Nove lastnosti BTC China, AirBaltic sprejema Bitcoin in Coinsetter, ne moreta biti beta | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Nove lastnosti BTC China, AirBaltic sprejema Bitcoin in Coinsetter, ne moreta biti beta

Nove lastnosti BTC China, AirBaltic sprejema Bitcoin in Coinsetter, ne moreta biti beta

Tukaj je najnovejši cryptocurrency tedenski krog se vam prinaša Bitcoin preizkuševalca.

BTC Kitajska napoveduje USD in HKD vplačila in izplačila

Kitajski izmenjava BTC Kitajska je potrdila, da je sprejemanje USD in HKD vplačila in izplačila, ki je postala prva kripto-platforma v državi podpirati tri Fiat valute.

Izmenjava se zdaj odpira nove trgovinske možnosti za vse uporabnike, po-le povabi obdobju. "BTC Kitajska je navdušena za širitev te storitve v vseh njegovih imetnikov International račun. Med sojenjem, BTC Kitajska zbrali več milijonov dolarjev vredno depozitov. Ta storitev bodo obdelani preko svojega registriranega Hong Kong podružnice ", družba razkrila v sporočilu za javnost.

Celoten članek

Winklevoss Bitcoin indeks - WinkDex - odpira API za razvijalce

V Winklevoss Twins, Cameron in Tyler, v upanju, da bi brizg s svojo novo začela Bitcoin indeksom cen, prikladno poimenovali WinkDex.

Po Fortune izključna, dvojčka - se začne ta teden - bo odprtje svoje API (programskega vmesnika) Kazalo je, da razvijalci, ki bo omogočil omenjeni razvijalci graditi na vrhu indeksa s svojimi programi.

Vir: NewsBTC

Letalske AirBaltic pozdravlja kripto-plačil

je AirBaltic odločila, da izpolni svojo naslova kot enega izmed svetovno najbolj inovativnih letalskih družb: družba napovedala, da se sprejema plačila Bitcoin v zameno za letalske vozovnice. Dobra novica pomeni thatAirBaltic je prva letalska družba, ki je kdajkoli neposredno sprejeti cryptocurrency.

Očitno je bila nova možnost plačila odkril Redditor da skupni njegove ugotovitve o družbeni platformi. Potem, drug uporabnik v stik z nami na Twitterju vprašal, če je to res in AirBaltic potrdili na kraju samem, ki so bili dejansko rekel "da" digitalni denar.

Celoten članek

Bitcoin Prijave za Intuit QuickBooks "višji od pričakovanega"

Medtem ko so naslovi Bitcoin je pogosto prevladujejo veliki trgovci, kot so Dell, pomivalni in prevelike, širšega poslovnega sprejetja tehnologije kot rešitev plačil se lahko bolj verjetno pod vplivom različnih ponudnikov platform, ki služijo prostor.

Podjetja, kot so e-poslovanje sredstvu Shopify in v zadnjem času finančne programske opreme specialist Intuit, na primer, zdaj omogočajo tisoče malih trgovcev, da začnete sprejemati Bitcoin. Začela konec junija, zaslutil je PayByCoin ponudbo videli podjetje dodal Bitcoin svoje QuickBooks Online storitev obdelave plačil, tako da bi lahko mala podjetja izdajajo račune strankam v Bitcoin.

Vir: Coindesk

Hispanic Američani vedo več o Bitcoin

Anketa, ki jih izvajajo zjutraj Consult v ZDA v začetku julija je sedaj razkril, ki etnično pripadnost, je najbolj verjetno, da so slišali Bitcoin in imajo večje razumevanje cryptocurrency. Glede na raziskavo, ki je zahteval velik vzorec ljudi o njihovem vedenju in odnosu do digitalnega denarja, etnično pripadnost, ki je osvojil prvo mesto je Hispanic ameriška skupina.

Številke dejansko kažejo presenetljivo razliko: medtem ko je 21 odstotkov Hispanic Američanov "veliko" o Bitcoin, lahko le osem odstotkov belih in sedem odstotkov afriških Američanov pravijo enako.

Celoten članek

Druga plemenite kovine trgovec začeti sprejemati Bitcoin in Dogecoin

Kljub temu pa je še en dragocen kovine trgovec napovedala svoje namere, da začnejo sprejemati Bitcoin, digitalno valuto, ki je na videz ob finančni svet z nevihto v preteklem letu. Provident Kovine ta teden dejal, da bodo začeli sprejemati, ne samo Bitcoin, ampak druge cryptocurrencies kot Dogecoin in Litecoin ki se začne 25. Avgusta.

"Vrednost cryptocurrencies in plemenitih kovin so tržno usmerjene, in oba se pritoži na prihodnost razmišljanje investitorjev," je povedal Joe Merrick - Podporni Kovine CEO. "Ta integracija je logično, saj je veliko naših strank so zagovorniki alternativne valute, in to je naša naloga, da se odzove na njihove potrebe."

Vir: NewsBTC

Temelji New York Coinsetter razvija tako, da "popolno izmenjavo ZDA Bitcoin"

Po nedavni predstavitvi prvega osnutka BitLicense je v zvezi z Bitcoin niz pravil, ki bo urejal kripto-gospodarstvo v New Yorku, lokalna centrala Coinsetter napovedal njen razvoj od beta fazi na "polno izmenjava ZDA Bitcoin".

"Danes smo z veseljem sporočamo, da je naš poln-izrazit Bitcoin izmenjava uradno iz beta. Bitcoin prostor je hitro dozorela v zadnjih dveh letih zgodovine našega podjetja, in platforma ponujamo je zrasla skupaj z njim ", se glasi spletno stran podjetja.

Celoten članek

Barry Silbert vodi $ 250.000 vlaganja v mehiški Bitcoin izmenjavo Volabit

Izmenjava temelji Mexico Bitcoin Volabit je prejel 250.000 $ v novem financiranju, bo znesek, pravijo v podjetju je treba uporabiti, da se še naprej oblikovati na trgu digitalnih valut.

Kapitala prihaja iz Bitcoin Opportunity Corp, investicijski vozila, ki jih drugi trg in Bitcoin investicijski sklad CEO Barry Silbert čelu. Silbert je dejal, da je prepričan, Volabit lahko pridobijo uporabniki, ki jih potrebuje, da ciljne države v pokritih trg potrošnikov, in da naložba njegovo podjetje je odraz tega prepričanja.

Vir: Coindesk

BitHalo je igra, izmenjevalnik za Bitcoin posvojitve in spletnih plačil

Mnogi ljudje so čakali Bitcoin je morilec app. To je ena aplikacija, ki bi zagotovila primer uporabe, kjer je dejansko smiselno, da povprečen človek uporabiti Bitcoin redno. Zdi se, da bomo lahko končno imeli prvo takšno aplikacijo v obliki BitHalo.

Ta nova inovacija iz David Zimbeck prihaja opremljen z vrsto novih, zanimivih funkcij za spletno trgovino kot celoto, in se ne zdi, kot polni učinek te nove programske opreme se bodo čutili, dokler se sprosti polno različico. Eden od glavnih problemov, ki je Bitcoin imeli do te točke je, da so nekateri potrošniki bojijo trajnih transakcij. Zdi se, da bi lahko bila BitHalo sposoben rešiti to vprašanje, brez dodanih stroškov.

Vir: CryptoCoinsNews

Ameriški sodišče ustavi Mt. Gox iz dražbe Bitcoin domeno

Združenih držav sodišče izdalo začasno odredbo o prepovedi prodaje domene Bitcoins.com, ki je še vedno v lasti direktorja propadli izmenjave cryptocurrency Mt. Gox. Mark Karpeles napovedal dražbo domene pred dvema tednoma.

Injuction -, ki bo potekla v 14 dneh - je izdalo okrožno sodišče v državi Washington proti spletno gostovanje Tibanne družbe na zahtevo temelji Seattle CoinLab, ki je pred tem vložil tožbo v Združenih državah proti Mt. Gox.

Celoten članek

"Kontradiktorno" smernice Avstriji ponuja o finančnem stanju Bitcoin je

Dve avstrijski ministri kabinet dali napotke o statusu Bitcoin je kot finančni instrument in davčna obravnava s pomočjo odgovorov na vprašanja poslancev član zakonodajalca predložili.

Morda predvsem je zvezni minister za finance in podkancler Michael Spindelegger, je ponovil, da je Bitcoin ni finančni inštrument (to pomeni, da trguje sredstev), kot odziv na položaj regulatorja trgov države, za nadzor finančnega trga.

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post ICO

Kako ameriška poker scena ureja bitkoin revolucijo

Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Post ICO

Tri glavne kitajske BTC borze napovedujejo polno sprostitev rezervnih rešitev

Post ICO

Krog je brez beta in obljublja, da bo plačila Bitcoin lažje

Post ICO

Podatki AdultFriendFinder za Bitcoin, Dread Pirate Roberts dobi življenje v zaporu in še več

Post ICO

Mastodon naredi valove s šestim položajem na oglasni plošči

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

Družba izgubi bančni račun po izdelavi medaljona Bitcoin

Post ICO

Apple pozdravlja blokchain, Wikimedia sprejema BTC in Romunija odkrije kripto priložnost

Post ICO

Pojdite v San Diego ali jedite v Las Vegasu z Bitcoins

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

Rusko sodišče, ki odloča o blokadi Bitcoin, obljubljajo območja za boj proti pritožbi