Komentarji BitLicense postanejo javni, novi zapisi porabe Bitcoin in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Komentarji BitLicense postanejo javni, novi zapisi porabe Bitcoin in še več

Komentarji BitLicense postanejo javni, novi zapisi porabe Bitcoin in še več

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji teden krogu navzgor z najpomembnejšimi naslovi v zadnjih sedmih dneh.

Bitcoiners jih lažnih spletnih strani Bitcoin Foundation scammed

The Bitcoin Foundation je pred kratkim razkrila, da so pritožbe glede goljufij, povezanih s cryptocurrency narašča. Zadnji prevara vključuje vsaj dva lažna spletna mesta, ki so dejansko Ponarejeni različice spletne strani fundacije.

"V zadnjih nekaj dneh smo opazili veliko uptick v pritožbah, usmerjenih v naši pomoč uporabnikom o goljufiji pa storjenih na nedolžne uporabnike Bitcoin" je Bitcoin fundacija objavila na svoji uradni spletni dnevnik.

Celoten članek

Coinbase omogoča takojšnje Bitcoin poslov z novimi USD denarnice

Coinbase je danes sporočila, da je omogočeno USD denarnice za svoje stranke v 16 ameriških jurisdikcijah, ki omogoča ti uporabniki za shranjevanje dolar stanja in da instant nakupe Bitcoin brez čakanja na bančnih nakazil.

Stranke, ki temeljijo na ZDA imajo zdaj enako možnost za shranjevanje fiat valute, ki so Coinbase kupci v 13 državah evroobmočja užival od septembra, ko je razširil Bitcoin nakup in prodajo izven ZDA prvič. Družba je objavil na svojem blogu, da je edini način, ameriški kupci lahko predhodno pridobiti Bitcoin brez odlašanja, da bi "instant buy«, ki zahteva kreditno kartico.

Vir: Coindesk

Lewys Martin zaporu Lloyds Bank in The goljufije Sun

Bitcoin con artist Lewys Martin je bil obsojen za zahtevne 207.000 £ v virtualno valuto v zameno za tisoč podatkov o bančnem računu ga je phished iz stranke Halifax banke.

Martin, 22, iz Deal v Kentu, zagrozil, da prodajajo ukradene podatke o 28.000 imetnikov računov na časopis Sun. On je zahteval eno Bitcoin za vsakih 10 sklopov podatkov je držal na pomnilniški kartici ali 2.800 Bitcoins - enakovrednih 207.000 £ v tistem času.

Vir: IBTimes

BitLicense komentarji postali javni: kakšna velika podjetja je dejal,

Na 3,746 BitLicense pripombe, ki jih je New York oddelka za finančne storitve, prejete iz vsega sveta so bili objavljeni ta teden. Novica je napovedal superintendent Ben Lawsky na Twitterju, ki se bo sprostil s komentarji, zbrani od Julybut še vedno čaka, da se sprosti raziskave in študije, ki podpirajo ustanovitev BitLicense.

Čeprav je bila večina pripomb, ki jih posamezniki predložiti, so nekaj sporočil poslala tudi znanih podjetij, kot so Walmart, Amazon ali Western Union.

Celoten članek

Bitcoin padec cen iskre redki rudarske težave padec

Bitcoin rudarstvo težava je znižala prvič v zadnjih dveh letih. Mladoletnik 0,62% padec smo opazili včeraj in trenutno znaša 40,007,470,271, dol 40,300,030,238.

Zahtevnost prečkal 40,000,000,000 oznako pozno prejšnji mesec, z vrhom po več zaporednih četrtletjih hitre rasti. 1000000000 mejnik je bil sprejet decembra lani, medtem ko je bil zadnji težava padec zabeležili nazaj v konec leta 2012.

Vir: Coindesk

Potrošniki porabili $ 296M v BTC-ju v črni petek in Cyber ​​ponedeljek

Znesek Bitcoin preživel v nakupovalnih letošnjih "počitnice", znan tudi kot črni petek in Cyber ​​ponedeljek, postavil nov rekord v cryptocurrency ekosistemu. Skupno 296 milijonov $ v Bitcoin je bilo porabljenih za potrošnike med vikendom.

S tem se Bitcoin v načinu deveti največji plačila, ki se uporablja po vsem svetu, med 28. Novembrom in 1. Decembrom, glede na rezultate, ki jih digitalni poslovanje platformo Bitnet. Tako kot v preteklih letih, kreditne kartice, kot so Visa, MasterCard in American Express ter obdelavo plačil PayPal zasedli najboljša mesta na seznamu, vendar Bitcoin je iz leta v leto rasti, je samo po sebi umevno.

Celoten članek

Življenje na Bitcoin: London par preživi enomesečno izziv

V zadnjem letu je na tisoče trgovci začeli sprejemati cryptocurrency kot obliko plačila, z enaki Dell, Expedia in celo Virgin Galactic skoki na krovu Bitcoin bandwagon. Kljub temu je ideja dejansko živi, ​​ki ga porabi nič, ampak Bitcoin še vedno zdi, da je daleč.

V prizadevanju za potiskanje naprej Bitcoin sprejem v njihovem lokalnem območju, dve osnovi London zagonske ustanovitelji odločili, da si za izziv, ki živijo izključno na Bitcoin za ves mesec november.

Vir: IBTimes

LibertyX prinaša Bitcoin nakup za 2500 ameriških prodajaln

Liberty Teller, upravljavec Bitcoin ATM, ki upravlja s stroji na lokacijah odmevnih bližini ameriških univerz, kot so Harvard in MIT, je uradno preimenovala kot LibertyX, širi svojo mrežo z 2.500 novih Bitcoin nakup lokacije v 33 zveznih državah ZDA.

Najava označuje dramatično razširitev za temelji Boston družbe, ki je sklenila partnerstvo z obdelavo transakcij specialist Qpay za začetek gotovina za Bitcoin nakupu storitev na mobilni telefon in priročno trgovin po vsej državi. LibertyX upravlja štiri bankomatov, ampak vidi to novo partnerstvo kot način za razširitev in inovacije svoje poslovanje.

Vir: Coindesk

Bitcoin za podjetja: Dobro, slabo in prihodnost [infographic]

Po letošnji črni petek in Cyber ​​ponedeljek, govori o vse večji povezanosti Bitcoin in podjetja po vsem svetu, je skoraj obvezen.

Dejstvo, da potrošniki vse rekorde porabe cryptocurrency med nakupovalnih "počitnice" je pritegniti več trgovcev kot kdajkoli v svet digitalne denarja. Prihodnost je lahko svetla samo.

Celoten članek

Bitupcard Program strankam omogoča nakup Bitcoin v turških prodajalnah

Berlinski MK Plačilo in nizozemski bit4coin partner do bi Bitcoin za mase, saj obe podjetji začetek eVoucher Program Bitupcard omogočiti domačinom za nakup Bitcoin v prodajalnah v Turčiji.

Pilotni program se bo začel z 30 sodelujočih lokacijah v Istanbulu in večjih regij, vendar Bitupcard je že prijavilo 5.000 maloprodajnih mestih po vsej Turčiji, je družba navedla v najavi. Ustanovljeno leta 2013 v Amsterdamu, bit4coin je Bitcoin darilni-bon podjetje, ki se osredotoča na zagotavljanje enostavne rešitve za nakup Bitcoins.

Vir: CryptoCoinsNews

Predlagani zakon v ZDA zahteva petletni moratorij na uredbo Bitcoin

HR 5777, nov zakon predložen kongresu, ki ga ameriški predstavnik Steve Stockman (R-TX), zahteva za petletni moratorij na ureditev digitalni valuti v ZDA. Predlog zakona, naslovil Cryptocurrency protokol varstvu in Zakon o Moratorij, bi imel še vse "zakonske omejitve ali predpisi" za obdobje petih let od 15. Junija 2015. Predlog zakona je bil predložen 1. Decembra in od takrat se sklicuje na odboru House o načinih in sredstvih ter House odboru za finančne storitve.

Predlog zakona prav tako zahteva, da se virtualne valute se uvrščajo kot tradicionalni valute v okviru davčnih predpisov v ZDA. Trenutno davki IRS Bitcoin gospodarstva, kot da bi šlo za vrsto premoženja. Stockman vložila predlog zakona v začetku tega leta je videti, da razvrstitev digitalne valute podobno kot tuji valuti.

Vir: Coindesk

NETOPIA mobilPay sedaj omogoča 6000 romunske trgovci sprejemajo Bitcoin

NETOPIA mobilPay, eden od Romunije največjih mobilnih plačilnih procesorjev, je skupinsko delo z BTCXChange, da bi sprejela Bitcoin. To pomeni, da lahko vsi 6.000 romunski trgovci, ki uporabljajo sistem mobilPay zdaj začeti sprejemati cryptocurrency kot možnost plačila brez kakršnih koli težav.

Najava bo zagotovo push sprejetje Bitcoin v evropski državi, po imenovanju lokalnega Fundatia Bitcoin Romuniji kot poglavje podružnice fundacije Bitcoin v začetku tega leta.

Celoten članek

US Marshals popolna druga dražba Silk Road je Bitcoin

ZDA Marshals Service je zaključil drugi dražbi Bitcoin zasegli od prvotnega Silk Road. Na dražbi, ki je sestavljen iz 50.000 BTC, je zadnji v zaseženi BTC odprodaje ki se je začela v juniju.

V USMS poročali, da je 11 registriranih ponudniki dajo 27 ponudb za Bitcoin, navzdol od 45 ponudnikov v juniju. Coindesk pripisuje padec na manjšem licitacijskem - 6 ur v primerjavi s 12 - in zmanjšano zanimanje kupcev zaradi množične dostopnosti večjih blokov Bitcoin. Cena Bitcoin je ne vpliva na prodajo in je zdaj na približno $ 380. V juniju je cena za kratek čas povečal za 7 odstotkov, kot uporabniki ogledali prvo prodajo z obrestmi.

Vir: TechCrunch

Sorodne novice


Post ICO

Oddelek China Telecom sprejema Bitcoin na prednaročilnem telefonu Samsung

Post ICO

BitPay doda 150 valut in nove jezike na svoj račun Bitcoin

Post ICO

Trgovec obutev Očala in časopis Chicago Sun-Times, da bodo sprejeli Bitcoin v letu 2014

Post ICO

Podjetniki in vlagatelji pojasnjujejo, zakaj bi morali biti pozorni na Bitcoin

Post ICO

Dubai bi lahko v naslednjih dveh tednih imela 400 popolnoma operativnih Bitcoin bankomatov

Post ICO

Kraken je uradno odprt in trgovanje z evri, bitkoinami in Litecoinsi (za zdaj)

Post ICO

Gliph predstavlja uporabniška imena in uporabniške profile

Post ICO

FinCEN zahteva, da banke ne slepo prenehajo z računi banke MSB

Post ICO

Ali je glavni raziskovalec Bitcoin?

Post ICO

Bitcoin je gimmicky izgled, ki ga izkoriščajo vse vrste storitev

Post ICO

10 čudnih stvari, ki jih lahko kupite z Bitcoins

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen