BTC.com prodaja za $ 1M, Rusija proti Bitcoin in hacker hijacks rudarske moči | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BTC.com prodaja za $ 1M, Rusija proti Bitcoin in hacker hijacks rudarske moči

BTC.com prodaja za $ 1M, Rusija proti Bitcoin in hacker hijacks rudarske moči

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji teden krogu navzgor z najbolj pomembnih novicah v zadnjem tednu.

Hrepeneti Bitcoin domena BTC.com prodaja za $ 1 milijon

Trajalo je le nekaj tednov za investitorja digitalni valuti za nakup spoštljivo Bitcoin domeno BTC.com za $ 1 milijon. Novi lastnik domene je Josh Garza osnovanih Connecticut rudarske opreme trdno GAWMiners.

Očitno Garza ima "velike stvari v delih" za svetovno najbolj znanih cryptocurrency in rudarsko ekosistema. Projekti, ki so sedaj bližje realnosti po nakupu domene, ki jo je posredovala izključno domen Guardians.

Celoten članek

Nova izmenjava Bitcoin Quoine ponuja pro orodja za azijske trgovce

Nov trgovalni je postavila svoje znamenitosti na bogatih trgih Japonska, Hong Kong in Singapur, in želi, da vratar v novo obdobje strokovnosti za resne Bitcoin trgovcev po vsej Aziji.

Quoine je zgradil vodstva nekdanjih in sedanjih forex trgovcev, ki so vsi delali na nekaterih največjih imen v bančništvu, v premier finančnih središč na svetu.

Vir: Coindesk

Rusija in Argentina proti Bitcoin, medtem ko Francija načrtuje ureditev

Bitcoin je v središču pozornosti v vsaj treh različnih državah, v tem trenutku. Toda medtem ko dve od teh narodov nameravajo dvigniti ovire na lokalni Bitcoiners in šifrirnih-podjetja, je drugi pa načrtuje nekaj zelo drugačnega.

Na eni strani je Rusija in njeno ministrstvo za finance, ki je pred kratkim napovedala predlog za prepoved izdaje Bitcoin in vse posle, ki vključujejo cryptocurrency v državi. Po spletni strani vlade uredbe, je ministrstvo pripravlja v zvezi-Bitcoin zakona, ki bo izvajanje zapor časa za ljudi, ki se ukvarjajo z BTC v Rusiji.

Celoten članek

Xapo odziva na protiudarec preko Bitcoin pristojbin debetno kartico

California, ki temelji na Bitcoin ponudnika denarnica Xapo se sooča skupnost protiudarec po izdaji svojega najnovejšega izdelka, je Xapo debetno kartico. Xapo začela pošiljati kartice 30. Julija, približno en mesec po tem, ko soriginal ocenjeni datum začetek. Vendar pa je novica v veliki meri zasenčili nedavno objavljenem taksah in omejitve načrtom družbe.

Razpored končno našel svojo pot v Reddit, ki vzbuja močan odziv strank, ki so bili razburjeni, da bi našli izdelek, bi bilo dražje, kot so sprva menili.

Vir: Coindesk

Hacker ukrade rudarstvo moč in ugrabiti letalo več kot 140 BTC

Več kot 140 BTC, enakovredno do skoraj 84.000 $, je vsota "ukraden" heker, ki je pred kratkim pridobil dostop do kanadske ponudnika internetnih storitev in preusmerjen računske moči Bitcoin rudarjev. Kramp je odkril varnostni strokovnjaki na obveščevalno družbo digitalni Dell SecureWorks, ki je opazil, da je nekaj narobe, ko je njihova rudarstvo moč je začela upadati.

Raziskovalci so sledili dejavnosti nazaj do ponudnika internetnih storitev v Kanadi. Vendar pa je ime podjetja je treba še razkrila. Kaj je še vedno nejasno, kako heker pridobil dostop do infrastrukture izvajalca, da bi se preusmeriti zasebni rudarsko moč na drugo bazen.

Celoten članek

Bitcoin cen iz BitStamp doda Thomson Reuters Eikon platformo

Bloomberg je nekaj novic v zadnjem času z vključitvijo Bitcoin cen v svoji panogi trgovalne platforme Bloomberg Terminal, je Thomson Reuters naslednjo obleko. Družba je objavila ta teden, da so vključeni BitStamp USD / BTC cene v svojem trgovalne platforme, Eikon.

Informacije podjetje, ki je morda najbolj popularno teče novice novice storitev Reuters, pravi, da je odločitev o vključitvi Bitcoin cene prišli predvsem iz povpraševanja kupcev.

Vir: NewsBTC

Globalni Plačila sodeluje z BitPay ponuditi možnost Bitcoin

Globalni plačila, velja za enega največjih svetovnih ponudnikov plačilnih rešitev, je ta teden napovedal, da je podpisala pogodbo za napotitev s procesorjem BitPay v kripto-plačila. Novo partnerstvo omogoča Globalni Plačila ponuditi Bitcoin možnost plačila vseh svojih trgovci po vsem svetu.

"Osredotočeni smo na zagotavljanje inovativne izdelke in storitve za naše globalne baze kupcev, in ta odnos nam ponuja možnost, da naši trgovci celovit izbor digitalno plačilno valuto," je dejal David Mangum, COO za globalne plačila.

Celoten članek

OKCoin trgovalne platforme Bitcoin zamenjav napoveduje 'Futures'

Eden od največjih borzah Bitcoin na svetu, OKCoin, je pravkar objavila še eno storitev, ki jih bo dodal za svoje Bitcoin trgovce - terminske pogodbe. Futures omogočajo trgovcem za varovanje tveganje, kadar se ukvarjajo z visoko stopnjo nestanovitnosti, ki je eden od največjih izzivov Bitcoin sooča v tem trenutku.

Star Xu, ki je ustanovitelj in direktor OKCoin, je dejal, da je ta poteza v delu, da bi strokovne trgovanja orodja za cryptocurrency vlagatelje.

Vir: CryptoCoinsNews

London želi biti središče revolucije finančne tehnologije

Kancler je sprožiti pregled, da oceni, kako bi Velika Britanija postala vodilni svetovni center za Bitcoin in drugih virtualnih valut. George Osborne je naročeno Lastne uradnikov za delo na študiji gledaš prednosti in nevarnosti digitalnih valut, ki so še vedno neurejeno.

Študija, ki se pričakuje v jeseni, bo obseg od možnosti za cryptocurrencies, in njihovo vlogo v poslovanju in družbi, v okviru celotnega finančnega sistema. To je del širšega pritiskom za Združeno kraljestvo, da postane vodilna v svetu na področju finančne tehnologije.

Vir: The Telegraph

Dva Subway franšize v Argentini zdaj sprejeti Bitcoin

Čeprav to ni prvi Subway franšize in napovedali možnost plačila Bitcoin, je to prvič, da je eden izmed trgovin blagovne znamke, v Argentini uradno postane-cryptocurrency prijazen. In ne govorimo o eni Podzemna skladišča, le dva, oba s sedežem v Buenos Airesu.

Že prihodnji teden, dva Subway lokacije v argentinski prestolnici in v lasti Fernando (ki želi obdržati svoj priimek anonimni), mladi podjetnik, ki nimajo v poslovnem sendvič v letu 2012, se bodo za izvajanje možnost plačila Bitcoin.

Celoten članek

KryptoKit začenja novo Bitcoin denarnice RushWallet

V prizadevanju, da bi pomagali širiti Bitcoin je doseg in ustvariti enostavnejši izkušnjo, ko se ukvarjajo s spletno valuto, KryptoKit, izdelovalci podaljšanje denarnico brskalnika Bitcoin, ki je začel RushWallet, nov enostaven za uporabo Bitcoin denarnico, ki deluje na vseh brskalnikih in mobilne naprave in za razliko od drugih denarnice, ne zahteva nobenega poverilnice za prijavo.

RushWallet je mobilna omogočen spletna stran, ki omogoča uporabnikom pošiljanje in prejemanje plačil Bitcoin takoj. Ustvarite svojo denarnico z uporabo "barvo" funkcijo, ko ste prvič vstop v mesto. Z vlečenjem miške okoli na določenem območju, uporabnik ustvari edinstveno skrivnost URL, ki postane njihov RushWallet. Obstaja možnost, da dodate geslo dodati večjo varnost.

Vir: TechCrunch

Sorodne novice


Post ICO

Bitstamp in druge izmenjave nadaljujejo z Bitcoin umikom, medtem ko Mt. Gox trpi protest

Post ICO

Avtorji Dark Walleta objavijo video na predvečer rojstnega dne Bitcoin

Post ICO

Butterfly Labs se strinja z mesečnimi poročili sodišča

Post ICO

Blockchain spremeni naše navade v prehrani in medicinske izkušnje

Post ICO

Kako je zavezništvo med Mt. Gox in CoinLab sta se spremenila v (pravno) vojno

Post ICO

Indie komedija Dope postane prvi film, ki bo sprejel Bitcoin kot možnost plačila za vstopnice

Post ICO

Nova aplikacija Bitcoins with Friends povezuje uporabnike kripto valut

Post ICO

Bitcoin je agoristični primer

Post ICO

Kupite svoje igre z Bitcoins na Humble Bundle

Post ICO

Ali še nimate lastnikov bitkoinov? Vrezan si

Post ICO

Zgodba o hackingu Coinbase

Post ICO

Kako zgraditi boljšo in varnejšo denarnico Bitcoin