Bitcoin presega 1000 $, medtem ko se odpravlja v vesolje in premaguje PayPal | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin presega 1000 $, medtem ko se odpravlja v vesolje in premaguje PayPal

Bitcoin presega 1000 $, medtem ko se odpravlja v vesolje in premaguje PayPal

Z Bitcoin dobili neverjetno priljubljen, bo veliko družin zagotovo dobili božična darila kupili z cryptocurrencythis leto. Še posebej po današnjem dnevu (29), ko so Bitcoiners porabi svoj virtualni denar v Bitcoin Črno Fridayto dobili najboljše ponudbe.

Lahko bi rekli, da so ti v zadnjih sedmih dneh se bodo spomnil skozi zgodovino Bitcoin: cena cryptocurrency je povečal na $ 1000 in sprejetje trgovcev je strahovito, ravno pravi čas za počitnice. Poleg tega smo imeli nekaj poslovnih velikanov razglašajo svojo podporo. Toliko stvari se dogaja! Na srečo, lahko dobite tedensko posodobitev novic takoj.

Plačajte za vaše počitnice z Bitcoin na CheapAir.com

CheapAir.com se zdaj sprejema Bitcoins: to pomeni, da lahko uporabite cryptocurrency plačati za letalske vozovnice, hotele, najem avtomobilov in celo križarjenja.

Platforma - ki vsebuje poseben algoritem, ki scours spletu za najnižjih cenah na voljo - sprejema digitalne plačila prek API Coinbase. Po mnenju nekaterih uporabnikov, ki so že poskusili, da je lažje in hitreje, poleg tega varnejši, kot da bi morali zagotoviti kreditne kartice in podatke o plačilu.

Celoten članek

Bitcoin dražbi mestu BitMit je naprodaj po kraje

Coindesk kratkim discoveredthat na dražbi mestu Bitmit je 15 BTC ukraden, potem ko je bil strežnik dostop do zaposlenega svojega hosting podjetju brez dovoljenja. Toda to krajo je bil le eden od razlogov za šokantno novico: Bitmit se prodajajo.

Po tatvini na mestu ostala na spletu, čeprav z glavo "Bitmit se bo prodal. Prosimo, da izpolnite svoje naloge in umaknejo svoje sklade asap!".

Virgin Galactic sprejema Bitcoin

Virgin Galactic, trgovsko podjetje, polet v vesolje, ki ga je milijarder podjetnik Richard Branson, ki je prevzemni Bitcoin ustvarjen: to pomeni, da novi kripto-milijonarji in prostor ljubitelji lahko zdaj uporabljajo svoje digitalne kovancev za plačilo vznemirljivo in edinstveno potovanje.

Glede na podjetnika, Virgin Galactic že sprejela svoj prvi nakup, dosežen s to "novo razburljivo valuto", Branson je dejal. Srečen prostor popotnik je stevardesa s Havajev.

Celoten članek

Bank of China ne more prepoznati Bitcoin kot legitimno finančnega instrumenta

Po enem tednu pretresov na trgu kitajski Bitcoin, predstavnik Ljudske banke Kitajske odločila govoriti o cryptocurrency na gospodarskem forumu. Po Yi Gang, bi bilo nemogoče, da centralna banka države, da priznajo Bitcoin kot legitimno finančni instrument v bližnji prihodnosti.

Vendar pa je namestnik guvernerja Ljudske banke Kitajske in tudi direktor državne uprave deviznem je dodal, da so ljudje "možnost sodelovati na trgu Bitcoin in da bo osebno sprejme dolgoročno perspektivo na valuto".

Celoten članek

Cryptolocker malware triki policija ZDA

Niti oblasti so varne, ko gre za pametni in kompleksna malware. Policija Swansea, v Massachusettsu (ZDA), je priznal, da plačuje Bitcoin odkupnino, potem ko je okuženi z Cryptolocker izsiljevalska.

Malware okuži računalnik in šifrira trdi disk, poleg prikazovanja odštevalnik in zahtevna 2 BTC, da javnost podatkov. Po Swansea policijski poročnik Gregory Ryan, "[virus] je tako zapleteno in uspešen, da ste za nakup teh Bitcoins, ki je ne bomo nikoli slišali. To je bila vzgoja [ki] je za spopadanje z njo."

Celoten članek

Wagepoint vključuje Bitcoin v spletne programske opreme na izplačane plače

Tech zagon Wagepoint bo pa Bitcoin še bolj dostopno za uporabnike, tako da ga vključili v svoje spletne programske opreme na izplačane plače v naslednjem tednu. Kanadska družba načrtuje za začetek integracije cryptocurrency, ki bodo pomagali zaposleni v malih in srednje velikih podjetij v državi dobili del svoje neto plače v Bitcoin.

! Ta integracija s spletno izplačane plače programske Wagepoint je, Wagepoint Plačaj, je mogoče prek partnerstva s prvo in največje kanadsko izmenjave Bitcoin, VIRTEX ", družba je pojasnil." Trenutno podjetja in zaposleni imajo možnost, da neposredno deponiranje plače v bančnih računov z uveljavljenimi finančnimi institucijami. Toda zdaj, za zelo prvič, SMB je v Kanadi lahko dajo svojim zaposlenim čisto nova alternativa tj Bitcoin denarnice ".

Celoten članek

Bitcoin "premaga" PayPal zaradi obsežnega posla 194,993 BTC

Konec prejšnjega tedna je prinesel simbolni mejnik za Bitcoin. Cryptocurrency omrežje zabeležili več kot 447 milijonov $ v transakcijah v enem dnevu (november 22.), kolona PayPal in Discover v višini dnevnih poslov v ameriških dolarjih in postala peta največja plačilo omrežje na svetu.

Vendar pa je ta številka vključuje tisto, kar je verjetno heftiest posel doslej v Bitcoin zgodovini: 194.993 BTC (več kot 147 milijonov $ po tečaju na 22. November), znesek denarja, ki jih ni bilo mogoče prenesti s sistemom, kot so PayPal, za primer.

Celoten članek

Norveška in Švedska, ki čakajo na evropske smernice za obdavčitev Bitcoin

Z Bitcoin je priljubljenost raste v severni Evropi, države, kot sta Norveška in Švedska, se trudijo, da bi našli odgovor za pravne zadeve okoli cryptocurrency, od katerih je glavni "obdavčiti ali ne obdavčiti?". Norveški Davčna uprava je pred kratkim odločila za obdavčitev Bitcoin bogastva in dodamo davek na dodano vrednost (DDV) na Bitcoin trgovanje.

Vendar pa je ta odločitev v postopku revizije na različnih sodiščih in se analizirajo tudi finančni nadzorni organ Norveške, ki je trenutno čaka skupno smernico Evropske unije o digitalnih valut. In situacija na Švedskem je zelo podoben.

Celoten članek

Preživite Bitcoins na drobno velikan Target je preko Gyft

Svetovno znana skupina Target, tretji največji ameriški trgovec, je že a Bitcoin prijazno mesto zahvaljujoč virtualne platforme Gyft. Bitcoiners lahko zdaj izmenjujejo svoje cryptocurrency za storitev je darilo e-kartice in jim jih odkupi za izdelke na Target trgovino v ZDA ali Kanadi ali na spletni strani blagovne znamke.

Uporabniki lahko preživijo najmanj $ 25 in največ 500 $ na ciljno GiftCard prek spletne strani Gyft je. Za zdaj tarče kartice niso na voljo prek aplikacije za mobilne naprave podjetja, čeprav bo ta možnost na voljo kmalu.

Celoten članek

Danski Bitcoin platforma mejnih prehodov vdrl: 1295 BTC ukraden

Eden od največjih evropskih Bitcoin podjetij, danska platforma mejne kontrolne točke, je bila napadena prejšnji petek (22). Heist prinesla 1.295 BTC s hekerji.

Osumljenci so vdrli v strežnike mejnih prehodov in izprazniti vsebino 22.000 denarnice, ki pripadajo strankam platforme. Procesor izmenjavo in plačilo, ki je imela tudi storitev denarnice do sedaj, se je začel kmalu po obvesti vse prizadete Bitcoiners s.

Celoten članek

Kanada gosti Bitcoin Expo 2014 v aprilu

Bitcoiners Kanade, brace sami: The Bitcoin Expo 2014 bo realna. Dogodek, ki naj bi se zgodilo med aprilom in 11.-13. V Torontu, bo organizirala Bitcoin zavezništva Kanade, najbolj pomemben neprofitna Bitcoin organizacije v državi.

Konferenca se bo zgodilo na Metro Toronto Convention Center in bo prvi večji dogodek v zvezi z Bitcoin v državi, pritegniti več kot 700 udeležencev in strokovnjakov z vsega sveta.

Celoten članek

Texas heker debunks povezavo med Satoshi in Silk Road

Žično reportedthis teden, da so izraelski akademiki Dorit Ron in Adi Shamir so mislili, da so morda odkrili zanimivo povezavo med anonimno ustvarjalca Bitcoin je, Satoshi Nakamoto in nedovoljeni spletnem oglasniku drog, Silk Road. Vendar se je izkazalo, da so se zmotili.

Dva Raziskovalci so pred kratkim objavil članek, ki opisuje, kaj so mislili, da je lahko transakcija med ustanovitelja Bitcoin je in ustanovitelj Silk Road, ki je bila zaustavitev, ki jih FBI v oktobru. Toda zdaj je Austin heker naj zahtevku lastništvo računa Bitcoin pa mislil, da je Nakamoto je.

Bitcoin premaga $ 1.000 psihološki mejnik

Kakšna vožnja: Bitcoin samo zadeti $ 1.000 znamko v tem tednu v zameno za Japonsko, ki temeljijo Mt. Gox. Bilanca valute med ponudbo in povpraševanjem ohranja močna in zaradi česar je vrednost Poleteti uvis, vendar po tem pomembnem trenutku obstaja Bitcoiners po vsem svetu, že razmišlja o prihodnosti.

Čeprav bi nekateri ljudje pravijo, (in to ne bo zgodilo), da je cena Bitcoin je že povzpela na to zelo isto goro na 19. Novembra, ko se je vrednost začasno poskočila nad 1.000 $ na BtcChina, da je to prvič, da Bitcoin doseže to ceno v zameno kjer ameriških dolarjev, so primarni fiat valute.

Celoten članek

Mt. Gox je zdaj varnejše z enkratnim geslom kartice

Izmenjava temelji na Japonskem Bitcoin Mt. Gox je napovedal nove posodobitve in funkcije na svoji platformi, vključno z enkratno geslo (OTP) kartico. Po Coindesk, je ta na baterijski pogon geslo generator vezan na račun uporabnikov in se lahko uporablja za dodatno plast varnosti. Prav tako se lahko uporablja za shranjevanje edinstveno geslo ali ustvariti novo vsakič, ko uporabnik opravlja dejanja, kot se prijavite ali začetek umika na spletu. Kartica stane 39,99 $, in zdaj je ladijski promet.

Mt. Gox je tudi napovedal povečala meje odtegnitvene SEPA od njene evropske banke, ki temelji na Poljskem, in dodal spremenjeni trgovanja vmesnik je bila sproščena.

Zeroblock je Bitcoin aplikacija na voljo za naprave Android

Bitcoiners so čakali na to od konca avgusta in zdaj je pravi: ZeroBlock Bitcoin appis končno na voljo za naprave Android. Orodje, prej izključno za operacijski sistem iOS, združuje podatke v realnem času o trgu Bitcoin z zbirni novice krme, ki daje uporabnikom popolno platformo, ki zbira vse pomembne posodobitve v zvezi cryptocurrency.

ZeroBlock ekipa je ob mobilne izkušnje na naslednjo stopnjo, vendar še vedno obljubljajo, da aplikacijo ustrezni in točni.

Celoten članek

Bitcoin povečuje poker deleže

Glede na mestu iGaming.org, poker stav po spletu so se povečuje, saj je bil Bitcoin predstavljen v online gaming svetu. "Zdi se, da ni videti konca, ko gre za vrednost Bitcoin, in to je tudi zelo opazen v poker gospodarstvu. Bitcoin poker client SealsWithClubs lahko kraj, ki razgrajuje online poker zapise v prihodnjih mesecih, saj je naraščajoče Bitcoin ceno ohranja dvigom vlaganja ", članek pravi.

To je pogumni novi svet za Bitcoin prijaznih trgovcev

Strokovnjaki vedno pravijo, da tisto, kar je pomembno, ko gre za krepitev vloge Bitcoin ni število transakcij ali druge tehnične Šala: to je trgovčevo sprejem, ki ga je prejšnji sprejem uporabnikov povečalo. In če je to resnica, potem Bitcoin je na poti do slave.

Najprej, v zadnjih mesecih smo videli Coinmap.org, eden izmed platform, kjer lahko trgovci in odjemalci lokalizacijo podjetij, ki sprejemajo cryptocurrency, rastejo od nekaj sto podjetij po vsem svetu na več kot 1150. Sredi oktobra je bilo Coinmap.org okoli 400 Bitcoin prijaznih pike na svojem zemljevidu sveta, vendar se je število v samo enem mesecu in pol več kot podvojila.

Poleg tega, Shopify, znan ponudnik spletnih maloprodajnih rešitev, je napovedal, da se lahko vsi njegovi trgovci, več kot 75.000, končno začeti sprejemati Bitcoin brez vrveža.

Celoten članek

Deponija v Veliki Britaniji skriva trdi disk z 7,5 milijonov $ v Bitcoins

"Ali lahko kdorkoli rezervni lopato?«: To je verjetno misel skozi veliko misli v Bitcoin skupnosti, kot so jih odkrili zgodbo o britanski IT strokovno imenuje James Howells.

Kot veliko drugih prvimi, Howells kopljejo veliko digitalnih kovancev nazaj v dan. V letu 2009, je zlahka ustvarili 7500 BTC, zdaj znašajo več kot 7,5 milijona $, po tekočem tečaju. Problem je, da Howells shranjeni te Bitcoins na trdi disk do lanskega poletja, ko se je odločil, da počisti svojo hišo in vrgel naprave stran ne zaveda, kaj počne.

Zdaj, je trdi disk nekje izgubil na odlagališču Docksway bližini Newport v Walesu, na odlagališču z velikosti nogometnega igrišča.

Celoten članek

Sorodne novice


Post ICO

Grožnja in priložnost: Britanske banke že drugič protestirajo proti Bitcoinu

Post ICO

Lego rudarska oprema: vrhunska tehnologija za ustvarjanje bitkoinov

Post ICO

Bobby Lee in Brock Pierce zamenjajo Shrem in Karpeles na fundaciji Bitcoin: izbira povzroča polemike

Post ICO

Komentarji BitLicense postanejo javni in to morajo reči Western Western Union, Amazon in Walmart

Post ICO

Mt. Gox ustanovitelj zahteval, da se vrne v ZDA, kitajske Bitcoin izmenjave v težavah in več tedensko posodobitev novic

Post ICO

50.000 bitkoin za avkcijo

Post ICO

Trgovci 3dcart lahko sprejmejo Bitcoin v bliskavici, zahvaljujoč partnerstvu z BitPay-om

Post ICO

Bitcoin v San Diegu: več malih podjetij se še naprej pridružuje kripto-revoluciji

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

Bitcoin zamenjava Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin

Post ICO

BitGold dviguje 3,5 milijona dolarjev v naložbe v serijo A

Post ICO

Veliko težav za partnerstvom BitcoinATM