Bitcoin v kongresu ZDA, težave na Kitajskem in v Avstraliji ter PS3 rudarstvo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin v kongresu ZDA, težave na Kitajskem in v Avstraliji ter PS3 rudarstvo

Bitcoin v kongresu ZDA, težave na Kitajskem in v Avstraliji ter PS3 rudarstvo

Bitcoin Examiner vam prinaša pregled zadnjih sedem dni v Bitcoin vesolju.

Texas Kongresnik želi Bitcoin je treba upoštevati valuto

Steve Stockman ni ravno tujec v Bitcoin vesolju. Kongresnik postal znan ob koncu leta 2013, ko je napovedal, da je sprejemanje Bitcoin donacije za svojo kampanjo senata, vendar ni vse.

Stockman je zdaj razglasila je pripravljen za boj v imenu cryptocurrency z menico, ki namerava ustrezno predstaviti digitalno kovanec v kongresu Združenih držav Amerike.

Celoten članek

Bitinvest začenja predplačniške Bitcoin debetno kartico

Brazilsko podjetje Bitinvest namerava podpreti druge cryptocurrencies v prihodnosti, poleg sedanjega Bitcoin in Litecoin. Vendar pa je bolj dobra novica na način, kot je izmenjava načrtuje, da bo nov in enostaven način uporabe Bitcoin v Braziliji. Imenuje Coincard in to je predplačniška MasterCard debetna kartica, ki jih je mogoče naložiti z BTC, po CryptoCoinNews.

National Australia Bank zapre svoja vrata za vse stranke, povezane s Bitcoin

The National Australia Bank (NAB), ko je večina Bitcoin prijazna ustanova v državi, se je odločil, da spusti vse cryptocurrency podporo. Glede na banko, se bodo vse stranke, ki se ukvarjajo z digitalnim kovanca vidijo svoje račune v bližini v naslednjem mesecu.

Novica je napovedal avstralski trgovec povezan s platformo LocalBitcoins.com, ki je pokazala da je dobil pismo izposojanju vsebuje presenetljivo opozorilo.

Celoten članek

Strah pred ruske prepovedi povzročila konferenco Bitcoin Moskva odpoved

Moskovski konferenci Bitcoin, prvotno načrtovana za 23. Marec, je preložena za nedoločen čas v zadnjem mesecu, Coindesk poročali ta teden. Čeprav zadnja poročila kažejo, Rusija se še ni opredelila, kako urediti Bitcoin, se boji, da je država sprejela prepoved cryptocurrency povzročil končni zamudo dogodka.

PS3 Bitcoin rudarstvo: to v resnici deluje?

Vprašanje se je začela že leta 2011, ko ustvarjajo Bitcoins še vedno velja za "enostavno". Ali lahko ena res moja Bitcoins s Playstation 3? No, lahko tehnično to naredil, ampak to je samo ni vredno težav več.

Razprava se je začela na forumu Bitcointalk.org ko uporabnik "jkminkov" pred dvema letoma zapisal naslednje besede: "samo spraševala, če je PS3 (PlayStation 3), ki lahko rudarskih Bitcoins in kateri / s, da lahko teče Linux, ima kHash OpenCL vozniki ". Odgovor je pritrdilen.

Celoten članek

Izmenjave kitajski Bitcoin pripraviti, da se premaknete operacije v tujini

Izmenjave Bitcoin osnovi Kitajska Major Huobi in OKCoin poročajo, da so prejeli besedo iz bančnih partnerjev, ki nakazujejo, da bi se nekatere storitve vlog preneha z 14. Aprila.

Novica sledi 10. Izjave april ga BTCTrade, BTC100 in Huobi ki potrjuje, da so imele bančne račune s finančnimi partnerji končane izdane. OKCoin je že stopila v stik s procesorjem tretjega plačnika, ki ga je spodbudila, da ustavi servisiranje depozitov prek predplačniškega kupona s tem partnerjem, 2. Aprila, po Coindesk.

"To je v poštev prepovedi Bitcoin", pravi kitajski centralni banki

Cena Bitcoin se dogaja skozi cikel navzdol in se zdi, da je Kitajska znova krivec. Država je še vedno vprašljivo glede statusa digitalnega kovanca in negotovosti povzročajo ceno svetovno najbolj znanih digitalno kovanca, da gredo dol.

Vendar pa je napoved ta teden Ljudske banke Kitajske (PBOC), v katerem je navedeno, da bi nove izjave, povezane s cryptocurrency izdala, da se razjasni položaj centralne banke povzročila cena Bitcoin, da si opomore od $ 380 do nekaj več kot $ 420.

Celoten članek

Nova knjiga raziskuje hlajenje izzive v Bitcoin rudarstvu

Coindesk poročali pred kratkim, da je nova bela knjiga iz Allied Control, tehnološko hlajenje ponudnik rešitev, geodetski trenutno obsežno Bitcoin rudarske ekosistem in raziskuje posledice sedanjih in prihodnjih hladilnih tehnologij.

Po mnenju avtorja Alex Kampl, zavezniških podpredsednik inženiringa, obstajajo velike pomanjkljivosti v tem, kako je rudarsko strojno izdelani in razporejeni po vsem svetu. Kot rezultat, vlagatelji že vključena tveganje izgube denarja in nove lahko odvrnilo od tega, da dela na vseh.

Sorodne novice


Post ICO

Novo upanje nekaterih Američanov ima znano ime: Bitcoin

Post ICO

Greenpeace ZDA zdaj sprejema donacije Bitcoin preko BitPay-a

Post ICO

Deutsche Bank verjame v potencial tehnologije Bitcoin

Post ICO

Google napoveduje, da je bil Bitcoin peti najbolj iskan izraz leta 2014

Post ICO

FinCEN zahteva, da banke ne slepo prenehajo z računi banke MSB

Post ICO

Znanstveniki MIT razvijajo algoritem, ki lahko predvidi ceno Bitcoina

Post ICO

KnCMiner v roku 24 ur proda 8 milijonov dolarjev rudarske opreme

Post ICO

Indija bo decembra v globalni bitkiin konferenci

Post ICO

BitFury v zadnjem finančnem krogu dviguje še 6 milijonov dolarjev

Post ICO

Rusko sodišče, ki odloča o blokadi Bitcoin, obljubljajo območja za boj proti pritožbi

Post ICO

GAW Miners Attorneys Potrjuje SEC preiskavo

Post ICO

Četrtek je dan Bitcoin v New Yorku