BTC prijazni bankomati v Južni Koreji in Španiji, uTorrent skriva Bitcoin rudar in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BTC prijazni bankomati v Južni Koreji in Španiji, uTorrent skriva Bitcoin rudar in še več

BTC prijazni bankomati v Južni Koreji in Španiji, uTorrent skriva Bitcoin rudar in še več

To je Bitcoin preizkuševalca tedensko krog z najpomembnejšimi naslovnice v zadnjem tednu.

Bitcoin investicijski sklad, da postane prva javno trguje cryptocurrency sklad

Izgleda, da bodo Winklevoss dvojčka izgubili dirko za začetek prvo delniško Bitcoin sklad. In zmagovalec te dirke, bo verjetno Barry Silbert in njegovo Bitcoin investicijski sklad (BIT).

Silbert je sklad pravkar dobil soglasje FINRA, največji regulator neodvisne vrednostnih papirjev v Združenih državah Amerike. Glavni samoregulativni organ finančne industrije je dodeljena tudi simbol Ticker podjetju. Po Silber, FINRA odobri zahtevo za trajno uporabo Ticker simbol GBTC, ki "naj bi bila učinkovita v kratkem."

Celoten članek

Tesnila s klubi relaunches kot SwCPoker

Na osnovi Bitcoin spletne poker stran tesnila z Društva je zaključil svoj prestop v novo programsko platformo in novo blagovno znamko, znova v petek, kot je SwCPoker. Prehod na novi platformi je bila prej načrtovana, kot različica 2.0 starih pečata s klubi, ki ponujajo, vendar pa je hitel in predelal pod novo blagovno znamko naslednji napad Nevada Gaming Komisija proti nekdanjim pečata s klubi predsednik Bryan Micon.

Micon, nekdanji Las Vegas rezident, hitro napovedal svojo selitev na-spletni igralniški prijazno karibskem otoku Antigua in Barbuda po napadu. Micon opozoriti, da medtem ko so zasegli številne elektronske naprave, ni bil aretiran, in mu je bilo dovoljeno, da zapusti ZDA, nakar je hitro napovedal njegovo delo v tujini do Antigve in skorajšnji začetek novega SwCPoker mestu.

Vir: FlushDraw.net

Več kot 7000 rednih bankomatov v Južni Koreji se zdaj lahko uporabljajo za nakup Bitcoin

novo partnerstvo med Bitcoin družbe Coinplug in Koreje vodilni proizvajalec ATM Nautilus Hyosung bo omogočil južnokorejski Bitcoiners kupiti digitalno valuto z uporabo kreditnih kartic in redne bankomatov.

Rešitev, ki jo obe podjetji razvili je "preoblikoval" več kot 7.000 rednih naprav po vsej državi v ponudnikov cryptocurrency zahvaljujoč predplačniško okBitcard Coinplug je, prvi v zgodovini kreditno kartico v BTC storitev v državi.

Celoten članek

Zasebno "izginja" aplikacija za sporočanje brisal dodaja Bitcoin denarnico

Aplikacija socialno sporočila brisal dodal vgrajen Bitcoin denarnico v zadnjem mesecu, ki omogoča takojšnje transakcije med stikov, kot tudi osnovne funkcionalnosti denarnice.

Brisalec je najbolj pogosto v primerjavi z SnapChat, vendar za razliko od tega priljubljeno aplikacijo, da se ni v celoti osredotočena na izginjanje sporočil. Brisalec, za razliko od SnapChat, ne izbriše sporočila, ki ga privzeto. Namesto tega se lahko uporabniki odločijo, kdaj izbrisati sporočila iz obeh svojih telefonov in prejemnika telefona.

Vir: CoinTelegraph

ZDA tretji Bitcoin dražba vzbuja več povpraševanja s 34 ponudb

ZDA Marshals storitev v četrtek potekala tretja dražba zaseženih Ross Ulbricht, obsojen deluje črni trg spletni Silk Road Bitcoins, s prodajo 50.000 enot privabiti večje povpraševanje kot prejšnji dražbi.

Vlada je imela 14 registriranih ponudnikov za 34 ponudb prejeli, je dejal maršali Service predstavnica Lynzey Donahue. To je bila višja od ponudbe, prejete v zadnjem Bitcoin dražbi v decembru, ko je le 11 kupcev predloženih 27 ponudb. Prva dražba junija privabil 45 ponudnikov in 63 ponudb.

Vir: Reuters

Japonska dobi novo izmenjave Bitcoin naslednjo naložbo $ 835K

Tech urad Inc pravkar dodali možnost Bitcoin za njihovo izmenjavo cryptocurrency Zaif. Družba je posodobil spletno platformo po dvigu $ 835,000in sredstva iz Nippon tehnoloških Venture Partners.

Zaif, trenutno vodilna svetovna Monacoin izmenjava, zdaj ima potencial, da postane največja izmenjava cryptocurrency na Japonskem. Platforma sedaj omogoča svojim strankam v trgovini japonski jen, BTC in Monacoin, najbolj pomembno altcoin države.

Celoten članek

Policija aretacija pet v MyCoin Bitcoin primeru sheme za izmenjavo

Pet posamezniki so aretirali Hong Kong policije v zvezi s propadom MyCoin, domnevne Bitcoin trgovalna platforma.

Aretacije so bile kot del širšega lov za osebe, povezane z MyCoin, ki je verjel, da so stroški investitorjev milijone dolarjev izgube za goljufive dejavnosti. Pet so aretirali zaradi nedovoljenega goljufije, po South China Morning Post.

Vir: Coindesk

UTorrent posodobitev smuggles senčno cryptocurrency rudar v računalnik

Najnovejša različica priljubljenega uTorrent je očitno več kot "le" odjemalec torrent v tem trenutku. Po spletnih poročilih, uporabnikov, ki so pred kratkim namestili ali posodobitev programske opreme opazili prisotnost nezaželene cryptocurrency rudar, imenovano Epic lestvice.

Situacija se je najprej poročal o spletnih forumih uTorrent, v skladu z mesta engadget.com, vendar niti ni bil na voljo v trenutku pisanja. Komentarji opozoril drugim uporabnikom thatthe različico 3.4.2 uTorrent vseboval del kode, ki preoblikuje uporabnikov računalnik v cryptocurrency kmetiji, predvsem ustvarjanje Bitcoin in Litecoin za tretje osebe.

Celoten članek

Blur, uporabite Bitcoin kjerkoli je MasterCard sprejeta

Potrošniki in trgovci v ZDA so bili z uporabo kreditnih kartic za tako dolgo, zdaj, da je misel, da bodo morali opustiti plastike za Bitcoin: je težko tabletke pogoltniti. Bitcoin, čeprav je boljši in varnejši sistem, kot vse debetne / kreditne temeljijo plačilnih prehodih - še vedno ni splošno sprejeto kot način plačila po vsej Ameriki še.

Abine, glede zasebnosti osredotočene finančne rešitve, podjetje s sedežem v Bostonu, se poskuša premostiti prepad med MasterCard in Bitcoin, s svojim Blur aplikacijo za mobilne naprave. Aplikacija Blur bo potrošnikom omogočil uporabo svojih sredstev Bitcoin skozi "prikriti kreditno kartico", ki je ustvarjena za vsak nakup.

Vir: BTCFeed.net

Top Japonski investitor: Cryptocurrencies ključ do finančne revolucije

Veteran Japonski VC Kazutaka Muraguchi pravi cryptocurrencies so ključnega pomena za "svetovne finančne revolucije", po ¥ 100m svojega podjetju ($ 828,000), naložbe v japonskem zadnji izmenjavi šifrirnega.

Ko smo že, da CoinDesk, Nippon Technology Venture Partners (NTVP) glavni partner je dejal, da je skočil na priložnost, da vlagajo v temelji Osaka platformo Zaif, kot če bi bil zainteresiran za inovacije valute za 15 let.

Vir: Coindesk

Sedaj lahko izmenjujejo Bitcoin na več kot 10.000 bankomatih v Španiji

španski Bitcoiners imajo nov razlog za veselje. To je zdaj lažje za izmenjavo digitalnih kovancev za fiat valute v zahvalo posameznih držav v okviru partnerstva med BTCPoint, nacionalne banke Banc Sabadelland Hal-Cash.

Posel je povzročila novo Bitcoin storitev, ki sedaj omogoča uporabnikom, da dobijo denar v zameno za njihovo BTC v več kot 10.000 bankomatih v Španiji. Poleg Banc Sabadell, partnerstvo vključujejo enote, ki jih Banco Popular, Abanca in EVO banka upravlja.

Celoten članek

Obsojen Silk Road Mastermind Ross Ulbricht zahteva poskus narediti-over

Ross Ulbricht, obsojen prejšnji mesec na zveznih obtožb teče spletni bazar drog Silk Road, išče novo sojenje ki temeljijo na tisto, njegovi odvetniki trdijo, je napaka vlade, da predloži dokaze lahko kaže na njegovo nedolžnost "pravočasno".

New York zvezna porota 4. Februarja ugotovljeno, da je 30-letni krivega v vseh sedmih zveznih obtožb, da Upravljam zadaj na mestu, kjer na stotine milijonov dolarjev v nezakonitih blaga - vključno z zdravili in hekerska orodja - so se trguje z Bitcoin pred organi zaklopom mesto konec leta 2013.

Vir: ArsTechnica

Sorodne novice


Post ICO

Od restavracij do šol, od Francije do ZDA: pet malih podjetij, ki sprejmejo Bitcoin

Post ICO

Ustanovitelj Bitcoin Savings and Trust, ki ga je SID naložila za vodenje programa Bitcoin Ponzi

Post ICO

Indie komedija Dope postane prvi film, ki bo sprejel Bitcoin kot možnost plačila za vstopnice

Post ICO

Kaj se zgodi Bitcoinu Ko umre, kdo je Satoshi Nakamoto (spet) in več tedenskih novic

Post ICO

Novi odprtokodni projekt BitCore Bitcore pomaga razvijalcem aplikacij Bitcoin

Post ICO

Novice Update: Zakaj bi morali moje bitkein na Islandiji, indijska izmenjava BTC in še več

Post ICO

Poker Stars zaključuje bitkoin integracijo

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem

Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

CoinJar ima novo Bitcoinovo aplikacijo za naprave Apple

Post ICO

Koinify uradno zagnati GWS Crowdsale