Bitcoin je napaden, Mt. Gox prekine plačila in bitcoin fundacije se lovijo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin je napaden, Mt. Gox prekine plačila in bitcoin fundacije se lovijo

Bitcoin je napaden, Mt. Gox prekine plačila in bitcoin fundacije se lovijo

Sveti MOLY guacamole, je bil zaposlen teden Bitcoin! In tukaj je 99Bitcoins prvi tedenski krog do vas spomnim o vseh fantastičnih zgodb, ki smo imeli ta teden.

Vlade ne bo Bitcoin nezakonito

Konec prejšnjega tedna, smo reproducirati nekaj mnenju Toma Geller o Bitcoin. Glede na izkušenega tehnologije komentatorja, čeprav je vlada Združenih držav je kar vse, kar je v njeni moči, da "urediti" cryptocurrency bo nobena vlada nikoli menijo Bitcoin nezakonito.

Slavni stavek Micky Malka je

Meyer "Micky" Malka, ustanovitelj Ribbit Capital, ni odkrit človek, to ni novica. Podjetnik, ki ima dolgoletne izkušnje na moteče finančnem področju, je pred kratkim trdil, da "je denar zrel za motnje", medtem ko je govoril v razpravi na nedavnem Next Big Thing vrha. Po mnenju strokovnjaka, Bitcoin ima veliko posebnih prednosti glede na potrebe uporabnika, vendar je njegova infrastruktura je še vedno na začetku svojega potencialnega razvoja.

Mt. Gox prekine izplačila v ameriških dolarjih za dva tedna

Tukaj je nekaj, kar nas preseneti... V nepričakovanem dogodku, ki temelji na japonski Mt. Gox, ki je največji in najbolj znan Bitcoin exchangeplatform na svetu, začasno ustavila izplačila strankam v ameriških dolarjih.

Odločitev je bila sprejeta 20. Junija in Mt. Gox ni natančno pojasniti, kaj se je zgodilo, le da se nanaša na "povečanega obsega" transakcij, ki so jih daje začasno ameriških dolarjev dvige za dva tedna. USD vloge so nespremenjene, kot tudi druge valute, ne pa tudi dvigi. Mt. Gox se pričakuje, da se vrnete na normalno v prvih dneh julija.

Podjetja Berlina v objemu digitalno valuto

Okrožje Berlin Kreuzberg je bil izrazit v 99Bitcoins drugič, vedno za dobrih razlogov, saj je še vedno kraj z največjo koncentracijo trgovcev, ki sprejemajo Bitcoin. Je Berlin novi "dom" za cryptocurrency? Mesto je zagotovo boj za to mesto.

So finančni organi Kaliforniji lovi Fundacijo Bitcoin?

V začetku tedna je bil Bitcoin fundacija v šoku po prejemu "odloka o prepovedi in red", ki ga Department Kaliforniji finančnih institucij je izdal. Domnevno je institucija, ki deluje po zaslugi donacij, ki se ukvarjajo na področju prenosa denarja brez dovoljenja ali ustreznega dovoljenja, ki jih Ministrstvo za finance ZDA odobreno.

Če lahko organi dokazati, da je neprofitna družba za krivega kršenja Kalifornijskega finančnega zakonika, lahko kazni gredo od 1.000 $ do 2.500 $ na kršitev na dan, a to še ni vse. Poleg tega, lahko to privede do nekoga zapora zaradi domnevnih kaznivih dejanj. In kaj je sploh ne govori o možnosti kršitve zveznega zakona.

Kasneje, finančni organi Kaliforniji je dejal, da niso aretirali nikogar, samo opozorilo Fundacijo Bitcoin. To sploh ni pomembno zdaj, saj je organizacija ga je osebno in to govorimo o napadu na cryptocurrency.

BitcoinATM partnerstvo uničil

Partnerstvo med nekaj podjetnikov, ki so bili trdijo, da imajo stroj Bitcoin ATM pripravljena za vgradnjo na Cipru in Jeff Berwick, odgovorni za dolar Vigilante in ustanovitelj StockHouse.com, končal na koščke. Zdi se, da je, glede na Berwick, razvijalci so samo s svojo podobo za oglaševanje napravo.

"Izkazalo se je, da ko sem dal Bitcoin bankomat na svetovnem prizorišču se je odločil, da bo vse, kar sem storil, in zavrne me", strokovnjak je dejal v izjavi za javnost.

Skrivnostni Poročilo o Bitcoin, ki ga je NSA... V letu 1996

Ta je res creeped nas ven! Očitno je NSA je poročila leta 1996 o prihodnjem šifrirnega digitalni blagovne enote zelo podobno Bitcoin. To je zelo čudno, saj cryptocurrency pojavil šele leta 2009... Vendar pa se informacije, opisane v dokumentu, je presenetljivo blizu sedanje realnosti, zaradi česar poročilo videz bolj kot modela, kot napoved.

Nova platforma Coinsetter prispe v juliju

Coinsetter se je začela julija pomagati aktivnih trgovcev, tiste, ki želijo, da se ukvarjajo z "milijone dolarjev". To je nova učinkovita in močna gospodarska služba, ki bo usmerjena v Wall Street strokovnjakov, ki želijo povezati in sodelovati z Bitcoin.

"Coinsetter vstopa na trg kot platformo, ki prinaša zanesljivost, potrebne za ohranitev visoke glasnosti, trgovanje z visoko zmogljivo," je povedal ustanovitelj in izvršni direktor družbe, Jaron Lukasiewicz.

Bitcoin trpi DDoS napad in še vedno okreva

Mreža Bitcoin utrpela DDoS (denial-of-service) napad prejšnji teden. Začetek prisilil cryptocurrency je jedro ekipe za obliž referenčno zasnovo. Čeprav ne obstajajo še veliko podrobnosti, je bila informacija sprosti jedro razvijalec Jeff Garzik: "Trenutno se ukvarjajo s stalno, za celotno omrežje primeru" strokovnjak je zapisal v kratkem sporočilu.

Minuli petek (21), Garzik napovedala 0.8.3 sprostitev referenčnega izvajanja Popraviti referenčno zasnovo in "popraviti tudi napad za zavrnitev storitve, ki prizadene nekatere omrežnih vozlišč".

Je Kitajska še vedno zaljubljen v Bitcoin?

Po velikem zanimanju v maju, se zdi, romance Kitajske z digitalnim kovanca, da ohladi v juniju. Ta mesec je pa precej slabo za kitajske statistike. Ta mesec, v državi registriranih le 15.000 prenosov tako daleč, proti 85.000 registrirano v maju. To pomeni velik padec stopnje prenosov: 82 odstotkov bolj natančen.

Bitcoin je postal novi vroče nagrada za zaposlene

Trgovci niso edina vrsta podjetnika sprejema Bitcoin. Nekatera podjetja so sprejetje cryptocurrency, da jo uporabljajo kot jedro sistema nagrajevanja, ciljanje, zaposlene in potrošnike. Obstaja tudi podjetje, ki se imenuje Prepoznati, že spodbujajo ta sistem z mobilno aplikacijo, ki podpira Bitcoin kot alternativa za denarne nagrade za delavce.

Velika podjetja še vedno ne zaupajo Bitcoin

Čeprav mala podjetja da pokažejo svojo ljubezen do Bitcoin - predvsem zato, ker jim omogoča, da bi pritegnili tech-zdrava pamet stranke in za rezervne pristojbine za kreditne kartice -, velika podjetja niso tako navdušeni nad njim. Vzemimo na primer v Atlanta temelji na drobno verige Home Depot: "medtem ko smo vedno spremlja vse možnosti plačila tam, to preprosto ni na našem radarju v tem trenutku," pravi tiskovna predstavnica družbe, Paula Drake.

Elite Body Kiparstvo je prva kozmetična kirurgija center sprejeti Bitcoin

Z centrov v Beverly Hills in Sacramento, je Elite telo Skulptura pred kratkim začeli sprejemati digitalnih kovancev, kot plačilo za kozmetične kirurgije. Znamka, ki jo je kozmetični kirurg Aaron Rollins ustanovljena, "je navdušena, da je prva kozmetična kirurgija center, da sprejme to obliko rezanje plačila rob", je navedeno opombo nedavno poslana Bitcoin preizkuševalca. Podjetje uporablja za plačilo obdelavo platformo BitPay obvladovati svoje nove Bitcoin poslovanje.

Sorodne novice


Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Post ICO

Denarnica FBI je potegnila, medtem ko se organi odločijo, kaj naj storijo z Bitcoinsi, ki so bili zaseženi s Silk Road

Post ICO

Blok26 vlaga skoraj pol milijona v Bitcoinovo denarnico Airbitz

Post ICO

Butterfly Labs se strinja z mesečnimi poročili sodišča

Post ICO

Tri različne napovedi za Bitcoinovo prihodnost

Post ICO

Butterfly Labs je zaprl FTC, obtožen nepoštenih in zavajajočih praks

Post ICO

MeXBT, ki temelji na Mehiki, kupi Singapursko borzo kovancev

Post ICO

Agora Commodities vam omogoča, da kupite paladij z Bitcoinom

Post ICO

BitGo bo ponudil program preverjanja solventnosti za podjetja

Post ICO

Robocoin načrtuje, da bo marca dostavil več kot 45 bitnih bankomatov

Post ICO

Zapomni si Remeber Bitcoin hacks iz novembra

Post ICO

Bitcoin Startup želi pomagati muslimanom pri odplačevanju posojil