BNP Paribas, ki se boji Bitcoina, Visa poudarja potencial BTC in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BNP Paribas, ki se boji Bitcoina, Visa poudarja potencial BTC in še več

BNP Paribas, ki se boji Bitcoina, Visa poudarja potencial BTC in še več

Dobrodošli na 99Bitcoins "zadnji teden krogu navzgor z najbolj pomembnih novic preteklega tedna.

Bitcoin izmenjavo Bitcurex začenja "Ni pristojbine za Grčijo"

Ker se gospodarske razmere v Grčiji vodi v trendu navzdol, ga je pripeljalo do neke ravni razburjenje v svetu Bitcoin. Tam so bile trditve, da je zvišanje cen, ki je značilna Bitcoin trgu, posledica razmer v Grčiji.

Vendar pa ni bil dokaz prestavi za prikaz trditve imeti vodo. Vsi enaki, je ta pojem ne vodi velikan igralcev na deviznem trgu denarja, ne pridejo na pomoč grških državljanov.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Reid Hoffman: Zakaj se blockchain zadeve

Vsaj ena svetovna cryptocurrency bo dosegla sprejetje množični trg. To cryptocurrency bo bodisi Bitcoin ali derivat zgleduje po njem. Verjetnost, da bo nekdanji je tako močna, da je v letu 2014 sem investiral v Bitcoin ustanavljanjem Xapo in Blockstream.

In vendar, morda presenetljivo, ko je eden od zelo pametnih ljudi, ki jih poznam, v Silicijevi dolini, mi je pred kratkim povedal, da je glavni "Bitcoin skeptik", ki je še ni videl "veliko primerov dejanski rabi" za tehnologijo, sem menil, da je to dober znak.

Vir: Wired.com

Nick Szabo: Bitcoin bi lahko olajšala grško trgovino

 

Nick Szabo, ki je mnogi verjamejo, da je dejansko Satoshi Nakamoto je pretehtati na tekočem grške finančne krize in ponudila zanimivo analizo.

Medtem ko so bili nekateri ljudje pozivajo Bitcoin v bistvu postal grški nacionalni valuti, in drugi so že pisno Bitcoin off kot neuporabna za borijo južne evropske države, Szabo meni Bitcoin bi olajšala trgovino kot pri tradicionalnih finančnih prične ustavljati.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Bitcoin zadetkov štiri-mesečno visoko kot Grčija glasovanje "ne" evroobmočja pogoji bailout

Cena Bitcoin narasla na štiri mesečno visoko v nedeljo 5. Julija, kot je izbruhnila novica, da Grčija glasovali v skladu s pogoji mednarodne bailout.

Bitcoin dosegel najvišjo vrednost $ 273 (175 £, € 247), pri približno 6pm GMT v nedeljo, po Coindesk Bitcoin indeksu cen. Bilo je v tem času, da javnomnenjske raziskave v Grčiji predlagala, da se je država glasovala "ne" na referendumu.

Vir: IBTimes.com

Življenje v Grčiji, je povedal lokalni Bitcoin prevzemni lastnika restavracije

 

Grški lastnik Aten prvega Bitcoin prevzemnega restavraciji je na Reddit deliti svoje poglede na cryptocurrency in kako je njegova država in rojaki in ženske ravnanje scenarij po referendumsko države.

Nikos Agelos Houtas, ki poteka tradicionalni Taverna Ageloswith svojih staršev, je bila zvezda na Q & A seje na Reddit. Poslovna se nahaja v prestolnici Grece in je bil služi tipično grško hrano od leta 1996.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Bitcoin je hitro zamenjamo tradicionalno plačilno rešitev nakazil trgu

Čeprav se nakazila naj bi se povečala močno počasi v letu 2015, ko se Evropa in Rusija ostati šibka, še vedno obstaja velik trg tam, da se čaka na poceni in enostavno, kot tudi hiter mednarodni prenos denarja.

Skupaj nakazila v letu 2014 dosegla 583.000.000.000 $, ki je več kot dvakrat več kot uradna razvojna pomoč v svetu.

Vir: ForexMinute.com

VC Fred Wilson: Blockchain Reddit temelji lahko pojavijo

 

Razen, če se je zgodilo, da so bili proč od računalnika ves vikend (dobesedno ves konec tedna), ali pa preprosto zvok, spletne novice, ste skoraj zagotovo slišali Reddit uporu.

Po Reddit izpustil iz priljubljenih upravitelja, ki je deloval kot ZVEZO med spletno stranjo in njenimi "mods", se mods udarila nazaj in zakritih velike dele spletne strani z zaprtjem "subreddits".

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Crypto trkalnik začenja; Edinstvena Bitcoin fizika igra

Če obstaja ena niša Bitcoin, ki raste, je Bitcoin iger na srečo. Bitcoin ponuja vsakogar in vse način za hitro prenesti sredstva na račun, za nekaj zabave. Vse na uporabnika presoji, to omogoča igranje iger z Bitcoin trobljenje.

Predstavljamo Kripto Collider, povsem novo igro, ki ponuja edinstvene funkcije za svoje uporabnike. Zdaj je samo, da igra, služi tudi kot trgovanje, kot tudi varovanje platformo.

Vir: InsideBitcoins.com

BNP Paribas: Bitcoin tech bi lahko podjetja z vrednostnimi papirji zastarele

 

BNP Paribas, je velik France temeljijo banka je precej šokantno sprejem: tehnologije, ki temelji na Bitcoin, ter zlasti blockchain, bi lahko podjetja z vrednostnimi papirji zastarela.

BNP Paribas, ali vsaj analitik pisanje za podjetje, se ne nanaša na banke, ampak posebej tiste družbe, ki omogočajo trgovanje z delnicami družbe ter druge vrste finančnih instrumentov.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Bitcoin sklad se rodi, z začetnih bolečin

Če imate spletno posredništva račun, lahko sedaj kupijo delnice v sklad, katerega namen je slediti ceno digitalnega valuto, imenovano Bitcoin. Samo ne pričakujem gladko vožnjo.

Bitcoin je visoko špekulativne naložbe - vrste večina finančni svetovalci pravijo, vlagatelji bi morali kupiti le v z denarjem, ki ga lahko privoščite izgubiti.

Vir: WSJ.com

Načrtovana nadgradnja povzroča nastajanje neveljavnih blokov

Če niste prejeli Bitcoins pri transakcijah, ki so bile potrjene pred 12:00, 6. Julija, vaši Bitcoins morda ni varna. Varnostni težava se je pojavila, kjer se trenutno ustvarja neveljavne blokov.

Obstajajo nekatere programske opreme, ki lahko zazna neveljavne blokov in jih ustrezno zavrne, vendar pa obstaja nekaj programske opreme, ki ne zadostujejo za obravnavo te trenutne grožnje, saj ne morejo odkriti neveljavne blokov. Uporabniki te programske opreme bo v skladu potrdil, ki niso resnične.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Citibank deluje na lastno digitalno valuto, Citicoin

Na poti, ki bi morale biti nobeno presenečenje, da bi kdorkoli pozna prostor, je Citibank priznal, da teče testno platformo za digitalne valute in je razmišljal svojo rešitev, CitiCoin.

Po podatkih International Business Times, je Citigroup zgradil svojo lastno digitalno valuto na podlagi Bitcoin in blockchain. To samo po sebi ni zelo težko - lahko vsakdo ustvari cryptocurrency v nekaj sekundah z nekaj znanja programiranja.

Vir: TechCrunch.com

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Na 4. Julij je ni "samo" Dan neodvisnosti v ZDA; je prav poseben dan za Bytecoin. Zasebni in ni mogoče najti cryptocurrency praznoval tri leta življenja in ustvarjanja svojega prvega bloka.

Po tem pomembnem mejniku, ekipa zadaj altcoin - šteje "pravi alternativa Bitcoin" - se osredotoča na širitev in izboljšave.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Lahko Bitcoin pomaga na svetu nimajo bančnega računa?

Kot Bitcoin trudi pridobiti maso pritožbe, zagovorniki digitalne valute se obrača na novo občinstvo, naj spodbujajo sprejetje: globalni unbanked.

Več kot 2 milijardi odrasli nimajo dostopa do finančnih storitev, kot bančnih računov in kreditnih kartic, da shranite in izposoji sredstev, po podatkih Svetovne banke, pri čemer je večina prebivajo na podeželju in običajno živi pod $ 5 na dan.

Vir: CNBC.com

Bitcoin posojila vs Fiat posojil

Današnja objava je gost post by Chris Grundy iz Bitbond. V Goldman Sachs napoveduje svoje načrte, da bi prekinil v spletni posojanja potrošnikov prostor, tema "osebnih posojil« postaja vroča tema znova.

Vloga Bitcoin v posojilne prostoru je povsod prezrta v mainstream medijih. Vendar pa je cryptocurrency igrajo vedno bolj pomembno vlogo v svetu spletnega potrošniških posojil.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

California posodobiti zakonodajo digitalno valuto in izgleda super

Nov spremenjen osnutek Kalifornije AB 1326, predlog zakona, ki bi dodatno ureditev države je za izdajo dovoljenj za podjetja digitalne valute, je izšla danes zjutraj - in to je dobra novica za nas in Bitcoin zagovarja povsod. Danes smo izdajo pismo podpore za zakonodajo. Evo zakaj:

Morda se boste spomnili, da je pred približno mesecem dni smo vložili našo drugo pismo, v Kaliforniji glede AB 1326. Naša prednostna zahteva je bila odstranitev jezika, ki bi omogočil izmenjavo ali konverzijo dejavnost, ki bi zahtevala licenciranje. V osnutku je danes napovedal, je bil ta jezik odstrani.

Vir: Coincenter.org

Bitcoin storitev začela v Nigeriji, ki ga BitX

BitX se širi krila za pokritje te regije ni imel prej. To je komaj šest mesecev, odkar je začela svoje storitve v Indoneziji, zdaj pa se razteza svoje storitve v Nigerijo.

Zdaj nigerijski lahko sedaj dostop do njihovih storitev, za boljše svoja podjetja. Lahko uporabijo Bitcoin denarnice, API in izmenjavo storitev.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Dogodek izzivi pomanjkanje zavedanja Bitcoin v post-GOX Japonskem

Kljub dramatični in dolgotrajni propadu Mt Gox, digitalne valute so še vedno relativno neznana v rojstnem kraju izmenjavi Bitcoin je, na Japonskem.

Ta teden je eden od pionirskih tveganega kapitala podjetij v državi želi to spremeniti, s Tokyo primeru zbiranja umi sektorja, da bi razpravljali o tem, kako lahko podjetja izkoristijo nastajajoče tehnologije.

Vir: Coindesk.com

Taksist Team razvil Bitcoin denarnice sledilnik, da vohuni za uporabnike

0 Po napadu, ki ciljno slavni italijanski spyware podjetje taksist Team, dokumenti, ki so jih storilci izteklo, kažejo, da je podjetje s pomočjo sporen Bitcoin denarnice tracker.

Kramp se je izkazalo, da je digitalna družba s sedežem v Milanu, omogočite svojim strankam kramp računalnike in ukradli osebne podatke, s pomočjo številnih programov, aplikacij in programske opreme, izkoriščanje, ki je prizadela okoli 6550 posameznih naprav po vsem svetu.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Grški otok se strinja, da preizkusite digitalno valuto

Politična kriza v Grčiji naredi vlada rešitev je malo verjetno, da sem pomagal ustvariti lastno rešitev. Mislim, da bi Grčija lahko uporabite blockchain tehnologijo za ustvarjanje digitalno valuto vrednostnega papirja, ki bi deloval kot dopolnilo k ureditvi trenutne valuti. Vzporedna valuta lahko zagon grškega gospodarstva in preprečitev humanitarne katastrofe.

Grški ljudje so pravilno glasovali "ne" na referendumu o dolga odplačevanja. Strogost je potisnilo Grčijo v depresijo - več varčevanja bo poslabša stanje.

Vir: CNBC.com

Sprejem Bitcoin je prošnja za MovieTickets.com

1 MovieTickets.com poroča, da njen objem Bitcoin vodi do povečane prodaje, prepoznavnosti in skupnosti dobre volje.

Ko se je družba prvič odločila, da sprejme Bitcoin je bilo nekaj trepidations, toda vsi digitalni valuti se kaže, da je prošnja za spletno prodajo vozovnic mestu.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Andreas M. Antonopoulos: "Bitcoin je punk-rock, ga ne more nadzorovati"

"Bitcoin ni gladka jazz,« pravi Andreas M Antonopoulos, podjetnik, avtor in cryptocurrency strokovnjak. "Bitcoin je punk rock."

To pomeni, da ne more nadzorovati, jo centralizacijo, vključite svoje moteče elemente v nekaj okusnega za izvršilni odbor sobo... Ali preimenovati to blockchain ", da bi bilo bolj všečno za množično sprejetje.

Vir: Wired.com

Bitcoin valuto vs Bitcoin kot tehnologijo

2 Doslej Bitcoin izkazala izjemno učinkovita v poslovnem smislu, na naslednje načine. Tam je anonimnost gotovine, ki omogoča posameznikom, ki ne poznajo med seboj, da varno trgovanje brez potrebe za ponudnika npr finančnih storitev. MasterCard, Visa itd

Drugič, da je element zaupanja, ne da bi potrebovali finančne institucije, kot so banke, jamčiti za vas. Tretjič, Bitcoin pokazale tudi vse večjo sposobnost, da se vedno več poslov na učinkovit in ustrezen način.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Uber zanika načrte sprejemajo plačila Bitcoin

Uber je zanikal, da je trenutno vključevanje Bitcoin kot možnost plačila za svoje mobilne storitve delitve pelji na zahtevo.

Sume v zvezi z morebitno napoved začel krožiti na socialnih medijev včeraj, ko je uporabnik objavil Grobni interakcijo z enim od predstavnikov help desk družbe na Reddit.

Vir: Coindesk.com

Glavno Visa izvršni poudarja Bitcoin potencial na konferenci

3 Bitcoin v zadnjem času prejeli kar bi verjetno bila še njegova največja potrditev. Vodilni izvršni na obdelavo plačilnih in kreditnih kartic super-velikan Visa, Jonothan Vaux, je pred kratkim prišla na zapis o potrditvi Bitcoin, in da je Visa in Bitcoin bi tako koristi s skupnim delom.

Vaux je Visa izvršni direktor nove digitalne plačil in strategije na Visa Europe, zato je zagotovo pozna svoje stvari in se dobro upoštevati na tem področju.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

"Litecoin kaže, da je preprosta rešitev za pošto napadov na Bitcoin"

Dne 7. Julija, Charlie Lee, avtor Litecoin, napisal post na Reddit ponuditi določi za tekoče spam napad na omrežje Bitcoin. Pred tremi leti ga je predlagal idejo v zahtevi magnet za osnovno kodo na GitHub, vendar razvijalci zavrnilo njegovo idejo v času. Podoben napad na omrežje LTC ne bi bilo ne "ekonomsko izvedljivo."

Pojasnil je: "Razlog, zakaj je imuna na ta napad je, ker je bila napadena na podoben način (čeprav v manjšem obsegu) pred leti. Opazil sem to napako v Bitcoin in zakrpane v Litecoin. "

Vir: CoinTelegraph.com 

BitFury postavlja drugo 6 milijonov $ v zadnjem krogu financiranja

  4

BitFury je besno dvig ogromne količine denarja, ki je le zavarovana dodatnih $ 20 milijonov dolarjev sredstev, zaradi česar je s Daleč najbolj dobro financiran-delovanje Bitcoin rudarske na svetu.

BitFury je zdaj uspelo zbrati več kot 60 milijonov dolarjev dolarjev v sklade v zadnjih treh letih. Naslednja najbližji tekmec je KnCMiner, ki je dvignila impresivnih $ 29 milijonov dolarjev na svoje.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Obsojen Silk Road lastnik Ross Ulbricht pošlje svojo prvo noto iz zapora

Domnevna mastermind of Silk Road, Ross Ulbricht, je poslala svojo prvo noto iz zapora, lastnoročni Sporočil objavljen na FreeRoss.org, stran, posvečeno novice o primeru in zbiranje sredstev Ulbricht za njegove pravne stroške.

Pismo je bilo poslano udeležencem PorcFest ali Porcupine Fest, ki je "zastonj državno" festivala osredotočila na cryptocurrencies, alternativnih pogledov in liberalnih idealov. Ulbricht piše, da je "večni optimist" in je še vedno v upanju, za sprostitev, ki ga pritožbo.

Vir: TechCrunch.com

Tedenska Bitcoin Cena Analiza: Poskus izviti

5 sicer "ne" glas Grki "v zvezi z morebitno reševanje dogovor za njihovo dolžniške krize evropskih finančnih institucij dal vlagatelje obveznic v paniki v ponedeljek (6. Julij) je Bitcoin cena narasla na zgornji 10% od ovojnica za 1-dnevno 200mA do $ 275 in 1700 CNY.

Bitcoin vlagatelji so se sprašujejo, ali bo cena naprej narašča ali pa navzdol krivuljo po grško hype.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Skrivnost za največji Bitcoin transakcije doslej

V torek je bil največji Bitcoin posel doslej naložen na na blockchain, javno viden knjigo, ki beleži vsak primerek cryptocurrency spreminjajočem roke. Bilo je 999 kilobajtov velikosti, pri čemer je celoten paket podatkov o transakcijah, ali "blok", in ko je šel ven, je uporabnik v klepetalnici na Bitcoin razvijalec pripomnil, "RIP Bitcoin."

Vemo, kdo je to storil: velik kitajski rudarski bazen - skupino Bitcoin rudarjev, ki so s skupnimi svoje vire, da bi potrditev blokov hitreje za nagrado - znan kot F2Pool.

Vir: Motherboard.com

Block26 vlaga skoraj pol milijona v Bitcoin denarnico Airbitz

6 Še en dan več, in še ena velika vlaganja v Bitcoin tehnologije je. Block26, vodilni blockchain podjetje podjetje, ki je napovedala, da bo injicirali $ 450.000 dolarjev v Airbitz, decentralizirano in odprto kodo Bitcoin denarnico, ki bi lahko obravnavale nekatere od najbolj perečih vprašanj v prostoru Bitcoin.

Airbitz trdi, da bo sposobna rešiti veliko varnosti, zasebnosti in uporabnosti vprašanj, povezanih s trenutnim generacijo Bitcoin denarnice.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

UK za obravnavo nezakonitih iger na srečo Bitcoin

V Evropi se je spletne igre na srečo v zadnjem času ujela pozornost regulatorjev v več državah. To nenadno zanimanje je sprožila z željo med regulatorji storiti več za zmanjšanje težav, običajno povezane z igrami na srečo.

Nekatere rešitve, ki so bile ponujene tudi večjo preglednost, ukrepe za izdajo dovoljenj, prepoved, da bi bilo težje za mladoletnike, da sodelujejo v spletnih iger na srečo, in strožja pravila za trženje in oglaševanje. V usklajena prizadevanja, da bi spletne igre na srečo varnejši, ki se touted kot spodbuja "odgovorno spletne igre na srečo," je dosegla, da je pot v Veliko Britanijo, kjer je Bitcoin zdaj v središču pogovora.

Vir: InsideBitcoins.com

Satoshi Nakamoto "našel" v Brooklynu

7 Dve novinarji menijo, da so našli pravega Satoshi Nakamoto v Brooklynu v New Yorku. Ali pa tudi ne...

Zgodba je del novega kratkega filma, ki ga proizvaja Mike Anžel, vendar vam ne bo povedal nič drugega, da bi se izognili spojlerji. Samo namig: bodite pozorni na nekaj ljubezniv cameos s strani znanega Shiba Inu Doge.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Kaj je Bitcoin izmenjav ne bo povedal o pristojbinah

S tako veliko izmenjave Bitcoin se pojavljajo v zadnjih dveh letih, lahko dobite precej zmedeno vedo, kje dobiti svoje Bitcoins. Večina ljudi narediti "očitno stvar", ki je za primerjavo različnih izmenjave Bitcoin, ki temeljijo na tečaju in potem ponavadi gredo z najcenejšo eno.

Problem je, da je tečaj le del enačbe, in včasih zelo majhen del. Ko poskuša ugotoviti, koliko bo to stalo, da bi dobili svoj Bitcoin iz določene trgovalne platforme ali posrednika, morate upoštevati skupni denar, ki ga preživijo v primerjavi s skupnimi Bitcoins ki ste jih prejeli.

Vir: CryptoCoinsNews.com

Sorodne novice


Post ICO

Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več

Post ICO

Satoshi Nakamoto bi lahko izvolili za častnika leta 2013

Post ICO

Izrael lahko začne kmalu obdavčiti trgovino z Bitcoinom

Post ICO

Poročilo napoveduje, da se bodo transakcije Bitcoa do leta 2017 podvojile na 56 milijonov

Post ICO

Digitalna zbornica pobude za izobraževanje in organizacijo industrije

Post ICO

Bangladeš spet Bitcoin, Roger Ver proti hekerji in še več

Post ICO

Uvajanje mnenj

Post ICO

Programska oprema Bitcoin se posodobi, ZDA razlagajo davke za Bitcoin in več posodobitev novic

Post ICO

Cena Bitcoin se v štirih dneh zmanjša za 37,5%

Post ICO

Bitcoin presega oznako 300 dolarjev, Grexit je vse bolj verjeten

Post ICO

Stanford profesor trdi, da je izumil varnejši in hitrejši novi Bitcoin

Post ICO

Hack izklopi Flexcoin in povzroči izgubo 896 BTC