Projekte Bitcoin Isle, novi kriptografski zakoni in Western Union namigujejo na sprejetje BTC | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Projekte Bitcoin Isle, novi kriptografski zakoni in Western Union namigujejo na sprejetje BTC

Projekte Bitcoin Isle, novi kriptografski zakoni in Western Union namigujejo na sprejetje BTC

Tukaj je 99Bitcoins "zadnje tedensko krog z najpomembnejšo novico o preteklem tednu.

Štiričlanska družina gre na "Uncoinventional" potovanje samo z Bitcoin

Nekaj ​​tednov preživel na potovanju po Združenih državah, ki uporabljajo samo Bitcoin plačati za vsak račun: to je, kako Catherine Bleish in John Bush preživel zadnjih sedem dni, v spremstvu dveh otrok. Par, tako znan Bitcoin aktivistov, je svojo štiričlansko družino na "Uncoinventional" Living Tour iz San Marcos, v Teksasu, v Washingtonu, z namenom, da se udeležijo konference Bitcoin v Beltway.

Družine je naslednja destinacija je New York City. Tu bodo ostali v Holiday Inn v Brooklynu, center za pilotni program Bitcoin.

Celoten članek

ZipZap nadaljuje storitve denar za-Bitcoin za kupce v Združenem kraljestvu

Globalna mreža denarnih transakcij ZipZap je uradno obnovil Bitcoin nakup storitev na več kot 20.000 partnerskih maloprodajnih mestih v Veliki Britaniji. Novica sledi nenadna ustavitev valute storitev družbe digitalnih ta marca, ko je njegova UK temelji plačilo procesor Paypoint dejal, da bi bilo treba bolj regulativna pojasnitev glede Bitcoin podpreti ponudbo.

To je nadaljevala storitev je posledica ZipZap za novo partnerstvo s sprejem plačila omrežja Payzone. Podjetje s sedežem v Irska je doslej navedeno, da se ne strinja s pridržki Paypoint je o rastočem plačila tehnologije.

Vir: Coindesk

"Bitcoin Isle": Jersey namerava radikalno sprejme cryptocurrency

za "Bitcoin otok", je že veliko več kot le ideja. V teku je spletna akcija organizirana prek novega spletnega mesta Bit.coin.je da namerava obrniti Jersey, samoupravne otok, ki se nahajajo v Rokavskem prelivu, v cryptocurrency kapitala.

Jersey je trenutno šteje kot davčna oaza, ampak otok želi razširiti svoje finančne storitve izven fiat valute. Majhen otok ima ambicije, da postane pionir v uporabi digitalne denarja: to pomeni, Jersey bi bila na voljo za sprejetje Bitcoin kot nadomestek za fiat valute za plačilo za manjše stroške, kot so avtobusne vozovnice, po Engadget.

Celoten članek

"Sprejeti Node" Namen projekta je okrepiti varnost omrežja Bitcoin

Nov neprofitni projekt spodbujanja bitcoiners "sprejeti vozlišče" se je začela. Bitcoin vozlišča shraniti kopijo blockchain, javno zgodovino vseh transakcij, ki so se doslej zgodile, in tudi preverijo in rele te transakcije prek omrežja.

Zdrav število "popolnih" Bitcoin vozlišč (tisti, ki vodijo v jedro stranke Bitcoin na stroj na primer s popolno bloka verigi) so potrebni za vzdrževanje in varno Bitcoin je porazdeljeno omrežje. Vendar pa se je skupno število polnih vozlišč upadla v zadnjih mesecih in spodbujanju sprejemanja v vozlišča rezervacij je izkazala za težavno.

Vir: Coindesk

David proti Goljatu v tekmi za začetek prvo urejeno izmenjavo NY Bitcoin

Prihodnost Bitcoin je morda prišel k Davidu v primerjavi z Goljatom. Nasdaq, na borzi znana po visokotehnoloških zalog in Marc Andreessen, tvegani kapitalist je soustanovil Netscape, bi kmalu Kvadriranje off v bitki, da postane New Yorku prvič urejena izmenjava digitalne valute, viri povedal Post.

Pritisni za ustvarjanje izmenjavo prihaja kot je vrh finančni varuh države v bližini zavijanje novih pravil o Bitcoin, po štirih ljudi, ki poznajo razmere.

Vir: New York Post

Kanada in California odobritev novih zakonov Bitcoin

Kanada in California so inovativne ukrepe za izvajanje nekaterih od prvih zakonov Bitcoin na svetu. Izvaja, kaj je prva uradna nacionalna zakonodaja na Bitcoin uporabo.

Bill C-31 - Akt za izvajanje nekaterih določb iz proračuna predložen parlamentu 11. Februarja 2014, in druge ukrepe - je tiho odobrena v Kanadi, je dejal Christine Duhaime, finančni kriminal in certificirani specialist za boj proti pranju denarja na Duhaime zakona. Končno zelena luč je bila zagotovljena z guverner države.

Celoten članek

Skyhook ladje 150 open-source Bitcoin bankomati v prvem mesecu

Open-source Bitcoin ATM proizvajalec Skyhook je objavil, da je ob dobavi 150 enot, od začetka maja, in da so bili 70 enot poslana strankam od začetka samo junija.

Skyhook je edinstven v ekosistemu Bitcoin ATM za svoje poceni, prenosni alternativa bolj znanih blagovnih znamk, kot so lamassu in Robocoin. Najprej je začela sredi maja, je Skyhook temelji iz Portland, Oregon.

V objavi na svoji uradni spletni dnevnik je Skyhook ekipa je dejal, da je bilo povpraševanje vztrajno narašča za svoje odprtokodnih bankomatov. Podjetje zdaj želi dokončati 1000 prodajo pred letom 2015.

Vir: Coindesk

BitPOS and IAPF moštvo rešiti živali Afrike

Nezakonit lov je še vedno ena izmed nadlogi, ki vplivajo na Afriko in njene favne na dnevni osnovi. "Ampak, kaj ima to opraviti z Bitcoin?", Vas bo morda vprašal. No, vse. Vsaj od prejšnjega tedna, ko so avstralski BitPOS podjetja združil z Mednarodno proti divjemu lovu Foundation (IAPF) sprejeti cryptocurrency donacije, ki se bodo uporabljali za shranjevanje živali Afrike.

Partnerstvo se je rodil, ko Jason Williams, ustanovitelj BitPOS - Avstralec prvi Bitcoin trgovske storitve ponudnika -, odkrili IAFP na Reddit in stik Ian Mackenzie-Ross, direktor Fundacije. Skupaj so zdaj obljubljajo, da uporabite Bitcoin donacije za pomoč pri usposabljanju Afrike anti divjemu lovu ekip.

Celoten članek

Mt. Gox vodja meni, da ni več Bitcoins bo mogoče najti

Prestrašeni, razočarani in jezni, to je, kako Mark Karpeles, vodja Nekdanja izmenjavo Bitcoin Mt. Gox, pravi, da se je počutil, ko je spoznal, v februarju, da je izmenjava izgubil vredno skoraj pol milijarde dolarjev za internetno valute.

Rekel je, da je preživel mnogo neprespanih noči od takrat. "Vedno sem bil zaskrbljen:" Kaj pa, če imam vse Bitcoins ukraden? " 29-letni Francoz povedal Wall Street Journal. Zdaj je priznal, da misli, da ni več Bitcoins bo mogoče najti.

Vir: Wall Street Journal

Western Union CEO namiguje na Bitcoin sprejetje, ko je cryptocurrency urejeno

Eden od najmočnejših moških na trgu nakazila, Hikmet Érsek, predsednik uprave Western Union, ta teden dejal, da bi se njegovo podjetje išče za sprejemanje Bitcoin, vendar šele potem, ko je na svetu najbolj znan cryptocurrency urejeno (na vsaj v nekaterih od 200 držav, v katerih družba posluje).

Novica se je pokazala med Bloomberg show "Street Smart", ki jo je Trish Regan gosti. Érsek priznal Western Union lahko vključuje možnost Bitcoin v svoj paket storitev.

Celoten članek

Singapur v državni lasti investicijska družba "poskuse" z Bitcoin

Trojno-A ocenjeno investicijska družba v lasti vlade Singapurja je bil "eksperimentiranja" z Bitcoin. Temasek Holdings ima $ 172bn portfelja in imel čisti dobiček 12,1 milijarde $ v letu 2013. V skladu s poročilom novice, je družba začela svoj prvi sedež v New Yorku je včeraj, metanje razkošno zabavo in obetaven, da bo "izkoristiti priložnosti v celoten ameriški celini ".

Najbolj presenetljivo del začetku prišel predsednik Lim Boon Heng govoru, v katerem je omenjeno podjetje je pred kratkim izvedla celotno podjetje "Bitcoin eksperiment", pri vseh zaposlenih v podjetju - od voznikov, da se vkrca članov - sodelujejo. Poskus vključeni vsi dobili svoj Bitcoin denarnico in poklic, ki ga uporablja, da darujejo v dobrodelne namene, gospod Lim je dejal.

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

Post ICO

Bitkain, ki se zvišuje, ko je grčev propad postal vse prej kot nenavaden

Post ICO

Dorian S. Nakamoto najame odvetnika, da očisti njegovo ime na sodišču

Post ICO

Coinbase olajša preverjenim uporabnikom z instant prenosi Bitcoin

Post ICO

Trgovec obutev Očala in časopis Chicago Sun-Times, da bodo sprejeli Bitcoin v letu 2014

Post ICO

Cena Bitcoin se dviguje, medtem ko je Mt. CEO Gox zagotavlja, da je še vedno na Japonskem trdo delati

Post ICO

Tedenska analiza cen in predvidevanje Bitcoin 3

Post ICO

Komentarji BitLicense postanejo javni in to morajo reči Western Western Union, Amazon in Walmart

Post ICO

Dorian Nakamoto izgleda, da je odgovoren za Newsweek

Post ICO

Torej, kako velik je Bitcoin, ko se približujemo letu 2014

Post ICO

Denarnica FBI je potegnila, medtem ko se organi odločijo, kaj naj storijo z Bitcoinsi, ki so bili zaseženi s Silk Road

Post ICO

Bitcoin London 2013 je tukaj in vam predstavljamo popoln pregled