Blockchain je dosegel rekordno financiranje, Filipini študija E-Peso in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Blockchain je dosegel rekordno financiranje, Filipini študija E-Peso in še več

Blockchain je dosegel rekordno financiranje, Filipini študija E-Peso in še več

To je Bitcoin preizkuševalca zadnje tedensko krog gor. Oglejte si najbolj pomembne novice zadnjega tedna!

Srbija in Portugalska izdajo anti-Bitcoin opozorila, medtem ko cena pade novo nizko

Bitcoin je priljubljenost je jasno pojav, ki ne si vsak narod po vsem svetu. Vzemimo na primer Srbije in Portugalske, dveh držav, ki so pravkar napovedala svoj anti-Bitcoin držo.

Za Narodne banke Srbije je glavni problem, povezan z enim od najbolj znanih funkcij cryptocurrency je: dejstvo, da se Bitcoin ni podprta z nobenim osrednjega organa, kar pomeni, da so uporabniki niso zaščiteni pred različnimi vrstami tveganj. Banka vztraja pri tem opozorila, čeprav se obstoječe izmenjavo platforme digitalnih valut lahko registrirana kot gospodarske subjekte, ki so v skladu z možnostjo ureditve vsake države.

Celoten članek

Bitcoin fundacije za standardizacijo Bitcoin simbol in kodo za prihodnje leto

Delovna skupina za finančne standarde v Bitcoin Fundacije je na novo osvetlil svoje prednostne naloge za naslednjih šest mesecev, napoveduje, da se bodo poskušali poenotiti kodo, valut simbol in podenote Bitcoin je v tem obdobju.

Formalni načrt skupine delovanja sledi svoji prvi pojav kot neimenovani odbor za standardizacijo junija letos, ko je objava na forumu skupnosti Bitcoin Foundation pozval prostovoljce za pobudo. Fundacija Bitcoin uokvirjena skupino, kot je tista, ki si bo prizadeval za nemoteno pot Bitcoin je mete sprejem z ustvarjanjem splošno sprejetih simbolov Bitcoin kot valuto, in zagotoviti skladnost digitalnega valute z mednarodnimi standardi.

Vir: Coindesk

Blockchain rezultati heftiest krog financiranja tveganega v Bitcoin zgodovini

Blockchain, ponudnik na svetu najbolj znan Bitcoin digitalno denarnico, je pravkar pristal velik krog za financiranje tveganega, največja v zgodovini cryptocurrency. Družba je postavljeno nekaj več kot 30 milijonov $ iz temeljijo Silicijevi dolini vlagatelji tveganega kapitala, v skupini, ki jo Lightspeed Venture Partners in Wicklow prestolnico vodil.

"Tekom naslednjih 10 letih, Bitcoin se dogaja, da imajo velik vpliv. Kje je osrednja vez ustvarjanja vrednosti v tej celotni industriji? To mora biti denarnico, "je dejal Jeremy Liew, partner v Lightspeed Venture, ki se bo zdaj pridružil nadzornemu Blockchain, potem ko je bila napovedana naložba.

Celoten članek

Bitcoin Fundacija zahteva za dostop do raziskave v ozadju BitLicense

Fundacija Bitcoin je ponovno komentiral predlog "BitLicense" dal naprej, ki ga je New York State Department finančnih storitev (NYDFS) urediti Bitcoin podjetij v državi.

V izjavi je bila objavljena danes, je temelj poudarja potrebo po dostopu javnosti do "obsežne raziskave in analize", ki ga NYDFS navedeno, ko je bila prvič predlagana BitLicense. Ti podatki, pravi, je bistvenega pomena, da se preuči razloge, ki jih je NYDFS uporablja pri utemeljevanju svojega zakonodajnega predloga.

Vir: Coindesk

Draper Univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o Bitcoin

Že pro-Bitcoin Draper University of Heroes je pravkar postalo še bolj kripto prijazen. Nosilec - šola temelji Silicijevi dolini, ki ponuja posebne programe za izobraževanje potencialne podjetnike - bo ponudila brezplačno spletno Bitcoin tečaj se začne 22. Oktobra.

Inštitut podjetništva, ki se nahaja v San Mateo in ustanovil znani kapitalist Tim Draper, je napovedal, da bo seveda zgodilo, zahvaljujoč sodelovanju med šolo in ZapChain. Glede na sporočilo za javnost, je bil osnovni tečaj namenjen učiti tiste, ki nimajo tehničnega znanja Bitcoin.

Celoten članek

Ebola boj se obrne k Bitcoin za doseganje rezultatov v Afriki

Premajhno število donacij za boj ebole vodi tiste, na frontni razmisliti Bitcoin kot glavno orodje za spremembe - in uvajajo valuto po prizadetih afriških državah.

Iz Sierre Leone v Liberiji in na mednarodni ravni, je skupnost obrača Bitcoin rešiti težave, ki ovirajo sedanjega prizadevanja na osnovi fiat za ustavitev širjenja ebole, ki je doslej zahteval skoraj 4000 žrtev, z veliko večino v Zahodni Afriki. V živo Ebole zemljevid, ki prikazuje najnovejše informacije o stopnji širjenja in umrljivosti bolezni, je zdaj prevzemno Bitcoin poleg PayPal kot dveh glavnih darovanje kanalov.

Vir: CoinTelegraph

Sean je Outpost dobrodelna financ prizadel padec v Bitcoin ceno

Bitcoin dobrodelne namene je Sean je Outpost privlačna za sredstva, ko teče v finančne težave po nedavnem znižanju cene Bitcoin.

Na Facebooku, dobrodelnost na osnovi Florida, ki temelji na Bitcoin donacij zagotoviti hrano in zavetje za brezdomce, je dejal: "nedavni padec cen v BTC-ju je igral opustošenje z našimi financami in smo do kosti zdaj. "dobrodelna dosegel, da je skupnost v četrtek po več tednov šibkih cen Bitcoin.

Vir: Coindesk

Srbski Bitcoin skupnost sprejema opozorilo anti-BTC in prosi za ureditev

Po Narodna banka Srbije (NBS) je prejšnji teden izdal svojo prvo izjavo proti Bitcoin, Bitcoin skupnost v državi ni trajalo dolgo, da odgovori. In ne zdi razočaran z reakcijo organa k cryptocurrency.

Po navedbah banke, srbski zakoni pravijo Bitcoin ni zakonito plačilno sredstvo. Prav tako trdi, da so banke in trgovci celo z licenco za izmenjavo ni mogoče trgovati, nakup ali prodajo BTC, ki poudarja, da so uporabniki jemljete veliko tveganje, kadar se ukvarjajo z digitalnim denarjem.

Celoten članek

Coinme prinaša Bitcoin na Univerzi v Washingtonu

V maju letošnjega leta, start-up Coinme izdal svoj prvi Robocoin kiosk na športnem baru Spitfire v središču Seattla. 1. Oktobra letos, so dodali na njihovo floto z novim strojem, ki se nahaja na kampusu univerze v Washingtonu. Dogodek za javnost na UW je "Zagon Hall" sovpadal tudi s Bitcoin se srečujejo s-up za zainteresirane ljudi v lokalni skupnosti, da pridejo omrežja in poslušati zvočniki govoriti o svojih osebnih projektih. Tam je bilo okoli 40 ljudi, v navzočnosti.

Po mnenju generalnega direktorja Coinme Nick Hughes, ki je svoj prvi stroj videnje uporabo na "dnevni" podlago in se je izkazalo, da je v Seattlu, "pa je zagotovo interes tu, tam je radovednost." Dodal je, "To je nišni proizvod v industriji nišo... To ni všeč normalno bankomat, ki ima več sto tisoč ali milijonov dolarjev uporabe. Vidimo uporabo in rast, vendar nič od tega sveta ".

Vir: Bitcoin Magazine

Filipini ustvarjanje študija lastno cryptocurrency: izpolnjevanje E-peso

Novica, da je pred kratkim prišel iz Filipinov meša ne samo lokalno Bitcoin skupnosti, ampak cryptocurrency ekosistem v celotnem svetu. Država razmišlja o ustvarjanju lastne digitalne kovanec, E-peso.

Um v ozadju te ideje je filipinski Congresswoman Kimi Cojuangco, ki je predstavila "Akt za elektronske Peso ali E-Peso leta 2014 ?, osnutek zakona, ki predlaga vzpostavitev nacionalne digitalne valute, ki jih podpira sistem Bitcoin je. Poslanec in predstavnik 5. Okrožja pangasinanščina prizadeva zakon je treba takoj sprejeti. Po Cojuangco, Filipini manjka tudi "uradno menjalno sredstvo ali denarja za internet".

Celoten članek

Pakistanska prvi Bitcoin izmenjava začenja z gradbenimi skupnost ambicijami

Pakistanski izmenjave Bitcoin Urdubit danes v prizadevanju za spodbujanje večje sprejemanje digitalnega valute v regiji. Namen začetek, da vratar Pakistan v širši Bitcoin skupnosti, saj so njeni izvajalci bika na potencialu digitalnega valute kot rešitev za večje geopolitična vprašanja na tem področju.

Za zdaj je Urdubit osredotoča na zagotavljanje likvidnosti lokalnim Bitcoin trgovinskih trgih in izobraževanje novinci svoje obljube kot decentralizirano blaga. Njeni ustanovni partnerji, Zain Tarik in Danyal Manzar, so ustanovitelj in glavni poslovodja, v tem zaporedju, Bitcoin skupnosti in zagovorništvo skupine BitcoinPk.

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post ICO

Poljsko ministrstvo za finance in nekdanji direktor ameriške kovnice podpirajo Bitcoin

Post ICO

Novacoin praznuje svoj prvi rojstni dan: leto turbulence in presenečenj

Post ICO

Novi patent, dodeljen Amazon, bi lahko prinesel velike spremembe v bitkoin ekosistem

Post ICO

Člani seznama članov programa OkCupid zdaj lahko plačajo pristojbine z Bitcoins

Post ICO

Nekdanji pomočnik direktorja FinCEN za govor na konferenci VeriCoin

Post ICO

Nova alternativna oblika plačila in prenos denarja Bitminutes se v New Yorku debituje

Post ICO

Kanada kljub mnenju vlade meni, da je država z večino bankomatov z Bitcoinom

Post ICO

Poročilo napoveduje, da se bodo transakcije Bitcoa do leta 2017 podvojile na 56 milijonov

Post ICO

Bitcoin je preveč nestabilen - biti trajna rešitev za velike kriminalce

Post ICO

Inside Bitcoins konferenca: New York vedno utemeljuje naslov kriptokumulacijski kapital

Post ICO

Izvršni direktor Coinsetterja piše javno pismo bankam, ki prosi za več sodelovanja

Post ICO

Najljubši operacijski sistemi Bitcoiners po vsem svetu