Beepi in Grooveshark sprejemata BTC, ukrajinski Bitcoiners uživajo v preprostih nakupih in BitPay lansira Copay | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Beepi in Grooveshark sprejemata BTC, ukrajinski Bitcoiners uživajo v preprostih nakupih in BitPay lansira Copay

Beepi in Grooveshark sprejemata BTC, ukrajinski Bitcoiners uživajo v preprostih nakupih in BitPay lansira Copay

Tukaj je Bitcoin preizkuševalca zadnje tedensko krog z najbolj pomembnih tedenskih novic.

Ameriški urad za potrošnike obljublja, da bo bolj paziti Bitcoin

ZDA urad za potrošnika finančno varstvo (CFPB) se je zavezala, da bo bolj pozorno spremljati Bitcoin in drugih digitalnih valut. Vrstni red je prišel iz Urada vlade Accountability (GAO).

Urad, ki velja preiskovalno veja kongresa, napisal zaupno poročilo nazaj v maju, kjer hujska predsedstvo, da so bolj aktivni, ko gre za razvoj cryptocurrency politike v državi.

Celoten članek

Francoska policija razstaviti nezakonite izmenjave Bitcoin

Francoska policija so razstavljeni nezakonito izmenjavo Bitcoin in zasegli 388 BTC vreden okoli $ 272.800 v prvem takšno delovanje v Evropi, javni tožilec je dejal ta teden.

Dve osebi v Riviera obalnih mestih Cannesu in lepo je bilo dano uradno preiskavo v petek priprli zaradi suma, da je njihovo delovanje spletne strani, ki nezakonito prodajajo in posodila Bitcoins za svoje uporabnike.

Vir: Reuters

Tržnica vozila Beepi sprejme cryptocurrency

je že mogoče kupiti in prodati avto s pomočjo Bitcoin. Znani peer-to-peer digitalni trg Beepi je ta teden napovedal, da je zdaj sprejema cryptocurrency kot možnost plačila. Poleg tega je družba prav tako dodaja novo storitev: takojšen predhodno odobritev za avto posojila.

Beepi, ki se zdaj sprejema Bitcoin zahvaljujoč sodelovanju z BitPay, je bila ustanovljena pred kratkim Ale Resnik, sedanji predsednik uprave, in Owen SAVIR (COO) za inovacije dejanje nakup ali prodajo avtomobila.

Celoten članek

CoinJelly izmenjava ponuditi debetne kartice, storitve "na ravni banke"

Nova izmenjava in denarnico storitev s sedežem v Avstraliji in Hong Kong pravi, da gradi storitve "na ravni banke po Bitcoin, zasnovan tako, da se pritoži na tako resnih trgovcev in vsakodnevnih potnikov.

CoinJelly bo začela dve izmenjave za trgovce velikega obsega, sprva na južni polobli, nato pa kmalu zatem, severni. Predvsem njegova možnost potrošnikov denarnico ima omrežje kvarta ATM / debetne za uporabo po vsem svetu.

Vir: Coindesk

Mreža z 5.000 plačilnih terminalov prodaja BTC v Ukrajini

Mreža 4.900 BNK-24 terminalov razširila po vsej Ukrajini sedaj omogoča lokalnim uporabnikom, da enostavno kupiti Bitcoin v zameno za fiat valute. Mreža - z ukrajinska National Credit Bank deluje - prodaja kupone, da lahko kupci kasneje zameno za cryptocurrency z novo družbo, imenovano BTCU.

Uporabniki imajo za deponiranje denarja v enem od razpoložljivih terminalov, da bi prejeli kupon, ki vsebuje aktivacijsko kodo. Kupon se lahko natisne ali pošlje preko SMS sporočila na uporabnikov telefon. Potem Bitcoiners je le, da gredo na spletno stran BTCU je vnesti aktivacijsko kodo in zahtevajo njihovo cryptocurrency.

Celoten članek

ItBit seli v New Yorku in imena novega vodstva

Kot lokalne oblasti po vsej ZDA začeli prve korake k objamejo Bitcoin, ustanavljanjem kot itBit se vročično delajo zastaviti svoje terjatve. Družba, ki je postavljeno $ 3.250.000 lani novembra za začetek izmenjave Bitcoin za institucionalne vlagatelje, ki se preselili iz trenutnega bazo v Singapurju v New York, da bi dobili v pritličju enega od potencialnih središč za Bitcoin trgovanje v ZDA.

New York regulator Benjamin M. Lawsky, superintendent finančnih storitev, je prišel v korist cryptocurrency, mesto in država sta v končni fazi svoje stališče o tem, kako najbolje, da to urediti. To je s tega vidika, da itBit preseli v ZDA in je imenovan eden od ustanovnih partnerjev svojega Backer Liberty Mestne Ventures, Charles kaskarila, kot novi izvršni direktor družbe.

Vir: TechCrunch

Karpeles prodaja Bitcoins.com: polovico dobička gre v Mt. GOX stranke

Predsednik uprave je zdaj propadli izmenjavo Mt. Gox, Mark Karpeles, je napovedal, da se na dražbi domeno Bitcoins.com. Spletna stran je bila prvotno začela leta 2013, da zagotovi informacije o svetovno najbolj znanih digitalno valuto.

Vendar pa je zdaj domena se proda najboljšemu ponudniku na ameriški dražbeni hiši Heritage Auctions.

Na dražbi se bo zgodilo 24. Julija in ima ponudbo otvoritvenega $ 185,000. Kljub temu, upoštevajoč Bitcoin je vse večje priljubljenosti, je cena naj bi dosegla vrednost okoli 750.000 $.

Celoten članek

Naslednja Bitcoin osnovna različica, da so "pametnejše" transakcijske provizije

Bitcoin Foundation glavni znanstvenik Gavin Andresen je predstavil podrobnosti o novih pristojbin plavajoče transakcij, ki se vključijo v kodo naslednjega Bitcoin jedra za javnost.

Na novo delovno mesto na uradnem Bitcoin Foundation blog, Andresen izjavil, da bo posodobljena koda omogoči "pametnejše" pristojbine, ki računajo na dolžino časa, ki je potreben za potrditev transakcije v omrežju Bitcoin. Konec koncev, bo nova koda določiti prioriteto transakcije, pazite, da se transakcije potrditev bolj učinkovito.

Vir: Coindesk

Bitcoin Foundation najame lobiranja podjetje

Podporniki za virtualne valute Bitcoin se krepitvijo svoje Washington prisotnost, saj si prizadevajo za oblikovanje vlade nadzor plačilnega mlade sistema.

Trud je bil gradnjo, saj je več zveznih agencij začelo pregledu Bitcoin lani, vendar je dosegel mejnik v sredo, ko je Bitcoin Foundation, top trgovinski organizaciji za novo tehnologijo, dejal, da je ohranil lobiranje podjetje prvič.

Vir: The Wall Street Journal

BitPay začenja open-source, multi-podpis Bitcoin denarnico Copay

Na podlagi prepričanja, da "se bo tehnologija, multi-podpis igrajo pomembno vlogo pri pomoči ljudem zavarovati svoje Bitcoins pred izgubo ali krajo", procesor kripto-plačil BitPay napovedal začetek nove digitalne denarnice z imenom Copay.

Denarnico open-source je nastal iz "lastne potrebe za varno shranjevanje Bitcoins" BitPay je, piše blog, ki ga je družba objavila. V tem času je bila reakcija Skupnosti za začetek zelo pozitiven BitPay zasluži pohvale za več Redditors, na primer.

Celoten članek

Sodnik poganjki navzdol "Bitcoin ni denarja" argument v primeru Silk Road

Vlada in pravna skupnost, se lahko še vedno prepirali, ali je Bitcoin mogoče opredeliti kot "denar." Toda sodnik, ki vodi čez mejnik primeru drog Silk Road je izjavil, da je vsaj dovolj blizu, da boste zaprli zaradi pranja denarja.

V odločanje sprosti ta teden, sodnik Katherine Forrest zavrnili predlog po Ross Ulbricht, 30-letni domnevni ustvarjalca Silk Road milijard dolarjev bazar spletu drog, da zavrne vse kazenske obtožbe proti njemu. Ti stroški vključujejo narkotikom zaroto trgovini z ljudmi, pranja denarja, in taksist stroški zarote, kot tudi "nadaljevanje kazenskih podjetje" naboj, ki je bolje znan kot "kraljevega čepa" zakon, ki se uporablja za pregon kriminalna združba in kartelov voditelje.

Vir: Wired

Pretakanje glasbe platforma Grooveshark zdaj sprejema Bitcoin

Grooveshark pravkar objavila dobre novice za Bitcoin skupnost: online pretakanje glasbe se zdaj sprejema plačila cryptocurrency za svoje premijskih storitev.

Platforma - ustanovljena leta 2006 v Združenih državah Amerike in v lasti Media Group Escape - se lahko uporablja brezplačno, vendar v celoti uživajo vse Grooveshark je ima uporabniki morali plačati za premium paket, whichcosts 5 $ na mesec ali 50 $ na leto. Zdaj se ta vrednost lahko plača z uporabo Bitcoin.

Celoten članek

Bitcoin ceno "zadeti $ 2000" do konca leta

Cena ene Bitcoin bo dosegel $ 2000 do konca leta 2014, ima tveganega kapitala napovedal - povečanje 226pc od sedanje vrednosti virtualni valute.

Ko smo že pri CoinSummit v Londonu v tem tednu, Geoff Lewis, partner na Ustanovitelji sklada, je dejal, da bo "zelo bika, ko je nizko nestanovitnost", vendar ocenjuje, da se bo vrednost ene Bitcoin letijo v naslednjih petih mesecih.

Vir: The Telegraph

Sorodne novice


Post ICO

Bitfinex Delo z AlphaPointom

Post ICO

Rudarstvo Botnet Uporaba Facebook za okužbo shut down

Post ICO

Bitcoin doseže nov mejnik: 10.000 trgovcev Zdaj sprejemajo valuto

Post ICO

Bitcoin za potovanje: tekma v nebesih

Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Post ICO

Več kot 30 prodajaln CeX v Združenem kraljestvu zdaj trguje z Bitcoinom

Post ICO

Komentarji BitLicense postanejo javni in to morajo reči Western Western Union, Amazon in Walmart

Post ICO

Krog je brez beta in obljublja, da bo plačila Bitcoin lažje

Post ICO

Bitcoin denarnice

Post ICO

Mastodon naredi valove s šestim položajem na oglasni plošči

Post ICO

Se spomniš, ko sta bila Mitt Romney in njegova žena ucena za Bitcoins v letu 2012?

Post ICO

Dobrodelne ustanove: splošen primer bitkoinfobije