Blockchain.info izgubi stranke BTC, Microsoft odpira vrata Bitcoinu in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Blockchain.info izgubi stranke BTC, Microsoft odpira vrata Bitcoinu in še več

Blockchain.info izgubi stranke BTC, Microsoft odpira vrata Bitcoinu in še več

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji teden zaokroži navzgor. Spodaj si oglejte, kaj se je zgodilo ta teden v Bitcoin svetu.

Blockchain.info izgubi Bitcoins med posodobitvijo programske opreme

največja izmenjava Bitcoin in digitalno denarnico ponudnik, Blockchain.info, izgubil nekaj digitalnih prihrankov sinoči svojih strank med načrtovano posodobitvijo programske opreme, ki je šel narobe. Incident je bil razkrit pred nekaj urami, ki jih podjetje na Reddit in drugih socialnih omrežij, kot sta Twitter.

"Pri izdelavi načrtovano posodobitev programske opreme preko noči na naši spletni denarnici, naša razvojna ekipa nehote prizadela del naše programske opreme, ki zagotavlja zasebnih ključev se generirajo v močni in varen način", Blockchain razkrila.

Celoten članek

SEC kazni Nekdanja izmenjava Bitcoin operater $ 68.000

Operater dveh nepooblaščene izmenjave digitalnih valut je bilo naloženo plačilo več kot 68.000 $ po dolgotrajni preiskavi, ki jo je ameriški Komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC), v državi vrh regulator vrednostnih papirjev.

Ethan Burnside je edini lastnik in upravljavec BTC Trading Corp, matična družba platform BTCT Co in Litecoin Globalni Exchange (LTC globalno) od avgusta 2012 do trgovanja in račun dejavnost prenehal oktobra 2013. Znesek Burnside plača je enaka za vse dobičke je narejen iz borzah, poleg globe.

Vir: Coindesk

Bitcoin črni petek 2014 odmori vse zapise

Kot je bilo pričakovati zaradi vse večje priljubljenosti cryptocurrency, je bila letošnja Bitcoin Črni petek velik uspeh. Elektronsko nakupovanje počitnice registriran evidenco prodaje, medtem ko tradicionalni črni petek je prodaja znižala za 11 odstotkov.

Dogodek v zvezi z Bitcoin videl 82-odstotno povečanje števila trgovcev v primerjavi z šifriranega dopust za leto 2013, ki so končali transakcije na 28. Novembra, plačilo processorBitPay pokazala ta teden. Ta in drugi rezultati "pokazati, koliko je Bitcoin ekosistemu zrasla in raznolika od lani", družba je dejal.

Celoten članek

"Bitcoin Hero 'vrne 225 BTC dvignjena iz Blockchain denarnice

En sam heker z imenom johoe izkorišča varnostno pomanjkljivost v Blockchain.info denarnici in ukradel 255 Bitcoins v ponedeljek (8.), vredno okoli 90.000 $. Sinoči je bila vrnjena sredstva. Izkazalo se je, johoe je "bel klobuk" heker - razkrivajo varnostne pomanjkljivosti in o njih, jih ne uporabljajo za nezakonito dobička.

Bitcoin skupnost diha kolektivni vzdih olajšanja. Vse se je začelo z objavo na Bitcoin Talk krovu ponedeljek: "Danes (več 100s v enem dnevu), je bilo veliko kup novih zlomljenimi naslovov", johoe zapisal "Dovolil sem varčevanja nekaj sredstev, preden je dobil jih potegnili s.. Ostali Če me lahko prepriča, da pripada tebi (podpis sporočilo z naslovom očitno ni dovolj, zasebni ključ je že znano), bom poslal sredstva nazaj ".

Vir: InsideBitcoins

Amex veteran začenja white-label platformo Bitcoin debetno kartico

Nova platforma za procesiranje plačil je videti, da izkoristijo nastajajoče povpraševanja po Bitcoin pogonom debetne kartice rešitev. Ustanovljeno februarja, Blade Finančni se pitching svojo storitev digitalne valute podjetja, ki želijo ponuditi storitve debetne kartice za stranke, vendar nimajo sredstev ali sposobnosti, da dejansko začnejo izdelek. Take ponudbe so se izkazale za problematične za nekatere ustanavljanjem podjetij, in za Blade, to neravna evidenca je velika poslovna priložnost.

CoinDesk govoril z CEO Ed Boyle, ki je prej služil kot generalni direktor za enoto predplačniške kartice American Express ". Boyle je dejal, da ima Blade ekipa desetletja izkušenj izstrelitev podobne izdelke, in upa, da izkoristite to strokovno znanje za zagotavljanje debetne kartice za industrijo, je opisal kot zelo zainteresirani za tako rešitev.

Vir: Coindesk

New York State razvršča Bitcoin kot tax-free "premoženja"

je New York State Department za davke in finance (NYDTF) razvrščene Bitcoin in druge podobne vrste "zamenljivi digitalni valuti" kot "premoženja". To pomeni, da vse transakcije v zvezi z cryptocurrency ne bo predmet prometnega davka v državi.

Po več mesecih špekulacij z opombo, izdano v marcu, ki ga IRS sprožil je NYDTF izdal dokument, je ta teden razglasila novo stanje Bitcoin. Glede na oddelku, "uporaba konvertibilni virtualno valuto, ki jih je kupec plačal za blago ali storitve, dobavljene v državi New York, obdelamo kot barter transakcijo".

Celoten članek

CoinJelly izmenjava zapreti stranke Bitcoin računov v roku 24 ur

UPDATE (12. December 16:59 GMT): CoinJelly je napovedal prek Twitterja, da bodo računi strank ostala odprta za nadaljnjih sedem dni. Družba je dejal 98% uporabnikov je že umaknil svoj Bitcoin in potrdila, da je imela "majhen sklad" za tiste, ki so zamudili rok.

Bitcoin izmenjava in denarnico storitev CoinJelly je napovedala, da je zapreti vse uporabniške račune v roku 24 ur. Ustanovitelj in direktor CoinJelly je Ash King dejal zapirala so se o tem, ker je lastništvo svojega podjetja zamenjal lastnika. Vendar pa se je znižal za nadaljnji komentar o tem zahteva pridobitev, razen "nismo kupili za našo bazo strank".

Vir: Coindesk

Uporabniki Microsoft Xbox in Windows lahko zdaj kupijo digitalnih vsebin z BTC

Microsoft nenadoma vstopila v skupino Bitcoin prijaznih podjetij, ne da bi sploh objavo odločitve. Podjetje je sedaj omogoča osnovi države Amerike Združene Xbox in Windows uporabniki na vrh svoje račune z uporabo Bitcoin.

Nova možnost plačila je bilo objavljeno šele, ko uporabnik opazil funkcijo Bitcoin in objavil dobre novice na Reddit. Možnost je kasneje potrdil spletne strani s pomočjo z naslovom "Kako uporabljati Bitcoin z mojim Microsoft račun?", Ki je na voljo na spletne trgovine Microsofta.

Celoten članek

Cryptocurrency inženir namigi Reddit je na skrivnih projektnih načrtov Bitcoin

Glede na stanje Reddit kot morda najbolj uglednih socialne mreže za Bitcoin razpravo, je presenetljivo, da je obvestilo širšo skupnost, ko je bil nekdanji BitPay razvijalec Ryan X Charles potegne na krov kot spletnega mesta prvega "cryptocurrency inženir", septembra letos.

Interes je bil še dodatno zbudilo z napovedjo, da se sveže off $ 50 milijonov novih sredstev, bi Reddit presegajo zgolj sprejemajo Bitcoin kot valuto, ki iščejo namesto, da bi 10% krogu uporabnikom preko cryptocurrency podprta z lastnimi delnicami.

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post ICO

Making Money z Steemitom (Steem Dollars in Steem Power)

Post ICO

Gyft na iOS-u sprejme BTC še enkrat

Post ICO

Ali lahko Bitcoin preživi v prihodnosti? Skrb Del 2

Post ICO

Začetni vodnik za Monero (nakup, trgovanje, rudarstvo)

Post ICO

Veliko težav za partnerstvom BitcoinATM

Post ICO

Lego rudarska oprema: vrhunska tehnologija za ustvarjanje bitkoinov

Post ICO

Razumevanje micropayments in Bitcoinova vloga

Post ICO

Microsoft pozdravlja Bitcoin: uporabniki Xbox in Windows lahko sedaj kupijo digitalne vsebine z BTC

Post ICO

BitGive prejme 503 (c) (3) Status iz IRS

Post ICO

Izjave Mark Karpelesa ovirajo Bitcoinovo skupnost

Post ICO

Igralno podjetje Big Fish se je pridružilo Coinbase-u, da je sprejelo Bitcoin

Post ICO

Bitcoin je agoristični primer