Bangladeš spet Bitcoin, Roger Ver proti hekerji in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bangladeš spet Bitcoin, Roger Ver proti hekerji in še več

Bangladeš spet Bitcoin, Roger Ver proti hekerji in še več

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji teden krogu navzgor z najpomembnejšimi naslovi v zadnjih sedmih dneh.

Bangladeš grozi, da obsodi Bitcoiners do 12 let v zapor

nove izjave, ki jih je centralna banka Bangladešu sprosti se je izkazalo, da je vse, ampak Bitcoin prijazen. Organ, ki je pokazala, da lahko lokalne Bitcoiners obsojen do 12 let zapora, če so organi sposobni dokazati, da se ukvarjajo z cryptocurrency.

Institucija, ki nadzira države v bančni sistem, trdi, kazni so vključeni v strogi zakoni za preprečevanje pranja denarja Bangladeša. Nenadna opozorilo je bilo izdano, ko je banka acknowleged obstoj poročil v lokalnih medijih glede Bitcoin transakcije v Bangladešu poteka preko spletne platforme za izmenjavo.

Celoten članek

Bitcoin Think Tank Coin Center začenja s podporo zvezd polni

Coin Center, nova organizacija javnega reda namenjena raziskavam in zagovorništvo digitalne valute, se je začela s široko podporo od Bitcoin industrije. Skupina s sedežem v Washington, DC, ki je podprta z velikimi številkami, kot VC vlagateljev Marc Andreessen, SecondMarket predsednik Barry Silbert, Bitcoin developerJeff Garzik in številne najbolj uglednih podjetij v panogi.

V odprtem pismu skupnosti, izvršni direktor Jerry Brito je dejal, da je eden od glavnih ciljev skupine za pomoč pri oblikovanju globalne regulativno razpravo, ki lahko odloči o usodi uporabe digitalne valute v ZDA in v tujini.

Vir: Coindesk

Bančne rešitve ponudnik prisiljen odtujiti otoka projekta Man Bitcoin

Vsaj dva britanske banke niso zadovoljni z kapital Lastne služb 'zvezi z otoka Man je nedavno oblikovane Bitcoin industriji. Družba je odgovorna za vzpostavitev povezave med lokalnimi šifrirnih-podjetij v Isle of Man in države bančnega sistema.

Storitev zakladnica znana kot CTS - hčerinska družba Capital International Group, ki upravlja sredstva za različne vrste podjetij -, prejel opozorilo in zdaj naj bi zmanjšati vezi z sektorju digitalne valute, ki ga naslednji mesec.

Celoten članek

CoinTerra odpre prednaročila za prvo 16nm Bitcoin ASIC

CoinTerra je napovedal AIRE miner, družbe prvi Bitcoin rudar, ki temelji na 16nm silicija. S sedežem v Teksasu rudarsko strojno kavo dejal AIRE bo prinesel znatno povečanje učinkovitosti in uspešnosti, ko bo ladij v prvem četrtletju leta 2015, kot je čip, je eden od prvih komercialnih izdelkov, ki temeljijo na 16nm tehnologiji.

CoinTerra CTO Timo Hanke okvirjem ponudbo, kot je tista, ki bi koristila širši potrošniški trg, rekoč: "Z izjemno zmogljivost cepilnim in energijsko učinkovitost, smo pripravljeni dati moč visoko zmogljive Bitcoin rudarstvu nazaj v roke Bitcoin navdušence po vsem svetu ".

Vir: Coindesk

Prevelike podari 4% vseh BTC prihodkov za pospešitev dela Crypto-fundacij

Potem ko so prvi večji trgovec sprejeti Bitcoin svetu, prevelike napovedala, da se zdaj darujete štiri odstotke vseh svojih globalnih prihodkov cryptocurrency na temeljih, ki spodbujajo uporabo digitalnega denarja po vsem svetu. Globalni prihodki blagovne znamke prispe prek O.co, mednarodni spletni strani družbe.

Prva organizacija, ki jo prevelike izbrana je zbornica Digital trgovino, predstavnik digitalnega poslovanja industrije s sedežem v Washingtonu. Prevelike opisuje zbornica kot organizacija, ki spodbuja "sprejemanje in uporabo digitalnih sredstev".

Celoten članek

Bitcoin Foundation preseli v EU

Fundacija Bitcoin je, po samo dveh letih, ohranil Monica Monaco, da jim pomaga pri vzpostavitvi delovne odnose s političnimi voditelji v Evropski uniji.

Monaco je ustanovitelj in direktor TRUST EU, skupina s sedežem v Bruslju, ki svetuje svojim strankam o zakonodajnih ustreznih pobudah EU. Ona je bila s sedežem v Bruslju, enajst let in ima široko mrežo povezav in obsežno znanje plačilnih sistemov, e-poslovanje, in potrošniških kreditov, kot to velja za politike EU. Evropska unija je največje gospodarstvo na svetu trenutno in spodbujanje Bitcoin je ključnega pomena za njegov uspeh.

Vir: CoinTelegraph

Roger Ver začenja "Bitcoin Bounty Hunter" boriti proti hekerji

Slavni cryptocurrency podpira Roger Ver, najbolj znan po svojem vzdevek "Bitcoin Jezusa", se širi svojo "Bitcoin Bounty Hunter" in ustvariti novo spletno stran. Pobuda ponuja kripto-nagrade za digitalne strokovnjakov, ki lahko izslediti črn klobuk hekerji.

"Utrujen sem od videnje prave kriminalce, z veliko žrtev ne upošteva, medtem ko tradicionalni kazenskega pregona je zaseden dogaja afterperpetrators od zločinov brez žrtev, kot so tiste, ki sodelujejo v Silk Road Marketplace", pravi Ver v videu, objavljenem na YouTubu, kjer je predstavljen pobuda.

Celoten članek

BitPay posodobitev API omogoča aplikacije omogočajo enostavno Bitcoin nadomestil

BitPay je predstavil najnovejšo različico svojega BitPay API, z reprezentanco stanje prenosa (prijeten) storitev, ki bo omogočala stranke vseh razvijalcev-API uporabi možnost, da sproži nadomestil neposredno iz teh aplikacij.

Posodobljen API sledi niz nedavnih izdaj za razvijalce iz številnih ključnih Bitcoin podjetij, vključno z Coinbase in CEX.io, ki so razkrili nove ponudbe za te skupnosti to čez teden dni.

Vir: Coindesk

Forum priljubljena Bitcoin očitno blokira Veliki kitajski požarni zid

Priljubljen forum za razprave, povezane s Bitcoin na spletu, je očitno blokiral Kitajske Great Firewall (znan tudi kot Veliki kitajski požarni zid, seveda). BitcoinTalk.org je stala več let kot glavno mesto za Bitcoin pogovor na internetu, če pa je ta novica dokazano, naši prijatelji na Kitajskem ne bodo imeli dostopa, razen če bypass cenzuro svojih vlad.

Novica je prišla iz skrbnik BitcoinTalk.org je, znan na spletu kot Theymos. Je objavljen na spletni strani za socialno delitev Reddit.com izmenjavo novic, ki je brez dvoma kalijo klepet o tej zadevi.

Vir: NewsBTC

"Pirateat40" obsojen na plačilo 40,7 milijona $ preko sistema Bitcoin Ponzi

Eden izmed najbolj znanih primerov v kratki zgodovini Bitcoin se je končno odločil na sodišču. Ameriški sodnik obsojen Trendon Brivniki - najbolj znan kot "pirateat40" -, plačati kombiniran 40,7 milijona $ za izvajanje sheme Ponzi.

Brivniki je lastnik Bitcoin hranilno Trust, podjetje, ki se prodajajo naložbe uporabo BTC in je preiskoval Komisije za vrednostne papirje in borzo v letu 2013. V skladu s SEC, družba je Ponzi shema, ki dvigne več kot 732,000 BTC med februarjem 2011 in avgusta 2012, ko je obljubil vlagateljev do sedem odstotkov na tedenski interesu.

Celoten članek

Bitcoin izmenjava odpre v Novi Zelandiji

Novozelandci bodo zdaj lahko plačujejo račune in celo najemnino pomočjo priljubljeno virtualno valuto Bitcoin. Funkcija je bil uveden s spletno izmenjavo igot.com, ki trdi, da je v državi največja platforma, ki obsega poslov.

Po igot.com, bodo uporabniki lahko neposredna plačila zakona, vključno s kreditnimi karticami, telefonske račune, komunalne menice, mer sveta in najemnine. Avstralski podjetnik in igot.com soustanovitelj Rick Day, ki je trenutno v ZDA, ni bilo takoj na voljo za komentar.

Vir: Stuff.co.nz

Sorodne novice


Post ICO

Gyft lansira program točk in 3% vrne na nakupe Bitcoin

Post ICO

Ali ti trije borzi Bitcoin načrtujejo odstranitev svojih trgovalnih provizij?

Post ICO

Hacking Team je razvil Bitcoin denarnico za sledenje uporabnikom

Post ICO

Reserve Bank of India opozarja uporabnike pred nevarnostmi Bitcoin trgovanja

Post ICO

SecondMarket sproži zasebno investicijsko podjetje Bitcoin

Post ICO

Spletna stran za skupno rabo glasbe sprejema prispevke Bitcoin za umetnike

Post ICO

20 Insane bitcoin rudarskih skladišč

Post ICO

Fidor in Kraken Team Up za kriptokovno banko

Post ICO

Cryptsy leži po vseh državnih zakonih

Post ICO

Lokalne oblasti so zaprli samo britanski ATM v Vermontu

Post ICO

Znanstveniki MIT razvijajo algoritem, ki lahko predvidi ceno Bitcoina

Post ICO

Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda