Apple sprejema Bitcoinove aplikacije, Voorhees, ki jih zaračunava SEC in cena BTC skokov | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Apple sprejema Bitcoinove aplikacije, Voorhees, ki jih zaračunava SEC in cena BTC skokov

Apple sprejema Bitcoinove aplikacije, Voorhees, ki jih zaračunava SEC in cena BTC skokov

Čas je za 99Bitcoins je zadnji teden zaokroži navzgor.

Če jih ne more boriti, da se jim pridružijo: Apple odpira vrata za Bitcoin aplikacije

Zdi se, kot vojni med Bitcoiners in eno izmed svetovno najbolj znanih podjetij, mogočnega Apple, je prišel do konca. Ali pa vsaj odmor. Tech velikan tiho spremenila pogoje storitve za razvijalce po zadnji konferenci za razvijalce Apple Worldwide, vendar razvijalci opazil veliko novost.

The-re napisal poglavje 11.17 sedaj določa, da "lahko aplikacije olajša prenos odobrenih virtualnih valut, pod pogojem, da to storijo v skladu z vsemi državnimi in zveznimi zakoni za ozemlja, na katerih deluje aplikacija". Z drugimi besedami, bo Apple ustavi prepovedi zakonske in v skladu z zahtevami Bitcoin aplikacij iz svoje spletne trgovine App Store samo zato, ker so povezane z cryptocurrency.

Celoten članek

Vprašanja BBB opozorilo pred Bitcoin rudarska podjetja Cointerra

Better Business Bureau izdala opozorilo potrošnikov za eno od največjih ameriških Bitcoin rudarskih podjetij, da potrošniki pravijo, ni podal nadomestil.

Cointerra, s sedežem v Austinu v Teksasu, je prejela skoraj 40 pritožb v maju, in ni zagotovil razlog za urada za zamudo nadomestil. Cointerra izvršni direktor in ustanovitelj Ravi Iyengar je dejal, je bilo podjetje deluje skozi velik zaostanek za nadomestilo, in je ne bodo BBB na tekočem o tekočih vprašanjih, zaradi majhne osebje Cointerra je.

Vir: LA Times

Bitcoin denarnice: spletno programsko opremo ali mobilni?

Bitcoin spletni ali mobilni denarnice: kateri tip vam je najbolj všeč?

Oglejte si ta seznam sedmih različnih vrst programske opreme, v skladu z Bitcoin.org, in odločiti, katera vam najbolj ustreza.

Celoten članek

UK relief dobrodelni komično videti v Bitcoin donacij

Comic Relief, britanski dobrodelni najbolj znan po svojem "Red Nose Day 'fundraising dogodek, raziskuje možnosti za Bitcoin donacije.

Red Dan Nose telethon poteka vsaki dve leti in je dvignila več milijonov funtov od svojega začetka leta 1985 za vzroke, kot so lakota in boj proti malariji v Afriki, kot tudi pravice invalidov in brezdomstva v Veliki Britaniji.

Vir: Coindesk

Bitcoin podjetnik Erik Voorhees s SEC zaračuna

ZDA za vrednostne papirje in borzo Komisije (SEC) je objavila thisweek da Erik Voorhees, ustanovitelj spletne strani, kot je dobro znano SatoshiDICE, se zaračuna za javno ponudbo delnic v dveh povezanih Bitcoin podvigov brez vpisa v register.

Voorhees je znano, v cryptocurrency skupnosti za to, da je ustanovitelj dveh znanih platform: SatoshiDICE in FeedZeBirds. Medtem ko je prvi je spletna stran, igre na srečo, ki je bil prodan za več kot 12 milijonov $ nazaj v juliju 2013, se jih lahko opišemo kot sistem, ki samodejno plača uporabnikom za retweeting sponzorirane sporočil.

Celoten članek

Bitcoin izmenjavo BTCpromo se sooča prevara obtožbe

Bitcoin ameriški dolar neposredne izmenjave je BTCpromo.net pred kratkim prišel v ogenj glede svojih senčnih poslovnih praks. Izraz "prevara", je skupna tema. Zdi tehniko "Prodaja Bitcoins za dolar v PayPal", ki jih trenutno uporabljate daje prodajalci kratek konec palice.

BTCpromo je registriran za Queenslandu v Avstraliji. Vendar pa je lastnik BTCpromo podpiše vsa sporočila z "BTC ?????".

Dne 17. Maja 2014, uporabnik "undertheinfluence" objavljen na bitcointalk.org o nedavnih izkušnjah z btcpromo, "sem jih poslal 0.5 BTC pred dvema dnevoma, ki si je predelana, vendar z veliko zamudo. Sem poslal še eno 2.49 BTC 24 urami, nič še. Ni odziva na več e-poštnih sporočil podpore. Ni odgovor na Facebook sporočil. Ne oglasiš ".

Vir: CryptoCoinNews

Cena Bitcoin povečuje 30%: kaj se je zgodilo v zadnjih dveh tednih?

Cena svetovno najbolj znanih cryptocurrency poplavo v zadnjih dveh tednih. Cena Bitcoin se je gibala od manj kot 450 $, vrednost registrirano 19. Maja, v sedanji vrednosti okoli 650 $.

To pomeni, da je rast več kot 30 odstotkov, kot lahko vidite spodaj zahvaljujoč Bitcoincharts.com.

Celoten članek

Kanadski rudnik zlata na prodaj za 2 milijona $ v Bitcoin

Zlata jama se nahaja v Kanadi Dawson City je naprodaj za več kot 3.000 Bitcoins - zelo prvo ponudbo te vrste na ljudski le-Bitcoin trgu, BitPremier.

Neimenovani prodajalec sprašuje 2 milijona $ za rudnik zlata v znanem rudarskem območju Yukon, ki je bil doma na televizijskih programih, kot so Yukon Gold History Channel in National Geographica v Yukon Gold.

Vir: IBT

Bitcoin Evangelista Jason King teče 3.237 kilometrov za spodbujanje cryptocurrency

Ustvarjanje in upravljanje Sean postojanka, ki temelji cryptocurrency brezdomci, dosega organizacija v Pensacola (Združene države Amerike), ni bilo dovolj za Jason King. Bitcoiner se je odločila, da delujejo 3.237 kilometrov po vsej ZDA. In njegova pustolovščina je skoraj konec.

Po štirih mesecih, Jason King ima le okoli 30 več milj levo, da konča svoj tek po vsej državi, je projekt z naslovom "Bitcoin Across America". Od februarja, je shed 72 kilogramov, medtem ko hoja na tisoče kilometrov za ozaveščanje o brezdomstvu in Bitcoin.

Celoten članek

Verichannel omogoča nakit trgovin po vsem svetu sprejemajo Bitcoin

Shopping za fino nakit in ure samo postal še veliko bolj dostopna. Ta posebna nekdo morda lahko dobili svoj zaročni prstan, ali večnost prstan kupil preko Bitcoins. Verichannel, podjetje, ki gradi in upravlja digitalnih platform za draguljarjev, kot tudi FMX, zasebno trgovalna platforma za Forevermark diamanti in zlatar, je objavil, da je sklenil dogovor z Coinapult, ki bo omogočil nakit trgovine sprejeti Bitcoin tako preprosto kot ki bi jih sprejeli Visa ali PayPal.

Claire Adler, pisanje v Financial Times poroča, da Verichannel pravi, da je imela "velik interes", od trgovcev, začenja svoje storitve na JCK nakita razstavi v Las Vegasu ta teden.

Vir: CryptoCoinNews

Sorodne novice


Post ICO

Washington meni, da so digitalne valute vključene v opredelitev denarja

Post ICO

Bank of Thailand meni, da je Bitcoin nezakonit: trgovanje je zdaj začasno ustavljeno v državi

Post ICO

Kozmetična kirurgija za Bitcoins: Elite Body Sculpture sprejema kriptocurrency

Post ICO

Tedenska analiza cen in predvidevanje Bitcoin 3

Post ICO

Coinbase začenja Multisig Vault in zdaj omogoča strankam nadzor nad zasebnimi ključi

Post ICO

Bitcoinova akademija in Bitcoin Bootcamp kmalu bodo izobraževali otroke o kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin velja za zasebni denar v Nemčiji

Post ICO

GAW je prejel skoraj 350.000 ameriških dolarjev na zveznem sodišču

Post ICO

Ali še nimate lastnikov bitkoinov? Vrezan si

Post ICO

Spoznajte prvega lastnika bankomatov Lamassu Bitcoin

Post ICO

Dobrodelne ustanove: splošen primer bitkoinfobije

Post ICO

Privzete vrednosti CoinTerra