Tedenska analiza cene Bitcoin: poskuša se zlomiti | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Tedenska analiza cene Bitcoin: poskuša se zlomiti

Tedenska analiza cene Bitcoin: poskuša se zlomiti

Medtem ko je "ne" glas Grki "v zvezi z morebitno reševanje dogovor za njihovo dolžniške krize evropskih finančnih institucij dal vlagatelje obveznic v paniki v ponedeljek (6. Julij) je Bitcoin cena narasla na zgornji 10% sredstev za 1- dan 200mA do $ 275 in 1700 CNY.

Bitcoin vlagatelji so se sprašujejo, ali bo cena naprej narašča ali pa navzdol krivuljo po grško hype. Tehnični navedbe v ceno grafikonu Bitcoin in svetovnih trgih lahko pokažeta smeri BTC cene naslovom.

Sum, da je bil, da se z RSI in dvojno stohastične divergenca mešanju, lahko cene padejo. Čeprav MACD ni potrjuje gibanje navzdol, je dejstvo, da to lahko postane realnost je razvidno iz manjšega obsega trgovanja. Stohastične so tudi trenutno kaže zelo visoko overbought, ki je v preteklosti bila navedba vzponih valov in padce.

Prav tako se je sum, da bi lahko na trgu reakcija na evropski trgovanja seji spremeniti to analizo. Vrzeli dol v lastniške vrednostne papirje, kot tudi evro forex parov, je bilo opaziti, vendar vlagatelji so se počasi izteka te vrzeli.

Poleg tega je dejstvo, da je zlato na manjši napredek na izid referenduma lahko tudi vplivajo na trenutni Bitcoin položaj.

V torek (7. Julij), je cena hrani narašča na prvi, ampak je prediktivno padla pod $ 270 in je bilo verjetno, da pade še do upada treh valov. Zanimivo je, da RSI redno razlike ni ponovil prejšnji pojav povratne razhajanj.

Dne 8. Julija je bilo jasno, da je grški referendum povzročil Bitcoin cena priti obtičal med dvema, ki se usklajujejo ovojnice linij na približno $ 265 in 1650 CNY. To je pomenilo, da bi se cena veter vstran med vrsticami, dokler se "odločili" smer.

Odvisno od smeri, ki se izbere se lahko bodisi predplačilo, kjer bi cena bi nenaden prelom proti 1-dnevno 200 MA; ali zmanjšanje, če bi se cena spusti skozi 100mA 10% ovoja spodaj. V tistem trenutku, padec ni bil dobra novica za vlagatelje, ki poskušajo kratkem upada.

Vendar pa bi lahko bil dober način za izgradnjo dolgo pozicijo. Čeprav je Bitcoin cena hitreje kot je bilo pričakovano znižala, je bila razdalja ni večja, in da še ni dosegla zgornjo ovojnico linijo menjalnih kart. To bi bilo mogoče pričakovati, da bo trg preizkusiti raven, na okoli $ 262 in 1630 CNY.

Indikator RSI je razlikovala tudi napreduje cen val. Vendar MACD ne potrditi, niti ni stohastični indikator. To je lahko znak, da je val navzgor spet težijo.

Dne 9. Julija smer cene Bitcoin je še vedno videti zelo negotova na $ 267 in 1672 CNY. Vendar pa je bilo mogoče, da bi zadnje visoke cene samo še dotaknil zgornjo modro trend linijo.

Čeprav je eden bolj upada val ni verjetna, še vedno imela grafikon prostor še za enega. Z izzivi, s katerimi se sooča območje evra, je Kitajska z delnicami nesrečo in težave v zvezi z New York Stock Exchange, ta predplačila niso pokazal veliko več zagona in obsega, kot upada.

Dne 10. Julija je Bitcoin cena dosegla najvišjo vrednost $ 280 in 1740 CNY. Spodnji MACD je poravnana na nič liniji, medtem ko Bollinger Bands so krči. Zgornji RSI imel manjšo amplitudo in je lebdi v sredi svoji ponudbi. Zdelo cena Bitcoin je, da se počasi povečuje s 20mA proti 200mA.

Obstaja možnost za ponaredek-out, ki bi lahko šla v katero koli smer. Cene bi padle v končni korektivnih val pred nadaljevanjem vnaprej. Vendar pa so vlagatelji svetovati, naj ne bo preveč previden, saj bi to lahko bila velika vlaganja priložnost.

Graf vir: BFXDATA & xbt.social

Sorodne novice


Post ICO

CoinTerra prikazuje inovativno zasnovo modela TerraMiner

Post ICO

Projekt MIT Bitcoin izroči 100 $ v kriptokurrency več kot 4.500 študentom

Post ICO

Bitcoin novice 15. november 2013

Post ICO

Prva regulirana borza bitkoinov v ZDA? Bitcoin News Update

Post ICO

Kaj je Capital One Labs anyway? Kaj želijo z Bitcoinom?

Post ICO

Skoraj polovica britanskih Bitcoinovih uporabnikov verjame v regulacijo kripto valut

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Kako zgraditi boljšo in varnejšo denarnico Bitcoin

Post ICO

Standardni Bit je nova Bitcoinova revija za finančno skupnost

Post ICO

Spoznajte Coingen, orodje, ki pripelje Satoshi Nakamoto v vas

Post ICO

Požar uničuje ogromno bitkoinsko miniranje na Tajskem

Post ICO

Rudarstvo Botnet Uporaba Facebook za okužbo shut down