnikov.

Celoten članek

Bitcoin prvi strip: Lov na Satoshi Nakamoto

Svet Bitcoin je prišlo, da bi dobili svoj prvi strip, vljudnost treh španskih umetnikov z nagnjenj za geek kulturo.

"Bitcoin: Lov na Satoshi Nakamoto" je napisal Alex Preukschat in Josep Busquet in ponazarja Jose Angel Ares Garcia, ki je pred tem, ki je prikazan in objavljenih več romanov.

Vir: Coindesk

Finski projekt načrtuje uporabo TV-omrežja za oddajanje podatkov Bitcoin

Nova finska projektu gre za doseganje ambicioznega poslanstvo v Bitcoin ekosistemu: projekt Koodilehto KryptoRadio želi oddajati, povezanih z Bitcoin transakcijske podatke po vsem svetu s pomočjo digitalnih televizijskih prenosov ali, z drugimi besedami, Digital Video Broadcasting - zemeljski (DVB-T) omrežja.

Po spletni strani projekta, bo signal podatke o transakciji Bitcoin pošljejo v realnem času, ki ustvarja priložnosti za inovacije in tudi zaradi česar je cryptocurrency varnejši. Poleg tega, bi lahko posebna menjalnik bi zagotovili vse transakcije mogoče izslediti zaradi enostranskega signala.

Celoten članek

Silk Road Bitcoin potencialni ponudnik izgubil $ 62,000 za lažno predstavljanje

Enakomeren tok kršitev varnosti podatkov nadaljevali ta teden s kršitvami v sektorjih, ki segajo od zdravstvenega varstva do gostoljubnosti. Medtem ko je bil en napad prefinjeno phishing sistem, drugi je prišel iz notranjih nevarnosti in nesrečnih napak zaposlenih.

Silk Road Phishing - Tri tedne nazaj, sem poročal o kršitvi, ki se je zdelo bolj neprijetno kot dejansko zvezi - ZDA maršali Service nesreči posredovana 40 potencialnih Silk Road Bitcoin ponudnikov, namesto da bi jih BCC'ing. Hvala za lažno predstavljanje, ki je izkoristil to slipup, čeprav je avstralski ponudnik izgubil 100 Bitcoin - vredno ocenah 62.000 $ - glede na SC Magazine.

Vir: Forbes

Japonski drobno velikan Rakuten pripravljena sprejeti Bitcoin "prej ali slej"

Japonski drobno velikan Rakuten lahko začeti sprejemati Bitcoin kmalu, glede na napoved, ki ta teden direktorja družbe, Hiroshi Mikitani.

Mikitani je dejal, da bo njegovo podjetje verjetno sprejeli Bitcoin "prej ali slej". Rakuten ima na Japonskem največji in najpomembnejši spletno skupino drobno, ki delajo z omrežjem, sestavljen iz več kot 40 podjetij in blagovnih znamk.

Celoten članek

8 milijonov vericoin kramp pozove Hard vil za izterjavo

Digitalna platforma menjalnica MintPal je utrpela uspešno kramp napad, ki je povzročilo milijone izgub vericoins iz njene vroče denarnico. 13. Napad julij ciljno ranljivosti v odstopnem sistema spletnega mesta. Heker, v skladu z uradno izjavo MintPal, je uspelo zaobiti notranjih kontrol in odobri zahtevo za umik za vsebino vericoin denarnico.

Predvsem so Bitcoin in Litecoin denarnice drugih mest usmerjena tudi tisti za napad. Vendar pa je zaradi obstoječih hladnih postopkov skladiščenja MintPal je za tiste denarnice, uporabniške stanja niso bili med incidentom prizadeti.

Vir: Coindesk

GHash.IO obljublja, da bo vzpostavitev 40% hashrate omejitev za preprečevanje '51% napad "

priljubljen Bitcoin rudarski bazen GHash.IO - znan dvig zaskrbljenost glede morebitnega '51% napad "na Bitcoin ekosistemu dvakrat v zadnjem letu - je obljubil, da bo v prihodnosti to" ne sme presegati več kot 39.99 % celotnega Bitcoin hashrate ".

Novica se je pokazala v nedavnem vrhu s GHash.IO organizirano. Prireditev, ki je potekala po zadnji konferenci CoinSummit Londonu, naslovljeno nevarnost '51% napadov "proti omrežju Bitcoin. Tako imenovani '51% napad ", se lahko zgodi, če ena oseba konča obvladuje več kot polovico računske moči, ki se uporablja za rudnik Bitcoin in uporabo te moči, da blokira transakcije ali dvojno porabo, med drugimi ukrepi.

Celoten članek

CheapAir.com vrhovi 1,5 milijona $ prodaje Bitcoin

V novembru, CheapAir.com začel sprejemati Bitcoin z Coinbase. CheapAir.com odločila, da vključi, potem ko je predstavil idejo, ki jih obstoječe stranke, ki je želel bolj udoben in varen način plačila za lete.

Danes smo veseli, da sporočamo, da je CheapAir.com presegel $ 1.500.000 prodaje Bitcoin za hotele in lete. Sprejem Bitcoin je povezan CheapAir.com na tisoče novih kupcev iz lojalnega in hitro rastoče Bitcoin skupnosti in rezultati so bistveno preseglo prvotna pričakovanja.

Vir: Coinbase Blog

New York javnost osnutek za edinstveno in inovativno BitLicense

New York Oddelek za finančne storitve (NY-DFS) spreminja način so ameriške oblasti ogled cryptocurrency: oddelek izšla ta teden osnutek, ki prikazuje, kako bo BitLicenses države je izgledal.

Najbolj presenetljivo - ali pa tudi ne - točka obvešča, da ne bo več kdo uporablja New York-sankcionirano Bitcoin ali cryptocurrency storitev anonimen. Če je BitLicense odobren, bo vsako podjetje, ki kupuje, prodaja ali se ukvarja z Bitcoin na kakršen koli način, morajo voditi evidenco o imenih svojih strank in naslovi, preverja njihovo ozadje na redni osnovi.

Celoten članek

BitPay uvaja "Get Bits": a Facebook Bitcoin izmenjavo aplikacijo

Temelji Georgia BitPay je pred kratkim predstavil novo Facebook aplikacijo, ki bo omogočala uporabnikom, ki jih zanima Bitcoin dobiti digitalno valuto iz njihove zelo lastnih prijatelji preko socialne mreže.

Poimenovali "Get Bits", aplikacija je ena od številnih rešitev, ki so na voljo za novince Bitcoin, da bi dobili svoje tace na visoko govorili o digitalni denar.

Vir: NewsBTC

Dell.com je zdaj največji elektronski trgovec sprejeti Bitcoin

Nedavno ustanovljeno partnerstvo z Coinbase sedaj omogoča velikan Dell sprejeti plačila Bitcoin na svoji spletni strani. Vsi predmeti so na voljo na Dell.com, vključno z linijo Alienware, je zdaj mogoče kupiti z cryptocurrency.

Po Coinbase, kolikor Dell je največji elektronskem poslovanju družbe za uradno sprejeti Bitcoin. Blagovna znamka naredi skoraj $ 60 milijard letne prodaje.

Celoten članek

Blockchain javnost novo Android denarnico aplikacijo

Popular Bitcoin ponudnik denarnica Blockchain.info se sprošča veliko novo različico svoje aplikacije za Android, ki vam omogoča shranjevanje, prejemanje in pošiljanje bitcoins neposredno iz telefona Android. Ključna razmišljanje za posodobitev je, da Bitcoin bolj dostopna. To skriva kompleksnost protokola, da bi spodbudili mainstream sprejetje uporabnik.

"Naša aplikacija Android ima opraviti z izdelavo Bitcoin tako preprost za uporabo, da nimajo ljudje niti razmišljati o naslovih, na primer", soustanovitelj in izvršni direktor Nicolas Cary je dejal. "To je stvar obstaja v Bitcoin, vendar tako kot obstajajo zapletene stvari dogaja v e-pošti, so skriti ".

Vir: TechCrunch

Sorodne novice


Post ICO

Norveška razvršča Bitcoin kot sredstvo in napoveduje davek na kriptokurrency

Post ICO

Tedenski povzetek novic Bitcoin, november 2013

Post ICO

Top 5 kriptocurrency hacks vseh časov

Post ICO

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Post ICO

Bitcoin zamenjava Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin

Post ICO

Predvidena platforma napovedi Bitcoin ponuja razprostrta naročila

Post ICO

Ali ti trije borzi Bitcoin načrtujejo odstranitev svojih trgovalnih provizij?

Post ICO

Delodajalec Ni na bitcoin bandwagon? Bitwage ima rešitev

Post ICO

Goldman Sachs pravi, da Millennials ne bodo uporabljali bitkoina. Ali so prav?

Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

Izvršni direktor Coinsetterja piše javno pismo bankam, ki prosi za več sodelovanja

Post ICO

Hekerji ciljajo Bitcurex, poljska Bitcoinova izmenjava pa se izogiba napadom