Bitcoin praznuje mejnik 200 dolarjev z dvema novima mobilnima aplikacijama in novicami o izdaji 0.9 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin praznuje mejnik 200 dolarjev z dvema novima mobilnima aplikacijama in novicami o izdaji 0.9

Bitcoin praznuje mejnik 200 dolarjev z dvema novima mobilnima aplikacijama in novicami o izdaji 0.9

Veliko novih podjetij, kot so avstralski Galeb Photographyor kanadski Robertson roboti, začela sprejemati Bitcoin v tem tednu, velik znak rasti cryptocurrency je. Vendar pa tega tedna najbolj poseben trenutek se je zgodilo, ko je cena Bitcoin presegla 200 $ mejnik. In po sedmih dneh od vznemirjenja, tukaj smo za drugo tedenski okrogli navzgor.

Bitcoin izmenjavo BtcChina utrpela 100Gbps DDoS napad

Kitajski Bitcoin izmenjava BtcChina je zadela množičnega napada DDoS (Distributed napad za zavrnitev storitve) približno tremi tedni in številke, povezane z dogodkom, bodo verjetno uvedli nekatere zapise. Napad je trajalo devet ur, 24. Septembra, in so bile uporabljene nobene tehnike pomnoževanja.

BtcChina je pomaga oblaku varnostnega podjetja Incapsula, ki je pomagal kitajski izmenjavo, da bi se izognili posledicam napada s tem obsegu.

Celoten članek

Upravičenost Bitcoin je grozil kazenski uporabo

Virtualne valute, kot Bitcoin imajo velik potencial, vendar pa so v nevarnosti, da bodo ogrožena, kot je zloraba profesionalni kriminalci zraste do nesprejemljivih ravneh, pravi poročilo, ki ga varnostno podjetje McAfee, ki jih PC World kotira.

Black Market Reloaded zapre in odpre v enem dnevu po kodo lahko pride do uhajanja

Na kaj mora biti eden od najhitrejših mislih spremembe v zgodovini nezakonitih tržnic in Bitcoin, v spletni trgovini Black Market Reloaded je bil zaustavljen in ponovno odprli v manj kot 24 urah.

Drugi največji trg za "globoko spletu" z virtualnih policah polno drog in drugih nezakonitih izdelkov - po sedaj šla Silk Road - je bil zaprt zadnji četrtek (17), ki jih upravitelj, ki je znan kot "backopy". Očitno je opazil kodo puščanje in se odločil zapreti platformo. Vendar pa je nekaj ur kasneje, je bil na mestu ponovno odprli.

Celoten članek

Regulatorna komisija ne namerava urediti Bitcoin na Kitajskem za zdaj

Kitajska Banking regulatorna komisija ne bo urejal Bitcoin v državi, za zdaj. Vsaj, da je tisto, kar članek objavljen na kitajski spletni strani Sina pravi.

Po velikan Baidu je začel sprejemati cryptocurrency ta teden, da ne bi bilo tako nenavadno, če je Kitajska začela videti v virtualnem kovanec z novim nizom oči, ampak očitno to ne bo zgodilo tako kmalu.

Celoten članek

SoftTouch POS integrira Bitcoin obdelavo plačil

Vodilni izdelek, ki ga je podjetje SoftTouch LLC, SoftTouch POS (Point of Sale) razvila, že podpira plačila Bitcoin.

SoftTouch POS zdaj zagotavlja integrirano rešitev za trgovce, ki želijo sprejeti cryptocurrency na enostaven in hiter način. Pristop integracije, ki ga uporabljajo v programu bo omogočilo podjetjem, da sprejmejo Bitcoin za vsak način transakcije, vključno z nasprotnimi prodaje, bari, drive-through, jedilnico in dostave.

Celoten članek

Intervju z Bill Egan, od eGifter

Podjetja, kot eGifter spreminjajo igro cryptocurrency, ki omogoča uporabnikom, da preživijo kovanec na mestih, kot so Walmart. Platforma, ki sprejema Bitcoin v zameno za darilo e-kartice, je bilo ustanovljeno leta 2011 in je imel zelo aktivno leto v letu 2013. Torej, Bitcoin Examiner se odločili za pogovor z Bill Egan, eGifter za trženje VP, ki je odgovoril na naša vprašanja. In imel je veliko novic na delnico: si lahko ogledate celoten intervju tukaj.

Katoliška cerkev v New Yorku sprejema cryptocurrency donacije

Tam je cerkev v New Yorku, da je sprejemanje digitalnih donacije za leto dni. Cerkev svetega Janeza Evangelista, v Goshen, je verjetno prva župnija z gumbom virtualne valute darovanje na svoji spletni strani.

Človek za pobude je oče Adaly Rosado Jr.: "sem jo dal gor [gumb] pred letom dni. Bil sem samo radovedna, da vidim, kaj se bo zgodilo". Doslej je le 0,488 BTC (okoli 60 $ po tekočem tečaju) so darovali za župnijo, ki ima več kot 2900 registriranih članov.

Celoten članek

CoinJar ima novo Bitcoin aplikacijo za Apple naprave

Bitcoiners z računom CoinJar in iPhone (ali druge Apple naprave, kot pravzaprav), lahko zdaj uživajo perks, ki imajo dostop do lepo oblikovan CoinJar aplikacijo, ki je na voljo v App Store za brezplačno.

Novo orodje je začela v nedeljo zadnji (20), in obljublja, da bi vaš Bitcoin denarnico na platformah, kot so dotik iPhone, iPad in iPod na enostaven način.

Celoten članek

Nizozemski bar EMG Faktors sprejema Bitcoin pomočjo inovativnega POS sistem

Če ste Bitcoiner v Groningenu, lahko zdaj ubil svojo žejo z vašo najljubšo cryptocurrency na EMG Faktors. Ta nizozemski bar pred kratkim začeli sprejemati plačila Bitcoin z novo prodajno mesto sistema, imenovanega NUVOPOS, ki je bil razvit s sedežem Nizozemsko podjetje Bitcoin Café je.

Čeprav se je zamisel o ustanovitvi prevzemno digitalnih kovancev, kot način plačila ni ravno nova, ta sistem Bitcoin POS je velika novost: to je ena izmed prvih sistemov na trgu, ki se osredotoča predvsem na barov in drugih gostinskih storitev.

Celoten članek

Tradehill dražbe Bitcoin rudarske enote za Avalon

Platforma Tradehill bo morda še vedno ukvarjajo z "bančništva in regulativnih vprašanj", ki je dala družba prekine vse trgovanje v Bitcoin nazaj v avgustu, vendar povezava z cryptocurrency ni bil popolnoma zdrobljen.

Poslovanje s sedežem v San Francisco pravkar zaključili uspešno dražbo ASIC rudarjev, za rudarske družbe Avalon. Dva tedna dražbi - ki je vseboval 60 Ghash / sec enot Avalon - je "uspeh", po Tradehill ustanovitelj in izvršni direktor. "Z uspeh je ta, da ni razloga, zakaj ga ne bi bilo še enkrat", Jared Kenna dejal.

Celoten članek

Bitcoin cena gre čez 200 $

Bitcoin skupnost je na ogenj z najnovejšimi novicami: dosežena kovanec 200 $ mejnik v torek (22), vrednost, ki jo pogledal zelo daleč aprila lani, ko je Bitcoin narasla na najvišjo raven pred mehurček počil v sredi finančne krize Cipra.

Bitcoin je zlom $ 200 oznako drugič v svoji zgodovini, po tem, kar se je zgodilo prej, je danes na Bitcoin izmenjavo Mt. Gox. V zadnjih dveh tednih se je vrednost digitalnega kovanca je zrasla nad $ 70.

Celoten članek

Stave na stopnjo razpršitve lahko zmagaš bitcoins na Futureblock

Stopnja hash Bitcoin je ukrep skupne moči omrežja valute in, podobno kot cen, pa svoj pravičen delež Odskočna okoli, po Coindesk. Vendar pa lahko zdaj stavil na njej in osvojite virtualne kovance z novo spletno stran, imenovano Futureblock ki ponuja način, da stavite na prihodnje nihajnosti tečajev hash.

Coinbase začenja novo Bitcoin iOS

Ali ste doma s pomočjo računalnika ali zunaj s svojim iPhone, zdaj lahko upravljate Bitcoins in Coinbase denarnico z novo aplikacijo za iOS. Storitev je začel ta teden, ki jih družba in sprejem je pa zelo pozitivno.

Pri namestitvi aplikacije, bodo uporabniki dobili takojšnjo sinhronizacijo z njihove spletne računom. Na ta način bo vaš cryptocurrency varno shranijo v vašem računu Coinbase, vendar je vedno na voljo za uporabo povsod, pa tudi zgodovine transakcij.

Celoten članek

Mejnih prehodov omogoča Bigcommerce je 40,000+ trgovci sprejeti Bitcoin

Plačilo platforma mejnih prehodov je trenutno na podporo za e-trgovanjem košarico platformo Bigcommerce, ki je več kot 40.000 trgovci po vsem svetu, ki se uporablja, Coindesk poročali ta teden. Nova razvojna sredstva podjetja lahko odpravili pristojbine za kreditne kartice z Bitcoin.

Bitcoin se spreminja spolno industrijo

Medtem ko so nekateri na spletu podjetja ustvarila zaradi Bitcoin, nekateri samo prilagoditi možnosti cryptocurrency in spolna industrija ni izjema. Po primeri, kot StripCoin.com ali sub-Reddit Girls Gone Bitcoin, sedaj je britanski platforma za odrasle način odločili, da začnemo sprejemati Bitcoin kot dobro.

Na spletni strani objavila novico preko Reddit s preprostim sporočilom: "Ponosni smo, da sporočamo, da smo zdaj sprejema Bitcoins za vse kreditne nakupe v odraslih poti si lahko ogledate v živo erotične spletne kamere, klepetali z dekleti, si ogledate video posnetke, slike in nakupovanje v. Odraslega tržnica, vse z anonimnostjo, ki zagotavljajo Bitcoins ".

Celoten članek

Pomoč Shire Sharing zagotoviti srečen zahvalni dan za ljudi v stiski

Tam je majhen dobrodelni v New Hampshire (ZDA) imenuje Shire Sharing, da enkrat na leto, naredi veliko družin srečnejši. Skupina, ki jo Amanda Bouldin ustvaril, zagotavlja zahvalni obroke za pomoči potrebnim z donacijami in sprejema Bitcoins.

Čeprav je združenje samo en velik dogodek na leto, organizirajo tudi druge manjše projekte, kot fundraisers za New Hampshire Banki hrane ali pogoni hrane za pomoči potrebnim lokalnih družin v preostalem delu leta.

Po Bouldin je Bitcoin bila v veliko pomoč za projekt: "saj je cena Bitcoin namenjeni iti čez čas, je preprost način za mene, da imajo donaciju dolgoročno brez veliko varnostno tveganje, medtem ko nekoliko stranskih odskočna da celotno inflacijo stvar ".

Celoten članek

Trdnjava je Novogratz pravi Bitcoin bo "vredno veliko"

Michael Novogratz, od trdnjave Investment Group LLC, se priporoča naložbe v Bitcoin in dejal, da je podjetje je bilo ocenjevanje navideznega denarja, ki obstaja le v digitalni obliki. "Daj malo denarja v Bitcoin. Vrnite se v nekaj letih, in to se dogaja, da je vredno veliko", Novogratz dejal na konferenci v New Yorku, ki ga je Bloomberg kotira.

Gavin Andresen govori o 0,9 izpustitev

Medtem Bitcoin Examiner nazadnje govorili o glavnih 0,9 sproščanja, ki se vrača v juliju, osnovna razvojna ekipa je trdo delo v smeri sklenitve posodobitve. V tem času so pritrjena dva manjše napake in pregledali več kot 300 vlečenje zahteve.

Ta teden, Gavin Andresen, glavni znanstvenik pri fundaciji Bitcoin, odločila objaviti posodobitev, da nam sporočite, kako delo ekipe se bo, poudarja nekatere spremembe, ki so že del 0,9 izvornega drevesa. Poleg tega je tudi govori o nekaterih funkcij, da je ekipa upa, da bo kmalu izvajati. Vendar pa je še vedno ni napoved glede na datum izdaje za posodobitev.

Celoten članek

Sorodne novice


Post ICO

Coinbase ima novega zaposlenega: Charlie Lee, ustvarjalca Litecoin

Post ICO

Nemški drugi Bitcoin Boulevard se je rodil v Hannovru

Post ICO

Kozmetična kirurgija za Bitcoins: Elite Body Sculpture sprejema kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B

Post ICO

Nekdanji pomočnik direktorja FinCEN za govor na konferenci VeriCoin

Post ICO

Spletno mesto CoinTerra trpi zaradi zlonamernih napadov med postopkom dostave strojne opreme

Post ICO

Bitcoin velja za zasebni denar v Nemčiji

Post ICO

Taobao postane uradni anti-bitkoin stojnica - cena na Kitajskem pade za 16%

Post ICO

Nasdaq načrtuje uvedbo blokchain na zasebnem trgu

Post ICO

Top 4 Bitcoin prevare iz preteklega leta

Post ICO

Nasdaq sprejme Bitcoinjevo tehnologijo blokiranja za izboljšanje trgovanja z delnicami

Post ICO

Drži se svojega Bitcoina! Kaspersky sproži brezplačno dešifriranje orodje, ki odpre ransomware