Bitcoin je oproščen DDV v Evropi, izdana različica 0.11.0 in več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin je oproščen DDV v Evropi, izdana različica 0.11.0 in več

Bitcoin je oproščen DDV v Evropi, izdana različica 0.11.0 in več

Dobrodošli na 99Bitcoins "zadnji teden zaokroži navzgor. Pripravite se, da bi našli vse, kar se je zgodilo prejšnji teden v svetu Bitcoin.

To je razlog, zakaj naj bi Bitcoin učiti od Litecoin

Ko Charlie Lee ustvaril Litecoin, srebrno odsev Bitcoin, je imel samo eno stvar v mislih, in da je bil toimprove za odpornost celotnega cryptocurrency omrežja.

Želel bi izraziti vrednost za altcoin. Videl je nekaj ranljivosti v omrežju Bitcoin, ampak zato, ker ni imel nobenega pooblastila, ni mogel storiti ničesar o tem.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Kako blockchain tech bo spremenilo revizijo za dobro

Po Škandal Enron v oktobru leta 2001, kar doslej se je zgodilo. Za prvič v sodobni zgodovini, čeprav za kratek čas, globalna revizija industrija izgubila svojo najbolj dragoceno sredstvo: zaupanje javnosti.

Čeprav je industrija od predela in pravila so se spremenila, da se omeji tveganje za druge škandal podobnih razsežnosti, potencial za revizorja goljufije, kot je odkril leta 2001, še vedno ostaja.

Vir: Coindesk.com

Bitcoin sunki mimo $ 300 znamko, "Grexit" bolj verjetno

Če iščete poberem nekaj več Bitcoins, ki ste jo bolje pripravljeni na lupini nekaj resnih denarja. Bitcoins se zdaj prodajajo za več kot $ 300 dolarjev na kos, ki je poskočila čez vikend. Nedavna spike cena je najverjetneje zaradi trenutne finančne krize v Grčiji.

Dogajanje čez vikend so zdaj pripravilo temelje za morebitno grškega izstopa iz evrskega območja, ki bi lahko destabilizirali Evropsko unijo in potencialno samega evra.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Dogovor med Tovis in taksist Team kaže, zakaj je Bitcoin hekerji ne uporabljajo neposredno

Pravi, da če bi bil donosen posel je svet taksist in izkorišča čisto podcenjevanje. Ruski hacker prodal eno od svojih zero-day ranljivosti, da taksist Team pred časom za vsoto od US $ 45.000.

Vse to je bilo e-pogovor in izmenjavo bančnih podatkov, da bi dobili sredstva. Plus, je dobil lepo račun, kot tudi, da bi vse, kar je videti bolj legitimno.

Vir: InsideBitcoins.com

Cloudminr.io propade: izgubljen BTC, podatke stranke za prodajo in govorice goljufije

Še en dan, še ena kramp. Tokrat je žrtev je bil Bitcoin rudarske storitve Cloudminr.io, ki je propadel po digitalnem napadu.

Po poročali kramp, so Bitcoins izgubil in osebne podatke uporabnikov je bil pripravljen za prodajo na sredi obtožb goljufije.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Danski Bitcoin izmenjava CCEDK javnost Bitcoin debetno kartico

CCEDK je napovedala, da je prišla ven s svojo Bitcoin debetno kartico. Poleg tega, da strogo shranjevanje sredstev kot Bitcoin ali USD, bo uporabnik imel možnost, da shranite svoj denar, kot BitShares, ki bi bila vezana na vrednost dolarja ali druge večje valute.

To je bistveno premalo funkcija v mnogih programih kartice na voljo Bitcoiners, čeprav so Bitreserve pridejo skupaj, da poskusite in se ukvarjajo s problemom volatilnosti. Nova kartica bo imenovan NanoCard in bo v veliki meri na voljo strankam izmenjave, ki se začne danes.

Souce: CryptoCoinsNews.com

Crowdfunded dokumentarec "Bitcoin: The End Of Money" je v živo

Mnogo pričakovano cryptocurrency dokumentarec "Bitcoin: The End Of Money (kot ga poznamo)" je bila sproščena v torek (14. Julij) in se zdaj lahko gledal na spletu.

60-minutni dokumentarni film, ki ga proizvaja Torsten Hoffmann, je plod uspešnega Kickstarter kampanjo, ki se je začela maja 2014 in je dvignilo več kot 17.000 $. Sprostitev je objavila na Twitterju.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Bitcoin podjetja stehtamo o predpisih digitalnih valut za California senata

Ta teden vodilni Bitcoin družb, vključno z BitGo, Bitnet, Blockstream, Chain.com, Gem, ogledalo, Xapo in Blockstream so poslali pismo, v katerem California senatu kot odziv na nedavno odobritev AB 1326, BitLicense podoben dokument, New York želi "dovoljenja" podjetja, ki se osredotočajo na digitalnih valut.

Podjetja so predlagali, da podjetja, ki jemljejo enostransko skrbništvo sredstev ne sme biti podvržen uredbi.

Vir: BitcoinMagazine.com

Prihodnost denarja "Bitcoinized"

Če je svetovno gospodarstvo je igra Monopoly, nato pa so igralci naj bi sčasoma naveličal sistema fiat valute. Kaj je bolj zanimivo je, da imamo pravo rešitev v našem dosegu, vendar se je svetovno gospodarstvo ni povsem pripravljen, da ga sprejmejo. Nekateri ste lahko uganili, kaj govorim: Bitcoin.

Način, kako smo s pomočjo Bitcoin ne dosega svojih možnosti. Če bi bilo cryptocurrency del narave, potem bi lahko samo s pomočjo svoje sadje, medtem ko naj bi število ogromnih možnosti še vedno skrita v semenih. Pogovorimo se o nekaterih možnostih tehnologije Bitcoin.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Jersey sprašuje javnost, kako bi bilo urediti Bitcoin

Vlada Jersey je odprla obdobje posvetovanja iskati javno mnenje o tem, ali je treba to urediti virtualne valute, kot je Bitcoin.

V posvetovalnem dokumentu, British Crown odvisnost opozarja na tveganja, povezana z digitalnimi valute in različne možnosti ureditve na voljo.

Vir: Coindesk.com

Bitcoin podjetju Coinsilium začenja prvi blockchain IPO britanski

Coinsilium, britanski FINTECH podjetje s poudarkom na tehnologiji Bitcoin je, načrtuje, da bo v Veliki Britaniji prvi blockchain IPO (prva javna prodaja). Družba je napovedala, da bo kmalu so njegove delnice na londonski AIM, na borzo za mala podjetja.

Po Coinsilium, bo IPO udarec-off v prvi polovici avgusta v okviru Ticker COIN, ki dokazuje, da vlagatelji in FINTECH Strokovnjaki so vse bolj in bolj zanima blockchain. Coinsilium bo prvi Bitcoin podjetje v državi in ​​eden izmed prvih na svetu, za začetek tako ponudbo.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Bitcoin izmenjava OKCoin prenese DDoS napadi: Napadalci želel vplivati ​​na ceno

Obrambni sistem OKCoin je bila dana test 10. Julija, ko je porazdeljena zavrnitev storitve (DDoS) napad preprečiti nekaterim uporabnikom dostop svojo platformo, od 17:00 do 17:19.

Xin Chen, glavni finančni arhitekt na OKCoin povedal CCN napadalci želeli vplivati ​​na Bitcoin ceno, ki jim je uspelo v tem kratkoročno. "Obstaja vpliv na kratkoročno ceno Bitcoin od napadov," je dejal Xin Chen.

Vir: CryptoCoinsNews.com

Putin govori Bitcoin, priznava digitalne valute imajo njihove uporabe

Ko Putin govori, svet posluša. In zdaj vedno kontroverzna predsednik postavlja njegove znamenitosti na Bitcoin, ki je pred kratkim govoril o digitalnih valut prvič na Russia24.

Do zadnjih pripomb, je Putin v veliki meri ostal mama o uporabi digitalnih valut in drugih s tem povezanih tehnologij. In medtem ko so bile njegove zadnje pripombe nekoliko nejasna, še vedno predstavljajo korak naprej.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Bitcoin ureditev bill napredek v Severni Karolini

Pred kratkim pripravila zakonodajni akt, ki zajema Bitcoin ureditve in cryptocurrency dejavnosti nadzora je napredovala v Severni Karolini senatu. Odbor Commerce že dal svoj pečat odobritve za SB 680, ki je bila prvotno vložena v marcu in pridobil večinski 117-1 glas iz države v predstavniškem domu v maju.

To Bitcoin ureditev zakona bi dal bančni komisar organ državne nad denarjem prenos operacije, ki zajemajo Bitcoin izmenjav in virtualnih valut ustvarjalcev.

Vir: NewsBTC.com

Bitcoin osnovna različica 0.11.0 sprosti

V poskusu, da bi dosegli nekaj izboljšav v primerjavi s starejšo različico, je Bitcoin jedro razvojne ekipe je izdal najnovejšo različico svojega glavnega izvajanja Bitcoin, osnovno različico 0.11.0.

Novico je na 12. Julija, ki potrjuje, da je nova različica že na voljo za prenos. Ekipa je predlagal, da se bo ta nova različica je veliko lažje za uporabo in lahko posvoji trenutnim potrebam omrežja. Uporabniki lahko tudi nadgradnja prejšnje različice, da bi dobili okus novih funkcij in popraviti nekatere napake.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Disidenti obrnejo na cryptocurrency komunicirati brez nadzora

Ljudje v Rusiji in na Kitajskem so mimo stroge zakone za nadzor v državi, s pomočjo Bitcoin podobne cryptocurrencies, da bi varno komunikacijo.

Inovativen način komunikacije, ki je opazil razvijalci cryptocurrency DigitalNote (XDN), ki je videl dvig priljubljenosti svoje altcoin v teh državah. V skladu z razvijalci, uporabniki pošljejo preko majhnih količin DigitalNote z šifriranih sporočil priložene.

Vir: IBTimes.co.uk

Evropska unija pravi Bitcoin je oproščena DDV

Leta 2013 švedska razvijalec programske opreme David Hedqvist pozvali Evropsko unijo, če bi Bitcoin transakcije, oproščene plačila DDV (davek na dodano vrednost) ali ne. Skoraj tri leta kasneje je Evropa končno odgovorila in je odgovor "ne". Z drugimi besedami, cryptocurrency transakcije biti DDV brez v Evropi.

Ko Hedqvist - ki vodi tudi spletno stran z informacijami in forum Bitcoin.se - zastavil vprašanje, je bilo videti, da razširi svoje elektronsko poslovanje in začetek novega Bitcoin izmenjavo. Vendar pa ni hotel storiti, ne da bi vedel, če bi moral plačati davke, zato se je obrnil na Agencijo o davku na švedskem.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Jeff Garzik predloži predlog za podvojitev Bitcoin blok omejitev velikosti

Bitcoin jedro razvijalec Jeff Garzik je predlagala povečanje velikosti bloka mejo Bitcoin je do 2 MB. Bloki - ki so ustvarjeni na vsakih 10 minut - trenutno imajo samo 1MB transakcij vsak. Vendar, če omrežje Bitcoin je konkurenčno merilu se bo treba preseči tri do sedem poslov v sekundi pa trenutno podpira.

Z za omejitev 1MB išče mogoče doseči v naslednjih nekaj mesecih, Garzik pravi njegov predlog, BIP 102, je v sili "alternativni", če se ne doseže soglasje med interesnimi skupinami Bitcoin je.

Vir: Coindesk.com

Bitcoin trgovci, da bi dobili "Instant odobritev"

0 Enterprise Bitcoin plačila procesor Bitnet je napovedal njuno partnerstvo z-blockchain usmerjena podjetja, BlockCypher, da bi Bitcoin prijaznih trgovci. Nova storitev bo zmanjšalo tveganje za prejemanje plačil Bitcoin.

Da bi preprečili hlapnih naravo tržne cene Bitcoin je, plačilne storitve običajno zagotavljajo avtomatsko likvidacijo Bitcoins po ceni točke registrirani kadar so plačila obdelujejo. Vendar pa bi čas transakcija še vedno dejavnik tveganja v tem primeru.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

ING Bank: Kupci niso blokirani od nakupa Bitcoin

Predstavnik ING Group je pojasnil svojim strankam lahko kupite Bitcoin prek družbe bančnih računov, kljub nasprotujočih si izjav iz enega od svojih predstavnikov socialnih medijev.

Izjave sledi obdobje špekulacij okoli politike nizozemske multinacionalnih bančnih in finančnih storitev družbe naslednjo trditvijo družbe ING, da je zaporni nakupe Bitcoin iz uporabniških računov.

Vir: Coindesk.com

Blockchain navdihuje centralne banke za ustvarjanje "hibridne sisteme"

1 Bitcoin jedro tehnologija je navdihujoča bančno revolucijo. Po podatkih Banke Anglije, več centralnih bank se namerava razviti in izvajati "hibridne sisteme", ki vključuje blockchain podobno tehnologijo.

Medtem ko bančne institucije želijo ostati na oblasti finančnega sistema, so prepoznali prednosti izboljšanje obstoječega sistema s funkcijami, ki jih navdihuje Bitcoin distribuirane glavne knjige tehnologije, ki se uporablja za snemanje kripto transakcij.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Kosta Peric Gates Foundation na blockchain tehnologije ter unbanked

Za Kosta Peric, premagovanje finance zadnja milja pomeni iščejo načine, da to storite od tal navzgor. Kot namestnik direktorja o finančnih storitvah za revne pobude za fundacije Bill & Melinda Gates, Peric je v ospredju prizadevanj organizacije za izgradnjo kar imenuje digitalni finančni sistem, da bi če bi bila uspešna, povezati vse do finančnih storitev.

Vključitev ne gre le za odpiranje vrat na izdelke, kot so mikroposojil ali zavarovalnih polic, usmerjena proti družine z nizkimi dohodki in posamezniki, je dejal v novem intervjuju z CoinDesk. Namesto, vključenost pomeni ustvarjanje poti za finančno podporo v času, ko jo najbolj potrebujejo ljudje.

Vir: Coindesk.com

EBay potegne trgovca seznam za sprejemanje Bitcoin

2 Ebay očitno ne želi nikomur konkurirajo svoje storitve Paypal. Spletna stran je pred kratkim vzel trgovec seznam, ker je bil lastnik pripravljen sprejeti Bitcoin.

Medtem ko je cryptocurrency pojavlja kot priljubljeno spletno možnost plačila, so nekatera podjetja, kot so eBay bil počasen, da ga sprejme.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Sorodne novice


Post ICO

San Jose Earthquakes so najnovejša bitkoin prijazna profesionalna športna ekipa

Post ICO

Podrobnosti se pojavijo glede 5 milijonov dolarjev Bitstamp Heist

Post ICO

Crypto News Summary v 60 sekundah 8. januar 2017

Post ICO

GAW Miners Attorneys Potrjuje SEC preiskavo

Post ICO

Reddit napoveduje, da digitalno sredstvo reddit ugotavlja

Post ICO

Oddelek China Telecom sprejema Bitcoin na prednaročilnem telefonu Samsung

Post ICO

Novo mesto pade na Bitcoin: prvi sestanek v Sacramentu

Post ICO

Kanada kljub mnenju vlade meni, da je država z večino bankomatov z Bitcoinom

Post ICO

PB rudarjenje se zruši navzdol

Post ICO

Trije najboljši trenutki konvencije Bitcoin Europe v Amsterdamu

Post ICO

Poker Stars zaključuje bitkoin integracijo

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost