Bitcoin je internetna zvezda, Blockchain kupi ZeroBlock in Indija pokaže svoje resnične občutke | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin je internetna zvezda, Blockchain kupi ZeroBlock in Indija pokaže svoje resnične občutke

Bitcoin je internetna zvezda, Blockchain kupi ZeroBlock in Indija pokaže svoje resnične občutke

V letu 2013 je skoraj konec, smo že razmišljal o tem, kaj se lahko zgodi v naslednjem letu. Če je bilo to leto Bitcoin je "odkritje", bo 2014 zagotovo leto njegovega največjega razcveta.

Na drobno velikan prevelike, na primer, se namerava sprejeti Bitcoinin drugem četrtletju leta 2014. V tem času se bomo, da se ozremo nazaj in se spomniti, kaj se je zgodilo v zadnjih sedmih dneh. To je Bitcoin preizkuševalca tedensko krog gor.

Vaš digitalni kovanci se zdaj lahko uporabljajo za pomoč Tor Project

Mandata Projekt je zdaj sprejemajo Bitcoin donacije, zahvaljujoč sodelovanju z plačilo procesor Bitpay je. Projekt je odločila, da postane-cryptocurrency prijazno po prejemu veliko prijav v preteklem letu.

Od zdaj naprej, "Bitcoins lahko preprosto in neposredno donacijo za podporo poslanstvu tor je, da so globalni vir za tehnološko zasebnosti zagovorništva, raziskav in izobraževanja v stalnem prizadevanju za svobodo govora, pravice do zasebnosti na spletu, in cenzuro izogibanje".

Celoten članek

Coinbase prehaja 650.000 uporabnikov, v manj kot enem letu

Bitcoin platforma Coinbase je pred kratkim sporočil, da je njegova baza uporabnikov prečkalo 650.000 oznako, poroča Coindesk. Podjetje se je povečal za več kot 20-krat več kot v zadnjih devetih mesecih. Storitev je začela že leta 2013 s samo 30.000 računov.

Guverner pravi Bank of Japan je "zelo zanima" v cryptocurrency

guverner Bank of Japan je pred kratkim dejal, da je institucija "zelo zanima" v Bitcoin. Haruhiko Kuroda je govoril o cryptocurrency med novinarski konferenci.

"V primerjavi s tradicionalnimi načini prenosa denarja in obstoječega elektronskega denarja, Bitcoin ima tako podobne in različne vidike", Kuroda dejal o digitalni kovanca, ki se trenutno študiral na Institutu centralne banke za monetarno in ekonomske študije.

Celoten članek

Bitcoin izmenjavo Bex.io prejme $ 525.000 v financiranju

S sedežem v Vancouver Bex.io je prejela sredstva tveganega, po Coindesk. Družba, ki je bila zgrajena za izmenjavo platformo Bitcoin, je prejel $ 525.000 za financiranje svojih dejavnosti. Okroglo je financirala CrossPacific Capital Partners, z udeležbo Brian Cartmell in HootSuite Ustanovitelj Ryan Holmes. Plug and Play in se ponašajo Capital tudi prispevali.

Majhna skupina 47 ljudi, ki ima v lasti skoraj 30 odstotkov vseh Bitcoins

Tako kot z vsako valuto Bitcoin ima tudi skupina zelo bogatih ljudi. Vendar pa v primeru cryptocurrency, se ta skupina, sestavljena iz 47 posameznikov, ki imajo v lasti 28,9 odstotka vseh digitalnih kovancev.

Številke so pokazale finske podjetnik Risto Pietilä, ki temelji na podatkih Blockchain izpostavljenih na mestu Bitcoinrichlist.com. Glede na številke, majhna skupina 47 ljudi, ki ima v lasti 28,9 odstotka vseh Bitcoins, ki so približno 12 milijonov doslej.

Celoten članek

Izmenjave New Bitcoin se pojavijo v Indoneziji, Indiji in Romunijo

Bitcoin je pred kratkim osvojil tri nove izmenjave na različnih trgih. Indonezija, Indija in Romunija so države, ki imajo zdaj nove cryptocurrency platforme: Bitcoin.co.id, Unocoin in Btcxchange.ro.

Celoten članek

"Tesnila s klubi" Bitcoin poker strani hacked

Bitcoin poker strani "Seals s klubi" je potrdila, da je bila njena baza podatkov ogrožena, čeprav ni omenil, da je izgubila 42,020 zgoščenih gesel v postopku, v skladu s Coindesk. V hashes so objavljene na forumu nekaj 24 ur prej.

OKCoin obtožen pretvarja podatke, Huobi obide kitajski prepoved

Izmenjava OKCoin Bitcoin, ki velja za drugi največji kitajski kripto-platformo obseg po BtcChina, ki je bil obtožen, da pretvarja svoje podatke o obsegu trgovanja. Sum je po Ljudska banka Kitajske je pred kratkim odločila, da prepove vse povezave med cryptocurrency in bank v državi, kot tudi plačilne storitve tretjih oseb.

Kljub temu, da je imel OKCoin, da prekine svojo dejavnost, obseg izmenjave trgovanja ostal nenavadno visoke, tudi ko Bitcoiners prodal vsebino svojih denarnicah in kupci ne bi lahko vloge v svojih računih.

Celoten članek

Podjetja v Singapurju prosto posel v Bitcoin

Monetarni organ Singapur (MAS), centralna banka v državi, je pred kratkim napovedal, da se digitalne valute, ki niso urejena v city-stanju. Informacija je bila vključena v sporočilu, ki ga je organ naslovila na trgovalno platformo Bitcoin CoinRepublic.com.

Institucija je dejal, da "je, ali podjetja sprejeti Bitcoins v zameno za svoje blago in storitve ali ni poslovna odločitev, v kateri MAS ne posega". Z drugimi besedami, lokalna podjetja in trgovci prosto sprejeti in posle v cryptocurrency.

Celoten članek

Bitbar pomaga vse barih in lokalih s hitro sprejemajo Bitcoin

Na voljo je nova optimizirane za mobilne spletne strani, ki sedaj omogoča v realnem svetu palice sprejeti cryptocurrency kot možnost plačila. Ime te inovacije, ki jih je spletni socialni klub uvrščanje ustvaril, je Bitbar.

Vsi uporabniki morate storiti, je najti eno od palic, ki uporabljajo sistem preko integrirane Google zemljevidom in naročite preko bitbar.io uporabo skrivno ime, predvideno v programu. Potem, plačajo z Bitcoin in dobijo pijačo pod psevdonimom.

Celoten članek

SkyCraft Airlines je sprejemanje digitalnega denarja

SkyCraft Podjetje je sedaj sprejema Bitcoins po svojih letal. Odločitev je gorivo, ki ga "željo, da prinese splošnega letalstva v 21. Stoletju" v podjetju, kot tudi "vzbuditi zanimanje za letenje imetnikom Bitcoin, ki niso morda že postali seznanjeni s svojo lepoto".

SkyCraft napovedala dobre novice preko sporočilu za javnost, objavljenem na spletni strani družbe. Poslovni jemlje cryptocurrency v zameno za SD-1 Minisport, rezultat "sedem let Češke inženiring in design", vozilo primerno za vse začetnike pilota in zdaj šteje, da je prvo letalo, ki ga je mogoče kupiti z Bitcoin.

Celoten članek

Bitcoin aplikacija ZeroBlock pridobi Blockchain.info

V podjetju, ki je razvil ljudski Bitcoin aplikacije ZeroBlock, ki je pred kratkim postala na voljo za naprave Android, je plod najbolj priljubljenih na svetu, denarnice, Blockchain.info.

Aplikacija, ki je izšla letos poleti, se je spremenila v eno izmed najbolj priljubljenih mobilnih in spletnih storitev za Bitcoiners, ki združuje živo kripto-podatkov z novicami in posodobljenih kart. Dan Held, ZeroBlock razvijalca, se bo pridružila Blockchain ekipo kot produktni vodja.

Celoten članek

Reserve Bank of India svari uporabnike pred Bitcoin trgovanje

Indija, ena od držav, ki bi lahko postala pomemben cryptocurrency vozlišče v bližnji prihodnosti, je pokazala svoje uradno stališče o virtualni denar. Reserve Bank of India je pred kratkim opozoril javnost pred uporabo digitalnih valut, kot so Bitcoin, poudarjanje nevarnosti, kot so izpostavljenost potencialnim finančnih, pravnih in varnostnih povezanih tveganj.

Sprejetje Bitcoin se širi po vsej državi. Ob upoštevanju tega dejstva upoštevati, je institucija bila "preučuje vprašanja, povezana z uporabo virtualne valute" v skladu s pravnim okvirom države, in se odločili, da javnost izjavo o tej zadevi.

Celoten članek

Bitcoin je ena izmed najbolj raziskanih besedah ​​leta 2013

Leta 2013 Bitcoin je postal eden od najbolj raziskanih besed po vsem svetu v okoljih, kot sta Google ali Wikipedia, in tam je že študija, ki jo je znani ekonomist, ki prikazuje, kako radovednost ljudska eksponentno raste, ko cena cryptocurency je gre gor.

Po mnenju ekonomista Ladislav Krištoufek iz Karlove univerze v Pragi, razumevanje Bitcoin povpraševanja je bistven korak za pravilno analizirati virtualna valuta. In pomemben del povpraševanja (in njen razvoj) je število ljudi, ki želijo vedeti več.

Celoten članek

1911 United PAC je prvi, ki podpirajo cryptocurrency

Iz leta 1911 United super PAC, prvi akcijski odbor afriško-ameriški politični (PAC), ki podpira predsednika Obamo v letu 2012, se je odločil, da korak naprej in postati prvo skupino vrste spravilom podporo za to, kar je odbor imenuje "Bitcoin kandidati". Z drugimi besedami, demokratične politične kandidate, ki podpirajo cryptocurrency.

Poleg varnostnih kopij Bitcoin je 1911 United je tudi sprejemanje Bitcoin skozi "edinstven program". Sistem omogoča donatorji, da bi kandidata Bitcoin ga PAC podprta prek Bitcoin prijazno spletno stran crowdfunding. V tem primeru je odbor za delo z Coinfunder.

Celoten članek

Azija je najbogatejši poslovnež vlaga v BitPay

Niti je nedavno napoved Kitajske Spree proti Bitcoin levo mogočni vlagateljev v državi je razmišljanje, da je cryptocurrency bi bila slaba naložba. Bodite zadnje poslovno odločitev Li Ka-Shing je kot primer.

Deveti najbogatejši človek na svetu, kot tudi Aziji najbogatejši podjetnik, je investirala v procesor BitPay plačila preko obzorja Ventures, svojega podjetja tveganega kapitala.

Celoten članek

Sorodne novice


Post ICO

MyCoins Ponzi sumi, Poker Stars namiguje na sprejetje Bitcoin in še več

Post ICO

BitPay ponuja finančno spodbudo za bitkoin prijazne razvijalce na LAUNCH Hackathon

Post ICO

CoinMade je novi globalni Bitcoin trgovski imenik

Post ICO

Posebna uredniška izjava o Homero Joshua Garza

Post ICO

Bitcoin trgovci, da bi dobili takojšnje odobritev

Post ICO

Microsoft pozdravlja Bitcoin: uporabniki Xbox in Windows lahko sedaj kupijo digitalne vsebine z BTC

Post ICO

BitStamp je v poslovanju z varnejšim sistemom po množični kršitvi denarnice

Post ICO

Mehika ima novo Bitcoinovo izmenjavo - tudi Kanado, vendar imajo tudi nove bankomate

Post ICO

Bitkoinska izmenjava Kraken prečka kanadsko mejo

Post ICO

Rast rudarskih bazenov začenja skupnost Bitcoin iz strahu pred 51% napadom

Post ICO

Fizična Bitcoin denarnica z biometrično avtentikacijo? CryptoLabs lansira enega v letu 2015

Post ICO

Padec Cloudminr.io: izgubljeni BTC, podatki o strankah za prodajo in govorice o goljufiji