Bitcoinove veleposlaništvine v Evropi, antikripto Bank of Canada in posebno partnerstvo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoinove veleposlaništvine v Evropi, antikripto Bank of Canada in posebno partnerstvo

Bitcoinove veleposlaništvine v Evropi, antikripto Bank of Canada in posebno partnerstvo

Spomnimo največji novice preteklem tednu s Bitcoin preizkuševalca zadnji teden zaokroži navzgor.

Izvajalec javnost Bitcoin pesem, medtem ko Kitajska prisili mediji ignorirajo vrh

Zhang Zhang očitno ne delijo isto vizijo kitajskih finančnih organov, ko gre za Bitcoin. Kitajski glasbenik je pred kratkim izdal novo prav posebno pesem z naslovom "Vsi smo Bitcoin", ki spodbuja svetovno najbolj znanih cryptocurrency v državi, ki je bila pošilja mešana sporočila o zakonitosti digitalne denarja.

Pesem poudarja, kako Bitcoin je simbol svobode in poštenosti, uničuje ovire in meje na dnevni osnovi. Zhang Zhang celo hvali Bitcoin kot "čudež" v tej pesmi, ki jih je mogoče najti na YouTubu.

Celoten članek

Zaustavitev Kitajske izmenjave FXBTC povzroča ogorčenje stranke

Nekatere bivše stranke za zdaj propadli temelji Kitajska izmenjavo FXBTC digitalni valuti poročajo, da so njeni subjekti še vedno imajo sredstva strank, in da so bili njihovi poskusi, da naložite svoje deleže neuspešna.

Poročila kažejo te stranke niso prejeli besedo, ki je bila izmenjava izklop računalnika, in kot rezultat, ne črpa sredstva v roku, ki ga FXBTC.

Vir: Coindesk

Evropa praznuje odprtje dveh novih Bitcoin veleposlaništev

Evropska Bitcoin skupnost ima dva dobrih razlogov za praznovanje: dve novi cryptocurrency veleposlaništva pravkar odprla svoja vrata v Franciji in na Poljskem, ki kažejo, da drugod po svetu, koliko je "stari celini" resnično zavzema za pospeševanje digitalnega denarja.

Projekt La Maison du Bitcoin (Hiša Bitcoin), ki se nahaja v Parizu, se je močno razpravljalo po spletu, podobno kot v Ambasadi Bitcoin v Varšavi. Ta teden sta oba odprla vrata z različnimi storitvami in rešitvami, da bi lokalne skupnosti.

Celoten članek

EBay CEO: smo "aktivno razmišlja" Bitcoin integracijo

EBay CEO John Donahoe povedal delničarji na letnem zasedanju v San Joseju v Kaliforniji, da je družba "aktivno razmišlja" integracijo Bitcoin s PayPal.

Na vprašanje delničarja o potencialni vlogi Bitcoin v globalni trgovini, Donahoe odzval z besedami, da je digitalna valuta "bo igral zelo pomembno vlogo v prihodnosti."

Vir: Coindesk

Banka najnovejšega poročila Kanade začenja opozorilo pred Bitcoin

Novo poročilo Bank of Canada (BOC), finančni organ države sprosti, začela zadnje opozorilo pred Bitcoin: glede na dokument, lahko splošno sprejetje svetovno najbolj znanih cryptocurrency ogrozilo stabilnost sedanji finančni sistem.

Avtorji poročila z naslovom "Razumevanje platformo, ki temelji Digital valute", menijo, "da bi bilo potencialno tveganje za splošno? Obračunsko stabilnost, če Bitcoin je postal a signi? Vekanje plačilnih sredstev in sistem Bitcoin ostal nestabilen". Cryptocurrency največja napaka, glede na banko, je nestanovitnost svojo ceno, med drugimi problemi, ki predstavljajo tveganje za uporabnike.

Celoten članek

CNET ustanovitelj Halsey Minor začenja Bitcoin platformo Bitreserve.org

Halsey Minor, ustanovitelj CNET in zgodnji Backer za Salesforce.com, ki se začenja Bitcoin platformo Bitreserve.org. Namen spletne strani za obravnavo hlapnih naravo cryptocurrency z zagotavljanjem preglednosti v realnem času, sledljivost transakcij in dokazilo o plačilni sposobnosti.

"Bitcoin je izjemen inovacije, ustvarja in veliko zelo pametnih ljudi podpira," je dejal Minor. "Bitreserve je zgrajen na vrhu Bitcoin omrežja, ki omogoča članom za pretvorbo Bitcoin v denar vedo, zaupanje in razumevanje."

Vir: LA Times

BitPay pomaga Toshiba VisualTouch POS sistem sprejemanja Bitcoin

vodilna v svetu poslovnih rešitev za gospodarstvo Bitcoin, BitPay, je partner VisualTouch, Toshibino rešitev premiera POS programske opreme, več kot 6.000 trgovcev razširila po 1.600 lokacijah, ki se trenutno uporablja.

Integracija s točko prodaje sistema bo omogočilo cryptocurrency, da dosežejo na tisoče novih podjetij in še več uporabnikov v industriji gostinskim, hrane, trgovine z živili, trgovina na drobno in o koncesiji.

Celoten članek

Nizozemski plačilnih storitev Mollie je Bitcoin do 10.000 trgovce

Nizozemski plačila ponudnik Mollie je zdaj dodal Bitcoin dolgega seznama spletnih plačilnih metod.

Ustanovljen je bil leta 2004, Mollie je eden od vodilnih plačilnih storitev na Nizozemskem, v Belgiji in Luksemburgu, skrbi za več kot 10.000 trgovcev v regiji Beneluks, v skladu z družbo.

Vir: Coindesk

Bitcoin ATM Genesis1 zemljišča v Queenslandu

Bitcoiners osnovi Queensland že lahko kupujejo in prodajajo cryptocurrency ne da bi zapustili avstralskih državnih zahvaljujoč novemu Bitcoin zračnega prometa, ki je bil pred kratkim nameščen v Južni Brisbane.

Stroj, ki se nahaja na The Roastery Cafe (25, Glenelg Street), je Genesis1, ki jih GenesisCoin izdelan. "Obstaja veliko ljudi, ki so čakali na to. Obstaja Bitcoiniacs ki imajo sestanke povsod vsak teden, in te skupine so hitro narašča", Roastery Cafe solastnik Bruce Carrall dejal.

Celoten članek

QwikBit znaki se ukvarjajo z lamassu za Bitcoin bankomatih

Po izpustitvi iz QwikBit, je operater s sedežem v Veliki Britaniji je podpisal pogodbo z Bitcoin ATM (AVM) dobavitelja lamassu. Partnerstvo bo pripomoglo k QwikBit eno največjih dobaviteljev Bitcoin AVM v Združenem kraljestvu.

QwikBit načrte za ustvarjanje ogromno mrežo Bitcoin ATM v Združenem kraljestvu z dajanjem enot v kavarnah, trgovinah in drugih poseli mesta.

Vir: CoinReport

Sorodne novice


Post ICO

CEO pravi, da bo izpolnil zahtevo NYDFS BitLicense

Post ICO

1-800-Flowers bo sprejel Bitcoin

Post ICO

Kako ameriška poker scena ureja bitkoin revolucijo

Post ICO

ZDA zvezne oblasti zanikati idejo križarsko vojno proti digitalni valuti

Post ICO

Kako se bitkoin svet odziva na Winklevijeve načrte?

Post ICO

Bančni giganti, ki podpirajo tehnologijo Bitcoin

Post ICO

Rast rudarskih bazenov začenja skupnost Bitcoin iz strahu pred 51% napadom

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

Jamie Dimon proti Marc Andreessen in še več: Bitcoinovi prvi nasprotniki in navijači v letu 2014

Post ICO

Tržnica kmetov in Bitcoin: Kaj kuhate v kripto-kuhinji?

Post ICO

Zgodba o hackingu Coinbase

Post ICO

Varnostna kršitev vodi v bitkeinske tatvine