Apple pozdravlja blokchain, Wikimedia sprejema BTC in Romunija odkrije kripto priložnost | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Apple pozdravlja blokchain, Wikimedia sprejema BTC in Romunija odkrije kripto priložnost

Apple pozdravlja blokchain, Wikimedia sprejema BTC in Romunija odkrije kripto priložnost

Tukaj je Bitcoin preizkuševalca zadnje tedensko krog z najpomembnejšimi dogodki v preteklem tednu.

App Store Apple reintegrates Blockchain je Bitcoin aplikacijo

Po spremembi svoje pogoje storitve za razvijalce, da obnovimo Bitcoin aplikacije v svojem App Store, Apple je danes pozdravil ponovno uporabo Blockchain je. Svetovno najbolj znana cryptocurrency denarnico - ki je izbačen iz platforme februarja - je bila ponovno vključena ta teden.

V začetku tega leta, odločitev Apple za prepoved aplikacijo povzročil val polemik, predvsem med Bitcoin skupnosti. Z digitalnim velikan zavrnitvi zagotovi razlago, so videi Bitcoiners uničujejo svoje izdelke Apple pomnoži po spletu.

Celoten članek

XBTeller začenja Bitcoin bankomat in izobraževalne kioskih v Koloradu

Na voljo je nova, povezanih z Bitcoin start-up v Koloradu, in oni so v upanju, da začnete omrežje Bitcoin ATM v Ameriki 38. Država, ki se začne z lokacijo v Aurora.

Ideja: omogočajo prebivalci Colorado, da enostavno priti Bitcoin preko intuitivnega vmesnika na voljo na enotah lamassu XBTeller se poslužujejo. In če so bili le radovedni digitalni valuti, XBTeller je sklopitev svojo ATM s tako imenovanim "izobraževalni kiosk", ki bodo učili potrošnikom osnovne ins-and-outs Bitcoin.

Vir: NewsBTC

Bitcoin Foundation predstavil novo uporabniku prijazno spletno stran

Fundacija Bitcoin je predstavil spletno stran nove videz, ki si prizadeva, da bo prehod za Bitcoin virov in osrednja točka za digitalno valuto kot blagovno znamko. BitcoinFoundation.org je prenova si predstavlja spletno stran kot sredstvo za izobraževanje o Bitcoin, vključno z njeno uporabo in osnovno tehnologijo.

Poleg tega je namen spletne strani za povečanje preglednosti, da bi olajšali dostop do informacij o Fundacije predpise ter davčnih informacij skupaj sestavi in ​​strukturi njenega vodstva.

Vir: Coindesk

Romunija vidi priložnost v Bitcoin

Proti vsem pričakovanjem, Romunija se začne, da postane pravi Bitcoin središče v vzhodni Evropi. Druga najrevnejša država na celini že ima kripto-bankomat in izmenjavo.

Stroj se nahaja v centru Bukarešta je bila sprejeta namestili nazaj v maju, kar BTC transakcije veliko lažje. Oddaljen od glavnega mesta, v zahodnem mestu Oradea, je mogoče, da bi našli prvo izmenjavo Romunije Bitcoin. Družba je pripravila več kot 2000 strank v zadnjih sedmih mesecih, odkar se je začela, pri poslih v višini 5.12 milijona lei (enakovredno za 1.570.000 $).

Celoten članek

BitFury napoveduje gostila rudarskih storitev za poslovne uporabnike

Ena od največjih Bitcoin ponudnikov rudarske infrastrukture, BitFury, je predstavil novo gosti rudarske storitve za poslovne stranke. Družba trdi shema bo kupcem z "optimalno in zanesljivo" - ampak poceni - hash moč povečati donosnost svoje naložbe.

BitFury pravi, da svoje Asics in specializirani rudarstvo strojne opreme so se uveljavil kot vodilni na trgu v obeh izgradnjo in upravljanje računalniških centrov za rudarske operacije. Po navedbah podjetja, približno 40% vseh Bitcoins se kopljejo uporabo BitFury izdelanih čipov.

Vir: Coindesk

Sedaj lahko pomaga Wikimedia Foundation s Bitcoin donacijami

je Fundacija Wikimedia odločili, da začnemo sprejemati Bitcoin donacije na poti k "prepričati darovanjem je tako enostavno in vključujoča, kot je mogoče."

Temelj trenutno sprejema 13 različnih načinov plačila, ki omogoča, da za ljudi iz vseh držav na svetu, ki podpirajo delo organizacije.

Celoten članek

BitPay kosi provizijo za zagonsko načrtu za trgovce

Finančni ovira za Bitcoin obdelavo je pravkar zabrisati. Danes, BitPay namerava objaviti, da pada stroške transakcije enega odstotka na starter načrtu. To pomeni, da trgovci, ki se prijavijo za načrt starter dobili dostop do BitPay API, aplikacije in vtičniki brezplačno, brez transakcijskih stroškov in brez omejitev, koliko (ali višina) transakcij na načrtu.

"To je bil načrt večina naših trgovcev je začela s, nato pa so preselili do nekaj drugega," je dejal BitPay je soustanovitelj in izvršni predsednik Tony Gallippi. "Tako bi bilo le smiselno, da bi oviro za vstop celo nižje".

Vir: GigaOM

Las Vegas dobi svojo prvo Bitcoin bankomat

The Strip, ki je eden od najbolj znanih Las Vegas "lokacijah, je sedaj dom za zelo poseben pripomoček: notranjost trgovine s spominki v Las Vegas Boulevard South, da je zdaj mogoče najti v mestu prvo Bitcoin bankomat.

Dvosmerni stroj je mogoče najti na številnih Boulevard je 3735, v bližini Travelodge južno od Harmon Avenue. Bankomat se lahko uporabijo za nakup Bitcoin ali umakne fiat valuto in omogoča novim uporabnikom, da neposredno ustvariti račun, če nimate že, da se uporabi naprave.

Celoten članek

Rusija prepovedala Bitcoin, spet

Eden od največjih tiskovnih agencij v Rusiji, RIA Novosti, so sporočili ta teden, da je rusko ministrstvo za finance pripravlja predlog zakona o prepovedi cryptocurrencies v državi.

"Ministrstvo predlaga, da se vzpostavi prepoved izdaje denarnih nadomestkov, tudi v elektronski obliki. Predlaga tudi, naj pojasni določbe zakona o centralni banki Ruske federacije, razširiti prepoved ne samo o vprašanju denarnih nadomestkov, ampak tudi za izvajanje operacij z njimi ", v skladu z RIA Novosti.

Vir: CryptoCoinsNews

Sorodne novice


Post ICO

Malware povezana s spopadom med Rusijo in Ukrajino izprazni Bitcoinove denarnice

Post ICO

Stranke Hashie.co izgubijo dobiček po izginotju Bitcoinove rudarske platforme

Post ICO

Bitcoin državljanska vojna diha: kdo, kaj, zakaj, kdaj in kako

Post ICO

Prosim, ne drugega kovanega dieta, ki bi si ga bilo treba ogledati

Post ICO

Tedenska analiza cen in napovedi Bitcoin 2

Post ICO

Tržnica kmetov in Bitcoin: Kaj kuhate v kripto-kuhinji?

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW

Post ICO

Gems Crowd-sale se začne 30. novembra

Post ICO

BitStamp za evropske stranke sproži predplačniško bitkoinsko debetno kartico

Post ICO

Načrtovana nadgradnja povzroči nastanek neveljavnih blokov

Post ICO

Par živi tri mesece na Bitcoinu in preoblikuje izkušnje v dokumentarni film

Post ICO

Bitkominske mikro transakcije brez kakršnihkoli plačil? Ja, to je nova funkcija Coinbase