Povečanje plačilnega prometa BTC in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Povečanje plačilnega prometa BTC in še več

Povečanje plačilnega prometa BTC in še več

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji teden krogu navzgor z najbolj pomembnih novicah v zadnjih sedmih dneh.

7170 BTC ukraden iz hladnega denarnice BTER je

Valentinovo nikoli ne bo na isti BTER. Izmenjava kitajski Bitcoin je vdrl v soboto, 14. Februarja, in 7,170 BTC (približno 1,75 milijona $), je bilo ukradeno iz hladnega denarnice platforme. 

Na spletni strani podjetja je trenutno dol. Spletna stran je zgolj prikazuje kratko izjavo, v tem trenutku, ki označuje posel povezan z kramp. "7170 BTC ukraden iz naše hladno denarnice v tem poslu," se glasi sporočilo.

Celoten članek o Bitcoin Examiner

Winklevoss dvojčka ustvarjanje Gemini - NASDAQ za Bitcoin

Cameron in Tyler Winklevoss imajo drugačen pogled na deviznem trgu Bitcoin. Oni delajo noč in dan na svojem Gemini izmenjavi, in videti, da so ga v celoti deloval v Q1 2015.

Glavni zamik je v resnici dobili licenco v New Yorku in potrjuje njihovo skladnost z vsemi prihajajočih državnih predpisov za vse denarne menjave ali valutami digitalno v državi New York. Ti so se odločili počakati na popolno skladnost s predpisi in ne korak naprej, glede na to.

Vir: CryptoCoinsNews

Lokalne oblasti zaprli Vermont je le Bitcoin ATM

Vermont edina Bitcoin ATM je zdaj odsoten zaradi državnega urada o finančni uredbi, ki trdi, operacija je bila krši lokalno zakonodajo. Naprava je bila nameščena že v oktobru 2014 in je na voljo javnosti na osnovi Burlington 3D tiskanje trgovini Blu-Bin. Ekipa pravi denarni stroj je bila uspešna med mesta tech-zdrava pamet skupnosti.

Vendar je trgovina prejel pismo od državnih regulatorjev za 12. Januarja, je trdila, da je bila prisotnost aktivne cryptocurrency bankomatu v obratu kršitev zakona. Drugo pismo je bilo poslano tudi PyC, podjetje, ki ima v lasti napravo.

Celoten članek o Bitcoin Examiner

CNN Money Doda Bitcoin Ticker (XBT)

Dne 18. Februarja 2015, CNN Money tiho napovedala prek Twitterja svojo novo stran Bitcoin quote, s Ticker XBT. Kot vse CNN Money citatom strani javnih zalog je XBT stran je cena grafikon, posodobljen na dan, in zbirko nedavno Bitcoin novice.

CNN Denar ni čudno, da Bitcoin. Pogosto objavlja sorodne novice, in je preprost informativni prikaz strani, da pojasni Bitcoin. V septembru 2014, Jose Pagliery CNN Money je objavil knjigo, Bitcoin: in prihodnosti denarja, ki velja za eno izmed najboljših nasploh priročnikov na to temo.

Vir: Bitcoin Magazine

US Marshals sporočamo tretjo Silk Road dražbi

Po prepričanju veleum Silk Road je pred nekaj tedni, so US Marshals napovedal, da nameravajo na dražbi 50.000 BTC na 5. Marca. Te Bitcoins so le delček 173,991 BTC najdemo v letu 2013 na računalniške strojne opreme, ki spada v Ross Ulbricht in zasegli organi.

Na 4. Februarja, zvezno okrožno sodišče Manhattan je pokazala, Ulbricht - znan tudi kot Dread Pirate Roberts, njegov spletni psevdonim - kriv je lastnik in teče proti nezakonitemu bazarju drog Silk Road. Spletna stran je bila prvotno zaprli organi ZDA v oktobru 2013.

Celoten članek o Bitcoin Examiner

Robocoin SDK omogoča koli ATM sprejeti cryptocurrency

Robocoin izdal svoj prvi Bitcoin bankomat pred skoraj dvema letoma, danes je družba napoveduje programski paket, ki omogoča bančnega avtomata ali kiosk sprejeti, odpravijo ali prenos denarja z Bitcoin. Called Coin SDK je paket programske opreme, je del poslanstva podjetja, da prinese moč Bitcoin za mase.

Programska oprema se zdi enostavno namestiti. Robocoin pravi operaterji kiosk preprosto morali padec programsko opremo nazaj v obstoječo programsko opremo. Dokler lahko stroj odpravijo in / ali sprejemajo gotovino, mora programska omogočiti Bitcoin transakcije. Še najbolje so vse transakcije ugotavljamo in obvladujemo preko sistema denarnice.

Vir: TechCrunch

Telebit uvaja 50 milijonov uporabnikov telegram Bitcoin

Napovedal Twitteron 11. Februarja, Telebit začel pridobiti tractionearlier danes. Telegramis pomenke aplikacijo za pametne telefone, tablične računalnike in na spletu. Podobno kot WhatsApp, ljudski pomenke aplikacije, ki jih Facebook pridobil v letu 2014 za 19 milijard $, Telegram ponuja večjo zasebnost in varnost, kot tudi odprt protokol in API. Te lastnosti so pridobili telegram 50 milijonov zvestih uporabnikov.

Bitcoin denarnico povezano z telegram, Telebitallows Bitcoin, ki se izmenjujejo z drugimi uporabniki telegram, kot tudi zunanjih Bitcoin naslovov. "Sistem [Telebit] je bila v živo za twoweeks zdaj, in mi smo sedaj zadovoljni s svojo nabor funkcij in stabilnost," piše današnji announcementon forum Bitcointalk. "Telebit dopolnjuje telegram sel samo aplikacijo, ki je dobro znana, preizkušena in je na voljo na precej vsak napravi."

Vir. Bitcoin Magazine

Bitcoin ekosistemu izgubi dve bankomati domnevno ukradene v Amsterdamu

Ko je edina Bitcoin ATM deluje v Vermontu zaprli v začetku tega tedna, zdaj dve kripto naprave že nameščeni v Amsterdamu so izginili brez sledu. Lastniki in oblasti pravijo naprave so bili ukradeni.  

Izginotje je bil prvotno opazil spletišču Coin ATM radar, ki sledi dejavnosti vseh cryptocurrency bankomatov, ki delujejo po vsem svetu. Spletna platforma objavil tweet na soboto (14.) trdi, oba stroja je bil ukraden.

Celoten članek o Bitcoin Examiner

Mt Gox: Bitcoin poročilo kramp kažejo znotraj delovnega mesta

Skupina hekerjev, ki preiskujejo propad Mt Gox, v Bitcoin izmenjave temelji Tokio, je posodila težo na idejo, da je bilo v notranjosti delo, objavila podrobno poročilo o dejavnosti avtomatiziran robot, ki se je pojavila v igro krhko sistem z nakupom več sto tisoč kovancev z ponarejenega denarja.

Poročilo WizSec, pet-man varnost svetovalno podjetje, zagotavlja bolj jasno računa še kaj bi se lahko zgodilo na Mt Gox, ki je šla bankrot skoraj pred enim letom rekel, da je izgubil občutek za 850.000 kovancev nato v vrednosti skoraj $ 500.

Vir: Financial Times

Bitcoin je bil ukraden na puškomet v New Yorku

Večina povezano-Bitcoin kriminala boste izvedeli ima opraviti z senčnih internet posli ali navideznimi stashes v cryptocurrency ukradejo iz spletnih shramb. Toda dober staromoden stick-up? To je novo. Očitno je bilo celo vrsto takih zločinov v New Yorku, ki so zapustili policijo z malo, če sploh vodi.

Najnovejša Bitcoin rop poroča policija, je značilno za te nove vrste kriminala. New York City gasilec Dwayne Richards se odpravili v Brooklynu, da se sestanejo z nekom, ki je očitno želel zamenjati Bitcoins za gotovino. Namesto tega je bil oropali in zabodel, a je preživel in je dobro okreva. Tat je začelo s Bitcoins in to je malo verjetno, da se bo spet videl.

Vir: Geek.com

Dell razširja Bitcoin možnost plačila v Veliki Britaniji in Kanadi

Po pozitivnem poskusa izključno za kupce na osnovi države Amerike Združene države, elektronski velikan Dell je napovedal, da širi svojo spletno Bitcoin možnost plačila v Veliki Britaniji in Kanadi. 

Družba je odprla svoja vrata v cryptocurrency julija 2014, vendar le stranke s sedežem v ZDA, lahko uporabite BTC plačati za svoje izdelke Dell. Po Dell uradnem blogu, je bil pilotni projekt v ZDA zelo "uspešen" in rezultati so očitno spodbudili podjetja, da jo razširite, ki omogoča kripto-plačila za Veliki Britaniji in Kanadi.

Celoten članek o Bitcoin Examiner

Vplivni plačila zagon Stripe zdaj sprejema Bitcoin

Stripe je zanimiv zagon, ki pomaga plačila pogon na vse, od Facebook do Lyft je zdaj ravnanje Bitcoin. Družba je dolgo pričakovano obvestilo z lansiranjem micrositethis teden. V bistvu, lahko vsako podjetje s pomočjo Stripe takoj prijavite sprejeti Bitcoin digitalno valuto in Stripe bo zadolžen za 0,5 odstotka na vsakem uspešnem Bitcoin transakcije.

Zagon Digitalni vplačevanja testiranje njegovih Bitcoin orodja že marca z beta program, in da izvajajo posle v največ 60 različnih držav v tem obdobju. Zdaj, je družba vozni stvari za vsakogar.

Vir: Wired

Bitcoin poker stran Tesnila Z klubov zapre po varnosti kompromis

Bitcoin spletna stran poker tesnila s klubi je napovedala, da se zaustavlja. V obvestilu objavil na svoji spletni strani, tesnila s klubi praksa varnostnih vprašanj, vendar ni razkrila posebne dogodke, ki so privedli do odločitve.

Spletna stran je imela težave z varnostjo v preteklosti, ko je bil tarča kramp baze podatkov v decembru 2013, ki je privedla do kraje 42.000 gesel.

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post ICO

Novacoin praznuje svoj prvi rojstni dan: leto turbulence in presenečenj

Post ICO

Dorian Nakamoto izgleda, da je odgovoren za Newsweek

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

Stadion Georgia Tech in kreditni sistem BuzzCard sta zdaj prijazna bitcoin

Post ICO

Zvezne preiskave kriptografije v teku

Post ICO

Nova posodobitev programske opreme Coinbase za Android 2.0 in trgovska aplikacija sta že na voljo za prenos

Post ICO

Začetek predvajanja 28. julija

Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

Bitcoin je radikalna sprememba v zgodovini denarja

Post ICO

Cryptsy leži po vseh državnih zakonih

Post ICO

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Post ICO

Dorian Nakamoto zanika zgodbo Newsweek: Nimam nič z Bitcoinom