Bitcoin je zasebni denar v Nemčiji, podjetja sprožijo dva bitcoin rudarjev in Blockchain.info odpravi napako | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin je zasebni denar v Nemčiji, podjetja sprožijo dva bitcoin rudarjev in Blockchain.info odpravi napako

Bitcoin je zasebni denar v Nemčiji, podjetja sprožijo dva bitcoin rudarjev in Blockchain.info odpravi napako

Bitcoin Examiner imeli veliko novih seznamov, da vam pokažemo ta teden: od največjih Bitcoin haters do najbolj priljubljenih cryptocurrency podpornikov, pa tudi nekaj znanih Bitcoin heists. Bili pa so tudi velika novica v zadnjih dneh, tako da je spomniti, kaj se je zgodilo.

Zagon za "Vodnik idiot k Bitcoin"

"Idiot Vodnik za Bitcoin" je nova ebook, ki namerava širiti besedo o cryptocurrency, pojasnjuje "Bitcoin do vsakdanjega človeka in njegovega psa". Vodnik je bil v tem tednu začela, zahvaljujoč predanosti avstralski svobodni ilustrator Gustaf van Wyk.

Glede na sporočilo za javnost, je bila knjiga ustanovljen za pomoč Bitcoin začetnikom ", ki zajema vse, kar morate vedeti, da se spopada z bistveno moteče tehnologije, ki je Bitcoin." Vodnik stane 0,07 BTC (enakovredno $ 7.77) in jo lahko najdete tukaj.

Bitcoin je odlična alternativa za zamenjavo penijev in nickels

GoldSilverBitcointalked o prednostih zamenjavo penijev in nickels za Bitcoins, zapustijo naše žepe veliko lažji. Čeprav bo trajalo nekaj časa, da se zgodi, na spletni strani navaja strokovnjak Virginia Holbert, ki pravi, da "penijev in drugi kovanci so vse manj uporabni, saj parkirne ure, cestnin, in javnih tranzitov uporabo pametne kartice in tehnologije RFID za racionalizacijo plačila. Predvidoma do leta 2030 bomo videli tudi splošno sprejeta virtualnih valut, kot Bitcoin ". Največja spodbuda za to spremembo bo inflacija.

Prodaja in nakup vstopnic pri Cointicket (le) z Bitcoin

Na voljo je nova storitev na svetu Bitcoin: Cointicket je ime platformo, ki omogoča, da ustvarite in prodajo vstopnic za prireditve in storitev. In plačilo je izključno v cryptocurrency. Cointicket je zelo enostaven za uporabo, a če razmišljate o poskusu storitve, naredi hitro: stroški platforma nič pristojbine za zdaj, medtem ko je testiranje svojo beta različico.

Jeffrey Tucker: Bitcoin je "izumljanju monetarni sistem na svetu"

Znani izvršni urednik laissez faire knjig ta teden dejal, da Bitcoin je "izumljanju monetarni sistem na svetu... Od tal navzgor". Jeffrey Tucker udeležil okroglo mizo o Bitcoin na svobodo Festand in se pogovarjali z Razlog Magazine pojasniti, zakaj je prepričan, cryptocurrency lahko pomaga ustvariti "nov svet svobode, kljub obstoju Leviathan države".

Bitcoin se šteje za "zasebni denar" v Nemčiji

Bitcoin je sprejela še en pomemben korak k splošni prepoznavnosti v Evropi. Nemčija je prva država, ki napove uradno stališče o stanju Bitcoin kot denarja. Cryptocurrency je bila priznana kot "denarne enote" in "zasebni denar", poroča nemška časopis Die Welt. Z drugimi besedami, ta nomenklatura pomeni, da lahko nekateri komercialni dobiček na povezanih prizadevanj Bitcoin postala obdavčljiva, čeprav bo osebna uporaba valuti, ostajajo brez davka, kot ga je časopis navedel.

"The Edyn Projekt" zbira sredstva za širjenje besedo o Bitcoin

Kanadski pisatelj začenja nov projekt, ki namerava uporabiti fikcije za spodbujanje svet cryptocurrency. "The Edyn Project" je vse o zgodbi, ki se dogaja v novi Beli City, ki je opomogla od leta opustitev zaradi na novo digitalno valuto in drugih koristnih tehnologij. Projekt je zbiranje Bitcoin sredstev prek platforme Bitcoinstarter s ciljem začeti spletno stran in ebook, ki bo omogočil navijači slediti zgodbo več kot 10 tednov posodobitve.

Butterfly Labs napoveduje Monarch rudar

Butterfly Labs je nova napoved ta teden: družba predstavila svojo novo PCI Bitcoin rudarske kartico, ki temelji na 28nm tehnologiji, na monarha. Vendar pa glede na Coindesk, stranke, ki vodijo čakajo na svoje, predhodno naročiti (in z zamudo) izdelkov, ki temeljijo na 68nm so jezni z novicami. Po Butterfly Labs, bo Monarch dosegla 600 GH / s in porabijo 350W.

Cointerra predstavlja novo močan 2 TH / s ASIC rudar

Cointerra začenja svoj prvi izdelek: 2 TH / s ASIC Bitcoin rudar. Naprava se napaja s štirimi 28nm čipov ASIC teče na 500 GH / s, vsak, ki je velik napredek v primerjavi s rudarskih naprav, ki so trenutno na trgu, ki imajo 110nm ali 65nm čipov. Ampak, glede na družbo, ta 2 TH / s Cointerra rudar - da se bo trgovina na drobno za $ 15.750 - je šele začetek.

Tiskanje papirja Bitcoin in Litecoin denarnice z Piper

Programska oprema inženir Chris Cassano je ustvaril rešitev za varno shranjevanje vaših Bitcoin podrobnosti denarnice: Piper denarnico. Ta samostojna naprava ustvarja močne ključe in jih natisne na till-roll, tako da jih lahko varujejo, pojasnjuje Coindesk. Piper denarnica je napaja naprava za Raspberry Pi, ki se bodisi lahko uporablja kot samostojno napravo ali povezan z zaslona, ​​tipkovnice ali USB tiskalnik.

Mt. Gox račun, ki ga FBI zasegli v maju je bilo 2,9 milijona $

Ameriško ministrstvo za domovinsko varnost zasegli, nazaj v maju, računu za obdelavo plačil, ki spada v Mt. Gox, vendar nismo vedeli, je bilo, koliko denarja je bilo zaplenjeno s strani organov v času. Vendar pa je sodišče dokumente zdaj iz javnosti razkrila količino: več kot 2,9 milijonov $ v sklade Bitcoin.

Informacije prihaja iz nove prijave v Baltimore zveznem sodišču, ki kaže FBI zasegli $ 2,915,507.40 potekala v račun, ki ga Dwolla, platforma za plačilo tretje osebe upravlja. Sredstva pripadal Mutum Sigillum LLC, hčerinska družba s sedežem v Japonskem Mt. Na Gox v Združenih državah Amerike. Za zdaj ni jasno, kaj se bo zgodilo s sredstvi.

Toda to še ni vse: konec tedna, Genesis Block pridobili nov dokument iz evidenc Okrožnem sodišču v Maryland glede na drugo zasega: tokrat je bilo borze Wells Fargo računov s skupno 2,1 milijona $. Dodaj eno stvar za drugo, in videli boste, da Mt. Gox je izgubil več kot 5 milijonov dolarjev, zahvaljujoč ukrepov ameriške vlade.

Bitcoinvention Asia 2013 se zgodi v oktobru

Bitcoin se bo zvezda Bitcoinvention Aziji leta 2013, ki se bo zgodilo 17. Oktobra, na Filipinih. V primeru, da namerava povečati ozaveščenost Bitcoin v Aziji se bo dogajalo na Peninsula Hotel v Makati (Manila), in organizacija pričakuje, da imajo okoli 450 udeležencev, ocenjuje Oron Barber, dogodek načrtovalec in cryptocurrency podjetnik.

Odločitev organizacijo tega Bitcoinvention imel opraviti z dejstvom, da "Bitcoin je naslednja rešitev za številne trge in tukaj, v jugovzhodni Aziji, to je zbiranje več moči in zmogljivosti", Oron Barber pojasnil Bitcoin preizkuševalca. Program Konvencija bo imela štiri plošče s po petimi zvočniki in tudi dve "open mic" sej.

Uporabniki Blockchain.info denarnice ukradejo

Po odkritju novega hrošča v Bitcoin denarnici - tokrat je bilo Blockchain.info je denarnica -, približno 50 BTC je bilo ukradeno od ponedeljka (19). Vendar pa je storitev bo povrnil vse uporabnike, ki jih je napaka prizadela.

Prvi znak težav s storitvijo nastala pred nekaj dnevi, ko je Bitcointalk.org uporabnik giantdragon objavil zadevno sporočilo o poročanju ga je izgubil nekaj kovancev foruma. Po kratki preiskavi, Blockchain.info odkrili, da je bila napaka, ki leži v generatorja naključnih števil, da je bila spletna denarnica uporablja za podpis vsake Bitcoin transakcije. V tem času je storitev že zakrpane pomanjkljivost.

Poslovna skupina investira v naslednjo generacijo čipov ASIC

Enako investicijska skupina, ki je pomagal Skype rastejo, s sedežem v Hong Kongu Massive Luck Investments Limited, je zdaj del cryptocurrency svetu. V pisarnah po vsem svetu, se podjetje premika "agresivno v prostor Bitcoin aktivno financiranje razvoja nove generacije Bitcoin rudarstvo ASIC tehnologijo in vzpostavitev prvega Globalni digitalni Valuta superračunalnik Center« v začetku leta 2013 lahko izveste več o tem projektu tukaj.

Trsst spremeni Bitcoin obravnava v šifrirani ID za blogging in sporočanje

Zasebnost je danes zelo pomemben, še posebej v obdobju po-Snowden. Zato šifrirano platforma sporočil Trsst, ki je trenutno v fazi razvoja, bi lahko, da je razlika. Storitev bo uporabnikom omogočajo pošiljanje sporočil v tajnem in anonimno, če želijo, z uporabo Bitcoin naslov "dvojnika".

Po spletni strani projekta, Trsst "izgleda in se počuti kot Twitter vendar šifrirani in anonimizirani in decentralizirano in samo držiš ključ". Z drugimi besedami, bo nekaj takega kot mešanico med socialnimi omrežji in blogging platform, kot WordPress. Toda v tem primeru se bodo javne objave so javne, seveda, in zasebnih sporočil bo res zasebno.

Da bi v celoti začetek Trsst, da je akcija dogaja na Kickstarter do 14. Septembra, in tudi možnost darovanja Bitcoins (po naslovu 1GMuNjMSoVkFkgzSNgDXWb8sGgJGKQruFe).

Sorodne novice


Post ICO

Gyft na iOS-u sprejme BTC še enkrat

Post ICO

Gems Crowd-sale se začne 30. novembra

Post ICO

15 spletnih mest za vsa vaša vprašanja o kriptografiji

Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Post ICO

Pametne pogodbe: Blockchain bo jedel bele ovratnike za zajtrk

Post ICO

Bitcoin Startup želi pomagati muslimanom pri odplačevanju posojil

Post ICO

Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda

Post ICO

Nova delovna skupina deluje z Bitcoinovo fundacijo za reševanje povezave med kriptokovno obtokom in kriminalom

Post ICO

Alarmno pregledna uredniška dela

Post ICO

Pet držav, ki naj bi sprejele Bitcoin

Post ICO

Partnerji Blockchain & Chain.com za Hackathon z $ 125k v denarnih nagradah

Post ICO

Bitcoin izmenjavo BTC-e vpliva na napad DDoS