Organi razpravljajo o predpisih, Zeroblock prihaja v Android in Atlanta gosti kripto konferenco | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Organi razpravljajo o predpisih, Zeroblock prihaja v Android in Atlanta gosti kripto konferenco

Organi razpravljajo o predpisih, Zeroblock prihaja v Android in Atlanta gosti kripto konferenco

Ta teden, Bitcoin Examiner osredotoča na nove posle, nove funkcije in nove storitve. Od trgovalnih platform za nove rudarskih naprav, in ne pozabite na širitev prvega Bitcoin novice zbiralnik Zeroblock, vse, kar je pomembno, je tu, v naši zadnji tedenski okrogli navzgor.

Btc.sx je nova Bitcoin samo trgovska marža platforma

Ime Btc.sx morda zveni znano, saj družba je eden od sponzorjev Aussie dogodka "Beers4Bitcoins", določene, da se pojavljajo v Sydney. Toda zagon, ki ga je bivši bankir Joseph Lee ustanovljena, izstopala ta teden po objavi svoje trgovalne platforme, ki deluje izključno s Bitcoin dosežena donosnost šele po enem mesecu in pol dela.

Lee želi vsakdo imeti možnost, da špekulirati o vrednosti cryptocurrency z ustreznimi orodji, vendar brez večjih tveganj. Zato Btc.sx vključuje vse dobičkom, izplačila in depozite na.

Razvijalec ustvari Raspberry Pi Bitcoin Hotspot

Razvijalec Richard Green je pred kratkim objavil sporočilo na Reddit napovedal, da je končal delujoč prototip novega Bitcoin omogočen WiFi hotspot pogon z Raspberry Pi. Srborit lahko prepoznate po SSID (Service Set Identifier) ​​"BitcoinWifi" in omogoča povezavo z Bitcoin vozlišč, prek pristanišča 8333, ki omogoča plačilo zagotoviti popoln dostop do storitve.

Po mnenju avtorja, naprava zahteva nič konfiguracijo za delo, vendar je treba dodati, da obstoječe infrastrukture (5V USB omrežni adapter in usmerjevalnik preko Ethernet). Ti lahkoDobrodošli v prihodnosti: spoznajte krionski binarni strojKer smo to videli, smo vedeli, da je skoraj nemogoče, da je povprečna računalnik rudnika Bitcoins učinkovito. To je glavni razlog, zakaj je bilo Rudarski stroji za cvetenje kot gobe, in danes, vam prinese še en primer evolucije.

Spoznajte krionična FrostBit, od Cryoniks Inc., stroj, ki se lahko šteje samo PC, če govorimo o njenem imenu. Naprava ima nekaj futurističnih funkcije: vsebuje tekoči generator dušika, posebno ASIC chipsand ne pozabi thespecial ceno okoli 15.000 $. Vrednost, ki jih ne more čudno, plačati Bitcoins.

"To je prvič" PC "je bila zgrajena za potrošnike z vgrajenim tekočim dušikom generatorjev. Uporabljamo helija tehnologijo stiskanja, da super-cool kondenzatorji, ki pa se kondenzirajo dušika zrak v svoji tekoči obliki. Nič ni niti približno podobna voljo potrošniki ", pravi Fahad Koumaiha, predsednik uprave Cryoniks.

"Z ohranjanjem krionična temperatur smo bili sposobni doseči superprevodnost z našim meri izdelana ASIC procesorje Ne samo, da smo dobili veliko spodbudo v hitrosti, vendar pa zmanjšati porabo energije za okoli 2800W na enoto;. Bistveno manj kot karkoli na današnjem trgu", je še dodal.

Medtem ko je povprečna PC zadene le 200W, lahko to rudarstvo stroj hit vrhove 2800W in opravljajo 1000 Gigahashes na sekundo. Družba načrtuje, da ladja krionična Bitcoin FrostBit v juliju, tako da, če ste resni glede Bitcoin rudarstvu in želijo investirati v dober stroj, pomislim.

Via techcrunch.com


Direktor Western Union namiguje na posvojitev Bitcoina, vendar šele, ko se uredi kriptokovnostEden od najmočnejših moških na trgu nakazila, Hikmet Érsek, predsednik uprave Western Union, ta teden dejal, da bi se njegovo podjetje išče za sprejemanje Bitcoin, vendar šele potem, ko je na svetu najbolj znan cryptocurrency urejeno (vsaj v nekaterih od 200 državah, v katerih posluje družba).

Novica se je pokazala med Bloomberg show "Street Smart", ki jo je Trish Regan gosti. Érsek priznal Western Union lahko vključuje možnost Bitcoin v svoj paket storitev.

Vendar pa je predsednik uprave pričakuje, da bodo stranke, da pokažejo zanimanje in povpraševanje možnost prvo, zahtevo, da se šteje, ko je cryptocurrency urejeno.

"Mi se usede in plačati v 121 valutah [...]. Ko je treba Bitcoin urejeno, regulator, ki bi morala biti ustrezno valuta, zakaj ne bi morali uporabljati tudi Bitcoin?«, Je odvrnil, ko postavlja pod vprašaj Trish Regan, ki se sooča Érsek z visokimi pristojbinami Western Union zaračuna za prenos denarja.

Dodal je, da podjetje ne bo zatiska o taki inovacije, če stranke dokazati, da želite uporabiti.

Če je Bitcoin urejeno in stranke to želijo, zakaj ne?

V tem času se zdi, da je cena Bitcoin stabilizirala okoli $ 600 znamke, po dveh tednih nekaj volatilnosti, po BitcoinCharts.com.

Izbrani slika iz Wikimedia


Kaj lahko kupi 1 BTC? Spoznajte indeks Seans Outpost Meal IndexBitcoin skupnost je vse bolj spreminja način meri moč svojo najljubšo virtualno valuto. Z digitalno kovanec osvaja svojo "osebnost", veliko uporabnikov prenehala razmišljati o tem, koliko ameriških dolarjev na Bitcoin je vreden. Zdaj, to je stvar realne kupne capacityand, da je očitno, ko preverijo zadnjo indeks povezano-Bitcoin tam zunaj: Sean je predstraža Meal indeks.

Ta preprosta stran, ki jo je redditor "ryepdx" tukaj je napovedal, je eden od prvih korakov za začetek ogleda Bitcoin kot edinstveno cryptocurrency, brez primerjav za fiat.

V bistvu, to ti pove, koliko lahko obroki Sean je Outpost je Pensacola brezdomci Outreach, kupi z 1 BTCaccording do Coinbase je posodobljeno tečaju. Vsak obrok je povprečen strošek $ 1.25, že z vsemi stroški proizvodnje in dostave vključeni.

V času našega obiska na strani, lahko 1 BTC plačali za 234 obrokov, da bo kasneje na voljo brezdomcem v regiji Pensacola, v kateri se nahaja Satoshi Forest, devet-acre zatočišče za ljudi brez doma.

Za vse Bitcoiners tam zainteresiranih v procesu ustvarjanja, "ryepdx objavljenih kodo tukaj.

Sorodne novice


Post ICO

Komentarji BitLicense postanejo javni, novi zapisi porabe Bitcoin in še več

Post ICO

Pojavi se nova regulacijska karta, medtem ko štiri različne države govorijo o Bitcoinu

Post ICO

Podjetja lahko kmalu oddajo bitkoin skozi Tango

Post ICO

Spoznajte Bitbetex, spletno stavo, ki temelji na Bitcoinu

Post ICO

20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju

Post ICO

Razumevanje cene Bitcoin in njene nestanovitnosti

Post ICO

Center za avstralski nacionalni slovar izbira Bitcoin kot besedo leta 2013

Post ICO

Bitcoin velja za zasebni denar v Nemčiji

Post ICO

Nasdaq sprejema blokado, Rusija ustavi blokiranje mest Bitcoin in še več

Post ICO

Bitcoin Universe - kateri Bitcoin znak ste

Post ICO

Študenti Univerze Simon Fraser lahko sedaj kupijo učbenike z Bitcoinom

Post ICO

New York Stock Exchange začenja Bitcoin indeks NYXBT