Bitstamp premaga hack, Overstock.com spodbuja Bitcoin z bankomata in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitstamp premaga hack, Overstock.com spodbuja Bitcoin z bankomata in še več

Bitstamp premaga hack, Overstock.com spodbuja Bitcoin z bankomata in še več

To je Bitcoin preizkuševalca zadnje tedensko krog z naslovnice v zadnjih sedmih dneh. Dobrodošli!

Bitstamp trpi velik kramp in padel na $ 5 milijonov

Po večjega napada, slovenski Bitcoin izmenjava Bitstamp se zdaj pripravlja, da nadaljuje svoje delovanje v manj kot 24 urah. Platforma napoveduje vse operacije, bi moral iti nazaj v normalno ta teden, glede na članek, ki ga je slovenski spletni strani rtvslo.si objavljena.

Trenutno je spletna stran Bitstamp.net preprosto prikazuje sporočilo, ki se začne z obveščanjem stranke, ki je Bitstamp "začasno prekinjena" svoje storitve. Izmenjava je bila tarča obsežnega kramp v nedeljo. "Na 4. Januarja, nekaj operativnih denarnic Bitstamp so bili ogroženi, kar ima za posledico izgubo manj kot 19.000 BTC", enakovredno recimo 5 milijonov $ v času napada.

Celoten članek

Cilj komolcev začetek pospešiti Bitcoin odkup v Evropi

Komolcev je sprožila spletno aplikacijo, namenjeno, da pospeši in poenostavi Bitcoin transakcije. Predvsem, zagon s sedežem v Londonu cryptocurrency strankam omogoča nakup Bitcoin v nekaj minutah, kar je ena od najhitreje platform digitalnih valut v Evropi, v skladu z družbo.

"Želimo, da se pospeši proces pridobivanje Bitcoin in izdelavo spletnih plačila pošteno in dostopne, zlasti za trgovce in dobrodelne organizacije, ki lahko resnično koristi od nižjih pristojbin," je dejal Andreas Lehrbaum, soustanovitelj komolcev in co-ustanovni predsednik Bitcoin Avstrija.

Vir: Coindesk

"Super varna" Bitcoin denarnico Bitreserve postavlja £ 6m

Bitreserve je Bitcoin denarnice start-up, je dvignila 6.3m £ skozi Crowdcube in ZDA platformo Venovate kot fotelj vlagatelji jate za financiranje model, ki poenostavlja varčevanja in porabe Bitcoin.

Bitreserve omogoča uporabnikom, da imajo digitalnih kovancev v realnem svetu denarja, ampak ga porabijo kot cryptocurrency, brez povzročanja pristojbine. Nekaj ​​136 fotelj vlagatelji zdaj v lasti nekaj več kot 10pc družbe in crowdfunding kampanje, ki zapira danes, je trenutno overfunding. Denarni bo uporabljen za globalno razširiti in rastejo Bitreserve ekipo.

Vir: The Telegraph

Coinbase začenja novo oblikovan aplikacijo z posodobljenih varnostnih protokolov

Platforma Bitcoin Coinbase je obnovil svoje iOS in Android aplikacije z novo zasnovo in dodatnih varnostnih nastavitev. Družba je sporočila, da je programska oprema "obnovili od tal navzgor, ki izkorišča najnovejše različice iOS in Android ustvariti najboljšo možno izkušnjo mobilne denarnice".

Nova aplikacija ima elegantno obliko in dodatne funkcije. Zdaj se zdi, obraz in ime uporabnika v zgornjem levem kotu, z aplikacijo, ki prikazuje podrobnejše podatke o transakcijah, kot prej. Prav tako so transakcije zdaj organizirane v časovnici. Ampak najbolj pomembno posodobitev je verjetno tista, ki bo uporabnikom počutijo varnejše. Še posebej po kršitve denarnice, ki je prizadela Bitstamp v nedeljo (4.) in povzroči izgubo 5 milijonov $ v BTC-ju.

Celoten članek

Bitcoin omogoča odmevnem nastopu na CES kljub nedavnemu škandalu

Bitcoin je svojo prisotnost znana na mednarodnem Consumer Electronics Show (CES) v Las Vegasu ta teden v luči povečane špekulacij o nedavnih polemik v industriji.

V dneh, ki so vodili do ene od konvencij najbolj odmevnih v tech industriji, cena Bitcoin je padla pod 300 $ in je eden od največjih borzah digitalnega valute, Bitstamp, utrpela asecurity kršitev, zaradi katere krajo nekaj 19.000 BTC. Kljub temu številni navidezno Undaunted šifrirnih podjetja prišla skupaj na CES, in Bitcoin ukazal pozornost udeležencev dosledno čez štiri dni dobo dogodka.

Vir: Coindesk

BitMex ponuja 30-dnevno zgodovinski Bitcoin terminske nestanovitnost pogodbo

BitMex, eden izmed najbolj naprednih izmenjave Bitcoin izvedenih finančnih instrumentov na svetu, je pred kratkim napovedala dodajanje terminske pogodbe za Bitcoin. Zdaj, ko je vrednost v cryptocurrency je padel pod 300 $ je prvič v skoraj dveh letih, bi lahko širitev trgovanja alternativ daje Bitcoin pospešek, ki ga potrebuje.

Rast cen Bitcoin v letu 2013 prišlo predvsem zaradi povečanega trgovanja. Medtem ko podjetja sprejeta Bitcoin pred letom 2013, je bila njihova velikost ponavadi majhne. Potem ko je cena začela naraščati, veliko močnih podjetij odprla svoja vrata na valuto. Zanimivo je, da je cena začela kasneje spusti.

Vir: CoinTelegraph

Bitstamp je nazaj v poslu z varnejši sistem po množične kršitve denarnico

Republike Slovenije Bitcoin izmenjava Bitstamp se je vrnil z "novo prerazporediti spletni strani in zalednih sistemih, ki so varnejši kot kdajkoli prej". To je obljuba, ki jo Nejc Kodrič, predsednik uprave družbe, ki je napovedala vrnitev naslednje obsežnega napada, ki je prizadel izmenjavo na 4. Januar.

V nedeljo, so bili nekateri izmed operativnih denarnic Bitstamp je ogrožena, kar ima za posledico izgubo manj kot 19.000 BTC, enakovredno do 5 milijonov $. "Ta kršitev predstavlja majhen del celotnih rezerv Bitstamp je Bitcoin, je velika večina, ki je potekala v hladilnih sistemov za shranjevanje varno brez povezave", je dejal Kodrič.

Celoten članek

Pey je 3D-tiskanje Bitcoin terminalov in jih daje proč brezplačno

V Hannovru, Nemčija, je novo podjetje s pomočjo Bitcoin, da bi dobili elektronska plačila, ki jih lokalni trgovci sprejeli. Večina restavracij in trgovin v Hannovru sprejemajo samo gotovino. Kreditne kartice niso pojav so v državah, in trgovci morali plačati zelo visoke provizije za sprejem debetne kartice. To pomeni, da potrošniki vedno imeti pri sebi gotovine. Ampak serijski podjetnik Ricardo Ferrer Rivero je želel več možnosti. Namesto dela z bankami, Rivero je menil, da bi lahko dobili trgovci sprejeti Bitcoin primerna rešitev.

Tako je zbral nekaj lokalnih tehnologi, razvijalci in industrijskih oblikovalcev, da ustvarijo 3D-natisnjena Bitcoin prodajno mesto, ki ne stane stvar za uporabo.

Vir: Venturebeat

Overstock.com namesti Bitcoin bankomat na sedežu podjetja s sedežem v Utah

Bitcoin prijazen trgovec Overstock.com namestili cryptocurrency bankomat v svojih sedežu podjetja v Salt Lake City, ZDA. Odločitev je del načrta družbe za ozaveščanje o Bitcoin.

"Selitev cryptocurrencies iz sfero geeks in v področje ostalo od nas zahteva izdelavo sprememb na vseh ravneh poslovnega ekosistema. Pomemben del teh prizadevanj je izdelava digitalnega bančni avtomat na voljo, "je dejal družbe CEO Patrick M. Byrne.

Celoten članek

Obtožil "Dread Pirate" lahko soočajo življenje Bitcoin-drog bazar

Nekdanji Eagle Scout obtožen vodenja 1,2 milijarde $ spletu drog bazar "Silk Road" lahko soočajo življenje v zaporu, če je obsojen na sojenju, kjer bodo porotniki slišali trditve je skušal urediti umor šestih ljudi.

Tožilci trdijo, Ross William Ulbricht, 30, ali "Dread Pirate Roberts", kot je bil domnevno znan na spletu, tekel "najbolj izpopolnjenih in obsežno kazensko trg na internetu", kjer ljudje uporabljajo Bitcoins za nakup prepovedanih drog, orožja, lažno identifikacijo, računalnik taksist pomoč in drugih nezakonitih blago in storitve anonimno.

Vir: Bloomberg

Sorodne novice


Post ICO

Napoved cen Bitcoin za leto 2017

Post ICO

Ukrajina bi ustvarila lastno BitLicense in uredila Bitcoin

Post ICO

Več kot 7.000 rednih ATMS v Južni Koreji se zdaj lahko uporablja za nakup Bitcoina

Post ICO

Pojavi se še en Bitcoin bankomat, vendar je resnično?

Post ICO

Zgodovina bitkoina

Post ICO

Podjetniki in vlagatelji pojasnjujejo, zakaj bi morali biti pozorni na Bitcoin

Post ICO

10 malo znanih funkcij Hidden Inside Blockchain.info

Post ICO

Nekdanji uradnik Obama: Bitcoin bi lahko spremenil upravljanje

Post ICO

BitPay obdeluje 6.296 Bitcoin transakcij med Bitcoin Black Friday

Post ICO

Apple sprejema Bitcoinove aplikacije, Voorhees, ki jih zaračunava SEC in cena BTC skokov

Post ICO

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu

Post ICO

Skoraj polovica britanskih Bitcoinovih uporabnikov verjame v regulacijo kripto valut