Branson ljubi Bitcoin, Rusija ne toliko in več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Branson ljubi Bitcoin, Rusija ne toliko in več

Branson ljubi Bitcoin, Rusija ne toliko in več

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji teden krogu navzgor z najbolj pomembnih tedenskih novic.

Širitev načrt Coinbase se naredi storitev na voljo v 14 državah

Coinbase se širi na mednarodni ravni in je napovedala, da Bitcoin storitve so sedaj na voljo v 14 državah. Medtem ko je bil na voljo storitev na spletu po vsem svetu, so Združene države Amerike "najhitrejši področje rasti, predvsem zaradi naše povezovanje z bančnim sistemom v ZDA, ki omogoča preprosto za ljudi, da kupujejo in prodajajo Bitcoin" družbe.

Vendar pa je zagon odločila, da bo svoje storitve v 13 drugih državah po Evropi. Na seznamu so Italija, Španija, Francija, Belgija, Nizozemska, Avstrija, Ciper, Finska, Grčija, Latvija, Malta, Portugalska in Slovaška.

Celoten članek

Francoski zagon MineOnCloud napoveduje tretjo Bitcoin ATM v Franciji

Francoski zagon MineOnCloud bo kmalu predstavil tretjo Bitcoin ATM v državi. MineOnCloud soustanovitelj Christopher Villegas je povedal CoinTelegraph je prišlo do zamud na odpremi BitXatm dvosmerne Bitcoin ATM.

Pomorski promet zdaj naj bi se začela septembra 12. Po Touleco bo ATM omogočila nakup Bitcoins od najmanj petih evrov in MineOnCloud bo provizijo za vsako transakcijo.

Vir: CoinTelegraph

BTChip začenja več podpisov USB Bitcoin denarnico

BTChip in GreenAddress ima ekipo za začetek strojne denarnico USB Bitcoin namenjen ponuditi varnosti multi-podpis na proračun. Imenovan HW.1, je na osnovi pametne kartice USB denarnica ustvaril BTChip z varnostjo in uporabniško izkušnjo v mislih. Naprava ima funkcijo multi-podpisov, ki jih Bitcoin denarnice GreenAddress.

BTChip ustanovitelj Nicolas Bacca dejal naprava mora pritožbo uporabnikom uničen s trenutnimi varnostnimi politikami Bitcoin denarnice. Bacca trdil, da multisig funkcija izboljša uporabniško izkušnjo, saj so transakcije lažje, varnejše in hitrejše ter da uporaba preverjanje pristnosti dva faktorja ponuja drugo raven varnosti.

Vir: Coindesk

Richard Branson priznava "Bitcoin deluje"

Izgleda, Sir Richard Branson je zadovoljen z njegovo odločitvijo, da sprejme Bitcoin kot možnost plačila za poletel Virgin Galactic je. Milijarder priznal Bitcoin "deluje" in je priznan pomen "velike industrije okoli Bitcoin".

Ustanovitelj skupine Virgin je dejal: "Mislim, da je [Bitcoin] deluje. Tam bo druge valute, kot je to, da so lahko še boljši, vendar v tem času obstaja velika industrija okoli Bitcoin. Veste, ljudje so se sreča iz Bitcoin, so nekateri ljudje izgubili denar iz Bitcoin ".

Celoten članek

Paypal enota za "objemu" Bitcoin cryptocurrency

Paypal hčerinsko Braintree se je začel delati na načine za obdelavo plačil s pomočjo Bitcoin virtualna valuta. Delo naj bi bil zaključen v "prihodnjih mesecih," je dejal Braintree šef Bill pripravljen na konferenci govora.

To pomeni, da bodo tudi podjetja, kot Uber in Airbnb, ki uporabljajo Braintree kot procesor plačilno sposobna sprejeti Bitcoins. Zaenkrat nič ne kaže, da se bo bitcoins sprejeti neposredno Paypal in eBay.

Vir: BBC

Overstock.com postane prvi drobno velikan sprejeti Bitcoin po vsem svetu

Overstock.com ni bil le prvi večji spletni trgovec objemu Bitcoin v Združenih državah Amerike, vendar je tudi zdaj prva na drobno velikan sprejeti cryptocurrency po vsem svetu.

Ameriško podjetje, s sedežem v Salt Lake Cityju, je začel sprejemati BTC v začetku tega leta, v januarju. Od takrat je Overstock.com zaslužil milijone v BTC-ju z izdelki, ki jih odredi stranke, ki temeljijo na države Amerike Združene države. Ampak od zdaj naprej vse overstock.com kupci iz tujine, kjer družba posluje (in več) se bodo lahko uporabljali Bitcoin za plačilo njihovih naročil.

Celoten članek

Nekdo grozi izpostaviti Bitcoin ustanovitelja Satoshi Nakamoto

Nekdo je prevzel e-poštni račun, ki pripada skrivnostno ustvarjalca Bitcoin je, Satoshi Nakamoto, češ da bo prodal skrivnosti Nakamoto za denar.

Heker, ki je povedal, WIRED njegovo ime je "Jeffrey", trdi, da so pridobili tudi podatke o Nakamoto, ki bi jih lahko uporabili, da bi razkrinkali njegovo identiteto. Jeffrey nam ni povedal veliko, ampak ko smo ga vprašali, kako mu je uspelo prevzeti nadzor nad e-poštni naslov, ki je Nakamoto uporablja za nekatere njegove korespondence, je zapisal: "norec je uporabila primarne GMX pod njegovim polnim imenom in je vzdevkov ustanovile pod njo on je tudi živ.".

Vir: Wired

Uporabniki iOS dobili prvo "decentralizirano" Bitcoin denarnico z Breadwallet

Uporabniki napravah iOS lahko sedaj prenesete decentraliziran denarnico aplikacijo, ki povezuje neposredno v omrežje Bitcoin, ki je drugačen od drugih izdelkov, ki temeljijo na strežniku na trgu.

Breadwallet je prvi Bitcoin denarnico aplikacija te vrste na platformi Apple. Njen avtor pravi, da uporabniki niso dovzetni za strežnik izpadov ali hekerskih napadov, ki so včasih stavke centralizirane ponudnikov in upravljanje denarnico vedno dovolj enostaven za povprečnega uporabnika.

Vir: Coindesk

Rusija načrtuje, da bo prepoved Bitcoin in drugih cryptocurrencies do leta 2015

Rusija namerava omejiti uporabo Bitcoin in drugih cryptocurrencies in novih zakonov proti digitalnih denarja bi morala biti pripravljena v nekaj mesecih, verjetno do naslednje pomladi.

Zakonodajalci v državi, ki želijo, da se prepričajte, ljudje ne morejo uporabljati "nadomestne valute kot razpisa", kot ga Aleksey Moiseev, ruski namestnik finančnega ministra navedel. Oblasti načrtujejo za izvajanje novih predpisov v letu 2015.

Celoten članek

Bitcoin strokovnjak Andreas M. Antonopoulos pridruži CoinSimple

CoinSimple je storitev, ki omogoča zelo enostaven za svetovalce in e-poslovanje trgovcev, da sprejmejo Bitcoin, je ponosen, da napove, da cryptocurrency strokovnjaka Andreas M. Antonopoulos je pridružil podjetju kot svetovalec uprave. Andreas je bila vpletena v različnih vlogah z CoinSimple od nastanka podjetja in njegova vloga kot svetovalec bo mu pomaga v prihodnosti in jedro izdelek obliko CoinSimple je.

"Zaveza CoinSimple za decentralizirane rešitve za obdelavo plačil, vključno z Do-it-yourself rešitev, ki CoinSimple ponuja, kot tudi moč in dokazano izvajanja zapisa ekipe, daj mi zaupanje, da bo CoinSimple prinesla več svetovalcev in e-poslovanja trgovci na Bitcoin ekosistemu ", je dejal Antonopoulos.

Vir: CoinSimple

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

Opozorilo glede zlonamerne programske opreme: spletno mesto Poslušajte Bitcoin, ki ga je blokiral Google Chrome

Post ICO

Koliko moči porabimo za izdelavo Bitcoinov?

Post ICO

Kraken sprejema zahtevke za izgubljeni BTC iz Mt. Goxovi upniki

Post ICO

Avtorji Dark Walleta objavijo video na predvečer rojstnega dne Bitcoin

Post ICO

Exchange BitTrade Australia začenja prve Bitcoinove štipendije

Post ICO

Novi pridruženi član skupine Bitcoin iz Romunije

Post ICO

Predvidena platforma napovedi Bitcoin ponuja razprostrta naročila

Post ICO

Ekipa BetCoin Casino začenja novo spletno mesto BetCoin Circle in pripravlja več novic

Post ICO

Coin-Swap gre brez povezave zaradi tehničnih težav

Post ICO

Mastodon naredi valove s šestim položajem na oglasni plošči

Post ICO

Coinbase olajša preverjenim uporabnikom z instant prenosi Bitcoin