Andresenov predlog velikosti blokov, Nasdaqov blokovni projekt in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Andresenov predlog velikosti blokov, Nasdaqov blokovni projekt in še več

Andresenov predlog velikosti blokov, Nasdaqov blokovni projekt in še več

Dobrodošli na 99Bitcoins "zadnji teden krogu navzgor z najpomembnejšimi naslovnice v tednu.

Barclays preizkušanje Bitcoin tehnologijo

Ena od največjih bank na svetu morda videti, da se vključijo v prostoru Bitcoin. Barclays, slavna britanska multinacionalka, ki se izvaja pilotni program preizkusiti bitcoins.

Za zdaj so poskusi so šele v fazi "proof-of-koncept", kar pomeni, da je podjetje le z vztrajanjem svoj prst v vodo, tako rekoč, ampak preprosto dejstvo, da je velika multinacionalka raziskuje Bitcoin je dobra novica.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Nekdanji Nike exec je novi predsednik uprave Bitreserve

Pred šestimi meseci, Anthony Watson, mladi hotshot CIO Nike, nenadoma zapustila športna oblačila velikana osebnih razlogov. V aprilu, Fortune poročajo, kjer ga je pristal: Bitreserve, a oblak denarja storitev, ki uporablja Bitcoin. In zdaj, ne kar tri mesece v njegovem času tam, ima nov naslov: predsednik uprave.

To je bilo hitro. To je hitra rast, ki je v skladu z tornado kariero Watson je v preteklem letu.

Vir: Fortune.com

Ukrajina ustvariti svojo BitLicense in urediti Bitcoin

V presenetljivo potezo, je ukrajinska vlada napovedala, da bo javnost svojo različico BitLicense newyorškem urediti Bitcoin v državi.

Nazaj v novembru 2014, Nacionalna banka Ukrajine proihibited uporabo Bitcoin v državi kot možnost plačila, da bi zaščitili svoje državljane in njihove pravice. Vendar pa je bila reakcija nacionalne institucije za napoved vlade opisal kot "presenetljivo pozitivni".

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Kako učiti otroke o Bitcoin? Minecraft je odgovor

Na voljo je nova Bitcoin igra v mestu, in to je pomagati otrokom, da razumejo, kako Bitcoin deluje. PlayMC začela novo Bitconomy vključena v svojem strežniku Minecraft, ki omogoča uporabnikom, da zaslužijo BTC in izvedeli več o cryptocurrency.

PlayMC je Bitconomy uporablja enotno valuto, imenovano Bits, ki predstavljata 100,000,000th o Bitcoin. Morda ne bo veliko, vendar pa igralci lahko dejansko preživeti Bits v vseh trgovinah v igri za nakup razredov, predmetov ali dodatne vsebine.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Kako Blockstream načrtov za izboljšanje Bitcoin zasebnosti

Bitcoin je pogosto zaslužen za to, da preveč anonimni in zasebni način posla. Ampak, če je Blockstream je Greg Maxwell, da bi verjeli, da je še vedno področje improvizacije.

Blockstream soustanovitelj in glavni razvijalec spomnil na številna vprašanja glede zasebnosti z Bitcoin, predvsem v zvezi z revealable identiteto Bitcoin transaktorjev. Dejal je, da če Gledalec uspe razkriti identitete vpletenih transakcij, lahko je dodatno ugotovimo posameznikovo finančno zgodovino zgolj s pogledom na njegovo javno dostopnih transakcijskih zapisov.

Vir: NewsBTC.com

CryptoWall: Hekerji uporabljajo Bitcoin zahtevati ransoms

Spletni uporabniki morali skrbeti še drugo varnostno grožnjo: izsiljevalska. FBI zdaj ocenjuje, da izgube zaradi izsiljevalska, vrsta zlonamerne programske opreme, dodal milijonov $ 18 dolarjev v zadnjem letu.

Na žalost, so hekerji uporabljali Bitcoin in drugih digitalnih valut kot primarno izbiro za plačila. Kot Bitcoin transakcije skriti identiteto stranke prejemnice, je digitalna valuta postala top izbira za hekerje in druge ljudi, ki se ukvarjajo z nezakonitimi dejavnostmi.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Nekdanji ameriški agent kriv za Bitcoin kraje v Silk Road sondo

Nekdanji zvezni sredstvo se je strinjala, da krivdo za krajo Bitcoins med preiskavo vlade Silk Road in na skrivaj zbirali plačilo od upravljavca spletnega črnega trga za informacije o svoji sondo.

Carl Force, nekdanji agent US Drug Enforcement Administration, se je strinjal, da krivdo 1. Julija do obtožb izsiljevanja, pranja denarja in oviranja pravosodja, glede na dokumente, vložene v ponedeljek na zveznem sodišču v San Franciscu.

Vir: Reuters.com

Podjetja se lahko kmalu daje Bitcoin stran s Tango

Želite, da poberem nekaj Bitcoins ne da bi morali plačati za njih? Sliši se prelepo, da bi bilo res, ali morda prevara, vendar novo partnerstvo med Tango in Snapcard lahko povzroči bitcoins se odda v okviru nagradnih programov.

Že nekaj nadarjenih Bitcoins vsekakor bije da bi rudnik kovancev ali da bi jih kupili z izmenjavo.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Jon Matonis: Bitcoin potrebuje svojo lastno različico LIBOR

CoinTelegraph govoril Jon Matonis o povečanju 21 milijonov Bitcoin pokrovček, pomen zamenljivosti in zasebnosti za uspeh Bitcoin in uvedbo referenčno obrestno mero, podobno LIBOR za Bitcoin ekosistemu.

Jon Matonis je bil gonilna sila in shaker po prostoru Bitcoin in naprej, še posebej, ker leta 2013. Delal je kot ustanovna sveta direktorja za Bitcoin Foundation in je trenutno član uredniških odborov za CoinDesk.

Vir: CoinTelegraph.com

Več kot 20.000 Japonski trgovci lahko zdaj sprejemajo Bitcoin

Več kot 20.000 merchantsbased na Japonskem lahko sedaj sprejeti Bitcoin kot možnost plačila za svoje izdelke in zaradi storitve v novo partnerstvo.

Bitcoin izmenjava Quoine in japonski plačila omrežje Econtext ekipo za pomoč na tisoče lokalnih trgovcev, da sprejmejo cryptocurrency.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Bitcoin angel omrežja BitAngels praznuje 2. Obletnico

BitAngels, ki velja za največji Bitcoin angeli omrežje, praznovala svojo drugo obletnico ta teden. Skupina je bila ustanovljena leta Nepripreman seji med 2013 konferenci Bitcoin v Bitcoin fundacije, s soustanovitelji Michael Terpin, David Johnston in Sam Yilmaz.

Povabilo je bilo poslano preko Reddit povabilo in se udeležili vsaj 35 Bitcoin navdušenci, kasneje pa raste v velikosti okoli 60 članov, po enem tednu. Danes, več kot 500 vlagateljev, da se decentralizirano globalno mrežo BitAngels.

Vir: NewsBTC.com

Andresen vrže še en predlog za povečanje omejitev velikosti bloka

V zadnjih nekaj mesecih, Bitcoin skupnost je bila, ki se ukvarjajo z Gavin Andresen in njegovih predlogov za povečanje omejitev velikosti bloka na omrežje Bitcoin. In Bitcoin Core razvijalec je pri tem še z novim predlogom.

V svoji zadnji igrišču, je on predlagal trdega vilice obliž za Bitcoin XT. Ampak sedaj, je skupnost še vedno skeptični nad svoje načrte za povečanje omejitev velikosti bloka.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Greg Maxwell kritizira altcoins za moteča razvoj Bitcoin

Bitcoin Core razvijalec in Blockstream soustanovitelj Gregory Maxwell je pojasnil, kako so altcoins moteči viri, ki bi lahko bile uporabljene za izboljšanje Bitcoin.

Praznoval techie, ki se je udeležil začetek njihove hišne projekta, stransko verigo Elements, kritiziral altcoins muddling sektorja Bitcoin z ustvarjanjem nebistveno konkurenco. "Mislim, da je prostor 2.0 je, odkrito povedano, zajebal je 1.0 prostor, ki ga moteča talent, preusmerja denar, nepravilno dodelitvijo infrastrukture," je pojasnil. "In predvsem, [da je zmeden] naše sporočilo za javnost (glede sposobnosti Bitcoin za shranjevanje vrednosti, kot edinstveno Internet denarja)."

Vir: NewsBTC.com

Goldman Sachs pravi Millennials ne bo uporabil Bitcoin. Ali imajo prav?

Goldman Sachs je dala precej drzno napoved, češ da Millennials ne bo uporabljal Bitcoin. Družba je objavila raziskavo, ki kaže, da je nekaj več kot polovica Millennials pravijo, da nikoli ne bo uporabil Bitcoin, z raziskavo omeniti, nekoliko presenetljivo brezbrižnost do finančnega zasebnosti.

Glede na to, da je zasebnost eden od največjih prodajnih mestih Bitcoin je lahko pomanjkanje skrbi za zasebnost dejansko pomenilo težave za Bitcoin zagovornikov. Nismo ga potenje, pa saj Bitcoin je še vedno relativno nova valuta, in mainstream sprejetje je šele zdaj postala realnost.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Blockchain Capital napoveduje prvo zapiranje 7 milijonov $

Blockchain Kapital je danes objavila prvo zaprtje svojega sklada kapitala drugega tveganega in rebrandingom od Crypto Valuta partnerji, glede na upravljanje partner Brad Stephens. Drugi sklad je podjetje je sprožilo 7 milijonov $ v prvem koncu in se bo še naprej vlagati v blockchain omogočeno tehnoloških podjetij v naslednjih 12 do 24 mesecih.

Blockchain Capital je ustanovni kapital z 29 portfeljskih družb je bilo prvo podjetje, sklad, namenjen vlaganju v sektorju. Sklad je razvil tudi sprejemanje kapitalske klice v Bitcoin in sredstva portfeljskih podjetij v Bitcoin.

Vir: MaxKeiser.com

UK Home Office potisne za ustvarjanje Avenger slogu cryptocurrency

digitalnega denarja vesolju lahko kmalu pozdravila novo vrsto cryptocurrency: za boj proti kriminalu, Avenger slogu altcoin.

Ideja se je rodila v Veliki Britaniji, kjer je pisarna v državi pred kratkim svetoval voditelje britanskega naroda, da razvijejo nov digitalni kovanec, ki se bori proti anonimnost in povečuje sledljivost transakcij.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Blockchain zagon postavlja 2 $ za rešitev intelektualne lastnine

Zagonu, ki uporablja Bitcoin blockchain za vzpostavitev digitalne lastništvo umetnosti in drugih ustvarjalnih del je postavljeno $ 2 milijona v izhodiščnih sredstev.

Priznajte prejeli podporo iz Earlybird tveganega kapitala, digitalni Valuta skupine, Freelands Ventures in skupina angelov, glede na poročilo, ki ga TechCrunch.

Vir: Coindesk.com

Nasdaq namerava uvesti blockchain na zasebnem trgu

0 upravljanje deležev zasebnih družb je dolgo bila draga, delovno intenzivna postopek, ki sodeluje veliko administrativnega dela, kot tudi preglednice, zagovorniki in drugih časih, vložitve bančnih trezorjih in omare.

Kljub vsem tem truda, veliko stvari, ki so bile zastopane na dokumentih so ponavadi zastarelo. To je, kot da je rezultat zaposlenih odpuščeni ali zaradi njih nakup zalog, da se motivira svoje možnosti.

Celoten članek o 99Bitcoins.com

Bitcoin cena močno napreduje na grškem kljubovanja

Bitcoin cena se je odzval na pozitivni od ravni $ 240 je bilo skuša ves teden. Naša predvidevanja so za padec, ko je bila kršena ta nivo, ampak danes, po objavi presenečenje s strani Grčije, da bo poskušala zapustiti Evropsko unijo kljubovalno in namerno zamudnih na svojih dolgov, Bitcoin začel napredovati.

Vir: CryptoCoinsNews.com

Mimogrede, ste videli našo novo Dokončna Vodnik za začetnike Nakup Bitcoins?

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin v porastu, ker se Grexit boji

Post ICO

Organi zaprli Silk Road 2.0 in druge spletne strani - aretirali tri moške v ZDA in na Irskem

Post ICO

Isti tip, ki je uničil iPad, pravi, da bo Bitcoin super!

Post ICO

15 spletnih mest za vsa vaša vprašanja o kriptografiji

Post ICO

Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda

Post ICO

Overstock.com omogoča plačila Bitcoin za rezidente ZDA

Post ICO

Fizična Bitcoin denarnica z biometrično avtentikacijo? CryptoLabs lansira enega v letu 2015

Post ICO

Novi odprtokodni projekt BitCore Bitcore pomaga razvijalcem aplikacij Bitcoin

Post ICO

Najljubši operacijski sistemi Bitcoiners po vsem svetu

Post ICO

Blockchain spremeni naše navade v prehrani in medicinske izkušnje

Post ICO

Seagull Photography začenja sprejemati Bitcoin in se z velikim napredovanjem spogleduje

Post ICO

Bitcoin Zebra odhajajo več kot 10 milijonov Satoshi