BitcoinDark, kontroverzno mnenje Gavina Andresena in novega podružnice Bitcoinove fundacije | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BitcoinDark, kontroverzno mnenje Gavina Andresena in novega podružnice Bitcoinove fundacije

BitcoinDark, kontroverzno mnenje Gavina Andresena in novega podružnice Bitcoinove fundacije

Bitcoin preizkuševalca tedenski krog se je tukaj z najpomembnejšo novico o preteklem tednu.

BitcoinDark želi, da bi cryptocurrency popolnoma zasebna

Na voljo je nov odprtokodni projekt tam, da namerava za izpolnitev prvotne ideale cryptocurrency: decentralizacije, odprtost in anonimnost. Projekt temelji na skupnosti, katerega cilj je ustvariti decentraliziran sistem valut in plačila, ki vključuje rudarskih bazenih in izmenjav, se imenuje BitcoinDark.

V skladu s svojim razvijalci, bodo BitcoinDark sestavlja nabor storitev in bo podpirala "neposredno trgovanje P2P, izmenjavo sredstev, zasebne športne stave in veliko več", je vedno osredotoča na idejo o zasebnosti.

Celoten članek

8.000 Udobje trgovin v Argentini zdaj prodajajo Bitcoin

BitPagos je začela Ripio, nov Bitcoin posredniške storitve, ki omogoča, da potrošniki v Argentini za nakup majhne količine Bitcoin na več kot 8.000 priročnega skladišča.

Da bi dosegli ta cilj, bo Ripio povezati z TeleRecargas, priljubljen mobilni telefon storitev, ki omogoča potrošnikom, da predplačila za mobilni telefon načrti na mrežo partner priročno trgovin po vsej Argentini.

Vir: Coindesk

Rakuten Super Logistika sprejema Bitcoin za ladijskih prevozov

Mesec dni po začetnem špekulacij val je naročilo logistično podjetje Rakuten Super Logistika, ki je v lasti Japonsko, ki temeljijo elektronskega poslovanja velikan Rakuten, je napovedala, da se zdaj sprejema plačila Bitcoin za svoje storitve ladijskega prometa.

Ameriška podružnica, ki zagotavlja izpolnitev, storitve naročil za spletne trgovce na drobno, združil s plačilnega procesorja BitPay je, da bi lahko sprejeli plačila cryptocurrency po prejemu več zahtev strank po vsem svetu.

Celoten članek

BitAccess začenja, da bi Bitcoin bankomati povsod

Poskus, da bi dostop do največjega svetovnega cryptocurrency avtomatsko za ljudi, BitAccess je videti, da gradijo mrežo avtomatskih Bitcoin bančnih avtomatov na voljo po vsem svetu.

Koncept Bitcoin bankomata ni nič novega. Podjetja, kot Robocoin Technologies, GenesisCoin, lamassu Bitcoin Ventures in BitXatm so že začeli s spremembami na Bitcoin transakcije strojne opreme. Toda BitAccess touts neverjetno preprost vmesnik, širšo vizijo o tem, kako novo strojno opremo se lahko uporablja, in dejstvo, da je edini igralec proizvodnjo svoj transakcijski strojne opreme.

Vir: TechCrunch

Ta velikanski Bitcoin kitajski rudnik razkriva vse svoje skrivnosti

Pripravite si oglejte redke slike iz poslovanja v Bitcoin rudarstvo, ki se nahaja na severovzhodu Kitajske. Slike so jih TheCoinsman.com nedavno objavila in kažejo velikanski operacijo rudarsko v stari, repurposed tovarne.

Operacija vključuje 2500 stroji razpršitev oddaljeni 230 Gh / s, vsak, kar pomeni 230 milijard izračunov na sekundo, na enoto. Očitno je, da je kraj porabi ogromno količino energije, ki stane upravljalcev nekaj podobnega ¥ 400.000 na mesec (približno $ 60.000).

Celoten članek

DISH sprejema svoj prvi Bitcoin plačila

DISH ta teden sprejela svojo prvo Bitcoin plačilo, kot je možnost plačila sedaj na voljo za vse DISH strankami prek mydish.com. Uvodno Bitcoin transakcije sledi jed je nedavno napoved, da bi njegove stranke plačajo svoj mesečni račun z Bitcoin se začne v tretjem četrtletju.

Austin in beccy Craig, zvezde novega dokumentarnega filma "Življenje na Bitcoin", so bili prvi DISH stranke plačujejo z digitalno valuto. V Craigs preživel prvih 101 dni njunem zakonu plačuje vse stroške izključno Bitcoin. Dokumentarec bo kmalu izšla pri popisovanju svojo avanturo in izobraževanje gledalce o Bitcoin.

Vir: The Wall Street Journal

Prevelike uprave razkriva prodaje Bitcoin v povprečju 15.000 $ na dan

Ameriški spletni trgovec prevelike se sedaj prodaja v povprečju $ 15.000 vrednosti blaga za Bitcoin vsak dan, glede na direktorja družbe. Patrick Byrne je dejal, da pričakuje, da bo Bitcoin prodaje $ 6m do $ 8 milijonov letos in potrdil, da so kumulativna prodaja prevelike je Bitcoin zdaj opravili 2 milijona dolarjev znamko.

Byrne je dodal, da pričakuje, da bo Bitcoin prodaja dosegla $ 1 milijon na mesec do konca leta, potem ko je navzgor od $ 300.000 na mesec prej to poletje. Prodajalec je dosegel svoj prvi milijon dolarjev v prodaji Bitcoin v začetku marca in poročali skupno 1,6 milijonov $ v nakupe Bitcoin konec maja.

Vir: Coindesk

Gavin Andresen sumi večina operacij v oblaku rudarstvo so Ponzi sheme

Gavin Andresen, glavni znanstvenik pri fundaciji Bitcoin in eden od najbolj spoštovanih in znanih šifrirnih-razvijalcev, v zadnjem času je zelo zanimivo izjavo o Bitcoin oblaku rudarstvu, obtožuje večina teh operacij pa Ponzi sheme.

Izjava, objavljena na Reddit, skoraj šel neopažen. Vse se je začelo, ko Redditor zapt0 pozvane Bitcoin skupnosti njihovo mnenje o rudarskih pogodb. Medtem ko je bila večina odgovorov negativen, je bil odgovor Gavin je najbolj nepričakovano.

Celoten članek

Nemški zagon pravi njen novi čip za polovico Bitcoin rudarske energijo

Nemška start-up išče finančna sredstva za izdelavo novega visoko zmogljivega mikročip, da je pravi, bi Bitcoin rudarstvo veliko manj energetsko intenzivno, in s tem cenejši.

To je pomembno zato, ker "rudarjenje v nadaljevanju cryptocurrency - v bistvu proces reševanja kompleksnih matematičnih problemov - zahteva veliko računalniške moči in hladilnih sistemov, tako da namenskih procesorjev, imenovana do aplikacij integriranih vezij [Asics], ne pregrevati.

Vir: The Wall Street Journal

Prva podružnica Bitcoin fundacije v Južni Aziji je iz Bangladeša

The Bitcoin Foundation pravkar objavila novo podružnica, tokrat v Južni Aziji. Novi partner institucij je iz Bangladeša in se pridruži temelje v svoji misiji za spodbujanje cryptocurrency po vsem svetu.

"Pridružite se nam pri uvajanju Bitcoin na svetu in prispevajo k njeni trajnostni razvoj", piše spletni strani Fundacije. Izgleda, da je vsaj eden, povezanih z Bitcoin organizacija v Južni Aziji slišali klice, po sedem drugih podružnic pridružil poslanstvo fundacije v zadnjih osmih mesecih. Druge podružnice se nahajajo v Avstraliji, Kanadi, Mehiki, Nemčiji ali na Nizozemskem.

Celoten članek

GoCoin namenjen telekomunikacije s sistemom e-pošte in SMS za obračun

GoCoin je izdal novo funkcijo, ki bo omogočil njegovi trgovci zahtevati plačilo od strank prek e-pošte in SMS.

Imenuje njegov "Click-to-Bill" funkcijo je Bitcoin, Litecoin in Dogecoin plačilo procesor z okvirjem za sprostitev, kot je tista, ki bo omogočil, da trgovci ponujajo Bitcoin nakupovalci doda udobje, medtem ko zagotavlja obstoječe stranke z nujnega razloga za prehod možnosti plačila.

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post ICO

Bitkoin in druge digitalne valute

Post ICO

Bitstamp izboljša preverjanje identitete in varnost z tehnologijo GBGroup

Post ICO

Hashfast datoteke za poglavje 11

Post ICO

Skoraj polovica britanskih Bitcoinovih uporabnikov verjame v regulacijo kripto valut

Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Post ICO

Ali še nimate lastnikov bitkoinov? Vrezan si

Post ICO

Spoznajte prvega lastnika bankomatov Lamassu Bitcoin

Post ICO

Spoznajte Yifu Gua, mandata za rudarje Avalon Bitcoin

Post ICO

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs

Post ICO

Novo upanje nekaterih Američanov ima znano ime: Bitcoin

Post ICO

Evo prvega Bitkoinega otroka

Post ICO

Novo poročilo kaže, da bi se lahko BitCoin blockchain uporabljal za širjenje zlonamerne programske opreme