Bitcoin je valuta v Avstraliji, vendar ni vredna pravne zaščite na Japonskem in več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin je valuta v Avstraliji, vendar ni vredna pravne zaščite na Japonskem in več

Bitcoin je valuta v Avstraliji, vendar ni vredna pravne zaščite na Japonskem in več

Dobrodošli na 99Bitcoins "zadnji teden krogu navzgor z najpomembnejšimi novicami iz preteklega tedna.

-Mehika, ki temelji meXBT kupuje singapurski menjalni Coin republiki

sedežem v Singapurju Bitcoin izmenjavo kovancev republike je bila pridobljena s meXBT. Z nakupom se zdi, da je mehiški cryptocurrency platforma želijo razširiti v Aziji. Skupni znesek posla ostaja neznan.

Kovanec republika je ustanovil David Moskowitz, nekdanji ESL (angleščina kot drugi jezik) učitelja s sedežem v Singapurju, v letu 2013.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Policija povratna sredstva zasegli z Bitcoin trgovca

Bitcoin trgovec na Škotskem je imel na tisoče funtov vrnila k njemu, potem ko so jih zasegli policisti med preiskavo v zvezi s pranjem denarja v maju.

Po Herald Škotskem, je Max Flores "denar vrnila k njemu prejšnji mesec, po pritožbi njegovega odvetnika, je.

Vir: Coindesk.com

Karpeles priznava, da spreminjanje Bitcoin ravnovesje enega Mt. Gox račun

To je vse težje in težje Mark Karpeles, nekdanji predsednik uprave padlih Mt. Gox, zanika nobene kršitve zakona o razpadu izmenjave Bitcoin sedežem v Tokio. Francoski podjetnik je danes priznal, da poteg ravnovesje račun Bitcoin.

Karpeles, ki je bil priprt, ki jih policija Tokiu je v soboto (1.), je še vedno v policijskem pridržanju.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Vloga bank Cannabis industrijo, ki ga Federal Reserve & NCUA zavrnjena

Kreditna unija Colorado želi marihuana industrija države "do banke z njim. Njegova usoda, pa je do zvezni sodnik po četrti Kotiček Credit Union ta teden vložila par tožb v Denverju proti ZDA Federal Reserve in Nacionalne uprave za Credit Union. Obe zvezne institucije zanikal aplikacij kreditne unije, da služijo marihuane industriji.

Četrtič Corner, ki ga je država Colorado oddelka finančnih storitev v novembru 2014 zakupi, je bil ustvarjen, da služi marihuane industrije države. Kreditna unija je čakala na prav iz zveznih zavarovalnic in regulatorjev pred odprtjem za podjetja. Toda ta prizadevanja v zadnjem času iztiril.

Vir: CryptoCoinsNews.com

Pioneer Robocoin sooča pravne izzive v nedobavljeno bankomatih

Bitcoin bankomati so se pojavila kot eden izmed ključnih tehnologij za Bitcoin. V teoriji, ti bankomati ljudem omogočajo, da hitro in enostavno vplačila in izplačila prek cryptocurrency. V praksi so učinkovito gradnjo in izvedbeni Bitcoin bankomati izkazala za težavnih nalog.

Pionir Bitcoin bankomatov je Robocoin, kanadsko podjetje, ki je začel prve funkcionalne cryptocurrency naprav v letu 2013. Toda cenejši, so se od leta pojavile manjše in bolj učinkovite alternative in trg Bitcoin ATM je postal zelo konkurenčen.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Bitcoin uporabniki so vsi tehnološki navdušenec ali kriminalci, študija ugotavlja

Razumevanje baze uporabnikov iz neurejenega cryptocurrency ni enostavno feat, vendar nova študija poskuša osvetliti uporabnikov Bitcoin - kakšne vrste ljudi, ki so, in kakšni so njihovi motivi so za njegovo uporabo. Opozorilo spojler: ključni podatki vrnil dokaz samostojnega korelacije med računalniške programerje in Bitcoin, in nezakonite dejavnosti in Bitcoin.

Glede na dejstvo, uporabniki Bitcoin so zaščitene z anonimnosti valute so študijski avtorji iz University of Kentucky uporabili podatke Google Trends, naj preuči razloge za obresti v Bitcoin.

Vir: Wired.co.uk

Deutsche Bank verjame v potencial Bitcoin tehnologije

Nekaj ​​tednov pred sedežem v nemški Deutsche Bank se odzvali (ESMA) poziv Evropskega organa za vrednostne papirje in trge za dokaze v zvezi s številnimi možnostmi naložb, da je uporaba digitalne valute in blockchain tehnologije ponujajo.

ESMA je dejal, da želijo izvedeti več o tem, kako digitalna valuta je izdal, kupuje in prodaja, in kako se ga uporablja za snemanje lastništvo vrednostnih papirjev.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

UBS in Barclays sta sprednja tekači z Bitcoin 2.0 tehnologijo Ethereum

UBS in Barclays so prednjači, ko gre za eksperimentiranje z Ethereum, nova tehnologija v razred znan kot Bitcoin 2.0, vir pri Barclays povedal IBTimes. Ethereum je ni neprofitna organizacija, ki ponuja odprtokodne porazdeljeno računalniško platformo plus vrednost žetona je - eter - ki jih je mogoče izkopati s svojo mrežo, kot je Bitcoin.

Vir Barclays je dejal, kaj banke so počeli z Ethereum ni dogajalo "v kateri koli veliki globini".

Vir: IBTimes.co.uk

Avstralija meni urejanje Bitcoin valuto

avstralski senata Ekonomija Reference Odbor je pregledal stanje digitalnih valut v državi, v nedavnem poročilu.

Njihova ugotovitev je, da je treba vse cryptocurrencies obravnavajo kot valute za namen blaga in storitev davku (GST), namesto prejšnjega opredelitvi neopredmetenih sredstev, ki jih Obdavčitev urad avstralske (ATO) izvaja.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Klarna exec: Bitcoin lahko pomagajo malim trgovcem iti globalno

Za Klarna Severni Ameriki CEO Brian Billingsleya, Bitcoin in blockchain obetajo pri reševanju mnogih "velikih problemov", ki vplivajo na prostor plačil.

Vendar, pravi njegov temelji Švedsko podjetje, ki se ponaša z več kot 1200 zaposlenih na 18 trgih, ni pripravljena, da se pridruži seznam spletnih dokončanje nakupa novih podjetij, kot Shopify in Stripe, ki so v objemu Bitcoin kot plačilno sredstvo.

Vir: Coindesk.com

Prevelike razkriva blockchain trgovanje kapitala platformo

prevelike predstavila impresiven kos tehnologije v torek (4.): ki temelji blockchain trgovalna platforma.

Prevelike bil že pomemben igralec v Bitcoin skupnosti, pri čemer je eden od prvih svetovnih podjetij, da sprejmejo cryptocurrency za nakupe. Zdaj je družba predstavila svoj dolgo pričakovani trgovanje kapitala platformo.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Vermont razmišlja blockchain tehnologije za državne evidence, pametne pogodbe

Vermont je pred kratkim sprejela nekatere zakonodajne ukrepe, ki bi lahko vidite stanje z uporabo tehnologije Bitcoin je za državne evidence, pametnih pogodb in drugih aplikacij v pogonu, da postane "vodilna na tem področju."

Dne 3. Junija 2015 Vermont guverner Peter Shumlin podpisal zakon "No. 51. Akt o spodbujanju gospodarskega razvoja. (S.138), "ki vsebuje" Odd. A.3. Študija in poročilo; Blockchain tehnologija. "

Vir: CoinTelegraph.com

LOT Polish Airlines začne sprejemati Bitcoin

LOT Polish Airlines je pred kratkim napovedal, da lahko njihovi kupci zdaj kupujejo letalske vozovnice z Bitcoin uporabo spletnega podjetja ali mobilne aplikacije.

Družba je pred kratkim spoznal potencial digitalnih valut in je želel, da bi lahko zadovolji vse večje seznam strank, piše v sporočilu za javnost. LOT zdaj omogoča strankam, da kupi vstopnice prek BTC in zagotavlja, da so transakcije udoben in popolnoma varen.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Bitcoin je na blockchain kot je bila porno na internetu

Ker sem posegel v Blockchain in umetnosti z mojimi različna mesta na temo, eno stvar, ki je postalo odmevno jasno je, da je to lahko sploh nesporazum o temeljnih konceptov.

Primer: sem govoril z nekom, drugi dan, in sem omenil, da sem pisal o blockchain. Oseba, ki je vprašal: »Kaj je blockchain?"

Vir: Forbes.com

Velika Britanija namerava postati globalni Bitcoin središče

Večina držav je na robu izvedbene ukrepe za ureditev Bitcoin podjetja. Po eni strani, nekatere vlade so pripravljeni strogo urediti družbe, medtem ko druge izbrati bolj fleksibilno držo.

V preteklih letih, je Združeno kraljestvo ostaja finančno pesto Evrope in kot je zdaj, se zdi, da država, ki se trending isto pot Bitcoin.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Druga zagon Bitcoin pušča NY zaradi BitLicense

Poloniex, izmenjava cryptocurrency s sedežem v ZDA, je zapustil New York zaradi omejitev in omejitev BitLicense države.

Vključno Poloniex, so tri Bitcoin ustanavljanjem zaprli svoje poslovanje v New Yorku v zadnjih nekaj mesecih pa se je znižala za uskladitev s BitLicense, vrsto pravil, ki omejuje delovanje izmenjave Bitcoin in zahteva mlada za plačilo pristojbine za uporabo zakonito.

Vir: BitcoinMagazine.com

Japonski sodišče pravila Bitcoin ni vreden pravnega varstva

Japonski sodišče prišlo do presenetljivega zaključka, odločilo, da je Bitcoin ni premičnina, vreden pravnega varstva. Ta odločitev je v nasprotju s sodbami, objavljenih v Združenih državah Amerike in drugih državah, ki so določena, da je Bitcoin dragocena dobrina vredna pravne zaščite.

Medtem ko bo odločitev vplivala le japonske uporabnike Bitcoin za zdaj, to je pomemben razvoj in enega, ki jih ljudje potrebujejo, da pazi na.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Omejitve BitLicense za New York kupcev: Bitfinex

Zaradi sprememb finančne regulacije v državi New York, nekatere Bitfinex storitve niso več na voljo za New York prebivalcev. V skladu z naslovom 23, Poglavje I, Del 200 New York kodeksov, pravil in predpisov (so "predpisi"), osebe, ki ne sme opravljati virtualna valuta poslovne dejavnosti (kot so opredeljeni v pododdelku 200.2 (q) pravilnika), ki vključujejo nove Yorku ali New York Prebivalci (kot so opredeljeni v pododdelku 200.2 (h) pravilnika) brez dovoljenja, ki ga je New York oddelka za finančne storitve je izdal: ". BitLicense" tako imenovane Datum uredb učinkovit je 24. Junij, 2015. Osebe, ki že opravljajo dejavnosti, ki zahtevajo BitLicense morajo zaprositi za dovoljenje, ki ga je 10. Avgusta 2015.

Bitfinex se ne uporablja za BitLicense v tem času. Zato, Bitfinex se spreminja račun privilegijev za New York prebivalcev, učinkovito 10. Avgust, 2015.

Vir: Bitfinex.com

Sorodne novice


Post ICO

BitPay obdeluje 6.296 Bitcoin transakcij med Bitcoin Black Friday

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

Bitcoiners pomagajo ameriškim oblastem, da razumejo kriptokovnost, rezultati pa so spodbudni

Post ICO

Novice Update: Zakaj bi morali moje bitkein na Islandiji, indijska izmenjava BTC in še več

Post ICO

Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom

Post ICO

Coinpunk dobi donacijo, ki jo je odobrila Bitcoinova fundacija: projekt bo dobil glavno funkcionalno različico

Post ICO

Bubble ali Ponzi shema: kitajski mediji ostajajo utripajoče Bitcoin

Post ICO

Govorice o testiranju Facebook Testiranje Bitcoin na oglaševalski platformi

Post ICO

Stockholm pozdravlja prvi Bitcoin bankomat, ki ga je razvila lokalna borza Safello

Post ICO

Uporabniki denarnice Blockchain.info so ukradeni - storitev je popravila napako in zagotavlja, da bo povrnila vsakogar

Post ICO

Donirajte Bitcoin in pomagajte žrtvam Nepalskega potresa

Post ICO

PayPal se pridruži vlaku Bitcoin